i love this song

 

Svenska


Helt ärligt helt död, har ingen lust med detta alls just nu, hade varit så mycket skönare att bara legat hemma i sängen och sovit. Men så har man typ hela dagen kvar.. Slutar fyra!

Yes




På väg!


Efter att ha väntat 2 oerhört långa timmar i Sundsvall i väntan på att veta hur det blir hur man tar sig hem så sitter jag faktiskt på bussen hem nu, har bara några min kvar hem nu så längtar ihjäl mig, är riktigt trött och har saker att göra :) 


Norrtåg jävla skit bara


Jag är så himla less på norrtåg just nu, tåget är inställt oj så roligt det är, varje jävla gång som jag ska hem så händer det något med tågen.. Så undra hur länge man blir fast här idag då.

Allstar





Forsakar fredag & biteline



Har inte så mycket att skriva mer än att mina fötter är döende just nu pågrund av allt gående idag ! 
Forskarfredag kanske inte var det roligaste man kunde vara på men vi gjorde något roligt utav det ändå ! :) satt i samma rum hela tiden dock.. 
Men man gick och belönade sig på biteline efter en duktig och lång dag, det behövde jag :)

Hos farmor


Har just nu detta mysiga ljus framför mig och tv:n, har varit i Sundsvall idag och det vart ett par nya skor och 3 nya jeans som var på rea för endast 49kr inte säger man nej till det ! :) men ska göra annat nu :)

another you

 

Skolfoto







Bio






Tog och for iväg på bio med min kompis Johan, vi såg the maze run ? Den var faktiskt bra men ändå inte.. Haha svårt att formulera sig, jag tyckte om den hur som helst hade riktigt kul ! Tror dock inte de runt om hade lika kul :D 

Warriors


Jag är helt såld på låten, tack LoL för att jag hittade den, mer såna här låtar på inloggningen tack ! :))) Gillar även videon till.´TACKTACKTACKTACKTACK.
 

inspoo

 

True colors

" När han varje dag såg vad hans syster, som föddes med Downs syndrom, fick gå igenom satte han ned foten. Han använde sin musikaliska talang och skrev en väldigt speciell låt till henne. När hans syster ständigt kämpar för att bli accepterad blir den här låten en underbar gest från en godhjärtad liten kille med ett vackert budskap:

Kärlek. För alla." 

 Mjukis jag, tycker det är så fel av folk att göra såhär man rår ju inte för hur man födds. :( 

Inte så lätt..

 bläää är alldeles tom i hela kroppen, värre/dåligare vecka än det här har jag inte haft på jätte länge.. När man fixar en sak kommer det något annat så måste man fixa om allt hela tiden och jag har inte tiden med att göra  allt. Känner mig så kluven och stressad över alltihopa bara för att jag vill ha det så perfekt som det går. Vad får man tillbaka, bara massa negativa saker tillbaka som drar ner en totalt. Vill bara att denna vecka ska ta slut och positiva saker kommer hända med positiva saker.

* good night *





Sunlight

Sitter faktiskt just nu ute på verandan eftersom smartis jag inte ha tagit med mig någon nyckel och mamma var inte hemma, underbart ! Skolan var väl lite små seg, hade matte prov och fixade lite på mitt tal och sådana grejor. 
Är däremot riktigt glad över vädret, det är så varmt och soligt att det nästan känns som sommar ! :)




Lycka idag


Varit i Sundsvall idag på sjukhuset för att ta prover, vet inte resultaten än men de konmer väl så småningom :) 
Annars så gick jag och mamma och köpte oss eller JAG en kebab baguett som dom för en gång skull äntligen hade eller kunde fixa åt mig, så fruktansvärt god !

Inspo





Val dag !


Hoppas ni tar vara på er röst eller åtminstone går och röstar !

Wops, spännande




Angelica hörde av sig lite spontant och frågade om jag ville med ut och äta och det var riktigt trevligt faktiskt, jätte god mat och mycket prat om allt möjligt ! :) 
Behöver nog fler dagar som denna ! Men innan det så spelade jag lite och var till min morbror en sväng, fick sopa till moppen så det var ju bra :D tack för de ! 
Senare på kvällen alldeles efter vi pratat klart bestämde vi oss för att gå ut och jag tycker det var ganska så kul faktiskt, mycket prat och bra musik med roliga lekar !

****




Daim cheesecake

Alldeles efter skolan då jag kom hem så började jag att kolla lite på ett avsnitt big brother då det var slut så började jag faktiskt att städa :)
Städa hela under våningen och fixade lite tog sedan en dusch sedan bjöd jag hit Kattis och Rima på lite fika så kollade vi på lite film och bara hade det gött :) 



***





En vanlig dag

Imorgon vill jag vakna här
 
 
Ha denna utsikt
 
 
Äta frukost här
 
 
Få massage här
 
 
Ha ett poolparty med sköna vänner 
 
 
Dricka massvis med drinkar
 
 
Mysa lite på stranden
 
 
Få lite rosor
 
 
Ta en sväng till New York
 
 
 
Shoppa lite
 
 
Tacka av dagen här
 
 
Och somna glatt och gosigt
 
 

Willst du

 

Less

Denna morgon var jätte jobbig vaknat flera gånger och varit jätte pigg då jag inte ens behöver vara vaken, tycker det är så jobbigt stt vakna av panik för man tror man glömt ställa klockan ! Men nu ska jag till skolan :) kram


Östersund



Efter ett tag efter skolan så for jag och mamma mot Östersund med lite saker till min syster så hon har något att sova på inatt ;) synd att det regnar då det kan vara fin väder och varmt istället ! 

Klantis


Jag är så otroligt less på mina handleder, varför ska jag få så ont i dem då och då ? :( 
Ja det suger hur som helst så kom jag nyss hem men duktigt nog har jag inte nyckel med mig.. Det är tur man har en veranda så man slipper sitta ute i regnet, förhoppningsvis kommer nog hjälp snart :)

Isglass


Helt random förut idag fick jag för mig att göra lite sån här hemma gjord isglass så gjorde två stycken, min var faktiskt jätte god lite väl stark på vissa ställen dock men annars så ! :) 
Har inte gjort sådär speciellt mycket idag faktiskt mer än att göra glass och spelat lite hahah!

~ ~ ~

 

Dagg





Äpplen




Stod och plockade lite äpplen eftersom mamma ville göra äppelmos, så stod och gjorde det och gick sedan in och väntade på mat ! 
Vart kyckling och ris som var jätte gott.

don't blame it on meee

 asså denna låt är swå mycket öron godis.. 

Oväntat besök !


Inte den mest seriösa av bilder men jag gillar den ändå, satt på skolan hade just ätit och skulle ha lektion då telefonen ringer och denna brud frågar vart jag var, så visade det sig att hon var på skolan :) 
Vi hade jätte kul iaf efter ett tag hahah..  

Sundsvall

Alldeles efter skolan så drog jag och min syster till Sundsvall för att hon skulle köpa lite, slutade med att jag själv köpte ett par vita leggings :) inte bra att åka sådär till stan.. 
Efter det gick vi och tog oss en drink den var riktigt god faktiskt ! I väntan på tåget som var inställt vet faktiskt inte varför det var det men vart less så vi tog bussen till matfors och blev hämtad av farmor där och hämtad av mamma i stöde så tog oss hem lite osmidigt men det funkade ju det också :) nu är jag så trött så ska göra annat som att se film och sova lite !





Spenderade tid med en kompis !



Tog moppen och hämtade henne efter det for vi till moove för lite solning för vi känner oss otroligt blek, lika bra det, sen for vi hem till mig fixade lite käk och drog sedan ut och gick en promenad och skjutsade sedan hem henne och satt mig framför tv:n för paradise och det är vad jag gör just nu!

Myslunch


Vart att vi drog på thai och skulle diskutera lite skolarbete men vi vart distraherad av vissa andra saker så vi kom av oss helt och hållet så de var tur att vi gjorde lite innan vi gick och åt !
Efter det gick vi till skolan igen och spelade lite kort med några och sitter just nu på lektion men den slutar om 4 min sen slutar jag nog för dagen faktiskt :)

Inte okej

Detta är så jag.. Kan absolut inte sova heller, min kropp är kokande het och huvudet bara skriker av smärtor..
Så blev det inte bättre utav några muppar som bara jävlades på ett spel heller, sånt kan göra mig så irriterad speciellt ifall det är emot min kompis, som när folk ber en inva några, hell no att jag gör det, jag ångrar oftast dom besluten, känns jätte bra att skriva detta väldigt intressant :D kan inte sova för jag störde det på mig kanske lyckas sova nu ! Godnatt :)

Södde


Var så pass sugen på ute mat så jag, Kattis och Rima drog ut och käkade och det var så fruktansvärt gott kan jag lova, nu taggar vi svenska lektion som slutar 14...

Vi har otroligt roligt