My day this long

Började med att bygga pussel med Anki och sedan skulle jag färga mitt hår lite och så vart det fel så vi sprang ner på Hemköp och köpte en guldblond, mörkblond något som skulle göra de lite mörkare, men tyvärr så gillade inte mitt hår de utan så fort färgen kom in så vart mitt hår brunt, dock funkade de jätte bra i hårbotten där jag nu är blond.. Inte de smartaste eller roligaste. Så är just för tillfället brunett vilket jag inte gillar så de ska åtgärdas snabbt :) sedan la jag mig i soffan och spelade lite heartstone på ipaden och lyckades somna framför tv:n.. Blev väckt senare av att de var mat dags och sen var det bara fixa sig och kila iväg till festen. De vad min dag i en kort variant, den vart väldigt lång med allt hårkaos, tur man har kvar ett presentkort på attityd som man kan använda och fixa håret med kanske, skulle vara toppen de.. :) dock väldigt dyrt 

Hahahah




Ett bra förslag




Fick ett samtal av en kompis som tyckte vi skulle kolla på film och ha myskväll så jag tar väl och myser ner mig i soffan med Therese och kollar på baksmällan 2 och 3 nu med en massa godigheter, även första gången jag ska smaka dipp.. Spännande.

God jul!



Finns inte mycket att skriva mer än att jag hoppas alla får en toppen jul med saker de önskat sig, med sina nära och kära ! God jul kramar 

Don't tell 'em.


Dagen började riktigt tidigt runt 07:30 för att vara exakt.. Ringde vårdcentralen och fixade så jag skulle få komma in och kolla min rygg, sedan sa de att jag skulle få veta senare, tror de sa att jag skulle få det på posten men fick ett samtal lite senare på dagen då de sa att jag kunde komma redan imorgon vid 13:00, så blir att fara till stan imorgon ! Ska passa på att köpa de sista julklapparna då också. :) 
Vid 17:20 så lämnade jag och Tess Ånge och for till Stöde och hämtade Speedi som varit hos en kompis till Tess. 
Sedan for vi hem till min farmor och farfar då det bjöds på lite go fika, men kunde inte stanna så länge då hundarna väntade i bilen. :) sedan for vi hemåt beslöt att vi skulle äta något gott så vi beställde en pizza och kycklingtallrik, så som jag tjatat om en kycklingtallrik :D wiie happy me !
Haft en trevlig dag med Tess och de har även städat lite smått på mitt rum och hallen så det ser lite bättre ut nu till jul !
Just nu är jag riktigt trött så ska vara social med dom i Skype och spela lite, ha de !

3 dagar kvar !


Helt ärligt har jag inga jul känslor än men de lär väl komma på julafton ? Är bara trött och har ont nu hahah

Bandy turnering !



Efter en massa tok så blev allt ändå bra till slut, i alla fall på plan 2 ! Sa 3 kom vann allt över eleverna och vi förlorada dock mot lärarna hahha ! Lite små rolig måste jag säga att jag har över de faktiskt, men nu ska jag fixa och göra mig klar för jag och Ida min kompis ska åka till birsta på lite ärenden :) kram

Denna hårfärg, mmh




Massage


Fick otrolig massage idag, riktigt skönt var det, nu ska vi fara på Ica sedan hemåt !

Nära döden upplevelse


Fyfan, var med om en nära döden upplevelse och dagen har knappt börjat. Vi var påväg emot knutnäset, vi valde att ta tre bilar och det kanske inte var det smartaste. Jocke kör om därefter kommer Liza och kör om, men de missar bilkön och Martin har för hög fart med inga abs och de är en gammal Volvo. Så han blir tvungen att tvär bromsa och att väja för annars hade vi kört på Lizas bil och då baken på bilen började snurra så for vi över till andra sidan vägen där det kommer mötande bilar, vi snurrar över till andra sidan och slutar vid vägkanten där vänd åt deras håll. Bilen som kommer där kör in på sidan och frågade hur det var med oss om de var bra. Kan ju säga att det var alldeles tyst i bilen hahah.. Näe lite skakis är jag väl ändå. 
Sitter hemma hos Helene nu och fikar och tar det lugnt. Ska fika klart och vara social nu istället för att sitta och skriva här.


Birsta by night





Söten





Jul inspiration







The hobbit


Just precis nu sitter jag hemma hos min pappa i soffan och gosar med min älskade katt. Runt 18 så blev jag upphämtad och for då mot ljunga för att hämta en sedan vidare mot sundavall för att gå på bio och det blev the hobbit äntligen ! Den var väl rätt så bra förutom slutet tänker inte skriva ut mer vad som händer i den men bra film ! :) 
Vart hämtad av pappa och Eva så for vi raka vägen hemåt. 

Lucia










Full garderob




Ah då börjar man med att rensa garderoben, fyfan säger jag vad kläder jag har som jag aldrig använder men ändå vill ha kvar.. Stor mening. 
Men som tur är får jag hjälp av mamma min, så får hon prata förstånd med mig om att slänga bort mer ;)

Roadtrip





Vart inte som tänkt idag, hade planerat att städa garderoben och ja.. Ännu en dag som det inte blev av, möjligen imorgon då.. 
Istället för att städa garderoben så tog jag, Andre, Angelica, Jerry och Joakim och for till Sundsvall ! Vi stannade på Max och åt, då träffade vi Anton, Maja och Lucas. Sen for vi vidare och hamnade på norraberget/sockertoppar som jag alltid kallat det hahah, de hade självklart ingen annan.. 
Efter vi varit där snurrade vi runt i stan och skulle tanka gick väl sisådär men we made it ! Då passade vi på att åka nya E4:an och sedan massa små vägar tills vi kom till matfors där vi stannade hos en som heter Erik, sen raka vägen hem så jag inte skulle missa paradise hotel ;) 
Så nu sitter jag nere i soffan och är döds trött och har jätte ont i mitt knä och har nyss kollat på paradise som är så spännande, äntligen Kristian och Saga !!! 

They'll tell you I'm insane

Hejsan hoppsan, tog mig faktiskt till skolan idag och nu sitter jag på skolan och har HUM men sitter lite som fast på det jag håller på med så får vänta lite med de ett tag. Denna låt är min favorit just nu dock så har ju Taylor Swift tagit bort det hon hade med spotify för hon tyckte hon gick back på det.. så man måste alltså lyssna på den på Youtube vilket jag tycker är lite jobbigt när det finns ett fullt fungerande musik program som man kan använda.Senare idag ska jag faktiskt ta på mig att städa min garderob bara jag får händerna ur röven och gör det, jag har sagt till mig själv att göra det i 3 dagar nu så idag måste jag göra det och hoppas på att min mami hjälper mig med de, för mina kläder får inte plats just nu och vill ju köpa nya kläder så något måste bort.

Underbart




Never alone


Åh vill ha en katt här precis nu med mig, ligger hemma i soffan just nu med en näsa som bara rinner och huvudvärk otroligt stark.. 
Mår alltså inte på topp alls och det började igår kväll efter vi varit ute på grillningen.. Så det suger ju. Hade ingen lust att bli sjuk nu så ska ligga och krya på mig tills imorgon hoppas jag.

Oh så gott





Lombäcken




Eftersom att mamma min fyllde år igår och min syster kunde inte komma firade vi henne idag istället i lombäcken vi tog och grillade hamburgare. Det var jag, Ida, mamma och mormor så lite tjej kväll hade vi väl :) 


Hamnade i en bastu..






Helluuu, vaknade imorse runt 10-11 tiden och hade fått ett sms från Berit lite över 11 som undrade om jag kunde hämta upp de innan klockan 12 ! Kände att jag var tvungen att kliva upp och packa ihop och fara in till "stan". Efter jag hämtat upp de så for vi till Jamtli för julmarknad vilket jag inte hade tänkt att gå in på.. Menmen det blev så i alla fall. 
Vi for och åt sedan så tog jag raka vägen hemåt. Då jag kröp ner i soffan under täcket och ville inget mer än att sova, men så blev det inte då mamma fyllde år ju måste ju vara med henne då ! Så spenderade lite tid med henne men då hon fick besök av andra så stack jag iväg och hamnade i Ovansjö i en bastu på en fest hahah.. Underbar dag otroligt lång också jag är helt slut ! 

It's friday im in love

Heejsan sitter just nu i Östersund efter att ha åkt hit med Ove och Berit, men det var för flera timmar sedan cirka 9 timmar sedan och jag har ju gjort en del mellan där ;) Jag och min syster for ut till Lillänge och köpte otrolig avancerad mat på donken hahah.. som vi sedan sparade och åt här hemma, vi fixade massa tvätt och låg och latade oss framför tv:n till idol skulle börja så vi kunde se finalen, kul att Lisa vann äntligen någon som kan sjunga.. Har alltid tendensen att tycka om den som alltid kommer två som man också oftast hör ifrån. ;) men så kom jag på att jag glömt hudkrämen hemma och mina händer blir riktigt torra på vintern så måste ha de, så innan man fick veta vem som vann for vi till hemköp och handlade lite. 
Just precis nu gör vi inget mer än att kolla på varsin dator och hon äter fruktsallad, så aktiva är vi ikväll. 
 

haaan går som en karl ska

 denna låt är min favorit ifrån idol, har dock inte hört alla låtar än men denna är riktigt fin och hon gör den så sjukt bra samt att hennes bakgrund och klänning är så sjukt fina.

Mitt största problem




Mys



Tacos mys på en måndag, jag gnäller inte! Slutade tidigt idag då jag inte hade någon engelska, och på msk:n fick vi sluta tidigare. Det var precis vad jag ville göra är så less på skolan just nu så längtar otroligt till lovet den 18 eller 19 december :)

Hello december


Äntligen är det december ! Med snö, lov och julafton och massvis med shopping förhoppningsvis, otroligt spännande jag är taggad till tusen men ska fortsätta jobba lite nu, har en del kvar att göra på mitt arbete ! :)