as snygga !


lyssna inte på allt du hör.

tänk allt skit snack som går runt om en själv, som inte ens är samma. 
så döm aldrig en person innan du lärt känna den riktigt. Jag känner att det är så många som dömt mig i för hand, bara för att någon har sagt de och de, så får man ju den inriktingen om hur personen är.. huvaa !

inte tid, men bloggar en snabbis !

jag mår inte alls bra just nu, men jag måste städa mitt rum och dona där nere, sen ska jag nog bara ligga i min säng helt utslagen.
känner mig sådär lite halv sjuk.. :-|
men men, får hoppas allt blir bättre senare med dagen ! :-)


god natt !

nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon, jag tänkte att jag skulle blogg innan 00:00 eftersom vi har mobiltbredband osv.. :-)

mitt hår luktar ny färgat ! mums.

jag älskar lukten av ny färgat hår, så jag hittade ett sånt balsam idag på dollar, så jag köpte det, köpte även en eyeliner och puder :-) sen bara massa gott eftersom det är dollar så köpte jag mycket gottigott ;-)
och Fabian, är väldigt, väldigt bra på en sån här:


ligger i hennan, kanske bär av mot ljusdal.

ligger i hennan i tältet och gör ungefär ingeting, men ska i alla fall kanske åka in till ljusdal, imorgon åker vi hem, jag som trodde det skulle bli idag men inte det, mamma sa imorgon, i alla fall hade jag kul igår.
Ida åkte en karusell hon inte vågade först, modigt gjort ;-) vi åkte den 3 gånger.. hahah ! :-D i alla fall fick jag skjuts hit av ove, det va jtte gulligt av han ! :)


östersund - hennan !

ska troligen till östersund, men vet inte än, efter det far jag mot hennan och ska campa med min familj och en massa andra :-) vet inte om ida följer med till hennan, men jag får väl hoppas de ! :-)
annars händer det nog inte mycket ska i alla fall packa mitt nu så datan åker ner, kommer ta med mig den så jag inte dör helt och hållet ;-) pusshej !


ringblomssalva !

har smetat på ringblomssalva över bränmärket som ser hemskt ut enligt mig, men de blir bara bättre och bättre ! :-D
sitter med något grejs i håret som jag snart ska skölja bort, sen vet jag inte om jag ska färga utväxten eller inte :-)
får se om mamma har orken, eftersom ida inte mår så bra :-|  menmen får se helt enkelt. ;-) får se om jag bloggar mer idag, om jag har orken / tid :-) pusshej !

Länkbyte #4

Linnea Borg.
http://lilliu.blogg.se/http://lilliu.blogg.se/http://lilliu.blogg.se/

hon har en as snygg blogg, värd att gå in och kolla och läsa lite !

i våran galax ser jag dig som stjärnan som lysser upp min natt.

Godmorgon allihopa ! :-D
jag ska alldeles strax kliva och och fixa till mig sen ska jag åka mot Ånge, de vart lite senare än planerat eftersom det hände en massa saker igår, men till ånge kommer jag att komma, när jag kommer till Ånge ska jag städa mitt rum, och efter de duscha, sen får jag se hur vädret är om jag och Ida orkar göra de som vi ville göra ;-) så jag hoppas på fin väder ! :-) i alla fall så ska ni få se hur mitt ben såg ut som jag inte har skrivit om innan, men jag brände mig på ett avgasrör..
och jag lovar er, det ser värre ut irl.. eftersom jag har lyckats slita upp ungefär halva och det gjorde skit ont.
menmen, blir inge mer bad för mig på ett tag.. och har bara badat en gång i sommar.. -.-' wiie.. :-(

länkbyte #3

http://lollosshots.blogg.se/ http://lollosshots.blogg.se/ http://lollosshots.blogg.se/
en jättefin blogg värd att läsa äre ! jätte snäll och fin flicka !

hos papi agian.

hos pappa igen, imorgon blir det hemfärd mot ånge ! vart borta 1 månad kanske ? :-o
näe jag vet inte, i alla fall har jag nyss ätit och varit ute med damp hunden raia och lady, fast raia är inte så dampig.. älskar hon ändå.. ;-) sen har jag huvudvärk.. :-| så orkar inte blogga mer nu.

Grattis min älskade pojkvän. ♥


men grattis till min älskling, ♥
jag hade ingen bra bild på den här datan.. (så fick bli repris bild)

i'm into you

i'm into you, i'm into you, albin nordin ;-) hahah.. ja har lite små tråkigt.

va på birsta en sväng.

Var på birsta en sväng förut och handlade lite saker med min pappa, mest mat... haha :-D
i alla fall har jag inte gjort ett piss idag annars även om pappa väckte mig 9 prick nu i morse ! tidigare och tidigare blire.. ligger och gosar med min älsklings katt nu som ligger här med mig och kollar på film ! :') världens bästa katt ! :-)
får se vad som händer sen, det är lite hip som hap om vad som kommer hända så skriver kanske senare ;-)


cityscape


just look up in the sky, and see the rain it's coming.

väntade på en film som skulle bli klar tog 4h och några minuter ! sen när jag ska starta den så funkar det inte, tror ni man är glad då ? Svar: NEJ. :mad: fast pappa hjälper mig så blir väl askalas :thumbup:
ajja i alla fall har det inte hänt något idag än så länge eftersom jag har väntat på filmen..  jag får helt enkelt se vad som händer idag faktiskt. :-)

länkbyte #2

Linnea Magdalena Eklund !
http://magdalenaeklund.blogg.se/ http://magdalenaeklund.blogg.se/ http://magdalenaeklund.blogg.se/


Namnsdag !

glömde säga att idag har jag namnsdag ! :-) heheh, i alla fall så har jag hjälpt pappa med att rensa gethagen med massa pinnar och plankor, sen rev jag mig på en rostad spik.. men väntar i alla fall på att vi ska åka på affären nu, för jag är hungrig och sugen på något riktigt gottigottgott ! :-D


väcktes 09:55 !

lagomt sur jag är i alla fall, kommer pappa in och säger att klockan är två sen när jag kollar på telefonen är klockan 09:55 ! :-|
han fick upp mig sen när jag gick ut eftersom han behövde hjälp så dissade han mig totalt.... -.-
så nu skiter jag i allt troja.. usch vilket morgonhumör :-(
usch fy och blääää'


bilderna som jag sa skulle läggas ut.


tillbaka troligen !

nu är jag troligen tillbaka till min blogg, för 2 veckor nästan, va ganska lång paus för att aldrig haft någon innan ! :-D
Men i alla fall såhär ligger det till, jag är hos min pappa nu efter att ha varit hos älskling ett bra tag, jag ska även lägga ut bilder senare efter vad jag har gjort dom dagarna som jag inte bloggat, men inte alla dagar förstås ! ;-)
Men jag är vrålhungrig så jag funderar på att ta mig ner för trappen och stoppa något i magen ;-) är inte så roligt väder ibland heller, åska och spöregna kan komma bara sådär men har vart lugnt ett bra tag ! :-D hörs senare ;-)

whatcha got


Bloggpaus.

Nu tar jag en blogg paus i några dagar, jag har helt enkelt inte tid att blogga nu och en massa jag har fullt upp med annat !
kommer i alla fall svara på era kommentarer senare, när jag börjar blogga igen, så ni vet varför ni inte får något svar på de ni kommenterat.
Kram hej ! :-)

Gatufesten

jag och albin ska väl ta oss iväg till gatufesten om ett tag, men just nu så duschar han, för vi har släppat runt på två väskor som väger ton ! :-o
vi sov hos Ankipanki i natt sen for vi till njurunda. :-) så får se vad som händer, bloggningen är lite upp och ner faktiskt, men jag ska förska blogga så mycket som jag kan, puss hej !

6 månader och 182 dagar.

Ett halv år med älskling idag och vad har vi gjort, jo städat och grejat på mitt rum hållit på med kort och en massa annat, haft en lugn och mysig dag, måste visa en bild på vad vi har gjort, jätte mysigt !
bilden kommer senare........

vart på ånge camping.

Varit nere vid ponderosa (stavas?) idag och gått runt där, inge intressant, nu så ska jag väl snart kolla på film och bara ta det lugnt, jätte roliga och långa inlägg jag gör känner ja ! ;-)
pussheejj

tårta är gott, lalalal.....

ja tårta är gott, vad mer kan man säga ?
grattis till mig typ.. hahah, jaja, dan fortsätter hejj !

bilden va så söt så var tvungen att lägga ut den ! :-D