Avenyn






Kung kväll

Halloween fest





Haft en liten fest för lite barn och självklart är man duktig och klär ut sig också ;) 
Men nu när det äntligen är slut ska jag och Rima bara ta det lugnt och kolla lite mer på family guy :)

Här ligger vi !


Så otroligt kul att Olle kom förbi igen då han flyttat neråt i Sverige, så passade på att ta ett ganska mongobild på oss  som jag bjur på ! Hade gärna tagit fler som var lite finare ;) menmen ibland är de fulaste de finaste ! :)

Go mat


Gick hem ifrån lanet en sväng och åt go mat så himla gott ! Men sen blir de att dra sig tillbaka och forstätta spela :)

Hahaha så sött




Steamclub


Sitter just nu faktiskt på Steamclub med några kompisar och har det väldigt trevligt faktiskt, glad att jag bestämde mig för att gå ut ändå. :)
Men ska inte lägga ner mer tid på att skriva här nu ;) kram

Snow


Kan säga att det såg värre ut senare än vad det gör på denna bild det var nästan helt vitt faktiskt ;) så det var riktigt kul att ha lite snö och lika skönt att den försvann lika fort typ :) 

Nere





Det huset står nog inte igen





Helt död i huvudet idag

 
Har huvudvärk och är riktigt trött hoppas i alla fall att de blir bättre under dagen då jag slutar troligen runt 16:00 så det är ju inte så värst jätte roligt... Det är i alla fall god mat idag som jag längtat efter, pasta ost och skinksås men om man tar bort skinkan såklart ;) 
Annars så är det så himla gott. :')

Östersund


Nyss käkat och nyss tankat snart bär det av hemåt för mig och inte för min syster men jag får tacka för maten ;) 


4 i en smäll !





Really fun







Lärt känna en massa nya folk och jag har haft otroligt roligt faktiskt, helt underbart även om planerna inte gick riktigt som vi planerade ;) men nu ligger jag hemma hos min kära faster och hennes sambo och ska faktiskt ta och sova efter en otroligt rolig kväll/natt. Grattis igen till Ida ! Godnatt :)

Roadtrip




Tog en liten roadtrip efter skolan med Rima lite spontan sisådär, vi stannade på en naturplats mot östavalls hållet och där var vi en liten stund tills vi sedan åkte hem där jag är just nu, ska packa och fixa faktiskt för ikväll bör det av emot Sundsvall !

Thai idag !





Saqqara


Vi sitter nu på saqqara och ska äta lite go mat efter att ha varit ute och kört bil ungefär hela dagen ! Riktigt roligt faktiskt men ska faktiskt ta och äta lite nu så :)

Här ska färgas +körkortet !


Sitter i Bräcke nu och ska färga mitt går lite spännande och se hur det blir faktiskt men håller tummarna för det bättre, sen klev jag upp 6 i morse och fixade körkortet lite snabbt och enkelt sådär ;) hahah är i alla fall sjukt glad att ha det just nu :)

i knooow

 

Ett ord, aj.




Humöret


Idag har jag kollat på film/serie på alla lektioner och vissa filmer var bättre än andra..  Många var ganska tråkig :/ men det har ändå varit en väldigt seg dag för mig. 
Känner mest att det mesta med skolan är jobbigt nu när man har sjuttioelva saker att göra denna vecka, allmänt less och vädret idag gör inte saken. Det bara öser ner regn och är kallt och blåsigt.

True shit




Så jag




Trevligt








Spännande!


Suttit på utbildning från 9:10-14:45 så är helt död i huvudet just nu känner jag ska dock bli spännande hur resultatet blir med håret mitt!!

Promenad



Fick ett sms om att ta en promenad av denna brutta och det behövdes verkligen vi hade ganska mycket att prata med varandra om, varit lite spänt sådär ! :) 
Sedan hämtade vi upp David och fortsatte gå lite till och pratade om allt möjligt och gick mot gulf och satt där för David var lite hungrig då kommer Jura förbi en sväng. Hade jätte trevligt dock börjar det bli lite för kallt nu tycker jag men jätte mysigt :)

SA-DAG!






Idag hade vi sa dag i skolan som var ganska så kul, våran grupp hade faktiskt otroligt roligt så det var det värt ;) var tvungen att lägga ut dessa söta bilder också !