yeah, we level up


helt okej dag ändå.

har ungefär nyss blivit klar med min städning och tagit mig en dusch, har vart ute och ätit med eva, pappa, lotta och ida :) gott var det i alla fall ! min nya dator kom även idag så ska kanske fixa med den något i helgen men eftersom pontus kommer idag så blir det nog inte mycket av med den :) och sådär, får se vad som händer ! nu ska jag ta och göra lite saker i väntan på att ida ska städa klart :)

life doesn't get easier, if you don't try

hua, känner att jag knappt har orken eller tiden att blogga men känner ändå att jag måste på något konstigt sätt. :)
tänkte i alla fall lägga ut skottland bilderna imorgon så länge jag orkar fixa med det :) idag så har jag och ida varit vid alby trakten och suttit på naturplasten där och spelat kort och bara tagit det lugnt, det är synd att det blåser så mycket.. vilket sommar väder, eller ? sen blev det thai mat och lite rummikub spel :) och nu ska jag hämta några kaniner och sen spela lite spel :)

don't play the game because i'm always the winner

kom ungefär nyss hem från att ha åkt buss från sundsvall har nämligen varit hos pontus idag :) och vi gjorde typ ingenting men ändå så sprang bara tiden iväg som vanligt.. menmen, nu ska jag och ida ta och kolla på film och äta massa gottigott så ska ta och fixa lite sånt :) kramis

-

 

mot raskviken !

har varit i fränsta och pluggat lite till morgon dagen :) men ska i alla fall åka ut med några snart vet inte vilka vi skulle vara men vet att sara oh jerry ska med i alla fall sen vet jag ingenting:) jaja, medan vädret fortfarande håller i så får man ju passa på och det är ju faktiskt sommarlov även om jag tycker det är rätt kallt... men ska göra mig redo och fara, kramis

if you wanna scream

hua vad det regnar just nu, men idag ahr jag bara tagit det lugnt och imorgon flyttar min kanin :| menmen.. hon får det säkert skit bra. heheh nice låt då.. hahah
 

lombäcken

ska precis dra till lombäcken nu och göra massa knasigheter vet inte vilka som ska dit men tror sara och jerry bland annat ska dit så kul kanske vi kommer ha det. :)
idag har vi vart i sundsvall typ hela dagen och så var jag tvungen att hämta min jacka hos pontus som jag så duktigt glömde där... :D men nu ska vi fixa lite smått sen ta och fara och äta där så jag godnattar från mig. :)

Midsommar med släkt och underbart folk.

ouff, kom ungefär nyss hem och känner att denna dag varit väldigt lång ! vaknade flera gånger i natt av att jag frös också och då man vakna var det självklart väldigt varmt ! jaja, i början av dagen så gick jag, pontus och hans lillebror upp till deras hembygdsgård och kollade, men måste säga att det var bra tråkigt. ;) sen kom min farmor och hämtade mig så for vi till kälen där mamma och ida va :) sedan vidare till mörtis för att fiska :) har lite oplanerade planer framför mig så ska fortsätta klura på de kram. :)

lång dag ? hmm

blir ett snabbt inlägg för ska åka till fränsta sen ska jag hem till pontus :) så har inte tid med detta, men dagen kommer bli lång eftersom jag varit vaken sen klockan 8 eller något.. sen har jag klippt gräs och hunnit med en massa redan så ja.. :) men nu väntar mamma, hejdå :)

if you lay here, if you just stand here

sitter just nu nere i en fotölj och kollar runt lite på datorn samtidigt som jag kollar lite smått på tv:n, idag så fyllde min käraste farmor år ! :) var dit efter vi varit i Fränsta på körskolan och då så fick hon en rosa ros och en söt liten groda ! Går i alla fall framåt på am-kortet så snart kanske jag har de ;) får hoppas på det, morgon dagen är fortfarande lite svajigt planerad, vet inte riktigt än vad som kommer att hända eftersom mamma säger massa saker och jag minns knappt hälften av det.. så ja, vi får se. :) har lust att göra något nu men jag vet inte riktigt vad jag vill göra så ska tänka ut något, kram !

skönt att slippa stressa ! :)

vaknade ungefär alldeles nyss av att min syster kom upp rusande och hämtade mitt headset för att kolla på naruto eller något.. eftersom hennes ljud inte funkar men såklart skulle mitt headset funka ! jaja.. ska bara fixa mig och sedan vänta på mamma sen far vi till Fränsta idag igen och vet inte hur länge vi blir där, inte så hemskt länge hoppas jag.. efter det ska jag ta och hitta på något med freddelina och vad vi ska göra har jag inte den blekaste aning om ! :) men vi får väl se :)

lika rolig varje gång. "springer du med armen ?"


måste säga att jag tycker denna är rätt så rolig :) har nyss varit i fränsta och har lite annat planerat nu så ska ta och göra de :)

it's okey to not be okey

usch haft full fart halva dagen jag och min syster bestämde oss för att ta moppen till lombäcken och när vi väl var där cyklade vi en sväng och sen fikade mormor, morfar, mamma, morbror, syrran och jag lite go saker ! sen for vi hem till mormor&morfar och hämtade fyrhjulingen och drog en till sväng tills hon kom på att hon skulle på bio, så fick jag sitta och vänta tills mamma kunde hämta mig.. hahah :) sen fixade mamma thaimat och sen chillade vi framför tv:n. :)

trust your heart and do whatever you like to do

jag känner mig som en död människa idag.. men det var bra skönt att sova ut så länge jag gjorde. :) nu ska jag strax gå ner och lägga mig i soffan och dö för det känns som en slö dag idag, har dessutom ont i huvudet så nu ska jag ta mig neråt :)

can we just for a night let the stars decide where we belong

uppe med tuppen var vi idag och jag kan säga fy satan vad jag vart trött.. hahah vart så himla slut så när vi kom fram så skulle vi tydligen till pontus skola... sen blev allt bara kaos kan jag lova.. :) men efter ett tag så löste sig allt när vi kom fram till pontus lägenhet var jag helt död  så jag gick och la mig.. hahah ;) underbart ! sen har jag suttit och umgåtts med rima dom andra timmarna på denna dag och vi grillade kollade på film och hade rätt så skoj, för imorgon far hon till stockholm den fisen.. men ska träffa henne någon gång för jag ska själv till stockholm kanske under sommaren. :) men nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova faktiskt underbart ! :)

avslutningskvällen, helt underbart

kom hem för ett tag sedan och har haft det sisådär ikväll men det var kul att kolla när ida s-o dansade måste jag säga och att hon bjöd på sig, hahah ! och kommer självklart att sakna min klass enormt mycket, kommer troligen komma in på linjen jag vill gå så jag klagar inte nu gäller det bara att fixa massa andra saker till det blir gjort. :)
sen så paaang ! :D snart så kommer pontus hit och sen far vi till han imorgon :) kommer bli helt kanon känns det som, nu ska jag kolla mer på tv och försöka att inte somna i fotöljen...







här är några få bilder från igår, eftersom min system kamera ligger död utan batteri blev det väldigt svårt att ta med den.. så fick bli en skit kamera. :) 


helt död

idag så hade vi brännboll på skolan och jag vet inte riktigt hur det gick med det gick rätt bra för oss iaf :) och killarna från klassen några utaver as snygga kläder ni hade idag ! Men nog om det.. har faktiskt inte mycket mer och säga och att lägga ut bilder från idas grej har jag inte heller orken med just nu så får antingen bli imorgon eller något sådant, innan balen :)

Ångespelet akt 2 4/6.

 






 

en dag med klassen

nu är jag klar för att åka mot ånge camping och spendera en dag med klassen :) om jag inte minns helt fel så ska vi paddla kanot och grilla och sånt där. :) det kommer nog bli riktigt kul om man bara gör så det blir det. :)
men nu ska vi snart hämta rima så fort jag bloggat klart sen far vi dit :)

we gotta live it up up up up

idag har jag städat ur mitt skåp på skolan och fixat lite med de senare skulle vi vidare mot hillen för att spela brännboll mot 9B och vi fick 94 troja och dom fick något med 40 om jag inte minns helt fel men jag, angelica och joanna vart lite uttråkade så vi drog ner mot konsum istället så när vi kom tillbaka hade alla redan fått fika så vi drog igen, haha :) sen for jag till bräcke till pontus och var där hela dagen, rätt skön dag ändå. :)
och imorgon kommer alla bilderna upp. :)

soon on the way home

känner mig helt död.. dagen igår var mest bara jobbig och skit.. men jag är bra stolt över dig min syster. :)
hela dagen igår väntade vi på ida på något ställle och det kom bilar efter bilar.. så trodde man att dom kom nu, så var busarna tomma ;) hahah men till slut hittade vi hennes post och sådär, bilderna kommer komma upp någon dag under måndag och ska försöka få in ångespelet bilderna akt 2 då också. :) men nu ska jag snart fara till edinburgh och sedan till flygplatsen för att flygga till london :) fast kommer vara i london ett bra tag för kommer inte till sverige fören runt 21.30-22 någon gång då så kommer vi till sverige om allt går till vägs. :) nu blir det frukost och annat kram

oplanerade planer

nu har dom nyss duschat så vi ska precis gå och äta frukost sedan ska vi ner på stan och shoppa lite granna.. :) sen ska vi fara och kolla på ida och fixa och dona en massa jag vet inte riktigt vad som kommer hända idag så blir väldigt svårt att blogga om det just nu, får se om jag har internet senare ikväll om jag bloggar då, vi byter nämligen boende i natt igen. :)

utlåst, roligt värre..

känner mig lite små sur för nu är jag utlåst och har inget att göra eller jo jag har en dator men hur kul är det då.. pappa och eva är jus nu nere och shoppa och jag kände att jag ville ha lite time for myself alone, så jag körde på det,  jaja idag så har vi åkt runt hela loch ness ungefär.. och shoppat har vi gjort en hel del på primark, det är verkligen en affär för dig Idafreddelina ;) det kan jag lova ! :) men jag ska försöka lösa detta på något sätt nu, så kram

time to go

har alldeles nyss ätit frukost och kan säga det är riktigt kallt i detta sten hus men vi ska alldeles strax iväg och kolla på edinburghs castle och sen så far vi vidare mot inversness och sova där i två nätter vet inte om vi kommer ha något internet så passar på att blogga nu medan vi har internet. :) känner att mina inlägg blir så roliga ! men om jag får tid kan jag kanske lägga upp någon bild senare eftersom jag har med överförningssladden till kameran :) men nu måste jag gå !

äntligen framme och får vila

sitter just nu i sängen mätt som en plätt och kollar på tv och chattar med några, kan säga att även om jag sovit på båda flygen är jag döö trött.. men måste säga pizzan i london, MUMS godaste ever.. fy sjutton. :) jag är i alla fall sut körd efter att ha åkt på fel sida av vägen och tänkt annorlunda för att få in det i skallen trög som man är :( hahah.. men men nu ska jag ta och vila och göra annat ska ju upp tidigt. :)

mycket på G, men mycket lite tid

tyvärr har jag inte tid att lägga upp bilderna från akt 2 idag eller fram tills måndag så ja ni får ursäkta. :)
sitter  just nu hos min pappa och gör typ ingenting.. har packat om allt och mycket som händer här ska väl ta och ta det lugnt nu till vi ska fara klockan 4.. menmen får se hur jag kommer uppdatera medan jag är utomlands. kram. :)

Ångespelet akt 1 idag.

mer bilder kommer imorgon då jag har ork och tid att lägga ut dom eftersom att min morgon dag är rätt så planerad. Men det här är bara bilder från akt 1, akt 2 får komma ut imorgon.

you been driving me crazy

blää känner mig som en död fisk.. eller något sådant ! vart rätt sent för mig igår kväll, kom hem runt 01:30 och då gick jag och hämtade en film och tog med mig chips skålen upp och låg och glodde.. hahah ;) hade det i alla fall kul med Pontus och några av hans vänner även om jag vart lite för trött på slutet.. sådär överdrivet.. hahah :) menmen.. nu ska jag ta och göra annat så jag piggnar på mig även om jag vill sova ! :)

life is to short to be afraid

synd nog så vart det ju ett poäng i mellan att dom hade vunnit idag på träslaget ! lite synd för först sa dom att dom vunnit så hade hon räknat fel. ;) menmen, shit happens men i alla fall så ska jag dra mig mot sundsvalls hållet nu till pontus och tillbringa dagen där eftersom det bara regnar och jävlas här så kan man lika gärna åka dit. :)
nu ska jag fixa lite sen fara puss


in the end, they will.