helt okey dag

Idag så började jag med att måla på badrummet så det blir klart någongång i år.. haha. Efter det så började jag att färga min systers hår och sedan mitt egna blev kanon iaf, så bestämde vi oss för att sola så gjorde vi det och och sedan hade ungefär hela våran dag gått, sedan tog jag och mamma en biltur och sedan åkte jag och övningskörde litegran gick också rätt så bra. :)
 

we are, we are, the crazy kids

 

inspo †

 

Gårdagen

Hann ju inte blogga speciellt mycket igår så får väl ta det lite smått idag om vad som hände igår, vi hade först svårt att bestämma oss om vi skulle till Östersund eller Sundsvall men sedan så vart det Sundsvall när vi äntligen kom fram efter den långa resan så gick vi och kollade vilka roliga filmer det fanns att kolla på, vi bestämde oss för grown ups 2 ! Vilket var ett väldigt bra val om man frågar mig, för den var riktigt bra ! Helt klart värd att se för er som har sådan humor. :) Sedan drog vi på Bite line för lite goo mat. påvägen hem for vi in till min farmor och fick lite fika, hon är alltid lika underbar !
Idag ska jag nog bara ta och vila min lilla rumpa och chilla, kramar

Sundsvall

Tar moppen och far till Sundsvall med Anton och Jerry och vad vi ska göra får vi se där är inte riktigt planerat än så får se ;) kramis


Sista jobbar dagen, gottigt

 

Yran

 
 

Östersund nu

Är just nu i Brunflo och ska vidare till Östersund för massa tokigheter med massa tokiga personer, säger inte nej till en sådan kväll :) så nu är jag snart framme så kram :)


daaaamn

 

från balkongen

 Tyckte att dednna låt passade in perfekt eller ja, i alla fall namnet passar in medtanke på att vi mest bara sitter på balkongen chillar umgås, spelar kort med mera. Underbart. :)

Spelar kort


Spelar kort, what to do?

Ljusdal, Hudik och Sundsvall

 
 

fixat naglarna

Damn, klippte mina naglar idag och det gjorde så himla ont :( Undra varför egentligen ? Jätte skumt men i alla fall så har jag inte gjort mycket mer än så länge ska väl fixa lite mer på rummet idag och bara ta det lugnt eftersom att det inte riktigt blev som planerat idag. :)

Såhär blev naglarna och fick även min systers naglar fixade, wiiho
 

FRIDAY

Äntligen helg, kan ju inte mer än säga att det var efterlängtat. Var en rätt så chill och skön dag idag var inte så himla mycket att göra så vi tog lite fika och kollade på tv dom sista minutrarna som var kvar, helt okej fredag :)
Vad som händer nu får vi se för jag har inte så värst mycket planerat mer än att kanske fixa klart lite saker på mitt rum som ser absolut kaos ut just nu. :( Menmen får se helt enekelt.

Alldeles okej slut på dagen

Ganska skönt att ta det lite lugnt och bara chilla mitt på dagen
 

no shit...

 

död

Ställde klockan på 07:55 klev jag upp då ? Nej, jag somnar om.. hahah. Men vilken tur att min mamma ringde mig och fråga om jag inte skulle komma ner så att jag vaknade av det iaf så jag inte försover mig till jobbet. :)
Känns dock som att jag kommer sitta och stirra mig blind på väggen där eller något, bara hoppas man lyckas somna tidigt ikväll oavsett vad :) men nu börjar jag om 20 min så ska fixa klart det sista och sedan prata med mamma och åka till jobbet. :) kram

Thai käk

Nyss ätit på thai med Jerry och är oerhört trött, vaknade av att klockan ringde imorse, klev upp startade lite musik och började göra mig klar och så märker jag att nyckeln inte var där jag trodde den låg och samt körkortet..
Men hittade nyckeln men då hade jag redan ringt efter skjuts så jag inte skulle bli allt för sen :) kommer till jobbet och känner i jackfickan att det är något kort och där var körkortet skönt så jag vet tills imorgon ^^ men nu har min lunch snart slut så ska byta om och börja, man har så fin klädsel ;)


Grattis mormor.

Idag fyller min käraste mormor hela 75 år ! Så har grillat och käkat lite tårta och bara myst på altan idag. Jätte mysigt. Har inte så himla mycket mer att säga om dagen, mer än att jag tog en dusch och har tagit det rätt chill eftersom att jag börjar jobba imorgon på parkbacken, tagga ! :)
 

burn, burn, burn

 

inspiration

 

Aootch

Wow, jag har ont i hela kroppen idag min kropp är helt förstörd från inatt efter det skuttet så har jag väldigt ont i höften men tar man fel fot först får man skylla sig själv som den klant man är. I alla fall ska jag nog bara ta det lugnt idag eftersom jag har riiiiktigt ont just nu känner jag och det är inte alls så skönt att vara uppe och gå och saker då, så lika bra att bara ligga och ta det lugnt idag och hoppas smärtorna går över. :D

GRATTIS IDA

Säger grattis till min syster som fyller hela 19 år idag hoppas din dag varit grym och helt underbar med massa fina saker med mera. :')
själv ska jag ut och köra lite moped bil med Oscar nu får se vart vi tar oss iväg och vad som händer, kanske blir spännande ? Vem vet ! ;)

tsss, bra planerat.

Vaknade av att mobilen ringde imorse hela tiden, väldigt jobbigt. Men min syster hde glömt något hemma så jag skulle fixa det, innan jag gick iväg med det till henne tog jag en dusch för jag skulle åka till Lombäcken med Rima och göra massa saker, men på vägen dit började det ös regna och slutade inte.. Regnar väl lite då och då fortfarande så denna dag kan ju slänga sig någonstans ;)
 

i want a tattoo

 

bubblor and cheezhearts

sista kvälleeeen i övik

that's your trouble

Det är lördag och jag sitter atm i övik hos Marcus med en massa andra för massa tokigheter. Får se vad som händer mer idag..

It's friday and the night is young

 

inspiration ▲

 

Sundsvall

Är snart framme i Sundsvall efter en seg resa ner men vi är döds taggade på att äta, hahah. Blir att möta Alexander på Max och sedan vet jag ite riktigt mer för stunden hur vi planerar :) kramar


Young and beautiful

Åhhh, går inte snabbt framåt med att lägga upp bilderna från Tyskland, känner att jag är riktigt seg med allt just nu då det gäller bloggen. Förlåt för det ska försöka bättre mig !
Idag så kom Alice först förbi med en paket, jätte gulligt av hon :) Senare så kom Ida och vi snackade kollade på youtube, pratade skype sedan for vi till ica och köpte något gott och kollade på film och nu gör jag ingenting alls :)

För det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag !

Japp, känns inte något speciellt alls men nu sitter jag och väntar på släkten och hjälper mamma lite smått men är så himla trött så kanske inte är så bra hjälp om jag säger så.. Sitter ju nu tillexempel och bloggar ? Bra där.
Blir att gå ut senare ikväll och träffa några av mina kompisar vet inte riktigt än vad som kommer hända men hoppas på något skoj ! Så bild från igår :)