Stöde

Vart ändrade planer så jag åkte till farmor där jag nu är och är jätte trött.. Så ska bli skönt att få sova snart :) även fast klockan inte är så mycket..
Annars har jag tillbringat dagen mest med Angelica och hennes stora systers barn, helt okej dag faktiskt :) och fick en liten söt påskpyntad pringles burk av farmor, åh hon är för go !!


Matfors

Matfors är så mycket dödare än Ånge, hahah..
Annars idag så måste jag tacka dom jag vart med för att dom bjudit på mat, jätte gulligt av er, vi åt på dinos och dom hade rätt goa pizzor :) sen gick vi och kollade på film nu och jag är helt jävla död, hänger inte med överhuvudtaget :( så himla trött, träffade även Pontus en sväng eftersom jag ändå kunde så det var ju bra och trevligt :) men nu ska jag sova eller spela lite spel och lyssna på musik toppen dag :) kram


Glad påsk :)

Nu ska jag alldeles strax gå fram till station för att ta tåget till sundsvall och sedan till matfors med Angelica, Jerry och Olle :) Det kommer säkert bli jätte skoj blir antagligen att sova där och sedan dra vidare till pappa imorgon och tillbringa lite dagar och tid med han :)
men måste snabba mig så jag hinner med tåget och inte missar det, Glad på allihopa :)

i'm alive

 

fun

Nyss kommit hem efter att ha spenderat kvällen med Rima, Jerry först sedan drog Rima, så jag och Jerry drog till Jocke och Angelica där Olle var så kollade vi på film helt toppen :) men nu kan jag ju lova att jag är totalt död och vill bara sova och tagga morgon dagen.. huaaaa 

naglar och gofika

sitter och kollar på let's dance och fikar lite gran, extremt gott. Annars så spelar vi mest på mobilen jag, ida och rima, vilka nördar haha.
målade även mina naglar idag och jag tror inte jag kommer göra om det på länge, usch vilket himla jobb det var tog hur många timmar som helst känns det som men det gjorde det säkert inte men det kändes så ;)

rummet klart

nu är rummet klart eller för ett tag sen har bar ainte publicerat inlägget, bjuder även på en bild från förut idag på mig och rima ;) 

höga kusten bron, fy sjutton

satt och kollade på bilder på höga kusten bron och mår illa bara av att titta på bilderna, så himla höjdrädd.
annars så händer det inte så mycket mer idag förutom att jag ska stor städa mitt rum eftersom att det ser ut som ett bomb ner slag..
Så det är bara att städa det, annars så imorgon ska jag ut med rima och vad vi gör återstå att se än, får se om fler ska vara med eller inte vi är så lata och har inte orkat fråga någon annan ;)

Station

Sitter just nu på station och ska alldeles strax ta tåget till Bräcke, vart ingen direkt sovmorgon eftersom jag vaknade vid 6 och sedan vid 7.44 sedan gav jag upp.. Gick till skolan hade historia som inte gick ut på något sedan hade vi håltimme resten av dan ungefär.. Även om vi var på en mässa. Så gjorde jag min rätten och samhälle grej och åkte hem och sedan blir det en joggning tur och plugg :) ha en bra dag, puss


every little step you take

bloggen är klar med design bara headern kvar men den kommer nog att ta sin lilla tid innan jag lägger in eftersom den inte är klar alls inte ens på börjad än.. för jag har suttit och pluggat på mitt hemprov som är klart i historia och lite dopning som är från gympan och efter det så kollade jag lite på fotboll och beck. :) nu ska jag sova och längta efter min sovmorgon och vi ska på en liten mässa som 3:orna har gjort så ska bli lite intressant, sedan drar jag till Bräcke till min älskling och ska tillbringa dagen där så får se hur min bloggning blir och annat, snart loov !!

den kommer bara se ut såhär ett tag.

jag ska fixa om så att jag blir nöjd med bloggen någon gång och det kanske kommer ta lite tid och nu så ska jag äta sedan plugga, får helt enkelt se när jag har tid och ork att slänga in tiden till att fixa den, men det är rätt mycket som ska fixas på den så det borde ju helst fixas idag om jag säger så ;)
tror ni håller med lite faktiskt, den ser hemsk ut just nu.
kram

så mycket plugg, så mycket lathet

Åh, att jag aldrig kan få fingrarna ur arslet och få något gjort någon gång, jag vet att jag har så mycket att ta itu med och vad gör jag ?
Jo jag sitter och kollar på tv, sitter och bloggar även om jag borde svara på era kommentarer inte ens det orkar jag ta itu med just nu, känner mig lat som jag vet inte vad.
Ska i alla fall försöka plugga lite av det jag har att göra för det måste ju bli gjort någongång. :) 

lommis igen



 

toppen morgon, eller ?

haha morgonen började ju bra när jag gick in i badrummet så var det massa blodfläckar på golvet och det visade sig vara blodfläckar i sängen med, då har pontus klia sig någonstans på benet eller foten så han hade blött rätt så mycket ! :) Så skulle vi göra frukost på sängen men det slutade med att han spillde ut kaffet och slog knät i trappan så det känns som att det kommer bli en jobbig dag idag, det återstår att se ! 

lommis


true love


S U M M E R


huvudvärk, döööö

sitter just nu och glor lite på last resort medan jag väntar på att mitt hår ska bli lite torrare än vad det är just nu, tog en liten promenad med älskling för att det kändes skönt, men nu i efter hand så mår jag bara värre än innan och mitt humör är på sämsta humöret :( jippie så kul. passade även på att måla fransk manikyr men jag fick inget av plugget jag skulle göra idag, åh jag suger verkligen med att göra läxor och saker jag for att arbeta med.. Suck :(

Vemdalen !

Är helt slut och har huvudvärk, knät värker och jag är trött och känner mig sjuk, kanon. Annars var dagen bra, träffade även Pontus, Björn och Clas där och åkte lite smått med dom ett tag :)

https://cdn1.cdnme.se/2106954/6-3/pic_514a2476ddf2b32e4497804b.jpg" class="image">


no, i can't live without you

lång dag idag och jag har vart totalt död i från lumch fick huvudvärk vid 14.30 som fortfarande sitter kvar, så tjoho åt det !
Annars så har jag inte gjort mycket mer idag skulle plugga lite men blev inte så mycket av med det sen kollade jag på kändis hoppet och mitt i det så gick vi över till grannen eftersom att Robin fyller år idag, grattis till han ! :) men nu ska jag ta och prata med älskling och kolla på film och tagga vemdalen imorgon ! 

only cus i can

Drog någongång efter tolv för att hyra skidor till onsdagen sedan gick jag hem och skulle fara mot Östersund men blev att jag hoppade av i Bräcke hos min älskling och satt och väntade på han ett bra tag sedan gick vi hem till han och jag sov.. social tjej osv nej. Så drog vi till Alexander och dom satt och spelade så jag och pontus gjorde mat och käkade lite tårta, man måste ju få gotta sig lite ibland ;) nu fryser jag och mår dåligt så ska plugga lite och sedan sova så man orkar skolan imorgon. :) godnatt bloggen !

life is too short to wake up with regrets

har nyss borstat tänderna och gjort mig klar för att sova efter att ha åkt på en bil tur till bräcke och tillbaka, förut idag så kom min älskling och därav har jag inte haft tid att blogga eller något, klart man vill umgås med den man älskar iställt för att sitta och blogga då ? :)
Skola imorgon så bäst man somnar i tid och det är jag ju såååå duktig på att göra, nej.. plus att jag har huvudvärk på det som jag haft sedan jag vaknat och när jag och Ida sjung singstar vart det ju inte bättre, bara massa tok hela tiden ! :)

Just like I always wanted

 

so beautiful trees

 
 
 
 
älskar verkligen den översta bilden.

i can see it all

kom hem för ett tag sedan efter att ha spenderat kvällen lite här och var, nej men började med att vi var på konsum ett bra tag sedan var det ett jädrans tjat på vart vi skulle så bestämde vi oss för att gå till Angelica och Jocke, trodde jag skulle dö på vägen, men klarade mig som tur är ;) vi skulle kolla på en film men det gick inte så bra att välja någon så slutade med att Lucas startade någon bara hahah. :) helt okej kväll faktiskt tycker jag hoppas ni som var med tycker likadant :) 
 

utgång

Hade en jätte skön sovmorgon idag men hade lite panik att telefonen var borta när jag vaknade men så kom jag på att Ida hade hämtat den, drog till skolan vid lunch och väntade sen hade jag en lektion tills jag slutade fick skjuts av Ida hem och sedan dammsög jag och nu planerar jag utgång men vet inte riktigt hur det ska gå eftersom det plötsligt vart väldigt många förslag.. så får se vad som händer!! Och ja header kommer att komma så fort jag finner ork att fixa den, kram

beneath your beautiful


looking over the sea, it's beautiful

Tänkte i alla fall slänga in ett inlägg innan datorn stängs av, idag var jag på skolan äntligen, det var en rätt skön dag åt på söderins med rima rätt trevligt även fast jag kom hem vid fem tiden efter skolan, det var ju mindre roligt om jag säger så men det var helt klart värt att stanna ! :D Annars har det inte hänt så mycket mer idag eftersom jag inte alls är kry, huvudvärk som tar kål på mig och mag ont, kanske inte var riktigt frisk men whatever vill inte komma efter så mycket i skolan :) Jag ska även ändra bloggen och gå igenom alla dessa kommentarer som jag glömt att svara på på grund av min lathet.. Godnatt kramar ♥

#true

 

sjuk, piss och blä

 

9 månader, dag i lommis

ska alldeles strax sova så lägger in ett snabbt inlägg om dagen, idag har jag och min underbara kille hela 9 månader även fast det känns som ännu mer, jag är sjukt lycklig med dig.
Vi tillbringade dagen i Lombäcken med massa släkt och Berit men hon räknas med i släkten tycker jag, men vet inte vad hon tycker !
Pontus och Ove for på skoter tur och vi andra satt vid grillen och tog det lugnt i solens underbara ljus :) så åkte vi hem runt sex tiden och då duschade vi bort rök lukten och plötsligt fick jag veta att Pontus tåg gick snart så vart lite paff. :| Sedan har jag inte gjort mycket mer idag även fast jag borde gjort det, men det är lätt hänt att man glömmer saker och ting ibland.

du liknar ingen annan


Fik och skoj

Idag så har jag, Rima och Ida varit ute på promenad sen gick vi och fiskade på Konsum och hade det härligt :) så gick vi hem till mig kollade på film och nu har jag och Rima nyss ätit tacos och ska ut och gå med Elton sedan åka till Ica för att köpa dricka sen åka till Ida för mer skoj :)


started from the bottom

God morgon, själv har jag dock varit vaken sen 10 över nio och var pigg som jag vet inte vad, så jag klev upp och då kommer Ida springandes mot trappen och frågade om jag ville färga hennes hår och det är typ allt jag har gjort än så länge dagen har ju knappt börjat, måste även duscha senare och fixa lite på mitt rum som ser ut som en hönsgård.. jätte trevligt mena ja ! 
 

birsta all day long

kom hem från birsta/stan för ett tag sedan och har köpt en ny skin jacka så jag slipper min gamla som ser ut som en uteliggares eller något :( skitjacka. Så köpte jag ett par nya tights eftersom det är ungefär hål i alla jag har så ätt skönt att köpa nya då ;)
Det var allt som jag ville lägga ut pengar på, känner att jag inte har så mycket pengar just nu och måste ju spara lite till tåg resor :) Vi for även in en sväng hos farmor & farfar och då var Roine, Usa och Anat där också, så visade det sig att Usa fyllde 40 år ! :) Men sen for vi hemåt efter vi kollat på farmen eftersom Joel skulle massera mig, och fy sjutton va ont de gjorde men ändå skönt ! :) 
Sedan testade vi även bal klänningar även fast jag inte behöver de men Ida ville att jag skulle testa en.. 

beautiful creatures

Älskling har åkt hem till Lucksta och det känns som om det var flera veckor sedan vi sågs.. Men efter han dragit så for jag hem igen och fixade klart pizzan och käkade då annelie kom och klippte mig så nu är håret rätt så fräsht faktiskt. :)
Kom dessutom alldeles nyss hem från att ha varit på bio och sett beautiful creatures med Ida&Rima, trodde den skulle vara helt annorlunda men den var rätt okej :) Nu är jag rätt trött och jag hade tänkt spela ett game men så funkar inte spelet så blää på det.

helt klart en av favoriterna i melodifestivalen

 

lång dag

vart en riktigt lång dag idag, började tidigt med att kliva upp sedan skulle vi äta frukost och gå över till grannen och kolla på renarna och åka renslädde, så då gjorde vi det och då for renfällen av i en uppförsbacke så vi for ju av och fick gå hela vägen tillbaka ! Men så for vi senare då renen äntligen kom tillbaka efter en stund :) Det gick mycket bättre än första turen ;) Sedan for vi in till lofsdalen och åkte slalom resten av dagen tills dom kom och hämtade oss och vi for och åt på Trappen, lite udda namn men jaja :) Dom hade riktigt god pizza så skulle ,lätt kunna fara dit bara för att äta ! vi passade även på att äta i Sveg på sibylla så att alla var mätta :) sen raka vägen hem, och nu är jag tröttare än tröttast och ska nu gå och sova med min älskling, riktigt skönt, och här är mitt nya husdjur, Tjurskalle eller döslut ! 
 

Storm

sitter just nu och glor på melodifestivalen, själv håller jag på Anton Ewald så bara hoppas :) i alla fall är det totalt storm ute och den är riktigt hemsk, ska nog aldrig mer gnälla på dom små som vi har i mitten av sverige för fy sjutton vad det blåste ! idag var vi i alla fall och kollade på skotrar och körde några och prov åkte några saker :) ska lägga upp bilder så ni kan se hur dom såg ut :)
 

lofsdalen idag

Har nyss haft en riktigt kort och skön skol dag med film, lite gymnastik och räknande :) så hämtade Robin och Pontus mig efter skolan och Robin skjutsade oss hem till mig så nu sitter vi här och jag ska börja plocka ihop saker så jag får med mig allt och fixa och donna så vet inte om jag kommer kunna blogga tills jag kommer hem får helt enkelt se :) och därav svarar jag på era kommentarer så fort jag orkar såg att de va några stycken nu :) men måste hinna bli klar, kram