happy halloween

 
 
sitter just nu bara och njuter i sängen efter att vi bestämt oss för att gå till matfors för att handla lite gott till kvällen så får vi skjuts dit och så blir vi fast i matfors ett tag så vi gick och gick lite till till slut kommer erik och hämtar oss och ger oss skjuts hem de va rätt snällt :) men nu ska jag fortsätta med det jag gör, hejs

Jag har rätt så kul !

Finns inte mycket att skriva har duschat tagit de lugnt, kollat på film, ätit och sånt där vardagligt :) senare blir det promenad med Pontus troligen och kanske än sväng till affären :) kram


29 oktober

Känner mig som en död fisk.. Va i alla fall på birsta idag och kollade lite såg bland annat Sanna och hennes Mamma :) nu ska jag och Pontus alldeles strax sova och orka med morgon dagen ! :)


shine bright like a diamond

ska alldeles strax sova och imorgon bär det av mot sundsvall och sedan hem till pontus, har inte mycker mer att säga än de, godnatt bjussar på en underbar låt.
 

-


riktigt kul

även om dagen vart ett totalt fiasko i början så slutade kvällen toppen med rima, jocke b, jocke e ch jerry vi hamnade till slut på ungdomsgården, kände att jag inte vart där på typ 2 år.. men de hade jag ju men passade på ikväll bland all snö dynga nu ska jag spela nå games tills jag vinner, godnatt :
 

ibland vill jag bara släppa taget, bara sjunka till botten, sen finns jag inte mer.

har bara ett tre ord att säga, fyfan vilken dag.
den har rent utsagt varit plågsam och tråkig.. lol kan gå och dö, skolan kan gå och dö, du kan gå och dö, bläää och ändå är det första dagen på lovet.... BRA START.

Rätt gött

Efter att ha varit i stan for vi till birsta och där har jag spenderat ungefär hela dagen :) med mamma, Berit och Ida ! :) nu är jag trött efter att ha sjungit Singstar så lika bra att sova för imorgon måste jag städa och fixa!! :)


Beger mig mot Sundsvall

Har just kommit hem och ska just fara mot Sundsvall :) vet inte riktigt vad jag ska göra där än men jag vill åka så jag tar och far :) bloggar då jag kommer hem !


we got the world

efter en lång dag i skolan och en lång kväll som knapp börjat än, så avslutar jag den till denna underbara låt
 

Konstigt

Vart så chockad för jag har inga pengar på mobilen och inge internet och ändå kan jag vara inne på internet, kändes riktigt skumt ! I alla fall har jag haft samhälle och har just nu engelska känner mig faktiskt enormt hängig :( men slutar tidigt idag vid 2 längtar !!


-


bara för att jag tycker den är så fin.

 

Snöööö !


In Bräcke

Nu har jag nyss lagat mat och ska ut på en mysig kvälls promenad i Bräcke :) senare drar vi till lombäcken och tillbringar lite tid där som de verkar sen blir det Bräcke igen :) men måste gå nu så kram


it's friday :D

Bläää trodde dagen skulle bli så awesome, hade planerat varje detalj as noga men icke sa nicke.. i alla fall sitter jag hos pontus nu och kollar lite på tv, riktigt mysigt har nyss kollat på x-factor och bara myst helt enkelt, hua fler stunder som detta, ja tack :) nu ska jag göra annat kramar

we'll be back for you, someday

gokväll så där på kvällskvisten, ja.. degade framför tv:n och kom helt av mig va klockan var och jag skulle lägga mig extra tidigt idag.. Hmm, ser inte ut som att jag lyckades ;) menmen nya tag imorgon får jag hoppas :) för jag är totalt slut i både huvud och kropp inte det roligaste.. 

Så Söt

Inte så mycket att skriva idag men Pontus är i alla fall här och efter vi hämtat han så började jag med maten och de blev tacos för jag orkade inte göra något annat :) och nu ligger han och sover, han ser nå så sjukt söt ut, jag dör.. Jaja ska också ta att sova nu men börjar med sovmorgon ;)


u know it


fuck måndag

det är måndag och jag är helt slut i skallen känner jag och det blev i alla fall go mat som passade perfekt i min mage.. hua :) annars har det inte hänt ett piss idag och jag har typ inget att skriva eller blogga om så rolig va denna dag.. 
 

Lång dag men helt underbar

Varit ute och gott den största delen av dagen och åkt bil :) Pontus har åkt hem nu och jag och Ida var nyss ute vid Konsum och köpte lite smått, innan Pontus for hem så han var ju också med :) sen kom mamma och hämtade mig och Ida så vi slapp gå hem ;) heheh rätt lat ! :) nu aka jag göra annat, puss


Lucksta nu !

Har nyss kommit fram till lucksta med Pontus och hans familj :) efter att ha varit med mamma och Petra på bite line och ätit, riktigt gott faktiskt :) sen shoppade jag bara 3 saker idag blir mer någon annan gång :) näe minska jag fortsätta kolla på körslaget, kram


Lång dag på birsta

Har nyss kommit hem till Anki efter en lång dag med farmor, pappa, Anki och Eva, vinst på Max sedan shoppade vi lite så lite nya höst kläder blev det, precis vad jag behövde !


-


Bobergskampen

Sitter just nu i lärcentrat och väntar på att få sluta.. Och de kommer att ta sin tid men måste säga att mitt team idag var roliga i alla fall de flesta dom flesta försökte i alla fall men vet inte om de räcker till att vinna men :) och ägget höll faktiskt för dom ! Snart blir de dessutom fika också, rätt gott ;)


4 månader

Fick reda att jag klarade svenska provet !! Sjukt nöjd :') idag har jag och älskling 4 månader också, och just nu sitter jag hemma hos Pontus och kollar på family guy :) vi ska nog ut och ta en promenad snart också ska bara fina orken ! ;) imorgon taggar jag och Rima till att vara coacher till en grupp imorgon på bobergskampen :) det kommer förhoppningsvis bli riktigt kul :) kram


höstenslövfärg

 

hööööööst

 
 

when all is perfect

mormor, morfar och ove kom förbi idag och vi åt middag och kollade lite på tv, annars så har jag och pontus varit ute och gått och även små handlat lite godis.. annars har det varit en slapp och skön söndag, så som dom ska vara, och jag vet inte hur morgon dagen blir än men det återstår att se :)

Instagram

Känner att jag har blivit en väldigt instagram nörd.. Någon som har lust att följa varandra ? :) hahah.. Nej men just nu sitter jag i soffan med älskling och har nyss ätit. Mamma och Berit är också här och Ida kommer nog hem snart :) men ska mysa med min älskling nu och bara leva livet eftersom jag saknat han så ! :')


i think i saw you in my sleep

Blev inte riktigt som planerat idag så jag har mest spelat, kollat på tv och städat lite och jag ska alldeles strax fortstätta med att fixa en dator till hallen, så har lite saker att göra innan dagen är avklarad :)
sen får jag se vad som händer om det blir som de är tänkt eller om de blir helt åt h-vetet ;) bloggar mer senare 

Nu taggar vi x-factor

Nu taggar vi framför tv:n och ska ha det riktigt kul ! Har typ inget att skriva, men en sak kan jag skriva klarade samhällsprovet vet inte hur de gick med matte provet än men snart får man väl veta de då :)


plugg, plugg och ännu mer plugg

Jaaa, just nu så har jag ju gjort om bloggen men funderar på att ängra bakgrunden men jag vet inte.. :) menmen så kan det vara, idag har jag varit på vårdcentralen och missade morgonen så efter det for jag hem och åt sen till skolan och hade engelska och matte sen slutade jag, så gick jag hem och satt mig och spelade.. men så kom jag på att jag har två prov imorgon så bara att börja plugga nu då, tjoho

bilder från idag


in your angel eyes

har nyss haft historia provet, va skönt att jag inte hade det igår och hade det idag istället men det gick förhoppningsvis bra :) nu sitter jag och rima med varsin dator och tittar runt lite och jobbar lite smått ;)
detta får bli ett lite små tråkigt inlägg eftersom jag inte tänker lägga ut mer "egobilder" för det har blivit lite väl många såna de senaste dagarna.. :) men bjuder på en helt underbar låt som jag och rimar dampar just nu :)

Helt slut i huvudet

Känner mig totalt slut i huvudet mest legat och segat framför tv:n annars har jag inte gjort mycket mer :) men nu säger jag gonatt !


HISTORIA

Sitter just nu i biblioteket och har historia, vi håller på att hitta information om städer, handel och sjukdomar förr i tiden :) så det är mycket tänkande och skrivande, hade svenska prov och jag hoppas på att det gick bra, och jag slapp göra historia provet idag för att Björn glömt bort att vi skulle göra de så det blir imorgon, bara till att tagga de ! :) 
men nu ska jag göra lite nytta och hjälpa rima !