Mittis










Fredag !




orkar inte..

Denna dag började bättre än vad den kommer att sluta känner jag. Allt flöt på och jag var i skolan hade lektioner men andra lektionen så vart jag väldigt trött och seg i huvudet, kunde inte koncentrera mig eller något och som tur vad så slutade man efter den lektionen. Mamma hämtade mig strax efter 12 och då jag kom hem så somnade jag, vid halv 5 kom mamma upp med tempen och det visade sig att jag hade feber.. Jag har inte haft det på flera år och dar... Så mår sisådär blir att ta ipren och sånt. 
Att man aldrig kan få vara frisk utan går in på 2-3 veckan nu.

Avlider




~




inspoo

 

Skogspromis





Veteranrace med skotrar !



















Denna bild passar in så bra

Har ungefär skrivit klart min rapport äntligen men typ inte riktigt heller, men ska försöka göra det nu under helgen samt en massa andra saker som jag måse ha klart då jag har tillexempel ett prov samt massa annat framför mig den veckan. Känns att skolan börjar gå mot sitt slut och jag är inte klar med någonting alls känns det som även fast det inte känns som jag har något alls att göra.. skumt.
 

Friends


Jag, Halle och Tess har lite bus för oss och vad vi gör återstår att se än ! 

Vi tar oss en tur



Mått illa hela dagen men har försökt sova av de lite och lite har släppt så bara för vi har tre år så tar vi oss en tur tillsammans med massa prat och stoj. Kan inte bli bättre !

Tre år


Idag har jag och min bästaste hela tre år med varandra som gifta ;) det firas med god thaibuffe ! 

Ofattbart söta


Är just nu med Angelica och sen kom även Jocke förbi också, men han drog efter ett tag ! Jag och Angelica bestämde oss för att ha lite film och tjej kväll så hon sover över här :) 

Outfits

 

Smarta ord.

 

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag som troligen alla vet nu, klev upp rätt så sent vid två och skulle duscha efter att ha dragit mig i sängen med tappra försök att sova vilket jag inte lyckades med alls, for på affären sen till mormor och morfar var där ett tag sedan hem och äta och då hade ungefär hela dagen gått.. 
Hamnade senare på kvällen hemma hos Anton och Jonte på lite partaj men drack inte, man kan ju ha kul ändå ;) drack kvällen innan så kändes onödigt att dricka igen då jag kunde köra bil istället ! Nu är vi hemma hos Christoffer ett helt gäng men ska snart hem eftersom jag bara sovit två timmar vilket är alldeles för lite för lilla mig.. 




By the grace of God

 

Fredag den 13



Känner mig smått duktig att jag missat totalt att de är fredag den 13 idag ? Hahah, spännande ! Hemma hos Halle med en massa trevligt folk, vi spelar twister och pratar på !! Hoppas ni har en trevlig kväll också.
Snart är det även alla hjärtans dag, riktigt spännande det också #foreveralone.. 

Fredag äntligen



Vart en riktigt skön dag idag på skolan absolut inte mycket att göra alls, vilket är skönt en fredag innan lång helg ! 
Var riktigt otaggad att gå och ha matte efter lunch men så visade det sig att Loretta var borta ? Hur tur har man inte ibland ! 
Så hörde av mig till pappa som var i Ånge så träffade jag honom en sväng och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik bara och taggar upp inför kvällen, har en hel del att fixa innan känns det som, kommer inte på något mer än att fixa om naglarna hahah.

två olika godsaker

 

Våldgästad



Hann inte mer än att komma hem så skriver Jocke att vi ska ut och gå.. Så han var redan påväg hem till mig så tur han förvarnade mig innan. Vi mötte upp Felix, Max och Jerry efter vägen sen gick vi länge och hamnade senare hos Jocke och då kom David så spelade de black sails två. 

Östersund




Vart en tripp till Östersund med Johan för att lämna av en skoter där, snart blir de att träffa upp min syster för att äta lite och sedan åka hem igen. En kort men väldigt skön och rolig tripp ! :)

lay me down

 

Movieday


Slutade 12 idag vilket var otroligt skönt, skulle ha slutat fyra så jag gnäller inte ! Senare spenderade jag och rima dagen med att kolla på film, prata och bara umgås. På kvällen hörde Halle och Tess av sig så for och hämtade upp de och spenderar kvällen hos Halle nu med film tittande igen haha ! 

Filmkväll



Just kommit hem efter att ha sett filmen open graves. Jag hade det i alla fall trevligt hoppas de andra hade de också, hahah ! 
Nu ska jag duscha sen blir det att plugga så jag hinner komma någon vart med svenska pm:et som jag måste försöka ha klart till imorgon...

Shadows of your heart


Testade löshåret en sväng och det passade väl sisådär, passade bra på bilden! Men i ett visst ljus så blir de fel, tråkigt de! 
Annars har det i te hänt så mycket idag vilket är så himla skönt fast man vet ju aldrig vad kvällen kan ha att erbjuda !

Livet är skönt



Suttit hemma hos Angelica ungefär hela kvällen och nu sitter vi hos ledde och dricker lite och pratar och har allmänt trevligt ! Gnäller inte alls på kvällen än iaf ;) 

Max


Muppiga som vi är tog vi och for tilö stan för att käka lite vart Max och sedan donken efter de hahah.. Smala.. Efter de så tog vi bara och for raka vägen hem igen typ, så det vart en snabb visit fram och tillbaka, skönt de också även fast jag är så fenomenalt förkyld.. Sov påvägen ner... Vill bli frisk.

so please, i know you baby





Snö här, snö där



Tycker att det snöat oavbrutet nu i 2 dagar typ, riktigt segt och vägarna blir ju så rolig menar jag. 
Jag har i alla fall varit hemma idag då jag är förkyld och då menar jag riktigt förkyld, riktigt hängig men ska åka fram och hämta thai mat då mamma heller inte är så pigg.. Kram

hello february