~




Besiktning



Ops lite över gränserna kanske !

Spa kväll


Lägger mig i bubbelbadet och bara njuter med en cider, riktigt skönt faktiskt. Mest tagit det lugnt idag så har inte mycket att skriva alls.

Sundsvall





Daddy







Jag och pappa har haft tacomys sen kollade vi på två olika filmer samtidigt så som de kan bli när reklam existerar hahah ! Men de var trevligt och skönt. Hade även lillgumman min vid min sida hela kvällen, älskar henne så mycket. 

Dresscode





And there we go











Östersund stad





Sällskap!



Då jag passera Ånge för näst sista gången så kliver Tess på dels med gofika också, vilken ängel ! Sen klev även Ida på så vi hade det rätt så trevligt påväg till Östersund. Har precis städat klart tåget så ska sätta mig och prata lite med Tess innan vi åker mot Ånge igen då jag äntligen slutar ! Jobbigt med så långa dagar. :) har även en del planerat idag så hoppas jag hinner med allt ! :)

Promenad


(Han tror de är sommar och går i linne)

Vemdalsskalet





(Förvirringen, 50, 70 eller 120 ?)



Filmkväll






Är på filmkväll hemma hos Max med Albin, Edvin, Jocke, Lucas och Viktoria(?) och självklart Max då.. Vi har sett på insidios 3 ( stavning? x) ) helt ok film men har glömt 1an och 2an så haha.. Så nu blir det mirrors !

i will follow you

 "So you can drag me through Hell
If it meant I could hold your hand
I will follow you cause I'm under your spell
And you can throw me to the flames
I will follow you, I will follow you"
Gaah, jag är helt såld på denna låt och totalt jävla såld på bandet såklart, men denna låt går verkligen på repeat och repeat hela dagarna för mig just nu och det är så fruktansvärt underbart. Han kan gärna få gifta sig med mig, har sagt att jag aldrig ska gifta mig. Men är det med Oliver Sykes skulle jag inte säga nej, han är dock en blandras men rösten gör han till mhmm.. Hahah.

Time for some change




Work


Började lite innan 6 imorse och det sköna är att jag bara skulle hit till Storlien där jag är nu och sedan hem igen, man har hela dagen kvar ! Det som är så skönt :) man kanske är lite trött på kvällen dock men det kan jag ta :) 

Tattoos





Var egentligen bara Angelica som skulle tatuera sig men hennes tog sådan lång tid och jag vart uttråkad. Så hade inte den andra någon bokad tid så jag passade på att göra en liten text jag också ;)

Ett "café" i Sveg.













Ready




Colors