Lyx !




Vilken syster jag har!! Då jag kommer till hotellet så sitter hon där på cykeln och har väntar på mig ! Gick upp på rummet och byte om sen gick vi och här sitter vi nu på Viktorias och käkar dyr mat med en drink och räknar minutrarna ! ;)

Spegeldammen





Bus med Tess





Älviskt






Hemvändardagen










Bilbingo Brunflo






Bilbingo


Blev att min syster följde med mig på jobbet och följde med hela hem, sen packade vi vårt pick-pack och for iväg på bilbingo, jag, mamma och Ida. :) vi vann inte något förstås men de är spänningen ;) hahah! Ska ta och försöka sova då jag ska jobba imorgon :)

Städat!






Lommis




~


Hade en otroligt stressig till Storlien men nu hemåt är den riktigt lugn istället, nästan så man kan sova lite ;) haha nejdå! Men är riktigt slut i hjärna och själ nu. Sen är man ledig imorgon vilket är super skönt jobbar alla dagar utom imorgon, lördag och söndag :)

Sundsvall



Började jobba 10:24 med att bara pass åka till Sundsvall och vara där i två timmar cirka. Så var Joanna och Ida på tåget så jag passade på att följa med de ett tag så vi gick på espresso house sen hade min tid bara försvunnit. 14:08 börjar jag jobba igen, då bär det dessutom av mot Storlien ! Blir en lång dag så bäst att samla krafterna till 22:00 ikväll ! :)

Denna kom idag!


Lyckades dock beställa fel grej men med rätt lukt, men lika glad är jag för det ! Det luktar så gudomligt.

Viskans park !











Studentmiddag för Joanna!


Har en fartfylld dag men självklart har man tid att klämma in att gå på sånt här !! Grattis till studenten då !! Även om jag inte var där nere men vart så långt att åka :) 

I got a feeling










Midsommar kälen









Bus i stan







Övernattning Östersund





Passar på att umgås med syster då jag kan ^^ 

Så fint




Upptäcktsfärd







Mys på Dallas








Far till stan med bästa







Work, bio, city


Jobbar idag och fick övernattning i Sundsvall så vart middag med min faster, god Kina mat ! Efter det så stack jag iväg på bio med Anton, Max och Ville, vart filmen Jurassic world! Jätte bra film ändå. 
Passade på att ta en liten promenad efter bion, Sundsvall är bra fint. 

Bosätter mig gärna i detta hotellrum också ;) bodde på first hotell och de var riktigt skön säng och de var snyggt !

Bräcke cruosningen





Flowers









Mittis





Vad kan man säga ? En helt otrolig dag men blir en kort sammanfattning då tiden ite räcker till känner jag ;) 
Är på mittis nu och kan fortfarande stava ?! Lyckades somna innan utgång hahah ;) men dagen har varit helt otrolig jag är jätte nöjd och fan va kul jag haft, speciellt på flaket ;)

För jag har tagit studenten

















Student förmiddagen!












Bye bye bitches




Flak fix & lakan!










Brännbollsturnering




Tror teknik tog pris för utklädnad iaf och även vinsten tog dom ! Medan vi i SA kom 2:a ! Helt okej för mig ;)

Lekdag på hillen









Klassdag !







Klassdag hos Helene idag, med grillning och kubb spel! Samt söta små valpisar och små lamm. 

Valpisar !








Lång och rolig dag !

Hade en oerhört kort skoldag idag, den var mindre än en timme lång haha.. Så då passade jag, Halle och hennes son på att åka lite bil och kolla vägar. Efter det så for jag hem en sväng och lyckades somna så ringde Halle och sa att jag kunde komma innan Tess skulle hem, eftersom de var Tess 19 års dag ! Så fick panik och slå in presenterna. Det vart lite fika, passade också på att spela lite kubb ! Efter det for vi till terassen och köpte pizza som de gjorde till ett hjärta, hur sött som helst ! 
Så passade vi på att spela mer Rummikub hemma hos mig, en helt underbar dag ! Så grattis Tess :*
Efter att Tess var tvungen att åka hemåt så passade vi på att åka lite bil med Senad och de vart samma skogsväg som vi åkte tidigare så då passade vi på att  följa en stig, vi beslöt oss för att vända efter ett tag då den aldrig tog slut ;)











Rummikub


Halle och cattis kom förbi för att spela lite spel, vart en hel kväll med massa Rummikub ! Verkligen älskar detta spel, fortfarande roligt efter så många år! 
Annars idag då har jag och mamma städat altan så nu är den riktigt fräsch och nice ! Skurat och haft mig både golv väggar och tak ;) ne men nästan i alla fall ! Så var skönt att spela lite Rummikub faktiskt !

Efterbrännigen





6 juni - nationaldag+träslag







Soligt





Spännande !


Ska bli spännande att se resultatet på detta ! Lite nervös då jag varit blond så himla länge ;) efter detta blir det i alla fall lite shopping !

Fullt ös

Klev upp 04:50 imorse och jag kunde verkligen inte somna igår, låg vaken till 00:20 något om inte mer.. Så verkligen ingen sömn alls för mig känner jag. För idag är det examineringsdagen så den är lite extra viktig, de är också de jobbigaste passet som finns tydligen, men jag klarade som tur var hihih! Underbart, hade nästan precis kommit hem så ringer Halle och Senad och frågar om jag vill följa med till Erikslund, javisst tänkte ja ! 
Mycket bättre att sova ikväll än att råka somna alldeles för tidigt som man kan göra ibland. Imorgon bär det av mot Sundsvall för att fixa håret, spännande att se de resultatet.



With my girls




En dag/kväll med bilåkande i skogen med Halle och Tess, perfekt slut på en dag :)

~




Studentfoton