nu är vi på gååång, i Österrike nu sedan Slovenien !

 
 
 

Hos pappa


Är just nu hemma hos pappa i åsäng men han själv är påväg hem från Polen och jag far mot Stockholm 00:20 inatt och sedan mot Slovenien ;) tills på på lördag då jag kommer till Sverige igen :)

the conjuring

Jag älskar skräckisar och tycker dom mest är roliga eller vissa kan ju vara väldigt irreterande, men denna var mest hopp scener i, rätt vare var så kändes det som att man flög hur långt upp som helst där man satt och jag är inte sån så det var faktiskt riktigt kul att se denna, så jag rekommenderar den för er andra som inte sett den. Riktigt bra film !
Tack till alla som var med och såg den också, det var riktigt skoj. 
 

in love, daamn

 

bjuder på middag

Jag och rima har just spelat lite tv-spel och vi har just ätit tacos som vi bjöd Jocke och David på så nästa gång är det deras tur att bjuda oss ;) vi spelade lite tv-spel och nu ska dom såklart kolla på fotboll, men det kan dom väl få göra, är man snäll så är man :)
 

myspys

 
 

Sundsvall

Sitter och chillar på Max och får damp på blogg.se som inte vill funka alls så kan inte ladda upp bilder eller något så tar det senare :) är så mätt så hälften vore nog också huga :) 

hey brother

 

Såhär skojsigt hade vi på framtids mässan

Efter att ha varit i post huset i stortsett hela dagen så var både jag och Rima väldigt trötta klockan 16, men för att få bio biljetterna var det kanske bättre att stanna kvar och få 3 st, tack för det !:)
Oerhört vackra bilder tycker jag !
 

Promenad

 

ont och jävulskap

Trött, sliten, ont, grinig, hungrig och allt dåligt på en och samma gång, sover konstant känns det som men ändå så himla trött och ungefär allt känns bläää, jobbade iallafall lite med en annons som vi skulle göra på en lektion men är inte riktigt klar med den än för man ska gå efter en speciell mall osv så det kan ju ta sin lilla tid, annars for jag och mamma och köpte lite go mat och kollade på två bra filmer the hit list och Hanna tror jag det var dom hette :)
 

till skolan och hem

Kom till skolan och hann inte längre än så för jag kände att min kropp inte klarade av det så hade jag matte på morgonen och kanske inte det bästa att vara med på gympan om man har ont.. haha :D så gick ner till sjuksyster och pratade lite med henne och smörjde kroppen med voltaren men det blev bara bättre för revbenen inte för mitt humör och känsla..
Så jag missade en hel del från spanskan pga att jag inte orkade röra mig men sedan tog jag mig dit och fick såklart skäll.. men jobbbade lite och sedan vid lunch bestämde jag mig för att åka hem.. För hur kul är det att vara på skolan om man inte har någon ork i kroppen och mår dåligt ? inte så värst kul.
Så mormor kom eftersom jag glömt min nyckel hemma och att mamma var i Fränsta, då jag kom hem kollade jag på film och somnade till den och då var klockan lite över 12 och vaknade igen vid 15 något, bra där så får se hur lätt det blir att somna..
Och usch vad långt det här inlägget blev :D ahah
 

-

 

Hudiksvalls marknad

 
 

awesome chicks, mittlandia festivalen

Vi sjung singstar så vi inte hade några röster kvar ibland, eller ja vi skrek snarare så det var inte det vackraste alltid ;) Men nu är vi på väg ut för mer skoj och träffa roligt folk, kramis

You turn my world upside down




Bräcke och käkade glass, lite spontant.

 

djur bilder

 

Vill också ha en sån krans !

 

ships in the night

 Har döds ont i huvudet haft det sedan jag vaknade var inte så värst roligt speciellt för hade matte idag och det är en sådan lektion jag aldrig vill missa men är extra duktig på att missa... ;/ Har meset degat idag och min syster och jag for och köpte mat på södde och sedan kollade jag på beasts of the southern wild och den var lite skum men helt okey också.

1 september