Kulturnatten


 

Kul med blod

Åh smidig tjej jag är, det är jobbigt ja. Men vad som händer idag är fortfarande lite vågigt får helt enkelt se hur jag gör med allt jag tänker på. :) bloggar sedan !


i möra kör vi

Är rätt så taggad till morgon dagen med en massa stohej och massa underbart. :) Vad som kommer hända är ju dock än inte planerat utan det får vi se då. Har faktiskt inte mycket mer att skriva, denna dag har jag mest bara jobbat uppe på hygget och gjort det sista för mig troligen. :) 

Flowers


inspiration ▲

 

bubble butt


jobb på min sjuka dag :(

slutade dock inte så kul för mitt ben som syns hahah, blev satt några plantor idag i alla fall och hela veckan kvar att göra, tjoho

Bio, morsdag

Blev bio idag med anders, ida och älskling, helt underbart var det i alla fall och så grymt bra film fast and furious 6, sedan kom jag hem och mamma hade fixat grillad mat så vi satt på altan och myste lite.

fixade syster till balen.

Har åkt lite moped idag och fixat min syster till balen hon är på väg till just nu med Hadi, så fina dom blev !


 

i want you to staaay

Började med att jag tog sovmorgon p.g.a att jag inte kan vara med på gympan då jag är så pass förkyld, min syster skjutsade mig till skolan mot 11 tiden då jag hade matte och började göra klart mitt sannolikhets prov.. snart klart ! :D sedan hade jag rätten och samhälle prov, och det klarade jag också, toppen så bra dag ! Sedan drog jag och klippte gräs medan det låg Ida och solade och hade det skönt ;) så tog vi moppen vidare och for till Borgsjö och vad gjorde vi där ? ja allt och nästan ingenting, vi sjung, spelade badminton, snacka och drack saft dricka hah :) helt underbart ! :D Det enda som saknades idag var min underbara pojkvän, men honom träffar jag på tisdag och orkar knappt vänta !
och fuck you ida&alice för att ni fått mig att nörda denna låt.. 
 

Prov hit, prov dit

Började dagen med att redovisa om miljögifter och något mer haha totalt hjärnsläpp nu.. Efter det skulle jag haft spanska man Eva var inte där så istället för att plugga på det provet så börjde jag med ett matte priv, sannolikheter och diagram :) kan säga att jag fattar 0 av det så kommer gå totalt sämst :( annars hade jag svenskla och sedan slutade vi eftersom vissa har nationella i engelska framöver, rätt så skönt att jag redan gjort mitt sånt ;) så nu ska jag plugga lite inför provet imorgon, kram

Lillkurts begravning


true shit


MÅNDAG

Började med att vakna med världens jobbigaste snuva och förkylning, är helt slut slagen även fast jag inte gjort något alls och är på gränsen till feber, YES. 
Så blir nog att ta mig till nationella imorgon och sedan hem får se hur det blir. Men nu ska jag nog sova så jag blir frisk någon gång, testade rimas metod. Äta citron och dricka lime kan säga att det var hemskt. :| men hoppas det funkade :D nu väntar min underbara säng !

summer is on the waay

började med att lägga mig i en sol stol och till bringa förmiddagen där sedan hörde jag av mig till rima och vi tog en moppe tur, gud så skönt det var ! :) For sedan och köpte glass med saltiz men for ungefär hem direkt efter det och då chillade vi lite och gick på kanin jakt.. hahah :) + att jag är jätte förkyld så vill bara skjuta mig :( 

Kedvesem, gaaah så svenska i slutet *-*

 


Glass i det underbara vädre

 
Denna dag har vart lite jobbig ändå måste jag säga började lugnt och blev krånglig, första lektionerna var bra fram till lunch då kag hade nationella i engelska men det gick faktiskt ganska bra :) fast alla trodde vi slutade efter lunchen nej. Söder gjorde vi tydligen inte.. Memen skit i det nu efter svenskan gick jag och några och köptas mjukglasa usch så gott det var ! Och nu sitter jag på verandan och solar, puss och kram

what a day

Hade som sagt nationella idag i engelska och det gick väl sisådär, tyckte att det var svårt att hänga med när det var hörförståelse.. menmen mådde inte speciellt bra efter det så jag gick på svenskan och spelade lite kort och sedan åkte jag hem eftersom jag inte orkade mer. Sedan har jag väl inte gjort så mycket tills min älskling kom runt 8:a tiden då vi tog en promenad först till södde och sedan till konsum, gick hem och satt kollade om det fanns något bra på tv:n och lugnt vatten var helt okej att titta på och nu är jag döö trött efter denna dag, fortfarande äckel huvudvärk. Godnatt.

inspiration


Eurovision me bästa

Nu är nog allt klart och Rima och jag sitter peppande och väntar på det med god saker och taggar på torsdag också, ifall det var det då.. Hahah ;)
det enda som saknas är min älskling men an kommer imorgon och roar mig, längtar !


blä på allt just nu.

Exakt just nu känner jag att allt är kaos i mitt huvud.
Jag är hungrig, arg, irriterad, trött och en massa mer.. Framför mig väntas det 3 matte prov som jag inte har gjort än pga begravningar och massa annat.. Plus att det kommer en massa nationella nu, engelska och matte kvar troligen och lär ju faila på båda eftersom jag är sämst i båda ämnerna, inte lätt att vara bra på engelska då man bytte engelska lärare från 7-9 mer än 3 gånger per termin. BLÄÄÄÄ!!!
Just nu sitter jag bara och glor på skärmen och lyssnar på musik, känner att detta är ett ganska depp inlägg men jag kan inte komma på något positvit alls att skriva faktiskt..

inspiration, mm-mh

 
moppsar bara för att Pontus, hihi ;)

This is what it feels like

Började med att slappa ungefär hela dagen tills alla Pontus släktingar kom och det vart full fart istället eftersom
Pontus fyller år på måndag firade d han idag, vid 7 tiden tog vi och for hemåt och hann bara hem så drog vi ut och spelade brännboll och hängde lite, så är så sjukt död nu.. Tänkte spela lite sedan sova :)


11 månader&fullt upp

Förlåt att det blir ett så sent inlägg men faktum är att jag har haft fullt upp, började med att kliva upp laga lite makaroner och äta for sedan in till Sundsvall bara för att vi kunde, var där och lånade ut mina strumpor till min syster eftersom hon behövde dom antagligen mer än mig, så gick en sväng till Anki där hon bjöd på jätte goda nuggets, slängde verkligen i mig dom.. Haha ! Menmen sedan åkte vi tillbaka till lucksta och sedan kom Olle och vi hämtade hans syster och for hem och in till matfors efter det och handla lite.. Sen alldeles nyss har vi kollat på en film, och den sög.. Lång dag helt enkelt, plus att vi har 11 månader idag och jag skulle aldrig kunna bli lyckligare än vad jag är med han. JAG ÄLSKAR DIG.


Birsta och mer

For en till birsta en sväng och köpte en bh sedan for vi vidare mot Monikas syster och filade och var där ett tag så har vi nyss ätit lite pizza så är jätte mätt nu !


Lucksta

Är just nu i lucksta och har just ätit lite go mat :) nu ska jag ut på promenad hoppas jag :)


Brännboll och massa mer !

Har haft skoj och spelat lite brännboll sedan hängde vi mest bara på Ånge och for runt lite grann, usch så skoj med sånt här väder, STANNA KVAR !!!! 

Beauty isn't about size

känner mig hjärntvättad eftersom jag gick hem från skolan, sov ingenting i natt ungefär..
Men mamma tvingade mig att gå på handledarkursen så känner mig totalt avstängd. Fyfan säger jag bara det är ungefär allt jag har gjort idag förutom att lega och kolla på lite Vampire diaries :) men nu ska jag snart sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

inspiration


Tivoli, hihi

varit på tivoli idag, var ju tvungen händer ju typ aldrig saker här, annars så åkte vi virvelvinden och tävlingar annars åt vi sockervadd. :) 

kaos och mer kaos

Åh, nationella idag gick förhoppningsvis kanon, hann bara räkna 3 uppgifter på ett utav mina matte prov som jag har kvar att göra.. Matte är då inte min starkaste sida.
sedan drog vi på begravning och så var vi där och åt sedan for vi hem och sedan till skolan igen och nu sitter jag här på skolan och skriver theater och ska snart anordna ett disco vet inte heller hur jag ska få  tid med allt idag.. eftersom jag förmodligen är klar discot vid 23 ungefär, sedan tänkte jag ju klämma in Angelika eftersom att hon fyllde år igår men åååååh, kaos i mitt huvud idag

såhär känner jag inför morgon dagen


Grillat och massa besök !

Sitter i vardagsrummet och pratar om massa judo osv.. Annars har vi nyss ätit grillat och hua vad gott det var ;)
Var i alla fall jätte mysigt att sova i lombäcken vart jag, Rima och Pontus som sov över och vi hade det jätte kul inatt även fast Angelica och Angelika drog till Ånge :/