älskling is here

det är jätte rörigt just nu och allt är typ kaos.. men vi har i alla fall fått ner soffan så vardagsrummet ser mer normalt ut igen och sen så har jag nyss solat och så brände mamma maten medan jag och pontus duschade så for hon och köpte nytt och fixade till så blev det bra till slut :) men nu ska jag göra kväll med tanke på att imorgon efter skolan bär det av mot sörvattnet, fjällen here we come !
plus vi får lov yay :D

Fail onsdag

Sov för jävligt i natt/morse, det var hemskt så 20 över åtta gav jag upp och klev upp till slut.. Och så blev inget som tänkt idag skulle egentligen åkt till Bräcke till älskling men så blev det inte så skulle jag göra nå annat istället så blev inte det heller.. Slutade med att jag, Ida och Alice gick en liten stund och sen då jag kom hem startade jag mamma och min syster en film och nu mår jag inge bra så ska sova, hoppas på att jg mår bättre imorgon så jag orkar då min älskling kommer, nattis :)


maria och mindy, grymt

detta blir ett kort inlägg jag har sjukt ont i huvudet och är dö trött men det är väl bara att suga upp det och försöka bli av med det eftersom jag har prov imorgon i samhälle..
BLÖÖÖÖ, vill bara skrika rätt ut för jag vill verkligen inte göra det.. :(
men finns inget jag kan göra åt den saken så det är bara att börja plugga mer och kolla på maria och mindy :) sen duscha kraam

Toppen dag !

Började med skolan jätte tråkig.. Men gick rätt fort så drog jag Therese och Rima hem till nig och kollade på en film så gick vi till moove, Rima hade Zumba jag solade och Therese väntade bara heheh :) sen drog jag och Therese hem till mig och jag duschade lite snabbt och käkade och startade en film och lite pop corn :) helt toppen dag !


for a new day

idag så kom älskling förbi en sväng, helt underbart att få träffa han ! :) men så skulle han med tåget 19.22 så var det försenat en timme nästan, norrtåg suger. Just nu sitter jag i vardagsrummet och bara tar det lugnt och väntar på att mamma ska duscha klart eftersom jag ska klippa henne lite snabb :)
söndagar är ju en slapp dag så har slappat på som satan och så blir det ju helg på fredag så hopppas veckan går fort ! ;)

rockin' the ride, L O L

hahah åh jag dör för första bidraget i melodifestivalen, vad sjutton !! men modigt att dom vågar göra något sådant eftersom samhället är som det är idag ;) (ett tragiskt ett) sen tycker jag att jalla låten är rätt så skön och robins låt även några sång fel :/ hoppas på det bästa ikväll :)
har inte så mycket mer att skriva än de faktiskt för vill mest bara gå och lägga mig :(

Äntligen fredag

Så himla skönt med fredag, har haft matte prov som gick ganska bra faktiskt :D sen kom jag hem, duschade, ringde Rima och bestämde att vi skulle åka till fränsta och de gjorde vi på tåget träffade jag älskling ett tag tyvärr för kort tid men vad ska man göra åt saken :( i alla fall träffade vi Niklas, Anton och Anton hahah vi gjorde ungefär ingenting men vi tog och åt på pizzerian kommer inte ihåg vad den heter och nu sitter jag och fryser och saknar min älskling och väntar på thaimaten, mums ska bli jätte gott ! ;) men nu ska jag kolla på gladiatorerna och vänta :)


snoooow everywhere

älskling for imorse tidigtg, saknar honom så annars så har det varit en ganska lång och tråkig dag idag.. mest legat i fotöljen och kollat på film och spelat eftersom varken mamma eller min syster vart hemma, dom är i Sundsvall och roar sig :(
jag har nyss käkat pizza och håller på att kolla på filmen Ted med mamma, men hon sitter i telefon nu så jag passar på att blogga medan jag har chansen ;) haha

 

look at me now

Kom hem efter att ha haft en till SA dag och den sög nå så jävulskt men är lite besviken att ingen kom och hämtade mig så jag missade redovisningen.. menmen gjort är gjort :) jag var väl ändå inte riktigt nöjd med vårt beslut ändå så :) men så kommer jag hem och kollade lite på tv och sen kommer älskling hit och vi kollade på film, for på ica och jag och anders blev urlåsta.. hahha :D och sen duschade vi och myste lite framför tv:n :) kan inte alls gnälla på dagen förutom att jag är sjuk :) så wiihoo

mässa !

Åh skulle egentligen ha bloggat då jag kom hem men då startade jag en film och somnade.. toppen !
i alla fall så har jag varit i Sundsvall på mässa  hela dagen for klockan åtta och kom hem vid 3, men hade jätte kul där med massa trevligt folk även en lunch med pappa och det vart såklart Max de va jätte gott :) så nu har jag spelat lite och ska kolla på film chatta lite med ida och smsa med älskling och äte lite gott, mycket nu.. hahha :) 
 

åh en jätte söt ekorre !

hoppas alla haft en toppen dag för det har jag haft fast den har vart rätt så latsam.. fast måste säga att skolan inte var så bra.. eftersom det kändes som om jag gick fram och tillbaks hela tiden.. men från 14.00 tills nu har den vart alldeles kanon bra :) idag hade vi som så kallade SA/SP dag och vi skulle planera mssa för kapellbacken vad vi ska göra där.. men kan inte för allt i världen komma på något bra alls.. :/ fast har ju min lilla idée som jag fick av Jocke så kanske blir att ta den också :) får se på onsdag då vi har SA/SP dag igen och sådär :) men nu ska jag ta och fixa mitt hår så det slipper se så himla förförligt ut :)
tack och kram från mig

underbart, bara underbart

ska alldeles strax natta för kvällen eftersom jag har skola imorgon men tänkte först berätta lite smått om dagen :) har haft en helt topppen helg med älskling och vi har faktiskt inte gjort ett skiiit fast ändå rätt mycket, sådär helt underbart :) vi fick skjuts hem av min morbror hem till han fast jag följde med hem igen eftersom jag inte orkar ta morgon tåget imorgon.. och så vart det go mat idag så jag gnäller inte, men nu orkar jag inte skriva mer, vill sova, hoppas alla haft en toppen helg, kram

this feeling, wonderfull

 

helt väck

jippie vad roligt att jag har legat helt borta i soffan idag eftersom jag inte mår speciellt bra.. åh va roligt jag som taggat ett matte prov och att fira med älskling idag.. matte provet blev i alla fall inställt men ställer inte in att älsklingen sa komma i alla fall och han lär komma när som helst nu :) längtar även fast jag kanske kommer vara helt borta :(
 

Silence can sometimes be the loudest scream.

började med att vi hade föreläsning på medborgar huset så man skulle lyssna på massa tråkigt skit faktiskt.. det var inget som var speciellt roligt.. :/ synd de ! sedan drog vi tillbaka till skolan för lunch och för att sedan ha engelska och svenska och så får jag höra att jag ska göra engelska prov.. YAY, så de gick ju sisådär, hoppas på det bästa :) sen så redovisning på svenskan och film tittande :) och självklart får vi inte glömma den förbaskade sprutan.. :( jag är totalt livrädd för sprutor, det är något av det värsta jag vet så det var hemskt :( och låg dekad i soffan hela dagen ungefär, bra alla hjärtans dag jag och älskling hade.. :') kanske inte den bästa så vi firar nog den här dagen imorgon lite mer nogrant. :) kram

schwooom


just relax and see the beautiful day

Hejsan hoppsan sitter just nu och kollar på tv och kom alldeles nyss hem från affären efter att ha köpt något mumsigt är hungrig men fick bli något gott istället för nå mat kunde inte komma på vad jag var sugen på så ! Älskling är på skolan och slutar inte fören klockan tre så bara till att vänta, har även städat lite smått och bara tagit det lugnt. :) 

just chilling

Så himla skönt med studiedagar.. trodde aldrig dom skulle komma, i alla fall fick vi skjuts till bräcke igår av min kära morbror innan det så grillade vi och det var nå så gudomligt gott ! :D 
men i alla fall så sitter jag just nu i bräcke och har lite små tråkigt eftersom älskling är på skolan :( men han slutar ju snart som tur är.
Vart rätt tidig morgon men har somnat om och vaknat och sen somnat igen och hållt på sådär ett tag lite små jobbigt faktiskt.. :( ska ta ett bad om en stund också för känner att jag behöver de :) 

8 månader med den perfekta

Kan inte bli lyckligare än jag är nu, med dig är allt så himla underbart, jag älskar dig och hoppas på många fler månader med dig • och nu ska vi fara in till stan för lite shopping och sedan vidare till Ånge :) blir toppen detta men ska åka nu kramis


Kul jag har nu på morgonen

Namn: Elin Emma Öberg

Ålder: 16, snart 17

Längd: 1.60 något

Sko-storlek: 38/39

Född: Sundsvall

Bor: Ånge, åsäng

Gör just nu: Ligger i sängen med älskling


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, ärlig, skrattar rätt ofta

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: lat, lätt sur, tjurig

Vad är du rädd för: Stora saker under vatten, spindlar, höjder, att bli sårad

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Står alltid för min åsikt

Det roligaste jobbet du haft/har: no job

Har du körkort och egen bil: inte än, men de kommer !

När tog du ditt körkort: -

När grät du senast: I torsdags

När skrattade du senast: Igår

Vem åkte du bil med sist: Monika

Vem åt du mat med sist: Pontus, Robin och Monika

Vem sov du hos sist: Pontus

Vem sov hos dig sist: Pontus

Vad var du rädd för när du var liten: att bli gammal och tråkig

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: delfinskötare, bonde hahah

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jadu vet inte riktigt men bra många, fast inga allvarliga saker har hänt då :)

Värsta smärtan du råkat ut för: min huvudvärk helt klart..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: att jag hittade Pontus

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: de finns mycket

Har du någonsin sportat: judo och fotboll och lite mer

Någon du ser upp till: Oj, ingen aning

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, mascara, parfym, skräp

Har du varit utomlands någon gång: Japp ! Finland, Danmark, Portugal, Lettland, Estland, Tyskland, Malta, Mallorca(Spanien) och Italien kommer bara på dom nu..

Vilken plats var finast: Malta troja

Största stad/städer du varit i: Ingen aning




Lite mer personliga frågor:

Druckit: yes

Har du piercing eller tatuering: ja

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask:
Glad, le fint. Skämtsam men ändå allvarlig då det behövs. Våga visa att han bryr sig i vilken situation som helst.

Finaste komplimang du fått: Kommer inte på nu, men de finns väl mest roliga.. Hahah

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: jo, det har jag nog..

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: jo

Har du någonsin fejkat en orgasm: Hahah de där tänker jag inte svara på ;)

Hur många sex-partners har du haft: shut up


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: storstaaan!!!!!

Hamburgare eller pizza: pizza lätt

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: katt

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: oj svår McDonalds troja

Vin eller Öl: öl

Charter- eller skidsemester: Charter helt klart.

Sverige eller Utlandet: Sverige förhelvette

Sport eller nyheter: Nyheter jag hatar sport haha

Hockey eller fotboll: Fotboll !!!!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Flyg, hatar tåg helvete drygt

Bil eller buss: Bil, men buss kan va mysigt


You got me begging for more

igår kväll så tog vi en skoter tur till matfors för att köpa något gott till en film och satan vilken skoterled alltså.. haha, men jag hade det i alla fall jätte mysigt även fast det var dödligt kallt åt ansiktet :) 

idag så for vi hem till christer och där fikade vi lite och kollade på tv mest men det var rätt trevligt det med :) Sedan for vi tillbaka till Lucksta och Pontus gick ut och skottade snö och åkte en skoter tur medan jag låg inne och sov.. ;) 
Och jag måste bara säga antingen är det jag eller så har sverige världens sämsta musiksmak.. själv tyckte jag att melodi nummer 1 och 5 var bäst men dom kom bara till andra chansen.. det känns lite surt faktiskt med tanke på låtarna som gick till final.. Helt sjukt. :)

go mat med bästa


till skolan nu

Pontus for till skolan runt 20 över åtta och jag vill bara gå och lägga mig igen men icke sa nicke.. :( Har precis fixat klart mig för att åka mot gympan och sedan blir det matte, ååh bara att plugga till provet nästa fredag ! nästa vecka består bara av prov känns det som.. Både samhälls prov och matte eftersom vi är lediga på måndag och tisdag så känns det som om dom tre dagarna jag går kommer vara dö jobbiga.. för kanske ska göra ett engelska prov på torsdag om jag har tur, tjoho
men måste fara börjar om 7 min. ;)

Begravning och massa underbart !

Dagen kunde ju inte börja sämre, först fick jag vänta på att tåget skulle komma och det kändes som om det aldrig skulle komma, men efter 33 minuter så kommer de !
det var både kallt och tråkigt att vänta på det ! for mot skolan och hade samhälle och sedan kom mamma och hämtade mig för vi skulle på begravning och det gick ju rätt bra där, många ledsna personer och så :/
for hem la mig i soffan med min sjuka syster och vi började titta på film men det slutade med att jag somna och hon tittade för fullt.. ;) Sen vaknar jag av att min mobil ringde men jag hann inte svara haha :) Det var pontus som ville säga att han snart var framme :) sen hade vi bara mys framför filmer ungefär hela dagen förut några stunder.. :) rätt bra dag faktiskt !
hade glömt kameran hemma så fick bli mobilbilder.. men de har ju ingen dött av förut :)








 
 

rätt så mysig låt ändå

 

chilling

har nyss ätit lite potatisbullar och kollar på blue crush 2, och känner mig verkligen död efter skolan, den kändes alldeles för lång.. hua :) men det känns lite bättre eftersom att det har gått så himla bra att spela idag ;)
Blir så himla glad när det är såna dagar :D för imorgon lär det ju gå alldels piss dåligt så blir att fara bort imorgon, ska åka till älskling  och tillbringa dagen med han och om de blir tills imorgon vet jag inte eftersom jag inte kan bestämma mig riktigt än men vi får helt enkelt se vad som händer :)

Mat

Sitter i matsalen och har jätte trevligt men har även ont i huvudet eftersom en vis Rima har rätt kul med ett glas.. Huva :( men nu ska jag nog ta och vara social med dom andra tills svenskan börjar 12.40 :) kram


it never ends


Always keep your face towards the sun and the shadows will fall behind you.

Sitter just nu framför tv:n och kollar på morden i midsommer med familjen och bara tar det lugnt efter en hel dag med bara slapp, förutom att vi tog och skjutsade hem pontus till bräcke :)
vart fast på E14 ett bra tag med lite för lite kläder.. men tillslut så kom hjälpen och vi for hemåt, skönt nog ! :)
så då kommer vi till att jag sitter här.. söndagar ska man ju inte göra så mycket på tycker jag.. det är slapp dagen nummer 1 ! ;)
men denna bild må jag säga att passar bra på hur mitt humör vart i helgen och det kan både pontus och andra instämma.. hahah 

norrland är bra underbart


underbar låt