rätt så frän

tyckte han var rätt så frän :) btw, helgen är troligen planerad men inte resten av veckan får helt enkelt se, har inte mycket mer att skriva nu så puss. :)

ginatricot

as snygg tröja, vill haaa


eftersom jag inte har något att skriva..

.. så bjuder jag på en bild på mig själv.. haha gammal osv men blööö


jag har det så roligt med er, tjejer !

lägger bara ut dom här, men kul kväll i alla fall, puss :)

snö, äntligen !

snö, snö och ännu mer snö, precis vad jag önskade faktiskt, att de skulle vara snö till julmarknaden, hahah. :)

men innan jag går dit ska jag duscha och ta det lugnt, sen höra med tjejorna när dom är klara att gå troligen, den här dagen kommer nog bli as kanon, hoppas jag på. :)


Bobergsmässan.

eller vad man nu ska säga, ska i alla fall kila iväg snart till boberg och kolla runt med Ida&Rima, sen får jag nog se vad dagen bjuder på :) hörs troligen senare !
- jag lever livet, totalt.


this has nothing to with you, It's personal, myself and I


Två lektioner kvar.

Sitter på skolan och ska precis ha matte just nu, sen idag ska jag på bio med, ida, alice och rima vi ska se den nya twilight filmen som jag inte orkar stava till på mobilen just nu, men bloggar nog senare, för nu ska jag räkna lite matte. :)

Vilken dag !

Ja, vad kan jag säga.. Vaknade med huvudvärk tog två tabletter sen la jag mig igen, sen gick jag vidare till skolan till hk eftersom vi skulle bjuda 4orna på mat idag, det gick jättebra tills jag skulle till vårdcentralen för att ta blodprov, då min mamma får ett samtal från min syster ida, och mamma bara rusar därifrån, några minuter senare hör man sin gråtande syster i korridoren och man vet ingenting, men sen fick man veta att hon skurit sig i handen och skulle sy, när jag var klar gick jag in till hon sen när hon skulle sy skickade hon ut mig och mamma så säger jag till mamma att jag inte mår nå bra, sen blir allt studdigt sen vaknar jag och ser att de är folk som kollar och försöker prata med mig, jag blir chockad och får tusentals frågor i huvudet.. Jag fattade ingenting.. Varken vart jag var eller vad som hänt.. Så jag fick senare ligga i en säng och vänta tills jag inte mådde dåligt, så en liten hjärnskakning har jag fått idag.. Inte det roligaste som kan hända mena jag.. Men men bara ligga och kolla på tv och hoppas på att må bättre snart, skrivit från mobilen så orkar inte skriva mer, kram

ni är dom bästa jag vet.

blev dåliga mobil bilder, men kameran hade inget batteri. :)

Västermalm&hedbergska imorgon !

Hejsan hoppsan, har legat och degat hela dagen.. i alla fall blir det sundsvall imorgon ska till två gymnasium och kolla, får se hur in uppdatering blir imorgon eftersom jag ska upp 5 p.g.a att mitt tåg går 6.15, menmen finns inte mycket att säga om detta men jag tar troligen med mig min kamera så jag kan knäppa kort imorgon i stan, så det blir någon uppdatering här ! :) kram

grym låt


jag älskar den här bilden skarpt.

Idag har jag faktsikt inget att skriva, så lägger ut en bild som jag tycker är väldigt fin. :)

you're not sorry you did it, you're sorry i found out.


hold your head up high


grymt skön dag !

sitter i skolan och ska snart gå igenom huvudvärk tjosan som vi nyss blivit klar med i grupparbetet :)
sen idag blir det att röja lite på mitt rum så det inte ser såå jätte hemskt ut.
Sen vet jag inte riktigt vad det blir, får helt enkelt se vad som kommer hänada, puss :)

just like a boomerang


we just gonna rock this

sitter i sklan just nu och skriver om human cloning, men det är rätt så tråkigt.. :-|
men i alla fall så tog jag bilden från Rimas fb, det är en bild på oss från stan sen tisdags, men i alla fall så måste jag säga, jag ser ut som rudolf ! hahah :(

if this was a movie

Hejsan hoppsan, jag har inte haft tid att blogga eftersom jag har ungefär sovit bort hela dagen, lite svårt att blogga medan man sover mena ja, men i alla fall hade jag sån huvudvärk inatt runt klockan 1 något, så jag gick ner och tog en huvudvärks tablett, men vaknade på morgonen med huvudvärk fortfarande, sen så tog jag mig i väg till skolan vid lunch för jag skulle till skolsyster men det gick inte bra för hon var inte där, men i alla fall så ska jag nog till vårdcentralen imorgon, men men får se vad som händer. :)

ändrade planer !

blev lite ändrade planer igår men tog mig inte tid att skriva det igår, ska snart tvätta håret och dona sen kommer Ida hit och hämtar mig sen vidare mot Sundsvall, hoppas dagen blir as bra. pusssss

rätt så skön, hahah


sundsvalls gymnasium imorgon.

sitter på skolan och skriver om huvudvärk just som jag Rima och Sanna har som projekt :)
i alla fall drar jag till Sundsvall imorgon till NTI-gymnasiet, plusgymnasiet och John Bauer, så ska upp fem imorgon eftersom tåget går 06:15, så jag får se när jag bloggar imorgon, jag måste också säga att jag kommer svara på era kommentarer så fort jag har orken, ni kommer säkert ofta få sega svar men det får ni leva med, puss

if you can find the time

idag var det ju som ingen kan ha missat.. farsdag !
jag och Ida bjöd pappa på fika så satt vi där vi tre och bara små pratade tills han skulle hem. :)
i alla fall har jag inte gjort så mycket mer, förutom kollat på albys fotbolls träning, så nu sitter mormor och morfar här och mamma bjöd dom på mat. Men jag mådde inte så värst bra så jag kände för att gå upp till mitt rum, men nu ska jag göra annat så hörs vi. :)

this is just the way it is


snö - nej, tack.

oh, snöade som sjutton förut idag, som tur är det väldigt lite snö kvar nu :)
men vem vet.. snart kommer nog mer snö, känns skönt att veta att den är på G men den kunde fått kommit närmare jul faktiskt, ingen jul utan snö, tycker jag i alla fall :)

ishallen

drar mig mot ishallen och kollar på lite hockey, medan jag inte har något bättre för mig idag så :)
där möter jag Alice och Ida, synd att Rima inte kunde, men det här blir ett kort inlägg eftersom Alice och Ida redan är där, hörs i morgon puss !

it's really cold outside.

huvudvärk är väl aldrig fel ?
jo, jag tycker nog att det är det.. i alla fall har jag inte gjort något idag mest tagit det lugnt och kollat på film, och nu ska jag gå ner och kolla vad dom ville om det var något speciellt, bloggar kanske senare beror på :)

if you had my love

dan hittintills har vart helt okej faktiskt, fick syslöjd på elevensval en jag lider inte har kommit på en jätte bra sak jag kan göra :)
men annars ska jag ta det riktigt lugnt just nu, jag känner att mitt humör inte alls är på topp.. :|
hoppas jag får tillbaka det imorgon.

don't play with bitches who knows how to play it better

nyss kommit hem från att varit ute och gått till konsum, jag köpte som vanligt en drick yoghurt, mmmh.. så gott !
medan hon köpte lite annat ;) hahah, men imorgon blir det skola för mig :)
ska i alla fall kolla på en film nu och sen sova, godnatt säger jag för mig idag och förlåt för min dåliga uppatering.. har ingen bloggkänsla alls. :)

huvudvärk

Dagen började bra, skolan som vanligt.. men sen på eftermiddagen när vi har gympa lyckas jag självklart få huvudvärk, sendess har jag haft det, men klarade hela bilden också sen efter bilden gick jag till vårdcentralen och gjorde det jag skulle göra där, ungefär sen jag kom hem har jag legat och sovit tills mamma ropade att det var mat, kul dag med andra ord.. ? Nej. :)

lovet är slut.

ooh, känns verkligen inte som att lovet slutar i morgon.. menmen bara kliva upp och pallra sig till skolan, sen efter det får jag se vad som kommer hända, kan säga idag har jag verkligen inte gjort ett skit, men det är väl det söndagar går ut på ? ;)
känner mig trött som jag vet inte vad, och jag har vart det hela dagen.. så nu säger jag godnatt bloggen så slår jag på en film ! :)
puss

hejsan hoppsan

just nu sitter jag och väntar på maten, är sjukt hungirg !
har haft en riktigt skön lördag, mest spelat LoL med hannes och dom andra, har varit riktigt kul !
senare i kväll ska jag se dumma mig, hannes sa att den var bra så jag får ta och titta på den senare då jag har tid med det, hihih.
Dagen är helt underbar, mer dagar som denna, ja tack.
gott om gamla bilder har jag.. inte så många nya, men shit the same :)

min favorit låt just nu


bio with my girls

dagen är helt planerad så allt kommer troligen bli helt perfekt, och om det inte blir perfekt blir det nästan perfekt. :)
blir att se denna film senare ikväll;


hahah, undra vilket språk..


Foto dag i Sundsvall.


allt är som det alltid har varit, men varför känns det då som att allt är som det aldrig har varit.

denna låt spelas i mina högtalare just nu, as skön.
i alla fall sitter jag och dricker lite yoggi som frunsh typ. :) ska nog kolla på en film och sen se vad som händer senare idag !