Sista dagen shopping

Vart en sista minuten shopping i Östersund men några nära ! Helt perfekt om man säger så. Sen blir det uppesittarkväll och efter det work !!

Hejdå Sverige. Hallå Cypern



Tomorrow is the day


Direkt då jag kom fram vart den en sväng på stan ännu en gång men var mest Fanny som shoppade nu, då det var samma sak här! Inte fått grejorna vilket jag kunde ana men man kan ju kolla. 
Sedan så skulle vi gå hemåt och ha lite mys. Fanny skulle popa popcorn och ja resultatet ser ni där ;) oerhört fint ? Näe så hon sprang ner på affären och köpte chips istället, haha. 


Gävle

Påväg ner till Gävle nu är nog framme när som. 
Var på Birsta med mamma och mormor, då jag shoppade de sista jag behövde ha med mig. Men de hade inte fått in allt så de sög ju lite. Får hoppas de kanske fått in de tills jag kommer hem, de kommer nog till nytta då också ;) 
Men ja som sagt, påväg till Gävle där jag sover hos Fanny inatt innan vi reser vidare mot Arlanda imorgon ! Skönt att inte ta all resa på en och samma dag utan korta av de lite :) längtar i alla fall sjukt mycket utomlands till värmen för vädret nu är verkligen inte sådär på topp eller ens okej.. 

What a day


Har haft Duved förmiddag idag och då jag kom till Ånge vid 14:30 så står Tessie där ?! Inte sett henne på år och dar (ungefär 1 vecka, för länge) så vi passade på att äta på Södde och ja tror ni inte att jag är så social så jag somnar ? ;) ja så trevligt sällskap är jag. Men fick mysa med min vovvsis så jag är nöjd. 
Då jag vaknade igen så gick jag hem och duschade och bara var stendöd rakt igenom haha. Sen vart det lite film mys och lite smått flum då man hamnade i någon flumdum attack för man var så trött 



Sen var jag hem till mamma en sväng och fixade lite smått så nu sova då jag ska jobba imorgon !

Cypern !


Inte för att vara sån men.... SNART STICKER JAG IVÄG!!!! Gissa om jag längtar till solen, värmen, drinkarna allt skoj som väntar :D det är jag och 4 kompisar som ska åka och de kan ju sluta hur som helst ;) ja jag är taggad !

Perfekt

Ja vart ska jag börja ? Igår så ringde de och ville jag skulle jobba, jag sa självklart ja ! Var bussersättning till Sundsvall som jag även skrev igår, vi kom ner sent på kvällen närmare tolv slaget var jag i sängen, låg vaken av och till exakt hela natten lång.. 
Klev upp 4 och var nog mer död än levande. Det vart i alla fall en bra dag, trevligt folk och allt flöt på som det ska. Kom hem vid ett och då var Papi på väg hit, eller ja snarare han var framme. 
Jag bytte om och vi åkte på lagon thai och käkade lite innan vi skulle börja borra och fixa hemma. Så nu är klockan uppe, alla lampor, en tavla, en klädhängare och sist men inte minst mitt köksbord ! 


Har haft en jätte trevlig dag med pappa och det var kul att han kunde komma idag. Dock så var jag ganska så utslagen för jag var så himla trött.

Senare på kvällen skulle jag och mamma ha mellomys med tacos och lite gott sådär.. Men jag har troligtvis feber och jag mår som en åsna. Har mått så sen igår på dagen. Men jag såg alla bidrag och jag fick min tacos. Har inte den blekaste aning om vilka som gick vidare och inte haha ;) men nu säger jag godnatt igen för jag beeehöver sova.

Hängig

Slänger väl in ett tråkigt inlägg men bättre de än inget alls ;) 
Ja, började städa och fixa en massa hemma men jag blir inte riktigt klok på vad jag ska göra av alla grejorna. Jag har alldeles för mycket av allt men jag behöver ändå allt känns det som ? Snacka om att jag bör söka hjälp angående shopping.. 
Var hem till mamma en sväng men jag har även nackspärr så vet inte om det var därför mitt humör var så dåligt som det var. Stod inte ut att fixa nå mer så skulle hem och äta och även de orkade jag inte med så vart ett skrovmål från Södde. Åt och mådde fortfarande dåligt så passade på att sova ungefär en timme.. Vaknade upp och mådde lika illa. Jag vet inte vad det är men jag känner mig inte sjuk mer hängig. 
Så blev det jobb ikväll jag som var ledig. Ligger just nu på hotell i Sundsvall efter att ha haft bussersättning hit, med världens trevligaste busschaufför !! Tack för det, men ska upp vid 4 för att jobba ännu mer, blev även ett dubbel pass så kliver inte av då jag egentligen skulle utan jobbar hela vägen till Storlien och sen får jag åka hem. Måste då passa på att sova så godnatt och sov så gott alla !

Mys i Hellan

Hejsan hoppsan, varit med Halle idag och bara chillat och tagit det lugnt. Vi sjöng Singstar och vi skrattade mest ;) efter ett tag tänkte vi det är så fint väder så varför sitta inne. Då hamnade vi i underbara Hellan, satt och njöt av vattnet, fåglarna och solen ! Dock så blåste det lite väl mycket för att de skulle vara skönt och solen var i moln på tok för mycket :) 
Jätte trevlig kväll hur som helst och väl behövd då man är ledig !






Milomys





Vädret ?!


Jag tror jag dör !!! Vilket underbart väder än så länge är min plan att sola så mycket jag orkar. Har även planer att träffa Cattis en sväng idag och vad det blir för skoj vet man aldrig. :) 
Men som sagt, sola är planen bloggen för helt enkelt vänta ;) 

Fix och trix


Haft full rulle idag, började med att jag vaknade klockan 6 på soffan och tänkte vart fan är jag ?! Tog ju inte jätte lång tid att lista ut så jag borstade tänderna och gick och la mig i sängen, lyckades stendö i soffan ! Vaknade igen av att mamma ringde och pratade något om att byta däck, så skulle mormor och morfar hämta upp mig. Men jag var så död så jag sa bara godnatt till henne typ :) lite senare på dagen så trallade jag dit för att fixa däck byta så vi for till lommis. Där jag och morfar hjälptes åt att byta. Sen var det ungefär bara hem för att äta, duscha sen jobba ! 
Är dessutom så långt jag hunnit idag, kan även påpeka att mitt huvud värker som jag vet inte vad.. Plus illamående på de. Haft det sen igår, underbart..

Sängen klar !!

Åhh, den är så himla skön också. Den kom igår så jag, mamma och syrran fixade ihop den och den är så otroligt skön så jag är nöjdare än nöjdast !!
Snart är det dags för mig att gå iväg på jobbet, blir Storlien eftermiddag idag. Har en massa jobb hela veckan enda fram till lördag kväll sen är jag äntligen ledig på söndag förhoppningsvis ;)
Det är dessutom inte långt kvar till Cypern heller, känner att allt går så himla bra nu ! Ha en bra dag alla

Kaos

Har ungefär sovit 4 timmar och jag är helt död. När jag kommer fram till tåget här i Sundsvall så visar det sig att alla signaler är svarta. De har alltså letat felet sen 03:30 utan resultat ännu! Känner att dagen inte kunde ha startat sämre än den gjorde. Vi skulle ha gått 5:10 och står fortfarande kvar i Sundsvall utan framgång. Usch fy och blä, jag börjar min andra jobbtur 12:25 ..