Bye bye Vemdalen



Nu blir det åka hem och jobba, vart självklart jobb för att man åkte iväg ;) men lika glad var jag för de ! 
Hade det sjukt roligt igår i alla fall och jag verkligen älskar Vemdalen !! 

Skiweek Vemdalen








Fota från tåget







Mys




Underbara Norrland









Ajaj och åter aj





Storlien


Ska precis lämna Storlien nu och åka tillbaka hemåt, vädret är sisådär de snöar en aning om man säger så ;) men annars kände man att luften är så frisk ! Precis vad man behöver såhär på en morgon. Hemma väntas bara en massa stök och städning så man får ju passa på att dra ut på de då man får ;)

Råttbo




Dags att börja fixa och greja i detta råttbo känner jag. vem orkar ens ha det såhär ??

Vilken skit dag


Blev väckt 05:24 imorse av jobbet och de frågade om jag kunde hoppa in för en som blivit sjuk. Så visade det sig att de ville jag skulle börja 06:01. Självklart sov jag inte hemma just inatt av alla nätter men jag hann fixa allt som behövdes då tåget inte går förrän 06:18 så de var ju tur de. 
Annars så stressade jag son en blådåre för att hinna med allt. Gjorde en sån där klassisk "vurpa" i trappen.. Benen bara böjde sig och vips så gled jag nå trappsteg. Är otroligt svullen på benet haha ! Sedär ! :) och nu efter en halv timmes rast i Duved så far vi mot Åre och i Åre vad gör jag där om inte far rätt mellan tåget och plattformen. Fast med det andra benet så klarade det som är svullet med en bulla. Så lär väl bli nå liknade på vänsterben. Idag är en riktigt skit dag och jag hatar den otroligt mycket just nu. Snälla låt de bli bättre.

Firande



Drog på en födelsedagsfest för att fira Matilda som nu blir 18 år ;) än så länge har väl kvällen inte bjudit på så mycket men det tar sig och jag hoppas på det bästa ! Dessutom att Matilda får den fest hon velat ha. 


Animals






Mina söta små varelser, tosen också förstås men han har jag inte tagit någon bild på nu. Men han är otroligt söt och min också. Vad skulle man göra utan djur ??
Är för övrigt hos min pappa lite, skulle åka i söndags men då ringde de om jobb på måndagen så fick åka idag. Slutade så pass sent på måndagen och vädret...

Speedie pie


Denna lilla buse. Busade hela kvällen och tokig och gosig var na. Jag och Tess däremot ganska så döda båda två.. 

Gos jämt




~~




Terrassen



Fått väntat hur länge som helst på att få äta.. Deras ugn gick självklart sönder på något vis. Har redan glömt till och med nu ska jag, Anton och Ville käka så, ha deeee !!

1 januari hellooo