Work work work work

Känner mig sådär lagomt pigg idag. Är relativt död i huvudet och varför ? Ja bra fråga. Jag har inte den blekaste aning så det är tur man bara jobbar en kortis dag idag :) är just nu påväg till Storlien är mellan Krokom och mörsil så jag passar på att skriva medan de är så mycket död tid. :) 
Ska bara tillbaka från Storlien så slutar jag, hur skönt är inte de ? Hela dagen är kvar dock är man kanske lite trött sen ikväll då man klev upp 5. Men kolla vädret bara redan nu på morgonen ? Helt underbart !

Resa


Sitter och tittar på tåg tider ner till Gävle den 19 maj, 55kr ??? Hahah vilka skillnader på priser och de. Resetiden är den samma ju. Blir en billig och bra resa detta :D och vad jag gör då återkommer jag med då det närmar sig ;)

Sundsvall

Nu säger jag godnatt för ikväll liggandes på strand i Sundsvall ! Ska upp 4 och vi var 20 minuter sen ner, så sömnen förkortas varje sekund. Sov så sött !

Bite line

Idag vart det bite line med Anki, farmor och thijs ! Hade 1,5 timmes rast så tänkte varför inte göra något roligt under tiden, hade precis haft 2 timmars rast innan och den var lite segare.. Vart lite snabbt spelande och Skype med Andre och Albin innan de var dags att jobba igen :) riktigt skön kväll !

Such a lovely day


Idag har jag bara varit hemma nästan, har enbart suttit och spelat och bara tagit det lugnt om man säger så. Det har varit riktigt riktigt skönt, imorgon ser dagen ungefär likadan ut kanske inte blir lika mycket spela sen även kanske luncha med pappa ifall han nu kommer imorgon :) 

Glassväder





Dessa står på min köplista !





Hälsade på hos dadi


Passade på att hälsa på hemma hos pappa och även hämta de jag glömde kvar där, så blev det självklart en massa mys med min älskling. 13 år gammal nu, jag hoppas att det blir många fler !
Vart en tripp till Sundsvall idag med mamma och mormor, var inte in på så många affärer men vart ändå några fynd för nästan alla :)

Long day

Har jobbat hela dagen ungefär i alla fall hela kvällen och dagarna blir så fruktansvärt långa, hade i alla fall Storlien eftermiddag det mesta flöt på som vanligt vilket är väldigt skönt ! :) har samma tur imoegon också men det ska nog också gå bra! Efter jag kommit hem så hörde jag av mig till Tessie och åkte till Eva då hon var där och tillbringade resten av kvällen där. :) 




I love her



Happy birthday


För idag är det min pappas dag, tråkigt nog så jobbar jag eftermiddag samt natt så kan inte åka ner idag. Men jag kommer ner imorgon och grattar dig ! Hoppas att du får en bra dag. 
Sen så fyller även Berit år idag så det är väl lite din dag också ! Hoppas att du också får en bra dag !