If i could turn back


Blev med dragen till lommis idag kan säga att jag inte sovit ett skit i natt alls, somnade lite efter 5 och vaknade tjugo över 8.. Kunde inte somna om heller och mådde inte jätte bra. Men nu sitter jag inne i lill stugan på gården och värmer mig och ska bara ligga här inne känner jag så får de andra åka skoter i snöyret. :) 
Kram

Allstar lovely



 

Ferre



Varit i birsta ungefär hela dagen och shoppat lite ytterkläder, kom hit för en stund sedan och nu är de full fart här! :) 

Färga





Dead silence


Tror filmen vi ser heter dead silence jätte äcklig tur man har lilla speedi som vaktar mig, i love her. 

Helt trött


Onsdagar är alltid lika jobbiga, dagen är alldeles för lång med för mycket saker att göra. Fast egentligen inte men ändå blir det de, kan bero på de jobbiga ämnena. 
Har nyss ätit och sitter nu i sängen och kollar på bones och håller typ på att somna för jag är så himla trött.. 
Så jag ska bara gosa ner mig här ett tag sedan kanske komma igång med något !

Mumma




Yoga



Skön dag än så länge iaf med yoga på lektionen och lektionen innan var ännu lättare, men nu snart är det svenska och de är då det börjar.. 

Inspo ✟

 

Helt underbart väder







Lommis



Är precis klar för att åka till lombäcken och åka lite skoter samt grilla, är hungrig redan nu så blir nog att äta ganska snart ändå hahah :) 
Men ska fixa och packa det sista som ska med ! Kram

Filmmys


Sitter hemma hos Wille med en massa andra lättare att skriva så än alla namn och vi har film kväll men vet ärligt inte vad filmen heter mer än att de är en skräckis och är lite halvt tråkig haha.. Men de kan bero på att man så att säga "kopplas bort" från filmen av alla som pratar lite då och då haha. Men ska fortsätta mysa nu så hej

Fixat go mat





Fuck bilar


Ligger hemma helt död i soffan, vart en tur till birsta med mamma och min morbror, alldeles vid brickbackarna så springer det ut en älg mitt framför bilen.. Så de var på gränsen att jag inte körde in i den, känner att jag ska ta en paus från att vara ute på vägarna.. Blir så less.
Annars så är alla ute och roar sig och själv ligger jag här och dör typ ah godnatt 

Vinterland





död tid

Sitter just nu på skolan och håller på att göra klart min rapport men det går inte sådär jätte fort fram eftersom jag smidigt nog glömde anteckningsblocket hemma duktig som man är. Så vart att söka lite om det på internet istället och se om man hittar något bra som kan vara värt att ta med. 
Dock slutar lektionen nu som det verkar skönt, så blir lite extra fri tid tils andra lektionen börjar då jag skönt nog slutar efter, blir likadant nästa fredag, sen börjar jag med matte varannan vecka.. :/
 

Vemdalen



Tog mig en tur med Emma, Helena och några andra för att ha lite skoj, de är ju ändå student skiweek ;) 

Tjockis time hela tiden




Starkt


Vart inspirerad av att dra och träna med Angelica och Angelika och så blev de. :)

Mums




En massa tok





Efter skolan for vi och tog oss en liten fika sedan for vi vidare och åkte ungefär överallt som det känns som. Otroligt bra dag iaf.

Vaknade upp till dessa





Promenix


Skulle ta en promenad då jag inte mått så bra idag och varit riktigt hängning därav sovit hela dagen.. Jag som skulle plugga ah det gick ju bra.. Men jag, Robert och Wille bestämmer oss för att gå ut då träffar vi på Jerry och Jocke också :) skön kväll även fast jag känner mig sjuk. 

Elevråd blabla




Idg var första gången vi använde vårt rum på skolan och vi fick iaf en massa saker gjort också för att vara oss är det riktigt bra om ni frågar mig hahah, skönt de iallafall. 
Har just nu engelska då vi ska intervjua varandra blir inte så jobbigt, jag och Angelika är så gott som klara vi ska bara spela in det. :)
Sen blir det hem och försöka plugga med Jerry !

Night




Lommis






On the road again


Kan bara skriva att jag hade en sjukt bra 150dagars inatt med mycket dans och mycket skratt och skoj ! Kvällen var ju nästan helt perfekt förutom den otroligt långa kö väntan men de var det värt ! Då Oscars stängde så drog vi på kebab city för att vi var vrål hungriga men vi tog med matten och gick hem till Lucas och Maja :) jag åt det jag ville och sen var jag totalt för jag var så trött och frös gjorde jag ! 

I alla fall sitter jag på tåget hem nu, är alldeles strax i stöde. Så när jag kommer hem ska jag städa klart mitt äckliga rum eftersom jag inte hann klart igår, så ska jag byta sängkläder och ta mig en skön dusch sedan bara njuta av livet och kanske ha en hemma kväll med mamsen. Puss

Lovely









150 dagars


Hejsan, sitter just nu hemma hos Lucas och Maja med Angelica, innan vi for så städade vi lite på mitt rum som man faktiskt kan gå in i numera men är dock inte klar än får se när andan faller in att städa det allra sista som är kvar.. 
Har fixat naglarna och är taggad att gå ut för det är ändå 150dagars och de har man ju bara en gång så vafan !! Men nästa helg blir det en lugn helg har jag lovat mig själv så dyrt att åka till stan varje helg så en liten break skadar inte ;) för det blir att åka ner till stan den 30/1 ! 

Just what i needed




Bil här, bil där



Snapchats bilder är grymma, hahah.. Iaf så kände jag och Angelica att vi ville komma ut en sväng och bara vara och prata, chilla och sånt där avslappnande så vi for runt lite överallt kände jag, blev en bra bit att åka vilket var riktigt skönt.
Senare på kvällen hörde Jocke och Jerry av sig så vart en lite bil sväng med dom också, helt dött hahah. Skön dag har det varit :)

Pluggar


Sitter nere i vardagsrummet och pluggar en massa saker, riktigt uttråkade är vi och vi får inte mycket gjort ! 
Mitt ansiktsuttryck säger det mesta om hur jag känner över skolan just nu, jag vill inte ha mer skola. Saknar lovet.

Take me to the better place


Liten bil tur med min morbror

sugar man

 

Trött


Jag har varit totalt död idag, jobbigt med två dagars partaj då man har så konstiga sovrutiner ! Har mest vara degat i sängen och kollat på filmer, runt åtta ropade mamma och fråga om jag kanske skulle äta något heheh.. Så vi fixade tacos sedan for jag iväg en sväng med bilen och nu glor jag och mamma på sista hobbit filmen! :) snart sov dags!

-



Hulkish


Tog och for till stan idag för att träffa Belle och sickan för lite partyparty. Som tur vi hade så var det gratis på allstar så jag och Belle passade på iaf och här är vi nu och tar de chill till drinken Hulken :) 
Får se hur kvällen blir härifrån !

Pizza time !




Promenad


Ute och går med Ida känns som hela natten för vi gått så mycket.. 

~




Fixade naglarna


Inte gjort så speciellt mycket idag hann bara duscha så kom min syster och sa att vi skulle åka till farmor och när vi kommer dit så blir det att vänta lite på pappa och Eva som var påväg dit. Medan fick jag öppna en julklapp och de var ett nagellacks kit ifrån farmor så passade på att fixa de !
Sen åt vi god mat och bara pratade och hade det trevligt med fika och lite kort spel. :) det var inprincip min dag.

tidsfördrivet, is real

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det gör jag inte, däremot kan man väl känna attraktion
Hur många har du varit kär i? Kär och kär, 1 kanske 2
Är du kär just nu? Nej det är jag inte

 

Tio frågor om dig själv.
Namn? Elin Emma
När fyller du år? 1 Juli
Några piercingar? Naveln
Vad har du på dig just nu? Sov linne och shorts
Vad tycker du minst om hos dig själv? Hmm... sättet jag ser andra människor på, vill lita på dom men klarar det inte, iaf nya personer. 

Vad är du bra på? Skratta ;)

Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj & mina vänner

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Älskar att sova med någon, tycker bara det är jobbigt att sova själv #sällskapssjukbrud

 

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt, men finns några som vet mycket.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på sitt egna vis haha
Vem är snyggast av dina vänner? Vad är det för fråga, alla är skitsnygga

 

10 frågor om idag. 
Vad har du gjort idag? Spelat en massa dator, sovit lite, kollat på film... myst i sängen typ
Vad ska du göra nu? Skriva klart den här listan
Har du gjort något dåligt idag? Tror faktiskt inte det
Vad har du ätit idag? Hahah några ostbågar..
Har du duschat idag? Nej, men ska snart !

Är du trött nu? Jaa tyvärr så är jag ju de
Vad händer idag? Stöde och träffa lite släkt

 

Annat.
Hur mår du just nu? Jag mår bra
Är du hungrig nu? Nej det är jag inte
Vad är klockan nu just nu? 15:22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Denna, facebooook och swefilmer

 

Musik. 
Lyssnar du på musik just nu? Yees
Vilket är ditt favoritband/artist? Hmm, svårt gillar många
Vad gillar du för musik? Lyssnar på det mesta, det går i perioder

 

Kärlek.
Är du kär just nu? Nej
Gillar du någon just nu? Njaa skulle jag väl inte kunna påstå
Har du kysst någon idag? Nej
När kysste du någon senast? Fredags
Vem kysste du senast? Uhm, spännande
Är du romantisk? Jag kan faktiskt vara sjukt romantisk när jag väl vill
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Asså.. Svår fråga. Klart jag vill ha förhållande men är dock ganska rädd för att släppa in någon så pass nära.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Hahha nej
Vem sov du senast bredvid? Min kudde
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vet inte
Hur ska din tjej/kille vara? Har ingen direkt "mall" på hur en kille ska vara. Men självständig, trevlig (NEHEE?? :)) charmig, inte så jävla torr och stel utan att han vågar spåra ur haha PÅ ETT BRA SÄTT MENAR JAG DÅ,  spontan, sen är det väl bara ett + i kanten om han är good looking ;-) nämen helt ärligt ingen aning riktigt, men lite stil iaf ingen slusk haha..


~~




Roadtrip




Fredag !


Hej vart frågad om jag ville följa med på fest så det blev ju så, har inte mycket att skriva om dagen alls så jag ska bara köra mitt race ikväll, kram

Biteline




Gott nytt år !



Tog faktiskt väldigt lite bilder, men kan skriva lite smått. Jätte trevligt folk där och just nu står jag vid hamnen och har fått min nyårs puss av sickan. Men kvällen fortsätter, ha ett riktigt bra år allesammans, 2015 ska bli mitt bästa år med student och allt ! :D