Allt på plats







Nu är allt fixat och klart och vi har redan börjat kvällen, har faktiskt inte så mycket att skriva känner jag bilderna får tala för sig och beskriva hur jag har det :) dock så har jag bara mobil kamera bilderna så det är inte dom bästa utav bilder så att säga :)
Plus att det är min namnsdag idag med namet Elin ! ;) 

Hatar allt just nu.

Usch, vad exakt en enda liten sak kan få en att bli så arg/ledsen/sur och allt möjligt. I alla fall så vaknade jag av att min telefon var jätte varm så jag flyttade på den för den hade hamnat under kudden och sen drog jag ur laddaren för den var riktigt varm, 1-2timmar senare då jag vaknade så var min telefon avstäng trodde jag.. Men i själva verket så startar den inte alls. Så har jag ingen aning om vad det är för fel mer än att batteriet var varmt ? Det är ju så passande till yran så det finns ju inte. :) #döless
 

Q/A

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Hahah, planerar inte att skaffa barn men Mollie
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Konstig fråga
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Pretty little liars
4. Har du bra självförtroende? - Ibland och ibland inte 
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Åka utomlands
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Har ingen sådan..
7. Beskriv ditt drömutseende! - Långt hår, smal och snygg hahah
8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Vet inte..
9. Någon du har kysst - Joakim
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja, mamma har sparat..
11. Den du senast sov över hos - Farmor hihih
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Ida
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Hahah näe
14. Vad väljer du, godis eller chips? - Chips !
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Oj minns inget speciellt 

 

16. Hur uppvaktar man dig? - Oj, vet inte hahah
17. Har du rykten efter dig? - Det har jag säkert men inget speciellt tror jag
18. Din absolut sämsta egenskap? - Mitt humör
19. Din bästa egenskap? - Oftast go och glad
20. En låt du är beroende av? - Ain't it fun - Paramore
21. Vad stod det i ditt senaste sms? - Tack så mycket :)
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Oj nån vän kanske 
23. Kan man vara vän med sitt ex? - Absolut
24. Har du kysst en kompis? - Jaa 
25. Hur ofta dricker du alkohol? - Ingen aning, inte jätte ofta
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Droger är smuts och jag skulle aldrig röra det men självklart kan jag umgås med folk som tagit de,så länge dom inte sitter i mitt knä och håller på hahah 
27. Vad hatar du? - Vänner som inte är äkta
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Beror på hur långt 

 


29. Vad handlade din senaste dröm om? - Minns inte
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - Ingen aning.. haha antagligen inte !
31. Hur lång är du? - 160-164 något
32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Ingen aning  
33. De bästa svenska skådespelarna? - Alexander Skarsgård kanske 
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Twilight kankse
35. Ditt humör för tillfället? - Det är bra! 
36. En vacker person? - Finns jättemånga 
37.Har du instagram? - Ja, Eliinemma heter jag där
38. Vem kramade du senast? - Min kudde, hihih 
39. Vem träffade du senast? - Mamma
40. När slog du dig senast? - Ingen aning 
41. Någon du vill träffa? - Jennifer Anitson kanske ingen aning
42. När grät du senast? Varför? - Ingen aning 
43. Sminkar du dig varje dag? - Nej, använder bara mascara ibland 
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Hahah.. ingen aning, (farmor)
45. Är du helsvensk? - Precis, helsvensk
47. En artist du inte gillar?  - Jb
48. En artist du gillar? - Sångaren i paramore
49. Vad är det bästa som hänt dig? - Ingen aning
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – det har jag ingen aning om..


Stan och bad





Började dagen med att kliva upp 11 och duscha sedan fixa mig lite sedan åkte jag, Angelica och Emil. Vi åt på o'laerys eller hur det nu stavas, sedan blev det lite shopping köpte en klänning, shorts och en sak man kan göra is i har dock inga bilder på det tyvärr :) 
Sen har vi även mitt så otroligt fina getingstick här också, hände i lördags och gör ont och är svullen nå jävulskt men gått ner lite i svullnaden men jobbigt att inte kunna böja handen utan smärtor.

Senare tittade min syster förbi för att hämta hennes saker som jag köpte åt henne och då drog hon med mig och mamma fast jag fick välja bad ställe så valde östavall och det var sjukt fint och varmt och skönt i vattnet var det :)

Give me





-





Östersund - stråket



Idag tog jag och Halle och for till Östersund för att gå på stråket och träffa några, jag hade verkligen väldigt kul och trevligt ! Så detta tycker jag var en alldeles utmärkt ide ! :) just nu sitter vi vid vattnet vid Frösö bron och bara väntar på några som ska komma och vi bara njuter för det är riktigt skönt vid vattnet, dock lite för mycket knot men de kan jag stå ut med ! Får se vad kvällen har att bjuda på för mer skoj ! Kram

Vojen







Drog till vojen och träffade upp Angelica, Helena och Jerry satt där en stund så kom Jocke, Olle och Ludvig och efter ett tag av prat blev Angelica, Helena och jag hungriga så vi gick till terassen tror jag de hette, den nya restaurangen och de var väldigt gott med lite käk iaf, sen fick vi skjuts av Dennis tillbaka till vojen och då passade jag och killarna på att bada lite, det var riktigt skönt och varmt faktiskt ! :)  

Sol och bad !




For till sörsidan med mamma till min syster, alldeles chill tills åskan och äckel vädret kom :( 

Ut direkt !




Passade på att gå och umgås med Angelica, Jerry och Joanna som satt och hade det trevligt så varför inte, hade det ganska mysigt men frös lite mycket där ett tag men hittade en filt. 

Trondheim dag 2 + hem













Trondheim dag 1


























Sundsvall fram och tillbaka..




Påväg hem ännu en gång från Sundsvall. Har åkt fram och tillbaka fram och tillbaka hela helgen verkligen, lite jobbigt och dyrt ! Men hoppas de är slut med det nu för ett tag fast har inte shoppat något alls så det suger ju.. Fast inte för plånboken förstås ;) 
Tog i alla fall och for ner hit och träffade min pappa en sväng med min syster och gosade med min älskling. Vet ej hur morgon dagen ser ut alls just nu allt är lite virrigt så får åter komma med det imorgon då jag vet mer, ska passa på att njuta av det ödiga tåget hem..

En hel dag på bredsand



Sundsvall


Sitter på tåget är i nedansjö nu skulle jag tro i alla fall påväg ner hit igen för att hitta på en massa bus med mamma vet inte vad än men hon är i alla fall redan där för hon sov där inatt och jag hade huset för mig själv, underbart ! :) och även fint väder på de plus lokan på bilden är den godaste någonsin, testa den om ni inte har de !

Mig älskar er








Im in love, cutiies


























It was magic in the air


Idag fyller min faster Anki år så jag och min syster passar på att åka till Sundsvall och fira henne, men vi åkte bara tåg till stöde och samåkte med farmor&farfar därifrån sen bjöds de på jätte go cheesecake som hon lagat, har busat med kattungarna och bara chillat så ser min dag ut än så länge ! :)

Bilbingo



Haha försökte något nytt de gick väl sisådär men vad ska man göra åt det, i alla fall for jag, Ida, mamma, farmor och mormor på bilbingo i ljungaverk idag och ja, Ida vann och alla andra så himla nära varje gång så det vart ju surt då ! Men kul för Ida ! :) och far hem över natten och far iväg imorgon igen mot Sundsvall för att fira faster Anki ! :)

Great day


Började dagen med att kolla på tv faktiskt och satt väl fast där ett tag.. Men sedan bestämde jag och farmor oss för att ta en promenad och vi kollade lite här och där och köpte glass, sedan gick vi hem vilade lite och köpte sedan go mat ! Passade på att spela lite frogger 2 också bara för att jag kunde :) så blev set jordgubbar på det och passade på att måla naglarna och filat dom lite! :) 

Stöde



Tar och far till min farmor&farfar för några dagar ska bli skönt och roligt att komma iväg och göra någon och umgås där ett tag, kanske somna i rätt tid på kvällarna :) fattar inte hur det ska vara så svårt att somna då man faktiskt är trött men tar ändå 2-3 timmar innan man somnar efter man blivit trött..

Lommis firande






Idag så fyllde min mormor år men eftersom hon for bort under dagen så vart det ett lite sent firande i lommis, jag själv tyckte det var trevligt och väldigt gott med tårta ;) 

Fiske på mörtis med farmor!









Har precis ätit middag och det blev tacos gott nog och nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på lite fotboll. Annars idag så tog jag moppen till mörtis och fiskade lite med min farmor, verkligen jätte mysigt ! Hittade även min "gurka" som jag älskade så som barn lite roligt att se den efter så många år, hahah ! Men har huvudvärk så jag ska dricka mitt vatten och ta det lugnt ett tag nu. :) godnatt 

Dear sun, stay here




Började dagen ungefär att åka till östavall och där spenderade jag och Ida hela dagen liggandes i solen och lite bad, det var så himla skönt. Senare vart det grillat med folk på besök och efter maten vart det kubb spel och "tanterna" som de kallade sig vann haha;) sen chillade vi lite och nu sitter jag i soffan och pratar med Joakim och Jerry. :) 

Freeeedaaag


Äntligen fredag så vi tar och tar en bil tur, hejs :)

Ida 20 år !















V




Lovely




Årets första bad !



En så skön dag jag haft det, fast den började inte så bra varken moppe eller bil starta.. Men tur man har underbara grannar ! Vart väldigt segt men slutade till slut och då kom mamma och hämtade mig så handla vi lite sen lagade jag hamburgare till oss som vi vart väldigt mätta på och så for jag till östavall och badade med några kompisar ! :) det var fruktansvärt kallt i vattnet men det jag kom ner ändå ! :) 

Home sweet home



Somnade runt 5-6 tiden tror jag det att det var låg och kollade på american idol om jag minns rätt.. Vaknade vid 10 och kände att jag ville sova lite till så sov till cirka 12 något och gick och myste med katterna hemma hos min faster Anki och spenderade lite av dagen där, tack för skjutsen till city gross så jag kunde hämta tröjorna också. :') sedan gick jag och städa lägenheten och kollade lite på tv i väntan på att åka hem till Ånge. Och nu är vi påväg hem och vi var tvungen att handla lite gott också som färdkost sen så har jag bara tagit det lugnt för är riktigt trött, men passade på att spela lite cs:go games innan ! Men nu blir det film och sova så jag tar mig upp till jobbet imorgon ! :)

Linus svening





Bjuder på de sista bilden !! Hahahah

Band och karuseller










Fullt ös här hela tiden och ingen vila, kan lova er att mina fötter efter den här helgen kommer vara helt döda faktiskt, har mega ont i dom redan nu och ja det säger ju allt.. Lägger bara in massa fina bilder sådär av hur vi har/haft det !

Mys hos faster










Vi passade på att gå till min faster efter en dag på stan och vi solade och fixade naglarna samt busade med massa söta kattungar ! Bra dag och så bjöd de på riktigt god mat ! :) men nu ska de duschas sedan dra ut !

Hamnyran torsdag

 
 
 

Inspiration




Rosas and nude

 

1 juli - my day !



Började med att få tårta på sängen och gott var det, sedan var sommarorkesten på parkbacken och sjung och spelade lite, riktigt trevligt faktiskt. Senare kommer min släkt för firande och lite mat och även solen är här idag !