~

 

 

Idag är en bra dag

For till Sundsvall med min syster idag och köpte lite smink och kläder. Så träffade vi på Fabian så vi frågade om han ville käka med oss, så vi drog på o'learys och bara chillade lite. 
Rent spontant så gick vi in på shanti då jag letat och letat efter en piercing som jag fått därifrån men som dock gått sönder. Han hade inga sådana men han kunde beställa de fanns alltså kvar att beställa. Så jag beställde 2 !! Ren lycka.

Bilbingo vart det senare och på bilden ser ni kvällens allra första vinst. Det var alltså jag som fick första vinsten ikväll så 400kr bara sådär ! 4, 10, 31, 47 och 70 vilka grymma tal. Haha dock körde de ju vidare direkt så fick ingen direkt bild på vinnar raden därav alla andra prickar man hur som ! JAG VANN. :D 


Städat

Vaknade och var dö trött men tog fingrarna ur arslet och pallrade mig över till Tess en sväng. Efter en stund där gick jag hem lagade mat och väntade på att Tess skulle komma då hon kom gick vi på promenad med hundarna och efter de städade vi. Fick en hel del gjort så jag är relativt nöjd med dagen ! 
Jag har precis duschat och satt mig i soffan och kollar på the lone ranger som går på 6:an. Blir tidig kväll då det är tidiga morgonar hela veckan. Så godnatt från mig :)

Chilling and Killing


Hamnade i staden idag och där plockade jag och mamma upp Ida min syster så for vi och åt på biteline tillsammans. Det var första gången på flera år vi åt ute tillsammans bara vi och över huvud taget ! Riktigt riktigt skönt, för jag tycker de är så himla mysigt att bara gå ut och ta det lugnt så gott man kan åh bara njuta av maten. Inte som på vissa ställen man bara äter sen går. 
Efter maten så for vi till Birsta för lite shopping som behövdes. Sen skjutsade vi ut Ida till pappa men vart bara en kortis där men alltid lika fint där !!

Yes, pls




Näsblod


Äcklig bild i know, men ville att alla nästan skulle få se hur min eftermiddag har bestått av. För en bild säger ju mer än tusen ord, right ??
I alla fall, dagen började 5 imorse. Drog iväg på jobbet, hade Duved förmiddag. Jätte skön tur kan jag tycka. Jag och Anders tjatade otroligt mycket om mat så vi tog och beställde mat från stället bredvid stationen i järpen. Vi får det levererat och allt, vilken service ! 
Sen var det inte långt kvar till Duved. Men nog om jobbet idag, det var som vanligt. 
Jag kommer hem och ringer mamma. Jag frågar henne om hon har lust att följa med mig på Ica och panta för jag hade så sjukt mycket pant lagrandes i mitt förråd.. 
Som ni kan se där.. Och då hittade jag även en kassa till efteråt. Bra där. Sen for jag till bolltjärn och klippte lite gräs så de är kort och snyggt nu ! Efter de skjutsade jag hem mamma och hoppade in i duschen. 
Och nu åter till första bilden där.. Kliver ur duschen och från ingenstans så bara börjar det tok ringa. Jag står hukad över handfatet i kanske 5-10 min innan jag kan försöka röra mig för att hämta min telefon. Jätte smidigt att lägga den på sängen, jo tack. 
Får tag i henne och ja det var blod överallt i mitt badrum.. Hon kommer förbi ovh de bara forsar efter en stund lugnar de sig men startar sen igen. Så pågick även de i några minuter. 
Men nät och jämt så tar de slut, hon åker hem och jag får besök av Cattis och Senad. Vi har haft buzz kväll och bara tagit det lugnt. Vi var även på terrassen och åt, där väntade Tess på oss, ä och tror ni inte på fan att näsan drar igång igen ? 15-20 min igen och en helt slut körd jag. Men jag har haft det otroligt roligt ikväll ändå trots att det bara runnit ur mig. :) men som sagt, min kropp är slut och jag vill bara sova så.. Godnatt för idag !

Wopsi

Skriver ett litet snabbt och kort inlägg. Klockan är ändå lite över 3 dags att sova kanske ;) 
Lite kort om kvällen, jag och Albin har ätit massa gotta och spelat gh hela kvällen. Samt en kort promenad på de. När han gick kom Senad och Tess så vi spelade buzz fram tills nu, vi kom på att det kanske var lite väl sent och jag hostar så himla mycket... Min mage har träningsvärk och min rygg gör ont. Jag har även sjuk huvudvärk. Livet på en pinne, Nattinatt !!

En alldeles speciell dag




För idag är det en alldeles speciell dag!! Min bästa vän tar äntligen studenten!! Åh som hon längtat till denna dag.. Så hon fick springa ut på Sundsvalls torg i son vita fina klänning. Inte nog med det, hon fyller även 20 år idag. Jag är så tacksam att jag fick spendera hela dagen med dig. Fyfan vad du är bra!!



Its perfect

Vilket väder, jag gnäller inte att komma hem till detta ! Vattnet var dock iskallt ;)
Senare på kvällen for jag och Matilda som sällskap och klippte gräs och ja, det var fan inte lågt utan nå så sjukt långt som ni kan se på bilden?? De tog tid men nu är de gjort och snyggt blev de :D