never,ever forget that


goodbye drama, and hello i don't give a fuck.

tjaaaa, idag har jag ungefär bara tittat på youtubbe och sen senare på kvällen for jag till rima och hennes föräldrar skrev på pappret så nu ska vi åka till Tallin tillsammans, ska bli sjukt roligt faktiskt, längtar. :)
men jag har inte mycket mer att skriva nu förutom att jag ska sova,... är helt slut och skönt med sovmorgon imorgon. :D

She doesn't mind


jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill så hälsa ditt hjärta att allt är slut

städat på mitt rum lite idag och det känns skönt.. :) alla andra i familjen är i lombäcken och fikar och vad dom nu allt gör han allmänt roligt, men jag kände att jag behövde städa så jag stannade hemma. :) Så nu ska jag bara ta det lugnt och prata på skype, skönt. :)

skönt med fredag..

.. men dagen kan jag inte påstå ha varit bra.
först så säger matte läraren att om du kanske har mvg och får G eller något på nationellaproven så får du G som betyg.. tex.. det där låter bara sjukt tycker jag.. Sen efter det får jag reda på en sak och sen kändes dagen världelös sen när vi löst det så kändes det bättre. :) Mamma var på skolan och frågade en sak som gjorde dagen ännu bättre, men jag ska göra annat än att sitta och skriva en massa tråkiga rader.. :)

okejokej

nu mår jag mycket bättre så imorgon blir det skola för min del och sen får vi se vad osm händer senare på dagen, men förlåt för sen uppdatering men jag har inte haft orken eller tid har bara kollat på tv och tagit det lugnt. :)

poff, så var din energi borta.

hejsan hoppsan, jag ligger just nu i min säng och kollar på film, mår inte alls bra.. känner mig febrig och är sjukt hängig..  menmen, får hoppas det blir bättre över natten tills imorgon.. har inte sån stor lust att bli sjuk nu faktiskt.. men det finns ju inte mycket jag kan göra åt den saken, ska vila mig lite mer nu och hoppas på att må bättre imorgon, puss

true shit

true


haha grymt


The most beautiful girls are the ones that have more to offer than just their looks


live your life

nu ska jag fixa mig och sen dra till rima får se vad vi ska hitta på efter det, menmen. :) sorry för att det bara blir ett inlägg om dagen men jag har inte orken att terra inlägg eller något att blogga om direkt. 'grymt bra och ny låt !

open your eyes.

korta och sköna skoldagar på fredagar faktiskt, men i alla fall så somnade jag då jag kom hem från skolan och sen gick jag ner för det var mat, thai mat, mumms aldrig fel, sen blev det att kolla på tv:n med familjen och sen sjungde vi lite singstar i det hela sen kollade vi på the vocie sverige. :) det är troligen allt som hänt idag så nu ska jag bara ta det lugnt.

blir att åka till sundsvall.

ska åka till sundsvall idag och kolla på gymnasiumet NTI med Rima och shoppa lite så blir säkert en kanon dag men jag får se när jag kommer hem, om jag har orken eller kommer ihåg att blogga.. puss

huvudvärk


den känslan är underbar

har nyss kommit hem från moove, har varit där och solat med ida och ska alldeles strax duscha sen blir det att jobba lite matte men efter det vet jag inte riktigt vad som kommer hända men jag kommer alltid på något, känner mig rätt så trött så blir nog en tidig kväll, hoppas ja. :) puss

hold me like you used to

skönt att klänningen jag beställde har kommit nu, grymt snygg enligt mig, haha !
i alla fall så har jag inte gjort något idag för jag har huvudvärk och haft det sen gympan, så fml lite där.. har nyss tvättat mitt hår så det är rent.

when you don't think, it just happened

ska hoppa in i duschen sen ska jag kolla på film och kanske prata lite skype om jag hinner med det, men väntar i alla fall på min beställning från nelly som jag tycker kan komma snart, iiih så spännande. :') jaja, tiden rullar i väg och duschen väntar, hörs imorgon. puss

godmorgon sverige

åh, vaknade med solen rätt i ögonen,inte det mysigaste precis men i alla fall håller farmor på med min frukost just nu och det blir typ fruktsallad tror jag. :)  gott. :) ajja ledsen att jag inte bloggade när jag kom fram som jag skrev men jag hade fullt upp med att försöka fixa lite på datorn sen vart det att prata på skype och spela lite så därför. :)

drar till stöde

åker till stöde efter jag har ätit ska till farmor och farfar och hälsa på dom lite men har en massa att göra så bloggar när jag kommer fram istället, puss :)

gofisen min

bjuder, hahah


shish

varit på shish med rima och ätit, gott och mycket vare.. :) jaja, har inte mycket mer att säga.

bilder från 2011

hittade några goa bilder, synd att jag inte hade fler kvar. :-| grymma tider tjejer.

best thing u can know

chill dag med sovmorgon på morgonen iinte helt fel, i alla fall inte hänt så mycket idag, men ska ta det lite lugnt nu och slå på en film och sen sova, godnatt.  :)

första skoldagen

vi har fått nytt schema idag för vårt gamla var det något krångel med men i alla fall vart det inte bättre, mycket senare dagar men sov morgon på tisdagar till 09.35, fredag är jag mindre nöjd över, slutar nu 12.50 på fredagar istället för 10.30. menmen, sånt är livet nu ska jag göra annat, puss :)

hårfärg

sitter med hårfärg i håret nu så det inte ser allt för jävligt ut tills i morgon bara 20 min kvar tills jag ska hä ur det, sen efter det blir det mat sen ska jag nog prata lite på skype eftersom jag inte har gjort det idag, och planerar lite med mamma om sommaren redan nu, låter som ett kanon år bara det går igenom förstås. :)

a day in sundsvall

träffades sötnosen rima i stan idag så vi gick runt och hade grymt roligt. :)
jag bjuder på denna bild.. hahah
dagens köp;

drar mig till sundsvall

ska åka till sundsvall nu får att shoppa lite, blir mycket shopping förhoppningsvis, har mycket på listan men vet inte om det är mycket jag kommer köpa eftersom jag känner att det kan ju vara bra att ha kvar lite pengar också ;) jaja, bloggar och det då jag kommer hem, puss :)

copy and paste

vart thaimat idag mums, i alla fall sitter dom nere och spelar tv-spel och jag ligger och pratar på skye och spelar lite :) grym kväll, imorgon är det inte säkert vad som händer än så jag återkommer med det imorgon. :)
nu väntar andra saker, puss

I DON'T KNOW WHAT IT IS, BUT I KNOW I'M MISSING IT

sitter just nu och pratar på skype med några, helt underbart. :)
är i alla fall förkyld och mår lite halv taskigt. :-| hoppas man blir bättre !
men men kanske ska spela lite lol nu sen göra lite oboy och se på en film, puss :)

treat your girl right or another guy will

nytt år och ny start ?
nja, kan jag väl inte påstå, har sån lust att ta tåget till sundsvall någon dag och shopppa eftersom det inte blev någon umeå resa, så kan jag spendera alla pengar på annat !
i alla fall ska jag ta och äta något nu sen får jag se vad som händer !

awiiie


So I'll sing this song to you, for the last time

idag har jag bara tagit det lugnt och bara degat, vart lite mys framför tv:n förut ikväll med tacos och film bara jag och mamma tills jag gick upp och degade igen ;)  nu ska jag bara fortsätta med att dega så puss:)

så skön !


Just know that I'm looking down on you smiling

nyss kommit hem har varit ute med ida och kollat på bio, vi såg sherlok holmes dn nya. :) den var riktigt bra och rolig !
men innan det så fick ida för sig att jag skulle sätta i färglinser, och jag bara ja visst va skoj ! tog tid att få in dom och jag vet inte riktigt hur jag ska få ut dom just nu så jag har något att göra.. kram;)

2012