no regrets, just love

efter en totalt värdelös dag, dock med ett bra slut , så går jag och lägger mig med tusen tankar i huvudet, efter att ga städat nutt rum och lite till små saker idag så det är snyggt och fräscht och skönt att det är lov nästa vecka eftersom alla andra nästan redan haft lov så ska det bli riktigt skönt att ha lov nu, på lovet har jag och brudarna kanske en sak planerad inte säkert om det blir av än men vi hoppas på det, jaja nu ska jag lägga mig godnatt !

So don't you worry about me, go on, enjoy being free

ska snart jobba matte har nyss duschat och tagit det mest lugnt, duger alldeles utmärkt för mig :)
kan också säga att jag inte har mycket att säga så därav här jag av mig imorgon godnatt

mycket bättre

mådde dåligt morgonen som va men vart bättre senare på dagen, härligt så imorgon blir det skola, och har underbar sov morgon imorgon:) men jag har inte mycket mer att säga eller något.

it's...


live my life


Turn up the music

den här fredagen var rätt så lång och tråkig,hände ingenting och jag låg mest och kollade på en serie, jaja vad skulle jag annars gjort.. ahaha, blir ett as roligt inlägg det här. host.

the vampire diaries

lagade mat idag som jag ska laga imorgon på hk också, så hoppas det går bra, sen har jag nyss duschat och ska nu kolla på the  vampire diaries så vi får höras imorgon för imorgon har jag kanske något planerat men jag vet inte än, så hörs

Make me wanna chance my wayes

sitter och pratar med hannes på skype just nu och vi spelar smurfcity just nu, hahah vilket liv vi har :D
beställde nytt hår idag så det blir kul jaja, inte hänt så mycket mer idag så nu ska jag ta och chilla lite. :)

hahah trueee..


bilder från helgen


awesome dude

förlåt för uppdateringen men har inte haft tillgång till internet men nu har jag det, är just nu påväg hem från stockholm har haft det sjukt roligt och det har hänt en hel del.. hahah, grodan och mongot hahah glömmer dom aldrig. Men i alla fall kommer jag lägga upp några bilder ska bara finna orken, men det blir då jag kommer hem eftersom jag inte vill slösa batteriet från datorn just nu så :) tar mig tid att blogga sen ska jag göra annat så jag bloggar antingen senare i kväll, vi är nämligen i sundsvall 18 något så är väl hemma någon gång efte det. :)

my heart will go on

vart ingen skola för mig idag.. legat och degat och kollat på en serie hela dagen sen så har jag färgat håret och grejat hemma, städat mitt rum och tvättat. känner mig as duktig..
Imorgon far vi rätt så tidigt så vet inte om jag hinner blogga innan men ska försöka med det :)
jaja, mycket väntar på mig så har ingen tid med datorn, hörs

det slutar när du finner modet, till att säga ifrån


I will stand by you forever

nyss duschat har varit hos berit och pratat om tallinn resan, och träffade rima och fick en jätte söt nalle och chocklad tack gumman ! :)
sen så har det inte hänt mycket mer idag, skola imorgon så blir tidig morgon. :) puss

Life doesn't get easier, you just get stronger.

idag har vi vart i lombäcken jag låg mest bara inne i stugan för jag mådde dåligt, men det blev ändå lite skoter åkning och grillning och annat stoj. :)

knutstation

var och åt med judo folket idag på knuten härligt med en efterlängtad kebab faktiskt. ;) sen har jag kollat på kontoret idag annars har jag inte gjrot så mycket imorgon ska jag kanske åka bort får se hur det blir om det är tidigt eller ej, men bilder ska jag nog ta så det blir nå roligare inlägg än dom jag har atm. :)

red as a rose


Det var så jag kände då

nu ska jag kolla på the voice och äta tacos, och har inte mycket mer att säga idag. :) såå blir ett kort och lgunt inlägg, puss

danskväll

bjuder på en bild från ikväll bara, dom andra var så suddiga. :) hade i alla fall kul, dansade inte nå mycket som tur var, as skönt. :) ska göra annat nu puss

AT LEAST GIVE ME MY DREAMS BACK

sitter just nu och tjockar mig lite med pop corn och sen så gör jag en massa läxor och tar det lugnt till musik.
imorgon är det nationella och sen dans lektioner eller vad det var sen dans på kvällen skönt att man får missa någon skoldag framöver pga den jag minns inte när den är eller något, och jag trodde vi hade lov v.8 men nejnej.. var visst v.10 :) thats life..

A relationship is between two people, not two people and the rest of the world.

hejsan hoppsan denna dag började ju sisådär.. men senare vart det bättre ska göra provet en annan dag. :) sen så vart det äntligt löst en massa saker mellan oss tjejer, känns sjukt mycket bättre nu i alla fall, har inte mycket mer att skriva faktsikt så puss

When you get what you want but not what you need

ligger i min säng helt död och väntar på maten, sov as dåligt i natt och mådde inge bra alls, men imorgon måste jag till skolan eftersom jag har nationellaprov imorgon och på torsdag sen är det dans osv.. det händer rätt mycket.
sen får jag inte glömma, tanja trodde verkligen du skulle försvinna ur mitt liv, men inte alls, starkaste hunden jag vet, usch dagen du dör är en dag jag kommer gråta.

things we say in school..


winterland


just prayed to a god that I don't believe in

sitter just nu och kollar på kanal 3 och 4 bläddrar imellan och försöker se på båda.. ;) hahah går sisådär lite halvtaskigt :-D menmen finns inte mycket jag kan göra, i alla fall så har jag inte mycket mer att säga, så hejs. :-)

all i ever think about is this

ska snart pallra mig iväg till skolan, mamma sa att det var runt -30 ute och vem vill ens gå ut då ?
uscha ibland kan vinter verkligen suga, det enda som är bra med vintern är att man kan åka skoter och att det är mörkt, restten suger rätt så mycket. :) ajja, ska fixa mig sen åka puss

i dont know what i want anymore


in the school

nu sitter jag i skolan och har no labb men vi ska söka en massa saker om solenergi, vattenkraft och kolenergi, kan ju säga att det inte är så värst roligt.. menmen, senare idag ska jag nog ta mig iväg till moove och sola om jag har orken, annars får jag se vad som händer. :) alla sitter ungefär på facebook och nördar... haha :-|

I was the colour that you never found, too blind to see I never was around

vart ingen skola för mig ida göfr att jag inte mådde speciellt bra.. har bara legat och kollat på film och tagit det lugnt, men i alla fall frågade min syster mig om vi skulle gå och fika för imorgon åker hon iväg till stockholm på något grejs, och jag vet inte ritktigt om vi ska göra det än för jag väntar på att mamma ska komma hem. :) så jag åter kommer kanske om vad som händer.:)