Freedom

 

wrom, nu kör vi

Kommer ha riktigt skoj ikväll känns det som så, here we go
 

Utgång

var på ånge camping och vad gjorde jag där ? Nja exakt ingenting åt lite och sedan kollade lite smått på vad som hände och nu ska jag ta mina fläskben mot Rima och göra något utav livet, åt langos och tacos och gick dö ont i magen + ska äta ett äpple på det.. Så ska jag ut och träffa några kompisar alldeles strax vet inte vilka än men det återstår att se, kramis

Min kväll, underbar

 

bring it on baby

Wää kan det bara sluta regna så man kan göra något roligt ? nej blir nog en dag framför datorn med massvis med gaming och kan ju passa på att lägga upp alla bilder ifrån Tyskland då, men får se då det blir för känns som att det kommer ta riktigt lång tid.. :(
 

wake me up

Frågan är vad man ska göra idag eftersom att det bara regnar, men det kanske blir bättre väder senare och denna låt är så totalt underbar, hua. 

inspiration ▲

 

Sitter vid fel dator...

Lovade att lägga upp bilder ifrån Tyskland men jag lyckas alltid sitta vid fel dator, har fått upp några bilder till bloggen men vill få med alla i samma inlägg om jag vore smart :) Annars så är jag dödstrött och har mycket att planera för jag fyller år om precis en vecka och det är ju allitd skoj förstås :D

Some photos from this night

 
 
 
 

primark

 
Usch jag gillar inte autoban, men jag gillar att åka fort men inte sådär med den trafiken ! Men jag överlevde hela vägen till Bremen där vi började med att äta på pizza hut och sedan gick vi mot primark, hittade faktiskt inget som jag bara ÅÅÅÅH MÅSTE KÖPA.. Så är lite besviken faktiskt :( Men nu måste jag fixa mig för jag ska till hennes kille på grillfest sedan drar det vidare mot en bal, kommer bli super skoj ! :)

münster

Idag så var vi i münster och gick runt i staden och fick lyssna på en tjej som gick runt och snackade om kyrkorna och katedraler och deras historia och massa sådana saker, jag är väl inte så jätte intresserad utav det men efter det fick vi gå fritt och shoppa och massa tok, ganska så trevligt jag ska försöka lägga ut bilderna då jag kommer hem härifrån. :) kramar

the other side

 
 

i know u want it

varit i hamburg idag och gått och shoppat lite smått fy satan vad varmt det var ! Museumet var faktiskt riktigt tråkigt men efter det vart det lite roligare med fri tid och sedan skulle vi åka på en båt tur och det var inte så kul för man stektes levande på båten och han som berättade om allt pratade bara på tyska och han var full. BRA DÄR. nu ska jag bara dö för satan vad slut jag är.
 

powerpoint död

död av en powerpoint kan vara det tråkigaste jag någonsin varit med om fyfan säger jag bara :( men imorgon bär det av mot Hamburg en av dom största städerna i Tyskland, ska dit på museum och lite fri gång på stan och sådant, ska väl bli kul längtar !
 

Bli inte tillsammans med en kille som tror han är äldre än vad han är

Ligger just nu i sängen rätt så död redan nu, blev väckt 06:44 något och var väldigt trött. Men tog mig upp och insåg att jag inte behövde stressa alls eftersom att jag började inte förrän 08:30 och när jag var köar va klockan 07:30.. Kul ! Men tog mig dit och vi chillade lite gick till deras borgmästare eller vad dom nu kallade det och massa. Sedan har vi varit och handlar lite och övat på teatern till imorgon :) men den måste jag öva mycket, mycket mer på.. :( för den ska jag kunna imorgon klockan 08:30, så bara att börja träna nu !


Konferans med mera

Mycket att göra själv är jag död som en neandertalare, sten död alltså. har druckit en as god shake också åkt en as cool bil men dock väldigt liten.. Sedan konferans och nu väntar jag på mat sedan vill jag nog dö i sängen ! :)
 

Tyskland

Sitter just nu hos men värd och pratar och tack gode Gud för att dom har internet !! Mitt liv blev just räddat från ett helvete. Fuck yeah. Har i alla fall haft en underbart rolig resa måste jag säga, tåget och allt fyfan ! :) 
 

stockholm, amsterdam bremen

hejsan hoppsan klockan är dö tidigt och jag är totalt död och har endast sovit 2 timmar och ska nu mot stockholm för sedan amsterdam och bremen. Så var det ju ganska kul ute igår så jag är rätt glad att jag var ute ändå men nu ska jag i alla fall åka så har inte mycket mer att säga  nu, puss och kramis !

ÄNTLIGEN SOMMARLOV

YES, som jag längtat ! Har fullt upp här hemma eftersom min underbara syster tar studenten och sedan imorgon på morgonen tar jag och drar vidare mot Amsterdam och sedan Tyskland, så vet inte riktigt hur min bloggning kommer att bli eftersom jag kommer vara borta till ungefär den 25:e :) Men känns inte så pep att gå ut eftersom det är fullt med regn moln överallt. SOLEN KOM FRAAAAAM !! Men nu måste jag fixa för klockan 14 står min syster på trappen ut. ;)
 

only waste of time

 

Regna mer, snälla

Gått runt hela ånge idag totalt blött blev jag, sedan har jag städat och färgat min utväxt så alltid något ! Har inte mer att säga nu, godnatt
 

this school....

Värd skoldag, försov mig ganska mycket men det enda dom gjort var att städa ur skåpen och sådant så när jag äntligen kom dit var det bara att städa skåpet och åka hem.... VÄRD DAG. 
 
 

Jobb och jobb

Började med att ta mig till skolan och skulle göra ett prov men jag var alldeles för trött så jag skippade det men senare på dagen hämtar läraren mig så fick jag göra det muntligt. Efter det gick jag hem la mig i sängen men då kom mormor och vi for och stor handlade :) sedan har jag spelat och nu hjälper jag mamma med massa saker fast jag är dödligt trött..


It can't be broken

Slutade biven idag runt fyra tiden tror jag att det var, for hem och skulle plugga och vad gör jag ? Jo jag somnar istället, en timme. Tjoho. Då väckte mamma mig och sa att det var dags att äta och jag var tvungen att klippa gräs så jag åt försökte vakna och for sedan och klippte. :) Är så dödligt trött men såhär bra har jag inte mått på en vecka. :') 
Godnatt och sov bäst.
 

Så värdelös dag

Åh varför blir man aldrig informerad när man inte har lektioner, kom till skolan och skulle till lärcentrat på något tråkigt för 3:orna sedan var det inget mer tills efter lunch då vi får fika och kolla på film i kanske 40min eller mindre. Och nu väntar jag igen för att ha biv. Är jätte less känner jag !! Och har biv hur länge som helst, får se vad som händer sedan idag har inte några stora planer mer än att spela lite :) kanske städa mitt rum.


Relax


Baby we can do it all night

Kom hem runt halv 2 inatt kanske det var hade det jätte trevligt och ja, filmen är fortfarande lika läskig fyfan. :( men sedan somnade jag och vaknade ganska tidigt och ville somna om gick väl sådär och sedan drog jag fram och träffade några som jag har varit med sen dess men är på paus hemma som barnvakt blir att åks tillbaka dit jag var sedan och fortsätta festen men är faktisk hungrig och det är ju bra :) får se vad som händer sedan, kramis

https://cdn3.cdnme.se/2106954/6-3/pic_51b34769ddf2b30efc24ce6c.jpg" class="image">


Kär


Sundsvall

Sitter just nu på tåget på väg mot Sundsvall men kliver av i fränsta som är nästa station :) mår fortfarande lite sisådär men är på väg mot bättre i alla fall :) var ute och gick i natt lite för länge kanske men med trevligt sällskap :) ska till birsta och får se vad det blir att köpa eftersom någon i huset har städat undan min plånbok ;) hahah härligt !


-

 

Nothing to say, shit life

Jag vet inte vart jag ska börja eller något, jag vet inte vart jag ska ta vägen fattar inte att man kan må såhär dåligt. Visst jätte moget att skriva detta inlägg men någonstans failade jag i mitt liv. Visst om några månader eller till och med år så kanske jag må toppen igen. Men en failad person har ett failat liv och det är precis vad jag har just nu, precis allt jag gjort och precis allt jag sagt dom senaste dagarna har vart fel, dryga och dumma. Kan bara inte rå för det.
Vill bara försvinna långt härifrån för en lång stund och bara veta att jag duger för den jag är. Det är total emo, depp stund här. Förlåt.

u miss the things, not my problem


don't u cry

 
 

2 juni

 


1 juni

Oh exakt 1 månad tills jag fyller år ;) taggad är jag i alla fall, massor av saker planerat på lovet och jobb har jag :) men det är alltså 14 dagar kvar med skola, minus helger och klass dagen så jag gnäller inte :)
Idag har jag och Pontus inte gjort så mycket mest chillat och kollat på film :) nu ska vi kolla på the pacifier och sedan sova lugn lördag är alltid bra efter en fart fylld fredag :) godnatt