don't tell me what i gonna do, it's my life.

sitter och chattar lite på msn, har paus från allt cs, jag och basse e ju bäst på det.
Men jag måste i alla fall hem idag, så hon kanske ska med, men får se om det går, får hoppas att hon får följa med i alla fall ! :-D då blire säkert ännu mer lan ;-) fett nice.

wakie wakie

hahah, nu äre wakie wakie, somnade 08:00, jag oh basse hade så jävla kul på cs så vi bara körde på så vi glömde bort tiden ;-o
Men senare när folk började kliva upp fattade vi att något var fel.. hahah ! så vi gick och la oss, och låg och garvade hur himla länge som helst :-o
plus att sebbz va jävligt social i natt ! :-D det gillas stort kan jag lova, han e så söt så !
Sen så har jag duschat av håret med en hårborsta och schampoo ! den ni, inte alla som kan.. men dock sitter det säkert kvar lite schampoo någonstans, men det får jag väl fixa då, har ingen ork eller lust nu, jag kände mig så äcklig så vart liksom som en tvångsttanke,  men jag körde på ja, medan basse duschade !

OBS: Om jag inte svarar på msn, är det för det fuckar upp sig och loggar ut mig, eller ja något sånt, den är oerhört jobbig med andra ord.

cs b-rudarna e i farten typ..

hahah äntligen har vi fått igång det är nu ! leon var också med och spelade, men han sa bara att jag fuskade hela tiden :-(
det var inte alls kul ! men i alla fall så vare skoj :-D men jag ska fortsätta med att spela nu ;-)
btw, kebaben var utsökt !

nu blire knuttis !

Drar iväg och käkar på knuttis, bloggar mer senare ! :-)

jag e en tuff brud i lyxför pakning

smack on that, bitches !
i'm back in life !
nu så är jag pigg och på något vis väldigt pratglad och ja, lite jobbig med andra ord, sitter här med min käraste champis och min tomma chips bruk :-( och en godis påse med tuggummin kvar i.. kul liksom ! hahah :-D
aja sitter i alla fall och skriver på msn med en massa, många sociala just nu faktiskt !

vaken tös med allmänt tråk

sitter hos Basse helt klar vaken och kan inte somna om igen ! alldeles för just för att kunna göra det. :-)
Men i alle fall så har jag ingen aning om vart Basse är :-D när jag vaknade så var jag ensam i rummet, och ja skickade ett sms, men märkte när en data började låta lite så förstod jag att det var vid datan så jag gick och raderade smset, ingen mening att det är kvar ju ! Men jag försökte i alla fall somna om men lyckades inte så jag satt mig vid datan och tänkte kolla på någon film, eftersom det är det enda roliga jag kan göra ungefär ! plus jag somnade först för jag vart så sjukt uttråkad vid 05:34 typ ;-) då lessnade jag ! men ska se vad man kan göra för skojsigheter och kanske försöka ta reda på vart hon håller hus..

orkade inte fixa om mera nu.

byta design men vet inte om jag vart så nöjd.. kanske byter tillbaka efter ett tag när jag som sagt orkar med att ändra ! sparade ju inte stilmalen dum som jag är, men nu ser jag att natt tåget åker förbi också :-D lite smått kul :-) men jag har fullt upp med att fixa en massa skit oh de, skriver mer senare idag kanske ;-)

118 800 !


jag överlevde filmerna :-D

första filmen vi kollade på sög och andra var lite mer rolig på något vis, älskar skräckisar med otrogenhet osv :-o så fucking jävla kul !
men nu ska ja oh basse hålla på med en massa bus, hihih :-D

jag dör ungefär


hihih det är gulligt.

nu är de ju lov ! ooh va kul :-D min helg börjar med att dra över till älsklings basse och vara där ungefär hela helgen ;-)
bara mamma tillåter och det kommer hon säkert inte.. men vafan strunt samma, ska vara med Basse och Emma oh ha skräck kväll sen blir det lan eller något, cs b-rudarna ! we rock.


jag har alltid försökt

jag har alltid försökt att vara den glada personen oh inte deppa ner framför mina vänner, att inte visa att jag egentligen har det lite svårt ibland, jag försöker ofta att klara av skolan, men det funkar inte alltid för mig, jag har missat ungefär hela sjuan.. och jo jag vet visst är det dumt, men mitt huvud klarar det helt enkelt inte, jag har en massa saker att tänka på. Jag har ett leende på skolan för det mesta, utom när någon har gjort eller sagt något, men ändå, jag visar inte att jag bryr mig, om någon säger något till mig, jag orkar inte annat än att hålla med och säga, ja visst äre så ! hahah.. typiskt mig. Men idag så känner jag mig så här lite nere oh små sur ! men jag kan väl inte göra något åt det precis.. jag försöker hålla huvudet högt, men det är inte alltid så himla lätt som det verkar.. från att ha levt i en svart värld och nyss kommit ut i det ljusa är inte lätt, det är inte lätt alls.. men jag försöker och det har jag alltid gjort och kommer alltid göra tills jag kan stå på benen igen.


du betyder allt för mig


ingen sov morgon här inte..

först så vaknade jag klockan 05:04 något sånt, tänkte vafan är klockan ! så jag kollade och satt på en film sen så somnade jag faktiskt om tills klockan var 06:57 typ och då så satt jag på samma film igen, och somnade om ! sen vaknade jag 07:36 så du började jag om filmen och började kolla igen ! sen så låg jag vaken där och jag somnade inte om i alla fall ! för när jag kollade om mitt alarm skulle ringa så hade jag glömt bort att hä på larmet som ska gå på torsdagar ! klantigt ? men ohja.. men nu har jag klätt på mig och allt ska bara platta mitt hår på visa ställen, jag plattar ju inte hela eftersom det är så slitet ! men nu måste jag skynda mig, vi hörs mer senare :-)
känner mig som en bäbis som e trött !

men nu ska jag natta..

.. klockan är mycket och min data skulle vart avstängd för längesen, men var bara tvungen att lägga ut idas resultat faktiskt. :-)
själv är jag nöjd och hoppas på att ida också är det ! men nu ska jag sova, för jag är trött och haft en lång dag god natt.
(och jo jag ska bli bättre med att lägga upp bilder...)

just love this fucking song, it's make me feel good

Resultat !

Före:
Efter:

väntar på syster !

Väntar på att min käraste syster ska komma hem så jag kan färga hennes hår, hon är och klipper sig just nu :-)
fast jag vet inte om jag orkar färga det riktigt, men jag lovade så jag måste väl ta och göra det ! sen så ska jag dra ut om jag orkar med det, eftersom basse är och gör läxa nu den duktiga kikan ! ;-)
Jag har i alla fall nyss duschat och fixat mig lite men är inte klar än, fixar ju as mycket nu ja ! :-D
Skriver mer senare ikväll har fullt upp !
ps. jag är inte kaxig, jag är bara ärlig.

hemma nu dåva !

äntligen kommit hem, haft en sjukt jobbig och oerhört tråkig dag idag ! vem kan det bero på ? hahah ! jo min mamma som letat tät grejer till något hela dagen ! oh jag har suttit i en bil och fryst och det var inte det roligaste.. men jag har inte köpt något men jag är nöjd ändå :-) men mitt huvudvärker och jag har lite dricka att dricka upp så nu blir det film för mig !
rena skor ? eller.. nej.. heheh..

far iväg till sundsvall ! (mp)


men helvete

ingen mer msn för mig inte.. jag laddade ner nå nytt skit, och jag gillar det inte, och man kan inte ta tillbaka det gamla så fuck off !
om jag är inne på msn blir de väl inne på [email protected] som ni kanske vet. :-) fuck it vad jag hatar msn :-(

basse ring mig när du läser detta..

oh det kan ju ta tid ! :-o
men i alla fall, jag har nyss städat under våningen och ska precis starta om datan eftersom något med min msn är helt korkad. så installerade om det. Så ja.. vafan, haha ! i alla fall så vill jag ut och gå, men det kanske är för kallt ?
just nu sitter jag och pratar på skype med, hannes, filip och filip hahah roliga killar.. ;-)

Strong will continue


huvudvärken är jobbig.

haft huvudvärk hela dagen, enda sen jag vaknade tills nu, och jag har nyss duschat så hade jag varm vatten så då vart det värre bara !
Men idag ska jag göra någon nytta, jag ska nämligen hjälpa mamma att städa till klockan 17:00 så får väl se hur det går ! löfte är ett löfte.
Men ska klä på mig lite kläder nu, lite utmanade att städa i trosor oh linne ? ;-)

snälla kom&ta mig härifrån !

Det var så skönt att vara hos pappa, lugnt och härligt som man vill ha det !
sen kommer man hem till mamma, gör si gör så, men nej ! kom ner nu ! MEN KOM DÅ, det är mat.. alltså man blir tokig, jag äter väl när jag är hungrig inte mer med det ? och snälla rara mamma lägg dig inte i vad jag gör på facebook, om jag addar eller någon addar mig varför ens bry sig ? jag bryr mig inte om vad du säger och jag kommer inte ta bort någon av dom, snälla för i helvete ge dig och låt mig ta hand om mitt liv själv, istället för att komma med dina jävla lama kommentarer ! for suck sake !
get me a new life.

300 inlägg nu !

har exakt 300 inlägg just nu, stolt ja blev.. hahah nej men det måste vart många onödiga inlägg !
Men i alla fall just nu sitter jag och kollar på: "den siste kejsaren " den är väldigt bra ! :-)

jävlar va ballt

vad många besökare de va idag då ! det gillas.. ;-)
har vart en lång och jävlig dag, vart ute me basse gumman oh gjort massa saker de har vi, kommer aldrig glömma lite av det ;-) ahah så kul ! men jag ska glo på en film och sova nu ja finns på telefonen ! Godnatt. :-)

film m, älskling nu !

ska kolla på film med basse älskling nu ja ! ha en bra kväll allesammans !

23 oktober.

Http://bananene.beldo.se eller http://bananene.blogg.se ?
hmm..

beldo.se ?

hmm.. jag funderar på att byta blogg site men problemet är att jag inte pallar med det troja.. jag har ju bloggat sen november fast inte med den här bloggen, och då har jag ju haft blogg.se men funderar stort på att byta men jag kan inte bestämma mig så jag blir tokig snart, eller så skaffar jag en blogg där också och sen kollar jag vilken som blir bäst ? men snacka om beslut ångest..

jag vaknade runt 10:50 något då pappa ringde och sa att jag inte kunde sova nu heller, jag var helt död !
Just nu sitter jag och läser en massa bloggar och lyssnar på lite musik ! funderar på om jag ska höra av mig till Basse och höra lite med henne om massa saker ! vi hörs väl senare ;-)

simon babe simon

hahah, jag älskar rubriken.. men i alla fall, vart ute nu med en massa, skulle träffa Christian men han fick inte komma ut, eller vare va ! hahah ;-)
Sen så har vi suttit och pratat med en från skåne, bomulla eller va det hette, ligger i Skåne allt jag vet ! men han var i alla fall jätte trevlig, jag och Basse tyckte så synd om han när skulle sitta där till 01,47 helt ensam så vi pratade på som fan med han :-D     (skulle tagit kort på han..)

och gissa vad, jag är brunett ! :-D
inte den bästa eller snyggaste bilden.

min vecka !





















mer orkar jag inte lägga ut nu ja, och dom här bilderna får dugga. :-)

jag är ett äckelskabb

hoppasan vilka ord va ? säger man inte vilka några personer är blir man kallad äckelskabb ;-)
Tack för den.
så passa er för det.

Niklas Lundh, jag vet att allt mellan oss blev helt fel, jag ändrade på mig och blev en helt annan person, men att du går på grupptryck är inte bra, visst kalla mig äckelskabb du, jag tar faktiskt åt mig av vad du säger, och jag var kanske den där glada tjejen i sommras som alltid hade kul och skrattade men jag mognade på mig och vart lite små butter jag erkänner det, men jag älskar dig niklas som kompis, men jag vet inte riktigt, eftersom du säger att jag har sårat dig, förlåt är allt jag kan säga. Men jag kommer alltid att finnas där på något vis, även om det inte märks så kommer jag det, jag bryr mig mer än vad jag visar dig, jag är bara sån, jag har brytt mig om allt du gjort, allt du sagt, det är bara en plåga att ha den känslan i sig, förlåt mig Niklas.

Birstacity.

var ju på Birsta och shoppade lite igår, tack pappa&Eva som betalade, hahah !
Väldigt tacksam, när jag kommit hem så färgar jag troligtvis mitt hår brunt, bara mamma har tid och fixa det eftersom jag drar ut på mittis med en massa vänner, och vad som händer får vi ju se då ;-)
men jag kommer lägga in en massa bilder senare men inte just nu, puss


dejt med duschen på stuts !

Mitt hår är grönt och blått, och helt och hållet förstört.
Duschen direkt ! sen färga det brunt.. ? hmm..

där kan man ju se att det är grön och blåa slingor ungefär.. och detär då fan inte alls okej.




Härnösand !

Varit i Härnösand hela dagen, och jag har absolut inget att blogga om förutom att det är bara jag och pappa hemma just nu och vad vi ska hitta på vet man ju aldrig !

gubben i lådan.


19 Oktober

har haft en väldigt lång dag, men jag är inte så hungrig faktiskt mest sugen på varm o´boy. det skulle inte sitta finfint.
pratar med mamma just nu i telefonen, vi snackar om allt mellan himmel och jord kan jag lova.. måste leta rätt på pappa för ska prata med han om hem resan. ;-)

vill haaa


Koneooo

sitter på koneo just nu och har lite små tråkigt, men som tur har man ju tillgång till en data ;-)
eller jo,har tillgång tillflera datorer men orkar ju inte sitta vid mer än en.. bara lite så här onödigt.. rätt skönt att bara sitta på en stol och skriva av sig lite också, idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända det får jag nog se, just nu är jag jätte hungrig och tror att jag ska gå lite på stan lite senare eftersom pappa ska på möte fast jag vet inte faktiskt.. ingen aning hur det kommer bli, jag ser rätt så risig ut idag måste jag säga, jag glömde bort att bada igår, så gör väl det idag i stället ! eller jag glömde det inte, jag hade bara inte tid med det, eftersom jag var på ett möte så lääänge..

18 Oktober.

Vart på stan och ätit med pappa och syster idag, sen for vi på möte och det tog lång tid.. oj ! sen for vi hem och nu så pratar jag på skype med några schyssta typer.. ! ska fortsätta med det nu och lyssna på lite musik.

snacka om att man får skuld känslor bara av att höra texten.. fyfan va allt ska suga ibland..

ont i armen har ja.

hållit på ute på gården sen klockan 09:54 någonting troja, och hänt mycket sen dess kan jag lova, en bil hade kört ner i diket, och han var inte nykter så dom som hade sett när han körde ner ringde polisen och dom tog med han, har fipplat med gett stängslet och satt pluggar runt huset, vart ute med hundarna, gett djuren vatten mattat hönsen och kastat pinnar oh sånt och fyfan, jag är helt slut typ.. ;-)
men jag har lunch nu bara så ska väl ut och donna efter lunch, och i kväll ska jag ta ett låååååååångt bad !

hos pappis.. !

som rubriken sa, är hos pappa nu har vart det ett tag men har hjälpt dom med massa ved och husvagnen och massa sånt där ni vet.. hahah ! nu står dom och rensar kalven, det lär väl ta hela dagen typ.. och pappa ville att jag skulle hjälpa till.. hahah.. skrattretande.. men som tur så sa Eva att jag inte behövde. :-)
Så jag gick upp på rummet i stället, och nu sitter jag här och gör ingenting funderar på om jag ska städa lite så dom inte säger att jag är lat.. var ju till och med tvungen att bädda sängen, oh vad jag kan ! men ja ska ut och foto lite senare, nu när jag har en kamera ;-) så jag skriver eller något senare, puss

Gårdagens shopping.

Allt från H&M.
Linnerna: 50;-
BH:N: 99;-
Spets; 80;-

Vaknade av att Olga ringde !

Vaknade runt 09:04 ungefär.. av att min gammel farmor ringde till farmor, och frågade vart hon lagt tvättmedlet hahah ! ;-)
Olga är ju trotts allt 96 år gammal just nu ! Fyller 97 1 Juli ;-) samma dag som jag fyller 15 år på !
Lite små roligt att vi fyller år samtidigt måste jag säga, inte träffat hon på länge, och däremot inte vetat hur hon har mått, men nu vet jag ju att hon lever ;-) och det känns skööööönt !
Men i alle fall, idag så ska jag åka till pappa, och vara där hela veckan, ska bli riktigt skönt att vara hos han och träffa han lite grann !

Igår var jag lite små sur så därför glömde jag skriva om dagen och vad som hänt och det ! Så jag kan ta det nu tänkte jag, var ju i Sundsvall igår och shoppade först sen vart det match som sagt, det vart 1-1 ! Men giffarna spelade så mycket bättre än trollhättan gjorde måste jag säga ! Sen efter matchen träffade vi någon Tobbe och sen vare ju Robin, men vi pratade typ inget eller ja det vart inget av kan man säga, plus vi skulle till Anki och dom skulle hem så det vart alldeles perffa ! :-D

nu har ni ju bara gått för långt.. !

Är man blondin, ja då är man hora, eller wanna be Kissie ? HAHAH..
Mattias Granvold (det gäller inte bara han), jag tycker du ska passa din käft riktigt noga och va fan är det du håller på med, leker med tjejers känslor hela tiden, det är kul att driva va ?  och du tror att jag verkligen skulle gå på det.. jag vet nog vad du gjorde mot min kompis, skulle aldrig gå så lågt ja ! Bara för att man är blond, skickar man bilder på privata ställen, man tror man är snygg, man är hora, man är en jävla massa skit, men nu är det så här, jag tycker att ni bara ska hålla käften rent ut sagt, va fan vill ni ha ut genom att säga såna där ord ? vad är ni ute efter ? vill ni ha uppmärksamhet ? Uppmärksamhet kan man få på många andra bättre sätt, men att gå så lågt att ni kallar någon hora, eller något sånt skit, det fanns en tjej i Fränsta, som var lika gammal som mig, alltså 96:a och hon vart mobbad av rätt så många, hon tog livet av sig efter ett tag.. finns fler som säkert kommer göra det om det fortsätter så här, ungdomar nu förtiden det enda dom kan säga är: "kuk, Hora, CP, jävla mans hora, hällkäften din jävla idiot, dra åt helvetet, gå och dränk dig, jävla fittunge, jag ska knulla dig i röven osv.. " VAFAN ÄRE MED ER ?! snälla väx upp någon gång.

cam bilder suger. (n)


jag är klar vaken !

jag har vart vaken sen 06:42 ungefär.. och jag kan inte somna om, har försökt göra det mesta läst bloggar, kollat på saker oh musik, men inget funkar ! T.ex. just nu sitter jag och läser tåg och buss tidtabeller det är väl kul.. ?
Det som händer idag är följande; kliva upp, gå ner och duscha + fix på det. Klockan 12:44 går tåget, framme i Sundsvall klockan 13:58. Sen blir det att gå på stan tills klockan 16:00 får då drar jag och kollar på giffarna (om jag orkar får se..), som möter trollhättan :-) Sen ska jag ut på stan igen efter det sen ska jag åka till Stöde, eftersom farmor och farfar bor där, Anki ska också dit så man får träffa henne lite också, lite mysigt sådär.
Fullt upp hela dagen ungefär, men hör av er på sms om ni vill träffas, för jag har inga pengar !

two days, two beautiful days

allt jag någonsin kunde önskat mig ! Fick jag bara så där som en vind.
.
Men i alla fall jag har nyss kommit hem, drog ungefär ut när jag skrev det andra inlägget.. men jag har vart ute med, Emma, Basse, Jenka, Anton, Ville, Jonas och sen andra Basse. Sen var jag typ med Basse, Emma, Linus, Dennis, Jimmy och Gustav.. det var ju så kul, fast kan inte påstå att jag va med Dennis och Jimmy.. känner dom inte så bra, men lite ! :-) haft underbart hitintills ska chilla lite mer senare får jag hoppas, 8B är på skolan och har övernattning, lite patetiskt om jag får säga det. Men ska dra ut senare så kommer inte ha tid med mer bloggning ! men vi får se vad som händer, vi hööörs !

Bestämt.

Bestämt mig för att sluta blogga om så mycket ointressant och blogga mindre.
Men det gör ju inget, så det spelar inte så stor roll. Men jag måste säga att det här var då ett helt onödigt inlägg de.. hahah !
Men jag ska försöka värma mig lite nu vettefan vare är med mig, men jag fryser oavbrutet ! Skriver kanske mer senare om jag har orken för har hela kvällen planerad och morgon dagen också !

vaknat och kan inte somna om.. !

ska kolla på film och hoppas på att ja somnar, gomorgon..

Ida&Mickis idag.

Den enda bilden jag tog, men jag tyckte den var så söt så den fick vara med.

nu blire... !


surare än surast !

jag är sur, jag är surare, och jag är surare än surast.
jag har fryst hela dagen idag, gått runt i vinterjacka och allt men nejnej..ajja dagen sög som det märks, och det var ingen go mat heller, jag är dö hungrig och jag orkar inte prata med någon, för alla går mig på nerverna och jag villha chips så dagen kan bara gå och döööö !
Men jag ska vara med Emma, Gustav och rickard nu ja så vi hörs !

Upp&Hoppa nu va !

nu så ska jag springa iväg och klä på mig oh en massa skit, eftersom jag har bestämt mig för att inte bli sen och jag ska gå med Ida, det var ett tag sen faktiskt.. men ska iväg till skolan, sen så bär det av mot Ånge Camping Ponderosa eller hur det nu stavas.. har frilufts dag där så måste man så måste man.. även om jag har sjukt ont i huvudet, men jag ska iväg så är det bara, ta en tablett får dugga.
eftersom jag är sämst med att lägga in bilder ibland, så får ni nöja er med låtar, hahah ! men liksom jag har ingen kamera hos mamma.. förutom mobilen och en cam men camen suger och mobil kameran också ;-)
Men som sagt allt väntar på mig, så hejjs :-)
love it

listen to your heart

Oh written in the stars
A million miles away
A message to the main
Ooooh
Seasons come and go
But I will never change
And I’m on my way

ehm ?

sitter på skolan och har jätte tråkigt.. jösses..

omg, en gång va man då söt..


home sweet home..

Hejhej, var på skolan till klockan ett, för sen for jag till Sundsvall, hade tid på sjukhuset klockan 15:00 och var där till klockan 16:30.. alltså det tog tid.. så jag är jätte trött, och har mega ont i huvudet, och sur som ett körsbär ! Efter sjukhuset åkte vi till Birsta och jag köpte ett blått linne jag velat ha ett tag, sen så köpte jag hårfärg.. sen typ inget mer, men jag ska göra lite andra saker som att kolla runt lite på bloggar och skit, ledsen för dålig uppdatering !

bilderna.


hur många gånger... ? wtf..

hur många gånger säger dom det egentligen ? måste vara 1000000 tals gånger omg liksom ? hahah men joo. min pappa kom nyss så jag måste gå ner och vara lite med han ! sen så ska jag lägga upp bilder sen helgen, glömde bort igår ;-) eller jag hade inte tid riktigt ! :-)

Grattis Helena ! :-D


i'm home !

skönt att vara hemma, för jag är helt ut svulten och lite ont i magen, eftersom jag har ätit Bregott !
hahah hade lust att lägga in en bild på de bara, fyfan va gott det är på macka ! men i alla fall så ska jag och mamma äta Thai mat idag, som jag vet i alla fall, saknar mamma rätt så mycket, men i alla fall, under lägret så vare jag emma, basse och Alice i ett rum, och sen så skulle ju sebastian vara med basse och erik ville bara vara där hahah vet inte riktigt varför.. :-) men jao.. hänt så mycket och jag orkar inte skriva allt, men jag har några få bilder som dom gjorde under det där. (jag hade lite tid att knäppa medan det var ballong lekar..) det kommer säkert ut några ! heheh, dom såg sjukt rolig ut i alla fall medan dom körde ;-) sen Mio som en av dom heter, han var väldigt seriös.. omg.. bara jag som tycker det ? fast jag kunde inte ta han så seriöst när han var arg.. "respekt" som om han ville att det skulle eka i våra huven ? wow.. men jag orkar inte skriva mer har en mage att ta hand om ! ;-) hörs senare !

konfa läger.

Jag drar iväg på konfa läger nu snart,eller ja.. klockan halv tre troja det var ! om jag inte minns helt fel ! :-D
Sen så ska jag över till Basse vi ska tanka telefonenerna full med musik !
men imorgon blir det ingen bloggning och på söndag vet jag inte om jag orkar, vi får se om jag gör det !
men ja som sagt, packningen väntar och Basse också ;-) vi hörs om några dagar !
(Finns på telefonen såklart.. bara att smsa sönder, kommer kanske trycka bort om ni ringer om jag inte har tid ni vet. )


höst

upp grävt och fult.

läxa, läxa och ännu mer läxa !

kom på att jag slutade efter tyskan, iiih ! Eftersom jag ska till vårdcentralen idag ;-) klockan ett plus jag har håltimme nu, så jag drog hem, blir nog ingen mer skola idag för mig, så jag valde att göra läxa nu eftersom jag måste göra klart mitt hemma prov, plus måste fixa min uppsats i teknik men den ska vara klar 17 december senast troja.. men alltid klar att bli klar fort så man slipper göra det i sista minuten, sen har jag teknik läxa (ännu mer..) om hur tekniken skapades osv.. sen tyska läxa glosor till Torsdag nästa vecka. för mycket läxa ! har säkert mer som jag bara glömt bort.. sen blir det till att tvätta kläder.. men nu ska jag fixa läxan hööörs !

you wanna know, cuz i wanna know.

jag vaknade till och med före min väcka klocka, börjar ju inte fören 09:15 tror jag det är :-D
Rätt så härligt om jag får säga det själv.. Men jag slutar ju tre men spela roll ! :-)
Idag ska jag tvätta kläder, fixa mitt rum för det har jag inte tid med annars, och mamma blir väl sur för att jag inte tvättade igår men jag orkade inte och brydde mig inte igår, men jag gör det idag, tvättar det allra viktigaste, så får det bli ! ajja, nu ska jag kliva upp och fixa mig får se om jag hinner blogga mer idag, inte för att jag tror det riktigt men vi får hoppas ! :-)

damn.. it can really hurt..

all can hurt, but boy.. that i did today really hurt me bad.. fuck damn..

basse all day

Vaknade pratade lite med Andreas eftersom han fyller 15 år idag ! Grattis adde ! :-D
men i allefall så gick jag på skolan, och ja som vanligt tråkiga lektioner, sen över matten så pratade jag med Lasse så jag missade den.. så jag tyckte inte det var någon mening att gå till den, så jag drog upp på boberg med Basse och där gjorde vi typ inte ett skit, hade tråkigt knäppte lite kort.. men har bara som på henne, men slänger ut några godingar från förut idag och skit också ;-)
Sen efter skolan var slut hade vi konfa grej, ska nämligen på läger på Fredag och blir borta till Söndag.. alltså ingen blogging på Lördag.. sorry for that ! och jag ska till åre - järpen - hålland ? om jag minns rätt alltså, jag ska till hålland. :-) ska bo på hållandgård eller vad det hette, ska bli ganska kul faktiskt ! :-D
Sen efter konfa gick jag hem och la mig i sängen ett tag.. sen ringde basse och vi stack typ ut efter en lång stund :-) sen drog vi hem och kollade på film och sen på tv, sen gick hon hem nyss ungefär ;-)
och nu så ska jag popa pop corn och mysa framför datan ett tag ! har vart en lång dag för mig, och jag har vart så sur och ledsen.. Förlåt mamma, var verkligen inte meningen att vara så där mot dig.. men det tog så hårt på mig för det jag gjorde mot han du vet ! hörs kanske i morgon om jag orkar blogga såklart :-)
hahah jag om några år enligt Lars ;-) bara för kossögon ? :-o

men knulla vad allt ska vara så hemskt..

KJ 117 säger:
I wanna be there when you call
I wanna catch you when you fall
I wanna be the one you need
I wanna be the one you breathe
I wanna be there when you cry
And when you’re down I’ll help you
The words you saying me make me feel good But, at the sametime .. so damn bad !
but I do not know how I could do i t, because you know how I feel about you and so but I'm too young to take this step now, a few years sure, but now ? - No I can not do it .. I can not realty.
.
.
"I wanna be there when you call
I wanna catch you when you fall
I wanna be the one you need
I wanna be the one you breathe
I wanna be there when you cry
And when you’re down I’ll help you fly
I wanna be the one you need
I wanna be the one you breathe"

datasalen nu ;-)

Sitter i datasalen har bild egentligen.. men jao, Mimi och Ida sitter och töntar dig.............
och jag sitter här sur som etika ! hahah ! nej inte sur, men Mimi ska photoshopa våra bilder och fixa dom, vi håller på med någon slags design eller framsida, jag vet inte riktigt.. har missat rätt så mycket eller i alla fall 2 gånger, alltså inte vart här på två veckor.. men nu är jag helt frisk och ska chilla sönder här ;-) nej då.. vi har gympa efter bilden inne gympa nu ! haft ute så länge så hua, och basse och basse är så söta med varandra ! :-D
Men nu så måste jag nog hjälpa Mimi lite.. hon verkar vara lite vilsen och hittar inte det hon ska göra  :-o
hahah ! söt liten tös det där.. ;-)
skriver mer senare i kväll om jag orkar, som jag troligtvis gör men ja man vet aldrig ;-)


Våran fina "host" fula datasal.. Mimi som har knäppt korten den sötnosen ! ;-)

vart ute !

Var ute med Joakim Engström, Linus Berg, Carl Nyberg, Joakim Edin och Villiam Deldén !
ensam tjej.. hahah nej men ingen annan tjej kunde typ ? nej jag vet inte riktigt, vi gjorde då inget kan jag säga.. förutom att Jocke Engström lekte apa sen så började Ville det också ;-)
Nu så sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem om hon inte är hemma, heheh ! jag vet inte riktigt men jag vill ha min middag ;-) jag har inte ätit något sen klockan 11:40 något tror jag.. så jag är enormt hungrig nu, men jo jag har ju ätit bullar och en Daim sen så jao.. det är väl mat det men i alla fall ;-) jag orkar inte bry mig men jag har inget mer att snacka om förutom att jag är pank på telefonen ungefär.. så vill ni något ring/smsa för sms har jag ju ;-) men noo money !

man bara far i väg !

nyss kommit hem från Basse, och jag måste bara skriva grattis till dig älskling ! Basse&Basse det är så himla gulligt !
Men i alla fall vi har kollat på en film som heter flickan, fast vi hann inte kolla klart för vi kollade klockan, och jag ska på träning nu, så jag har inte tid att skriva, så jag skriver mer i kväll om vi har tur.. har nämligen en match idag kanske.. och det hade tydligen småknattarna också, men det kan dom ju inte.. ? eftersom vi ska ha halva plan.. ;-) men vi hörs mer senare ! kram


OUTFIT !


shopping sugen !

99:-
299:-
Båda från H&M.

3 oktober !

jag vaknade runt 06:47 troja det var, i alla fall något med 06 i början !
Jag kunde verkligen inte somna om efter ett tag så jag satt på en film du somnade jag på en gång :-)
Sen vaknade jag runt nio gick och satt in internet eftersom det försvann igår, men nu har vi det som kanske syns !
.
.

hahah fyfan va pinsamt typ.

Till: Min bästa tjejkompis
Sms: Jag saknar din håriga, hårda kuk i min våta fitta och ditt saftiga ollon i min mun. Kan du inte komma över och knulla mig hårt? ;)
Svar: Ja, jag kommer nu med min rosa dildo :) Skickat fel?
Till: Min bästa tjejkompis
Sms: Jag saknar din håriga, hårda kuk i min våta fitta och ditt saftiga ollon i min mun. Kan du inte komma över och knulla mig hårt ? ;-)
Svar: Ja, jag kommer nu med min rosa dildo :-) Skickat fel ?

» äntligen klaaaar !

heheh, jag har vart tvungen att göra om och om igen hur mycket som helst, men nu är den klar !
visst kanske inte vart den märkvärdigaste men jag orkar inte ha något snyggt och maffigt precis, jag nöjer mig med denna ! :-)

» header !

ska fixa en header nu så skriver mer senare så får ni se hur den ser ut också !

» mysko..

jag kan inte besöka bloggar, inte ens min egna.. så vafan ? det är så himla störigt..
allt bara cpear.. typ ingen kommer in heller.. men det är väl kul va ? ingen kan kolla på bloggar ? eller jo finns säkert någon.. men inte som jag vet om.. men gud vad lack jag blir på sånt här..
men i alla fall så sitter jag och lyssnar på musik eftersom inget funkar men sen efter det blir det väl kanske att kliva upp eftersom jag har så tråkigt, sen duscha sen blir det kanske stan ? beror på vad mamma säger. :-)
men ja.. jag har inget att skriva vi hööörs !

» halta lotta drar uuut !

nu är det så här va, att jag drar ut och super skallen av mig, och sen blir sönder knullad.. !
hahah okej.. jag skojja.. jag är ingen fjortis precis, så inget sånt blir av ;-)
Jag drar ut med käraste Basse, och vad vi gör får vi väl se, drar kanske till Dojon, men får se vad som händer !
ha en bra kväll ciaoooooo..

ps.. jag har ont i tåååååååååån

» does she..

Does she really know you like I know you, all the little things?
Does she really love you, like I love you, how can she compete?
Does she really love you, like I love you, how can she compete?
This is turning into way more than a game..