Bilkurragömma





Having fun






Från vår till vinter igen





Målat naglarna




Ingen bra dag

Denna dag började jätte bra vaknade tidigt så jag gick och duschade, chillade lite sedan blåste jag håret. Så började klockan att rinna emot skolstart och jag började plocka ihop allt. Då upptäcker jag att mitt körkort är borta och att jag har ett prov att göra då jag kommer till skolan, vilket jag inte ritkigt var förberedd på. Jag fick däremot göra provet på onsdag så får bli då. Slutade med att mamma fick skjutsa mig till skolan för jag tänker inte riskera att få 500kr böter eller hur mycket det är bara för att jag körde utan körkort. Jag har inte pengar till att betala den bötern i så fall. 
 
Annars idag vet jag inte hur dagen ser ut så blir spännande att se vad som händer men ska nog städa mitt rum och få bort alla lådor så kanske jag äntligen hittar körkortet också. ;) men det återstår helt enkelt att se vad som händer. Så fuck denna dag än så länge, hoppas på bättre.

Barngympa


Har just nu rast mellan barngympa passen så passar på att blogga då. Känner mig otroligt döende redan nu är riktigt trött och vill nästan bara hem och sova, inte för att jag kommer göra de för 17:45 börjar nästa pass och sen ska jag Angelica och Angelika ut och åka en sväng se vart vi hamnar ! :) 

Tattoo






Mörtis




Hamnade i ja vad ska man säga, stugan? Där de har avverkat så himla mycket, lite läskigt att åka ditt då man knappt känner igen sig då man kommer dit ! Det var ju liksom instängt och sånt förut nu är det alldeles öppet.
Men i alla fall träffade jag farmor och farfar en sväng då jag behövde hjälp med en sak. Det var iaf kul att åka dit då man så sällan är där nuförtiden.

En glass


Eftersom vi har typ som en håltimme alldeles efter lunch passads vi på att gå och köpa glass, vilket var riktigt värt det ! Det var fruktansvärt gott och bilden på Carro och Mikaela vart ju lite smått sött då solen lyste dom i ögonen haha ;) men nu ska vi fortsätta njuta och sen bege oss mot sista lektionen !

~~




Here we go again








!!!




Östersund






Bowling i Östersund



Sitter nu på tåget hem efter att ha bowlat, det var sjukt längesen jag gjorde de och jag bröt ju alla naglar på högerhanden så kan vara därför jag inte bowlat på länge. Började med en strike sen vart tredje också en strike! Ny start tur eller vad ? Haha. 
Då det vart lunch kom min syster och hämtade mig så for vi och pt på daffys tror jag de hette, riktigt gott ! Så tog vi en sväng på stan så köpte mig en mys tröja från ginatricot, jag som skulle spara pengar ;)

Two days










Grävt ner mig i sängen


Har bosatt mig i sängen idag känner jag, vaknat flera gånger under morgonen av allt möjligt så man är väl lite sisådär pigg då man somnade någon gång efter fyra ! Skönt nog är det bara lördag än för jag har en del pluggning att göra heheh ! :) men nu gäller det cs:go, NiP vs tsm ! 

Weeey






Pigg


Började med en promenad då jag vaknade tog dock ett tag innan jag kunde komma iväg pga mitt skavsår på vänsterfoten, de ser riktigt äckligt ut nu efter promenad, men är man dum så är man ! Får ta en liten paus från att gå. 
I alla fall är det fredag det visade sig att jag inte hade några lektioner alls idag, vilket var väldigt skönt ! Vad som händer än idag är oklart vet bara att jag ska ligga i sängen och kolla på cs go turneringen som är nu ! 

Inviger mina nya träningsskor!


Ska nu ut och gå med Halle och inviga mina nya skor, de jag glömde bort är ju att man kan få skavsår av nya skor.. Haha jaja, får se hur detta går :) 

Mässa




Klev upp 08:28 vi skulle åka 08:30.. Duktigt gjort av mig jajamän, men vi kom iväg 08:40 något så vart inte jätte stor skillnad ändå. 
Vi gick runt där ett tag de var mycket som var intressant och mycket som intr var intressant dock.. :) 
Träffade min pappa under lunchen vilket var riktigt trevligt ! Och nu är vi påväg hemåt skönt nog !

Fika



Efter en lång dag nu efte lovet så kände vi att vi förtjänade en fika. Det var precis vad vi behövde. Nu ska jag snart ta och pallra mig hemåt men de känns jobbigt.

Inspo




Partyboda







Brudsen






Njuter




~~




Singstar


Blev en Singstar kväll med de två bästa jag vet, tyvärr var de inte lika bra som jag som vann hela tiden ;) 

Farmor


Igår hamnade vi på birsta och kollade och köpte väl lite då, som vanligt :) sedan åkte vi hem till stöde och tog det lugnt :) 
Idag däremot fick jag skjuts hem från farmor av henne så vi passade på stt käka på saqqara, det vart en kycklingtallrik :) så kollade vi lite på Erikshjälpen innan hon åkte hem igen :)


Stressa


Haft en otroligt stressig morgon med att åka till Alby med mat åt min morbror sedan skjutsa mamma och en massa för att sedan hinna med tåget till stöde som jag just nu sitter på! Ska till farmor för lite bus.

March