parlamentet alltså!

 

Julskyltning


Julskyltning och allt och den spenderade jag med Ida inte för att det var så mycket att se men de var mysigt. Man träffade några man kände så man stod och småpratade. Efter det gick vi på thai och käkade lite go käk och pratade om allt möjligt. :)
Trots det goda käket fick vi inte nog och bestämde oss för att göra en marängswish. Den var utsökt! Sen kom även Tess förbi så hade hon min sötnos med sig !! Så det blev en filmkväll med massa mys och gotta. 



Fullt upp !



Vi skulle shoppa och hamnade istället på biteline med Anton och Ville. Verkligen älskar biteline !
Sen vart det bio med Anton och Ville medan Fanny gjorde annat. Vi såg nya Bond filmen och den var helt okej men kom på en liten bit in att jag inte sett klart skyfall filmen ! Efter filmen kom Fanny och hämtade oss och vi for till södra berget.

På södra berget så stod vi och kunde inte riktigt bestämma oss vad vi ville göra men kom sedan fram till att köra det som heter prison Island om jag inte minns helt fel. Nu sitter vi och spelar kort så ska fokusera lite mer på det, hoppas alla har lika trevligt som jag har ! :)

Gosen






Oscar & allstars



Blev utgång med Anton, Fanny och Jocke. Det skulle ha varit några till men de sket sig, har precis kommit hem från Max där vi beslöt oss att äta. Så passar på att blogga nu ändå ;) men är trött så ska fatta mig riktigt kort. Kvällen var trevlig med trevligt folk och jag hade det roligt. :) måste göras om !


Lite shopping


Vart lite shopping idag, köpte mig detta paket bara för jag verkligen älskade "Snobben" som liten !! Fick lite nostalgi och sen är det ju black friday så det är ju rea på nästan alla ställen ! 
Vart några julklappar och så vart de lite smink till mig själv och ja ni läser rätt, smink till mig !! Tänkte det var dags då jag knappt köpt smink förutom mascara då sen jag gick i 6:an, cirka 7 år sen.. 

Fika


Vart en fika på Konsum med Halle idag. Vi pratade och umgicks lite, vi hade allmänt trevligt. Synd att man hade tid att passa. Det är ju torsdag och det innebär barngympa ! Så bara till åh jobba lite :) 

Hår olja





Promenad i fin vädret






Johnny Depp




Good enough


Goddag, solen skiner och det är fruktansvärt kallt ute ! Det är så fint då det är vitt och solen lyser på snön. I alla fall så var jag helt död i morse vart en liten sen kväll pga att då jag kom hem spelade jag lite tv-spel som jag äntligen fått till på tvn, heheh. Så tog mig en dusch för en liten stund sen bara och nu inväntar jag att börja jobba, spenderar min natt i Duved. :) 

En timme försenat




Stannade kvar i stan efter jag shoppat med Tess och hennes mamma och mormor. Skulle på filmkväll med Anton, Fanny och Ville men det var rätt misslyckat då vi märkte att det bara gick ett tåg hem och det var 20:18. 22:18 tåget går alla dagar utom lördagar tydligen hahah ;) men vi for och åt på Max och for sedan runt lite tills tiden var inne. 
Jag har precis kommit hem efter en lång resa då den blev en timme längre än vad den skulle. Det vart ett tekniskt fel så vi tog oss ingenstans och stod i Torpshammar i en timme. Vi skulle vart i Ånge 21:34 och kom dit 22:34 istället, mindre kul men vad ska man göra åt saken då tåget inte vill rulla för en ;) 
Så skjutsade jag Fanny till Ensillre och for sedan till Tess och hämtade mina saker samt träffade Lady och Speedie :) gosisarna ! 

Birsta med tösen


Dags att slösa lite pengar ;) det enda jag är riktigt bra på att göra hehe!


Natten och morgonen med denna









Bite line






Food all the time


Inviger terrassen med Fanny och Joakim. Hoppas det är gott men de tror jag :) 
Umgås med mobilnördar så passar på att blogga ja ;)

Duved





Birsta



Både var lediga idag så vi passade på att åka till Birsta och vart väl några fynd och så kom vi fram till att vi skulle åka efter löning lär inte vara så kul att ta sig fram då, lär vara kaos men vi är taggade ändå ! 

Rip världen




Oscar's !!










Damn




Ved !








Hjälpte farmor med veden och det gick väldigt fort tycker jag i alla fall, tiden bara flög iväg. Missade dock tåget hem så farmor skjutsade mig till Borgsjö så hämtade mamma upp mig där. Vilken tur jag har er två som ställer upp sådär åt mig !

En dag i stan och Birsta




Tog tåget ner vid 12:49 och Tess väntade i stan redan då hon haft skola, så vi tog oss en sväng på stan först sedan tog vi bussen till Birsta och käkade lite sedan kollade vi runt lite och sen for vi bara in till stan med bussen igen och gick till tåget, jag ska dock av i stöde så hon får åka hem själv därifrån men haft en otroligt rolig och trevlig dag med Tess :)

Work it






Mötte Tess på stationen och sen tog vi oss en riktigt promenad och sedan hem till mig och värmde oss lite. 
Det är så oroligt fint ute nu synd det är så jädrans kallt ! Det blir så tråkigt men snart kommer väl snön och den är efter längtad ;)


Kallt


Morgon promenad och det är iskallt ute inte för det ser ut som de, men är riktigt kallt ! Men vi går på och får se när Tess kommer hem idag. 

Kvällsgos


Vart kvälls gos med speedie och ska vara med lill tösen imorgon. Vad vi ska gosa då också ! 

Foodporn





Städning pågår !



Eller ja städning och städning vi har ju köpt med städning så vi bara plockar ihop våra saker och fixar sopporna :) men jag är sjukt hungrig nu så ska gå och se om Fanny ska med ner till skalet och äta :)

Vad ska jag tro på ?







Just living







Taggade










Masterchefsen i stugan



Har precis stekt en hel del köttfärs och Anton har fixat grönsakerna. Duktiga vi är !! 
Vart ingen afterski idag då ingen var taggad att dra ner, får hoppas de blir det  imorgon istället !! :) 

Vemdalen !!




Vi är framme och vi har börjat vårt festande, taggar upp för 3 dagars skoj med vänner ! :)

Nails done





Fck of


Har haft världens jävla skit dag helt enkelt bara en massa tok och inget har velat gå i min väg förrän nu på kvällen då. Vaknade hemma hos Tess och for hem körde igång en tvätt och skulle sedan till tandläkaren och lämna in ett papper men då fick jag inte göra de förrän i juli.. Så där gick inte planen igenom och då skulle vi på Ica jag och Tess för att handla lite och sedan hämta ett paket. Så skulle jag på gulf och köpa nå att äta därefter ville inte min bil fungera tog mig inte hem eller hem till Tess.  Det var närmare till henne så efter en evighet i bilen tog vi oss knappt men framåt. Såklart hade ingen telefon nära till hands och ville hjälpa oss talanglösa människor men vi tog oss ju dit.. 
Vi kom hem till henne och slappade lite och kollade på awkward, så gick vi på Konsum och sedan skulle vi försöka ta bilen hem till mig vilket gick sådär efter många hopp och skupp så tog vi oss hem så nu vill jag inte se bil fanskapet över huvud taget usch.
Denna dag har varit så lång och hänt så himla mycket, ska fatta resten kortare. 
Fick äntligen mitt paket idag jag också men såklart efter vi varit på Ica så hade ingen bil men så kom min morbror förbi och då passade jag på att låna och hämta de, äntligen !! :D Så kollade han på bilen och så kom även morfar förbi och kollade lite. Trevligt :) 
Efter det gjorde jag och Tess tacos och myste ner oss framför halv åtta hos mig. 
Nu ligger jag äntligen i min säng och är död har dessutom hängt tvätten också ;) men är helt död så sängen kommer inom snar framtid :]

Roadtrip med morbror


Vi hamnade i Bräcke och passade på att käka lite sedan for vi bensjövägen hem och bara chill åkte :)

Samma tid


Tyckte det var så fint åt ena hållet var det den första bilden så vända man sig så var det som andra bilden ? Hur fint som helst. 
I alla fall har jag haft full rulle med allt, tvättat två maskiner, pantat flaskor, delvis städat på mitt rum lite, slängt massa sopor, sen varit och solat så man inte ser ut som ett lik. Efter det for jag hem och skulle äta men. Hann bara duscha och hänga tvätten så skulle jag iväg till True colors och fixa ögonfransar. Nu sitter jag äntligen hemma och känner mig så sjukt död. 

Vi bara njut




Lagon thai



Lunchmys på lagon thai med Joakim och Tess, underbart :)