Gävle

Slutat jobbat, packat och är nu mera dödstrött. vi är äntligen på väg mot nya äventyr nere i Gävle. Där jag och Halle kommer spendera nyår med Fanny samt hennes pojkvän och honoms kompisar. Är smått övertaggad och inte bara de så är självklart Lexie med :D kan ju inte börja 2017 utan henne :') 
men nu ska jag lyssna på musik och chilla lite vi är framme runt 22 i Gävle !
 

Mer död än levande

God morgon, god dag eller hallå.. jag har så svårt att vakna nu. Men klockan 7-8 inga problem då Lexie är i stridsstigen och gör allt hon vet att hon inte får !! Hon var under soffan och höll på att vässa klorna mot soffan bland annat och hon gav inte upp heller. Lekte fram henne och la mig igen och hon tillbaka lika fort och gjorde samma sak. ( jag somnade i soffan så var jobbigt att ta mig till sängen )
Jag var så pass trött igår då jag kom hem efter jag träffat alpo en sväng. La mig i soffan och poff sa de bara helt död..

Imorse ville jag inte heller vakna Lexie försökte hjälpa mig med att göra återigen saker hon inte får.. men hon lyckades till slut så då fick hon lite mat och jag kokade lite nudlar.

Nu sitter jag i soffan och kollar på scorned: crimes of passion. Ganska spännande att se vad folk verkligen kan göra för en annan och mot någon inom förhållanden. Tur man är singel haha !! Men men börjar 12:22 så måste snart göra mig i ordning. :) kramis


Madre

Snodde denna från syster så får väl se hur de går för mig :)

1. Vad ser hon helst på tv?
Allt för Sverige, man får inte prata med henne då

2. Mat hon avskyr?
Öh inte den blekaste, hon äter de mesta..

3. Vad kallar hon dej?
Emma Ida-Emma osv..

4. Vad samlar hon på?
Hon samlar på jul ljusstakar eller ljusstakar överhuvudtaget.

Besöker helst ?
Lommis

6. Favoritfrukost?
Busfrö mackor med äckligt pålägg.

7. Hon skulle aldrig klä sej i?
Hahaha, magtröja eller bikini

8. Favoritidrottslag?
Skidåkningen säkert de kollar hon isf på längdskidor

9. Favoritdjur?
Lexie&milo!

10. Vad kan hon göra en hel dag?
Läsa & sova utan tvekan...