u make my mind go crasy

Tog och gjorde en lite slarvig header så länge tills jag fixat en som passar in på bloggen, jag tyckte det är finare att ha något där än inget alls ! i alla fall så är jag ganska så trött idag även fast jag somnade riktigt tidigt för att vara jag, sen så har mitt ben somnat också så väntar på tusen nålarna.. skönt. Jag ska ta och kliva upp så fort benet är klart, har varit vaken ett tag men inte känt orken att ta mig upp förrän nu, blir troligen en promenad med hundarna och lite små bus. :) Har inte riktigt varit mig själv på ett tag känns det som men idag kanske det äntligen får ett slut och jag kan gå tillbaka till mitt gamla jag. (Det skulle jag uppskatta är inte van vid detta, heheh.)
Ha en bra dag för det ska jag ha. :)

~




Potatis&flätor






Kände mig duktig som har satt ett helt land potatis idag och tagit massor av promenader med hundarna och sedan kom Lotta förbi och då passade vi att lära oss att göra fiskbensflätor och vi blev väldigt nöjda ! :) just nu sitter jag ute på verandan och kollar på 4an och bara tar det lugnt. :)

Åsäng





Är nu hemma hos pappa och ska göra lite saker, passade på att ta kort på lite djur.

Im half a heart without you





If this room was burning




Morsdag idag och började med att vara lite med min syster vi tog en biltur och pratade lite och sedan åkte vi hem och åt och fikade tårta, sedan skulle hon hem och vi for till mormor och morfar och fikade ännu mer, så kom Ove och Berit förbi där också. Synd att det är så tråkigt väder bara !

Mittis






Massor skoj






Dock så ser dessa personer på de understa bilderna djupt uttråkade ut men vi hade trevligt ändå :)

Kort och bra dag




Hade engelska sedan på svenskan spelade vi brännboll med läraren också och hon varvade 2 gånger ;) duktigt ! Nu blir det hem och byta om smart som man är tog man jeans :)

Målat&brännboll



Har stått och målat så jag är helt slut av solen, det blir riktgt varmt.






Promenix innan skolan.






Hur söt är hon inte






Spenderade min efter middag med Angelica och Tess, självklart vovsisarna också, märkte också att speedy är nästan lika tokig som mig i chips också hon var nästan inne i chips påsen hahah! Jag är i alla fall sjukt trött av denna värme som var idag och jag har sov morgon i morgon och börjar inte förrän 12:45 tror jag, men måste ändå sova för jag är så trött.. Inte så värst kul.

~

 

Lay me down

 

Mys


For till lommis och dog i solen med lite fika och kubb spelande med mormor och mamma:) morfar orkade inte vara med han ! Bra dag iaf och jävligt varmt. Sen gick jag och Rima och kollade på fotboll där Ånge vann med 12-2 och sedan hade vi grillkväll och lite mys.

Cruisning&18 års fest















Politikdag


Helt jävla död i huvudet efter att ha lyssnat på så många olika politiker nu så är nog hjärntvättad, tur att man fik lite go fika ändå. :) 

Njuter



Har rast så passar på att sitta ute och njuta av solen som tittar fram idag, riktigt varm är den synd bara att det blåser så kallt, men det gnäller vi inte över ! Börjar 11 igen så ska passa på att njuta innan sociologin, kram :)

Hard time

Haft en enormt jobbig dag, började skolan 9:35 med att ha matte pluggade lite för jag ska ha prov i det så vart jag klar och då fick jag börja med provet, på kommunikationen gjorde jag 20 uppgifter och svarade på 28 frågor om politik saker.. Efter lunch klockan 13 vart det nationella läsförståelse i engelska och 15 min rast för att sedan ha nästa prov som var engelska hörförståelse så gick över 2h från jag egentligen slutade.. Kommer hem så funkar datorn inte som den ska.. Kunde dagen bli sämre eller? Tog sedan en promenad med Jerry för att komma på lite andra tankar och skönt att röra lite på sig. Nu sitter jag här och ska plugga för jag har så lite plugg menar jag. :) godnatt!



Mörtis med fiske.





Alldeles kanon dag, alltid lika underbart att få lite extra tid med farmor och farfar som hade lust att komma med ! :) 
Lite kallt men som vanligt började min syster frysa långt innan mig. 

Eurovision mys






To much

Har varit så trött idag, usch ! Gått runt med sprängande huvudvärk också, inte kul alls. Hade först nationella i engelska men det var bara pratet senare hade jag prov i svenska om argumentationer som jag skulle skriva och argumentera med mig själv, vilket jag är totalt värdelös på ! Så jag har en blackout om vad jag ens skrivit. Sen nästa vecka väntas det nationella i Engelska på måndag och onsdag och prov i svenska muntligt om argumentationer, kan ju inte påstå att jag längtar sådär värst mycket.. Sen har jag en massa uppgifter att bli klar med också, älska skolan.
Men vi fick i alla fall fin fika på skolan idag, vi kom fram till att det var våran sista mentorstid för denna termin också.

Fika


Hade precis kommit hem så frågar Ida om jag ville ta en fika ! Var trevligt och vi hade kul :) efter fikat passade jag på att köra lite bil så skjutsade hem henne. 
Men har sån huvudvärk så är inte sånt glatt humör.. 

Mys




Spenderade eftermiddagen med Therese och Angelica och små vovsisarna ! 

~





-

 

INSPIRATION †

 

~


Pang


Vilken jävla dag skulle åka en snabb sväng till stan med mamma och mormor sedan hämta Ida. När vi ska åka och äta så blir vi påkörd på parkeringen och där stod vi i 2 och en halv timme tror jag och han gav sig inte så det tog ju sån tid men vi kom till slut hem, då drog jag till Tess med Rima och så långt har jag bara hunnit nu ska vi vispa grädde med mera ;)

Full fart



Började med att kliva upp tidigt för att ta tåget 10:33 till stöde för att sedan från stöde åka bil till Timrå för att bara med på 1 maj demonstration fast jag visste inte det riktigt förrän jag kom fram... Men så satt vi där och frös i haglet, snön ?? Sedan tog jag och farmor och for in till birsta för jag skulle kolla efter en tröja som jag la ut härom dagen de rosa, men såklart var dom slut på affären också så fick bli en vit.. Så fick jag en pyjamas av farmor med snobben :') efter det blev vi bjuden på mat hemma hos Anders, det bjöds på grillat och kladdkaka till efterrätt. Mums!