My last day as 17 !

Klev upp klockan 8 för att fixa lite saker och förbereda mig på jobbet börjar klockan nio hela veckan och efter jobbet for jag hem och åt, vart sedan väldigt trött så jag gick och la mig och somnade.. Vaknade vid 18 och kom på att jag och min syster skulle iväg och få lite färg eftersom vi inte har någon sol får man junta det som finns ;) efter jag duschat så bad jag mamma klippa mig så håret känns lite fräschare för det är riktigt slitet :) men annars så är det bara någon timme kvar sen är jag 18 år, längtar ju lite då.. :)


wonder where we are

 

Cruisning i Hammarstrand








Give me a parachute


For till sörsidan till min syster som bjöd på grillad kyckling, samt så kollade vi på får och busade med hundarna. Sedan for vi till parkbacken där jag ska jobba i två veckor start på måndag, träffade Alvar och tog reda på när jag började. Senare idag blir det övningsköra lite kanske eller något annat. :)

Hahahah




Vi bara myser





Jag verkligen älskar min katt, den kärleken hon och jag har är så otrolig det är så roligt då hon sitter och väntar på att jag ska gå och lägga mig så vi kan gosas. Vi har allltid kattmys på kvällarna. Annars så är jag hos pappa nu och blir att jobba hela dagen imorgon på vedbacken och sådant. 

Mina nya skal till sommaren!


Lika bra att köpa två såna här till alla festivaler då man inte ska ha med sig för mycket saker, kanon smart ändå ! 
Idag ska jag åka till min pappa med Anders och Ida fast de ska inte stanna där som jag ska :) sen vet jag inte riktigt vad som händer !

Roadtrip







~~




Hundbus



For och lekte med hundarna så de fick springa av sig lite !

Viskan



Duktig som jag är glömde ja ta så bilder men tog ju några ialla fall, rolig kväll/natt i viskan alltid så roligt att gå ut dansa, sjunga halsen av sig eller sjunga snarare skrika halsen av sig !

radiooo

 

Busar





Kälen


Stått i kälen hela dagen och sålt goda kanderade äpplen och torkade aprikoser, sålde slut så det vart ju kanon bra om ni frågar mig! Jag är nöjd med dagen och tror alla andra är det också trotts det underbara svenska vädret vi har så pass långt in i juni :)

ny header äntligen !

Jag gillar den sjukt mycket, men alla tycker olika såklart. :)

Give me long hair.






What are we

 För att bara vara 15 år gammal och skrivit den själv så är den dessutom riktigt bra ! Hon är sjukt fin och kommer antagligen att nå ganska långt.Riktigt snygg stil har hon, värd att lyssna på

Inspo ✟




Vi bara låtsas som inget hänt


Ut och träffa Angelica och Angelika och kanske Tess också på en liten middagsdejt på knuten ! Annars så kan denna dag slänga sig någonstans, så tråkigt väder och det är juni!

fix och mix

Har mixtrat runt lite med min kodmall nu, men det är inte klart riktigt än har en del saker kvar att göra men känner att de får vänta lite till med de sakerna. 
Ganska trist dag idag, blåser ganska mycket och molnigt så inte så pepp till att göra något ute heller. Tråkigt när det kommer sådana dagar. :) Men har nyss duschat så ska ta och fixa håret lite. kram

Klipptgräs






Bräcke cruisning






Nobody can save you now



Har stått och diskat hos min syster och samt blivit bjuden på mat och jordgubbar, mums så gott. Ikväll blir det att åka till Bräcke på cruisning så hoppas de blir super !

Sometimes it can't be better



Tog och for iväg och åt thai med min syster idag och det vart ju bättre väder senare tråkigt för er studenter som hade det gråt så pass länge :) nu ska vi till hundrastgården för lite bus med Raia gumman!

Sundsvall


När i Sundsvall just nu och äter lite go mat, ska väl fixa lite små saker sedan kolla lite på birsta sen hem och tagga skolavslutningen imorgon, inte för att de känns som att de är det men..

Lunchdejtar


Efter en hård dag med brännbollsturnering så tar vi och äter igen de vi sprungit bort ;) 

De brinner i betongen

 

Girls just wanna have fun






Jealous






Träslaget och after bränning !









Nationaldag med kungen på besök !









All the way

 

Ångespelet



Började dagen med att behöva kolla på ångespelet är dock väldigt besviken så ångrade att jag såg de, synd för de som försökte och tråkigt av de som inte försökte och gjorde det till ett fiasko :) men annars så har jag inte gjort så mycket mer idag än ångespelet och haft sociologi :)

Perfekt väder


Super go glass och sedan träffade jag på Angelica och massa andra så vi chillade lite på hillen sedan så drog vi ner på ip men var tvungen att gå hem innan och göra lite läxor :) sen drog jag dit och kollade när de spelade nå fotbolls grejs, glömt vad det heter.. :)

im sleepless about you

 Den här låten passar in alldeles perfekt på min natt/morgon blir så sjukt less på mig själv om inte annat, tänk vad skönt att bara få sova tills man är pigg och inte ska vakna och må dåligt.. Usch irriterad blir jag! Men i alla fall vet jag inte alls hur min dag ser ut idag, för jag vet ärligt inte vilka lektioner jag har och inte har, man kan ju inget annat än att älska min skola.

Tog oss en tur





Lektion


Sitter på matten men jag fattar absolut 0 av det jag håller på med och det är ju bra (?!) hahah annars så är det riktigt varmt ute, inte inne på skolan och de drinkar avlopp eller något på skolan sådär otroligt mysigt ! 

1 juni

Åh idag är det 1 månad kvar tills lilla jag fyller 18 år ! Längtar otroligt mycket och det händer så mycket just den veckan för mig, har sommarjobb då och ska troligen till Sundsvall på hamnfesten och sen var det något mer som jag inte kommer ihåg just nu men det är verkligen en håll igång vecka som jag taggar ! :) 
I alla fall är det söndag idag och söndagar är väl inte så roliga så jag ska bara passa på att chilla och göra massa plugg eftersom betygen skrivs på torsdag så jag har inte all tid i världen på mig. :)