Ny år.






En tur med systeryster





dagens låt!

dagens låt kan inte sluta lyssna på den, bra där. Ska även passa på att säga att jag är så himla förkyld så jag tror jag dör, kul. Nu till ny år och allt.. Uscha. 

league of legends

 

Nöjeshallen


Shoppade och for sedan till nöjeshallen en riktigt kul kväll med trevliga personer! Även fast jag missade alla minor.. Jaja ;)

Mini jul


Är just nu i stöde med släkt från pappas sida och har haft det jätte trevligt, go mat och allt. 
Så ska jag och farmor bygga puzzel nu kram på er! 

If I can

Medan alla är ute och dricker och har skoj så sitter jag hemma i soffan med min mamma och ska kolla på film och äta fruktsallad, måste ju vara lite nyttiga nu efter jul då man bara vill ha massa dålig mat.. ;)
i alla fall har jag bytt header just nu men den är bara tillfällig tror jag än så länge, har inte orken att göra någon avancerad header just nu så tyckte denna räckte gott och väl ett tag. (älskar den söta poro som är på den) 
nej men nu ska jag kolla på film och sedan spela lite dator för att sedan sova, ska till farmor imorgon och fira jul med lite av pappas släkt eftersom det inte blivit av ännu.
 
 
Dagens inspiration: 
 
 
 

God jul på er !

 
 

Bingolotto och nagel fix !



Fixade naglarna tog ju sin tid.. Hahah. For med min morbror till Sundsvall för lite små shopping som var kvar att fixas :) har kollat på Bingolotto och lite smått, underbart lugn kväll!

Wii och massa tok







Så himla fina kroppar, dör †

 

You don't know what you got


Finns inte mycket att säga om dagen, juklappar slagits in och städning mest. Sen liiiiite gaming också ;) är väldigt trött just nu med huvudvärk också underbart ! Imorgon väntar det mer städning och jävulskap, kram

shoppiiiiiing

iiih, dom sista rosa strumporna i den färgen !! köpte lite mer också en klänning och en sak som kanske kommer bli en överraskning så jag kan inte avslöja något mer än så ;) får se hur det blir med det närmare mot jul.  La endast ut bilden på mitt hår, för att jag tycker den vart riktigt fin på något sätt ;$
Just nu sitter jag och kollar svenska-hjält galan, det är så sjukt underbart att det finns folk som ställer upp, som har mod och vågar göra saker för att förändra världen, inte som alla andra fjantar nu förtiden som inte vågar göra ett skit, vågar inte säga emot vad som är rätt och vad som är fel. Usch, tack för personer som hjälper till för dom som behöver er. ♥
 
 
 

Beautiful †

 

now I see fire, inside the mountain

Sov morgon - uuusch vad skönt !!!! 
Sitter just nu i min säng och tänker hur skönt det var att bara ligga här ett tag och slappna av, inte stressa för att man ska någonstans. Det är något jag behövt länge och saknat ihjäl mig över. Glömde att skriva vilken film det var vi såg på igår i mitt inlägg och det var The Hobbit som vi såg. :)
 Min nya favorit låt just nu, så underbart skön att bara lyssna på och ta det så himla lugnt. mhmm... underbart

Go mat och bio med vänner !





Först åt vi thaimat sedan kom Rima och kollade på filmen med oss, den var sjukt bra i alla fall. :)

I'm feeling so alive, I'm feeling so for real

Började dagen med att nästan inte ta mig upp ur sängen, den var stört skön. Så har jag gympa på morgonen inte det roligaste men vi örde bara någon lek vet inte vad man ska säga för kan inte namnet på det.. Sen var det spanska men vi ser på filmen barnhemmet och den har jag redan sett så jag pluggade på lite smått till provet som jag hade efter lunch. 
Jag vet inte hur det gick, men jag hoppas att det gick bra i alla fall ! Skulle gått på bio men jag sov bort rätt mycket av dagen och rima har fortfarande inte sett del 1 av the hobbit än så det blir imorgon istället ! 

inspiration †

 

Hahah åh väldigt lika ;)




i see bridges burning «


Biljard spelning också









Lucia !


Skolans

Ånges


Ready at the line looking out

 Wää, hatar att söka en låt så hittar men den inte så är den sådär sjukt braa just den delen man har hört, surt liv. Ja, vad har jag gjort idag ? Ingenting speciellt faktiskt. Jag är så himla trött hela tiden så känns inte som att jag gör något annat än att sover, men ska ta och försöka göra lite kommunikation i alla fall kolla lite mer om det vi håller på med. :)

Fruktsallad



Pga stressad morgon så glömde jag nyckeln hemma så fick gå till mormor eftersom mamma var i stan, men det var trevligt det också fick även veta Buda har fått en tumör i munnen som hon får medicin så hon inte ska ha ont  :/ tråkigt ! Just nu sitter jag och äter fruktsallad med mamma och bara tar det lugnt :) har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem från mormor heller..

inspiration †

 
 

julshow bilder.

bilderna är dock huller om buller pga kameran.. så sorry för det. Men jaa, bilder är bilder. hoppas folk blev nöjd och ni som hade showen är nöjda med ert framförande, själv hade jag väldigt roligt bakom scenen.. *HOST
Nu ska jag kolla på lite CSI Miami och drömma mig bort från huvudvärken. kramisar
 

Morr på er.

Tänkte bara skriva detta av lite irretation, har man kommit överens om att man ska följa varandra och gör ett byte med varandra och sedan märker man hur folk slutar följa en ? 
Det är bara dålig stil, alltså får jag sitta nu och gå igenom min lista för varför ska jag följa er tillbaka om ni brytet vårat byte ? Så himla dåligstil av er.

Saker som jag gillar hos killar !

* När killar är längre, det är inte så svårt att vara längre än mig men det är gulligt när killen är längre, och det känns bättre. Klart inte måste, det är ju känslorna som styr kärleken egentligen men ja ni fattar ! 
* Kysser i pannan, det är gulligt !
* Är roliga och inte "seriösa" hela tiden. Gillar när man kan ha kul och vara sig själv, skämta och skatta tillsammans ! Det livar upp stämningen för annars känns allting så himla stelt och fel.
* Att kunna lita på varandra  och inte hålla på att ljuga om saker och ting är viktigt.
* Kysser bra, det är ju en bra fördel ;)
* Att man bara kan ligga och prata utan att göra någonting annat, prata om allt möjligt liksom.
* Lyfter upp en, spontant t.ex. Det är gulligt !
* Vågar kyssa en framför vänner, familj osv. Att man inte är rädd att visa att man tycker om varandra. Skulle aldrig klara av en sån kille, som typ gömmer att vi är tillsammans och inte vågar visa det för någon..
* Pinkypie promise, det är charmigt, och jag gör det rätt ofta så varför inte ? ;s
* Finns där, när man behöver en vän och snacka är det skönt att kunna lita och prata ut med pojkvännen. Att han förstår en och är lätt att snacka med.. Det gör allting en hel del lättare faktiskt !
 
Bara några utav mina åsikter om vad jag gillar med killar och hur jag själv skulle vilja ha det, men jag vet att det är rätt så svårt att hitta en kille som har alla dom där egenskaperna. 

Sverige har ingen hörsel.

visst alla hör olika, men helt seriös tycker jag verkligen inte att Kevin kan sjunga alls han kan bara sjunga sina lugna låtar och Elin kör allt möjligt och det är väl lite så det ska vara ? Jag är rätt trött på kevins låt val som varit, tråkiga rent ut sagt. Sveriges snyggaste ? - Nej tack, finns många snyggare, han må ha charmigt leende men det är allt. Han kunde hållit sig till fotbollen, men ja alla tycker olika detta är bara min åsikt om honom. För mig är Elin vinnaren.
 

inspirationen for today ∞

 

långdaaag

Såhär känner jag mig efter en denna långa dag är helt slut kan jag lova er.. Började klockan 10 över 9 med att ha repetition i samhälle eftersom jag har prov imorgon och sen hade vi matte prov och det gick väl ganska bra hoppas jag i alla fall.. haha svårt att veta hur det gick.  
Sen skulle vi haft engelska men istället för det gick vi ner till medborgarhuset och satt där och fixade en massa saker till dansen så satt där från 1 till 5.. nu ska jag mysa ner mig mer och bara se på lite CSI Miami ! Älskar mina händer/fingrar också, dom är så "småa". ;)
 

Skridskor åkning


Hade det som gympa imorse tur att man bor nära ! Men sedan var det en lugn dag var en chill spanska lektion så jag fixade dansuppvisnings bilden för jag hade tid med det då :) 
Sen lunch och svenska som var mindre rolig, har prov 17/12 i litteraturhistoria... Längtar.. 

december

 

Much is going on


Började dagen med att sitta och kolla på skridskoråkning.
Pepparkaksbakning blev kanon, jag gillar inte ens pepparkakor så det är ju synd haha..
Julskyltning men köpte inget utan åt en hamburgare och chillade mest, tog sedan en fika på wiba med Rima och Ida, jätte trevligt :) drog mig sedan hemåt och startade en film och höll på att somna för huvudvärken.. Sen hände det en sak ikväll men orkar inte skriva yt det för är väldigt less just nu. Läxor att göra kram