tagga, tagga, tagga

mycket som hänt och mycket som händer har inte mycket att skriva så jag säger puss vi hörs nästa åår ;)
kram

Allting som har en början måste ha ett slut

först hade jag tänkt göra en sammanfattning om hur mitt år varit men i efterslänten orkade jag inte de, i alla fall som nog alla vet är det nyår imorgon och jag ska tillbringa det hemma med några vänner och sånt, senare mot kvällen får jag se vad som händer. :) men nu ska jag lira lite så vi hörs :)

labrinth come in


chill pill

idag har jag solat efter solningen hämtade jag rima och vi äkte hem till mig så har vi kollat på tv och haft allmänt roligt bara åt en massa låtar, en grym kväll. :)

Vi har en mikroskopisk chans att bli gamla tillsammans

vaknade för ungefär en timme sen men är lika död för de..
har i alla fall snackat lite om vad som händer på nyår och sådär, mycket mer har inte hänt idag, så får se vad som händer framöver. :)

& I just walk away with a big smile

fick kebab till middag idag, tjockt men gott !
nu sitter jag på skype och pratar lite med hannes och vi ska snart spela lite lol så fort han blivit klar med sitt game, i alla fall har det inte hänt mycket idag, vet inte om det kommer hända så mycket fram till nyår, för efter nyår åker jag och ida till sasha i Umeå. :) så puss

check,check, checking you out

vaknade ungefär nyss av ett sms från hannes, den busen.. hahah i alla fall så kan jag säga usch för vädret inatt.. kändes verkligen som att allt skulle blåsa bort bara sådär.. :-| jaja skönt att det är över nu så nu får jag se vad som händer. :)

tonight is just me and you


GOD JUL

sådäär, nu har alla åkt och nu sitter jag på mitt rum och tänkte blogga som ni kanske ser, men min släkt ville inte vara med på någon bilöd så jag knäppte typ inga, men vart på granen och en ljus sak :) sen mig då.. haha
är rätt så nöjd i alla fall men ska väl göra något annat nu så god jul :)

min start på dagen

+ singstar med marcus och ida, delvis mamma.

dan före dopparedan

det är den 23e idag, dan före dopparedan.. haha, imorgon är de jul som troligen alla vet också, rätt så härligt. :)
idag har jag suttit och spelat ps2 med rima och min syster till hon smetade smör på mig.. då vart jag lite sur hehe, så vi slutade spela och jag och rima gick upp och lyccnade på lite musik :) tills hon sen skulle hem, men nu väntar dom på mig där nere så jag måste gå, puss :)

äntligen slipper jag mitt usla headset.

helt underbart med ett nytt. :)

 


lov äntligen

idag fick vi lov, rätt så skön dag, jag och tjejerna såg på film hela dagen och vi såg, the switch och i'm number four :-) fast vi fick inte se klart i'm number four eftersom vi skulle sluta.. så det sög ju rätt så mycket, för jag har inte sett den förut, i alla fall ska jag och ida kolla på film nu så jag ska kila iväg, puss :)

vilken frän gubbe, skulle dö om min morfar/farfar kunde det där ;)

ååh, jag glömmer hela tiden bort att beställa klänningen.. men ska ner och snacka med mamma nu och får se om jag köper den senare, men nu ska jag göra annat, puss :)

u know it ain't love

mådde inge bra i morse så jag gick och la mig igen i alla fall har jag suttit och pluggat hela dagen sedan.. :-|
menmen, man måste vara duktig.. jag sitter och gör svenska nu och är snart klar hoppas jag :D
menmen skolan imorgon och hoppas att jag inte har huvudvärk imorgon, så puss

'Cause you're taking her for granted


hos pappa

sitter just nu hos pappa och tar det lugnt har spelat ett spel med min syster och väntar nu på att pynta granen, senare får jag se vad som händer jag glömde min kamera hemma i Ånge så blir nog inga bra bilder eller inga bilder alls, men shit the same.
bloggar nog mer ikväll, puss :)

it's okay, to not be okay


you know, we always gonna be here for you

det är full fart på skolan även om det är lite svårt för vissa.. :-| men allt ordnar sig nog snart, det hoppas verkligen jag. :)
i alla fall så kollade vi 9: or på bobergskolan idag och jag kollade på teknik, barn och fritid och samhälle. :)
men jag vet faktiskt verkligen inte vad jag vill gå.. men har ju fram till februari att välja vad jag vill gå.. men det står faktiskt helt stilla vad jag vill göra med mitt liv.. :-| så får väl se vad jag fastnar för :D

den är så dålig så att den nästan blir bra..


både bra och världens sämsta dag.

dagen började på glatt humör tills två klasser samlades i S1 och fick höra jätte tråkiga nyheter, då får vi veta att familjen Danielian och ja, jag kände väl mest bara David men det är riktigt tragiskt att dom bara kan göra sådär, när det var frilufsdag och allt, alla tre är ju faktiskt sporttokiga !
kan säga, att vi saknar er alla.
Men i alla fall så idag på innebandyn så vann vi alla våra 5 matcher, var bara 9C+nina, som gjorde 2 mål, annars vare 0 från alla andra klasser, så jag klagar inte ;-)
sen i finalen mot lärarna förlorade vi med 2-0, då var även 9B's killar med, eftersom dom vann av killarnas tuneringar och vi av tjejernas. :)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14074033.ab fyfan för de där !
orkar inte skriva mer, vart nog långt det här, så puss
några bilder från torget hade bara mobilkamera så ja.. heheh

kompis, det går bra nu !

Sitter i datorsalen och gör ingenting eftersom jag har mina no böcker hemma.. så blir att plugga no och svenska för mig i kväll så jag kan lämna in allt på onsdag eftersom att imorgon har vi innebandy och lucia hela dagen ungefär. :)
ska bli spännande att se vem som blir lucian, men men jag ska kolla lite på fb och göra annat nu snart lunch så jag hoppas det är nå gott, puss !

tonight is the night


hästar är fina, säger hannes !

haft en rätt så lång och tråkig dag i sundsvall idag, men köpte bara en parfym sen vart det inge mer, sprang runt och kollad epå allt möjligt.. kändes som om jag var överallt hela tiden ! :)
nu ska jag spela lite med hannes så vi hörs :)

next up; Sundsvall

far iväg mot sundsvall snart så får se när jag kommer hem, inte allt försent hoppas jag. :)
så jag bloggar nog när jag kommer hem och är lite piggare än vad jag är just nu, för jag känner mig helt död.. hahha :)

skrillex - rock N roll

jag hänger inte med men, död av en flygcrash ? hmm..
varit ute och gått med ida idag efter en kort och skön dag i skolan, med brandövning mitt i all snö stor.. 3 dm snö ungefär just nu och det snöar än.. :-| haha :)

riktigt snygg.

funderar på denna klänning till nyår och jul, så grymt fin !


You stopped making sense.


it feels like home, to me

Idag fyllde ju min mamma år så därför har jag inte bloggat så mycket, men i alla fall firade vi henne, släckt och några av hennes vänner kom förbi. :)
Sen ringde Ida och vi drog till ishallen och kollade lite, sen hörde Emil av sig så vi drog till station där vi möte upp han och Calle. :) Sen vart det alldeles för kallt för att vara ute så vi drog hem. :)
godnatt

i won't let go

ååh, skön dag egentligen vi slapp musiken idag eftersom några skulle spela in sin låt, så då vart det lunch efter lunch drog jag och rima hem och hämtade lite saker och annat sen drog vi till skolan då ida&Alice säger att dom fick sluta för dom jobbat 40 min matte.. så jag och rima gör samma sak.. fast det vart över mitt b-språk.. men hon förlåter mig nog ! sen har det inte hänt mycket mer idag. :)

just smile, and be who u are

idag har 9A och 9C varit i Fränsta och badat eller badat och badat haft en gympa lektion osv.. men i alla fall så satt jag och rima och kollade på sen så tog vi oss en liten promenad. :) sen satt vi oss och kollade igen när dom badade..
sen 14:14 gick vår buss hem och vi kom hem runt 15:00. :)
nu tar jag det mest lugnt, så puss

rätt såå mums


what dosen't kill you makes you stronger

idag har jag hjälpt pappa med lagårdstaket,  gick rätt så bra förutom att vi fick byta stege en gång så var lite jobbigt att gå fram och tillbaka med stegar :D
sen så har det inte hänt mycket mer, mest slapp, med andra ord skönt. :)

2 december

sitter i åsäng och tar  det lugnt äter lite popcorn och pratar på skype medan vi spelar lol, det säger jag är en kung fredag ! Menmen, hörs imorgon, pussss

1 december

ooh, bara 23-24 dagar kvar till jul nu ! :)
känner faktsikt lite julkänsla men snön kan gärna komma tillbaka runt jul, för det är inte jul utan snö, enligt mig :)
kan säga att de titne händer så specielt mycket i mitt liv för tillfället men jag ska i alla fall plugga vidare med min läxa, puss :)