Hahah





Party






Nu är jag och frugan reda att åka till näset för att festa och bara ha så jävla roligt, de är i alla fall planen än så länge ;) 
Hoppas ni andra också får en awesome kväll för det ska vi ha !

Nagelfix




Headset




Ih a glad att jag har mitt rosa headset ! Fick det vita på garanti för att mitt rosa gick sönder men de hade tyvärr slutat ta in rosa och jag ville så gärna ha rosa så köpte ett, eller min kära syster gjorde det åt mig fast för mina pengar !

Lektioner






~




Shopping


Hade absolut världen sämsta dag men det orkar jag inte skriva ut här, men tog mig till Sundsvall för att köpa 2 saker inget av de fanns så vart lite less så slutade med att jag köpte massa jag inte behövde och de blev dyrt kände jag !

Söta Leo






Lite trött


Suttit och spelat och glömt bort att söka ledigt på onsdag morgon då jag ska åka till Sundsvall på statskörning ! Men får försöka hinna med det imorgon :) 
Ska kolla lite på paradise hotel nu och mysa ner mig i soffan ett tag ! Godnatt :)

Bra lunch


Började dagen som vanligt vid 9:10 hände inte så mycket, hade vanliga lektioner bara. Vid lunch bestämde jag, Caroline, Mikaela och Rima att gå ut och äta så det blev thaibuffe idag, något som jag verkligen behövde som start denna vecka, det kommer bli ett jobbigt läsår om man frågar mig, är tyvärr inte taggad alls för allt som väntar.. 
Har alldeles nyss duschat och lagt mig i sängen faktiskt, gråter ihjäl mig att mitt underbara rosa steelseries headset gick sönder igår, vet inte riktigt hur men de bara slutade funka med micken.. :/ 

True




Ljungaverk




Lite bilder från ikväll ! Har inte så mycket att skriva, trevlig kväll lugn, synd med regnet bara !

Mitt schema för ht !




What a lovely day



Efter skolan åkte jag hem av Martin som var snäll och skjutsade hem mig men alldeles innan på parkering träffade jag en liten sötnos som heter leo som ni ser på bilden ovan, otroligt mysig valp päls och helt underbar hahah.. Helt såld ! Senare hemma så spelade jag lite lol och chillade drog sedan ut och åt med Johan på lagon thai och vad gott det var ! :) men nu ska jag göra annat, kram

First day at school


Sitter på skolan och chillar nu inte haft några lektioner än så länge men har en nu efter lunch, vart tvungen att gå ner på bokhandeln och köpa ett skrivblock och bläckpenna och lite sånt till lektionen men nu ska jag bara chillar med Mikaela och Rima :)

Snyggt !


Hittade några i just den rosa färgen jag älskar, jätte nöjd med dom men nu ska de fyllas på kläder så har lite att göra känner jag ! :)
lite sent att lägga ut det nu köpte dem för 2 dagar sedan då jag var i Östersund :)

Someday..




Östersund



For till Östersund med mamma och min syster en sväng för att kolla lite saker och under tiden påvägen ner så tog jag mig tid att måla naglarna.. I en åkande bil... Inte sådär jätte smart men fick faktiskt till dem snygga och vart faktiskt bra för att vara gjort i en bil ! 
Känner mig sisådär lite extra stolt ;) men är inte klar än med allt ska bland annat in på dollar en sväng och kolla lite, behöver nämligen galjer :)

it tells me im a freeeak

 

Det här idag hade vart helt mhm !




Selånger, katter

Sent men inte allt för sent så tog vi och for mot Sundsvall och då träffade jag lilla söta roxie och självklart hennes brorsor också ;) men jag är helt såld på henne.. Efter vi varit där for vi till selånger marknad och jag köpte en piercing och sedan bara massa gott haha ! Så ser nog min dag ut :)





Älskar de 2 sista bilderna på henne även om dom är suddiga, hahha ! Vart en bild på tiger också :)

Lommis mys


Spenderat kvällen med familj i lombäcken och spelar en massa spel, vann på monopol ! ;) annars ska jag ta och sova nu för jag är alldeles slut efter dagen och massa. 

Halkbana


Klev upp runt 7:20 och åkte till fränsta och sedan vidare till Härnösand för att köra lite bil, det var helt okej faktiskt, trodde de skulle vara värre än det var. I alla fall så bilden jag la upp, vi fick gänga upp och ner i den och såklart klarade inte mitt huvud av det, det var fruktansvärt smärtsamt efter ett tag. Då jag kom hem så gick jag och la mig och sov och vaknade för några minuter sen av att min syster kom och att lilla Max slickade mig på tån och sedan hoppade upp på mig.. Hahah de finns bättre sätt att vakna på men ! 

Dark nights


Drog ut för att spela lite fotboll med några men han med bollen kom aldrig roligt nog, så vi bara lallade runt lite och gick sedan hem och spelade lite :) 

~




Hittade de här på dörren !


Kändes kul att gå ner imorse och hitta den här, hittade även leksakerna jag har letat ihjäl mig efter, så det var ju bra ! Dom blev hämtade runt halv och de kom med några klädpåsar som jag ska gå igenom senare eftersom jag hade en körlektion alldeles vid 13:00 som gick rätt så bra faktiskt ! :) jätte skönt att få något gjort iaf ! Nu är jag jätte hungrig och har huvudvärk.. Har inte mer än så att skriva än, men dagen är inte slut än så ! :)

Rena helvetet


Har gått igenom nästan alla mina lådor nu efter att hitta några små leksaker som Eva ringde och ville ha. Men känner mig så himla trött nu så orkar verkligen inte leta mer och mitt rum är rena labyrinten för att ta sig någon vart !

Från ingenstans hahha




Bilden säger allt




Sundsvall, bite line






Tog och for till sten stan med min andra halva som man knappt träffat nu under lovet, kan säga att de var en helt underbar dag och jag hade otroligt kul och trevligt även om vi kom hem lite senare än tänkt ! Hahah, vi tog och åt lite på bite line och satt bara och pratade om exakt allt mellan himmel och jord sen gick vi och tog oss en drink på torget och den var otroligt god den ! En underbar bästa vän jag har i alla fall. 


Myspys





Glada hudik







Låg på stranden vid havet ungefär hela dagen tills vi for in till stan och det var det bästa för idag köpte en massa saker på rea som jag är sjukt nöjd över orkar dock inte slänga in några bilder på köpen så rolig är jag. Nu blir det färd emot Sundsvall för käk och lite annat !

Outchecking


Nu är vi påväg ifrån campingen malnbaden i Hudiksvall och mer än så vet jag faktiskt inte än.. Troligen så ska de åka och bada i havet ! Otur nog så tycker jag inte om saltvatten för det är alldeles för kladdigt och äckligt på något sätt, jätte skönt att bada i med fina stränder men fortfarande så riktigt svårt för det. 

Insp




For iväg


Far iväg mot Bollnäs men när vi kom fram till Järvsö så kände vi alldeles för mycket röklukt så det blev att vi åkte mot delsbo och for vidare emot Hudiksvall så nu sitter vi här på en camping har glömt vad den heter men ja.. Men vi spelar i alla fall kort som hjärter sju och neger och president samt några fler, ska fortsätta med det nu sedan blir det käk !




 

Knas bilder










Haha de första bilderna är ju så snygga, så går det när man ber någon ta kort ;) hahah underbart ! Campingen for the win !

Labyrint&Tove Lo







Karusell&icona pop








Langosen var otroligt god och otroligt stor, men den ser riktigt tråkig ut, jag vet! Men kunde inte ha gräddfil på den och där sitter väl det mesta med smaken :) 
Vi tog och åkte The King och Robin och Helena ser så himla rädd ut, Emma ser mer peppad ut till det ! Underbar är karusellen i alla fall ! 

Yran dag 2 !















Melissa&kartellen





Hann endast se dessa två just idag hoppas på fler bästa gång !