Tear you down

Är super duper mega trött nu, har varit i gång hela dagen känns det som, har mega ont i rygg och knän och huvud idag känner mig som en gammal 80 åring om jag ska vara ärlig, dödligt gammal. 
Men var på häslocentralen som det nu heter och fick lite massage på min jobbiga rygg så den blev lite bättre i alla fall, höger sidan är ju värst och det känner jag nu att det gör ont bara av att röra mig haha.. Annars har jag städat mitt rum och lite på övervåningen tills imorgon då spanjorerna kommer hit !
Men nu ska jag slå på en film och sova så jag orkar morgon dagens aktiviteter puss och kram

Parteboda runt



Tog en cykel tur runt parteboda idag med Jerry.


Friends



Träffade några kompisar inatt oerhört roligt!

-

 

Forsön runt





Lydde hon på häslocentralens råd och tog mig en promenad med Angelica och Jerry. Jätte skönt väder så why not ?! Har precis ätit lite tacos och ska ta en promenad till för huvudets skull och motionen såklart. Näe man ska passa på när det är fint.

Tårta och körning


Före skolan så var jag och tog blodprov så vart lite sen så missade lite av lektionen som tur är det 3h pass så man hann jobba ikapp! Efter skolan gick jag och träffade pappa och Eva som höll på att fixa att plocka ur en lägenhet och sådär så träffade dom en sväng sedan hem och åt lite tårta med mamma och övningskört lite så skulle jag städa ur garderoben jag började och slutade nästan lika snabbt.. Haha ja så kan det gå tar det imorgon då jag har mindre saker att komma ihåg ;)

Min babe






Wow.

Ibland kan man få känslan av att världen är förstörd och just detta får mig att tro ibland att det finns lite mänsklighet kvar i vissa. Tack för det.  

Take me to the warm place


Ja jag har ko ben jag vet, i alla fall har jag pluggat idag till ett prov som jag har imorgon och var en rätt skön dag vi skyndade oss med svenskan så den vart klar innan lektionen började så fick sluta tidigare helt okej dag ;) 

24 mars




Birsta


Tackar min syster för en helg med henne och massa andra, tack för att ni gjorde den bättre för den var inte så roligt på fredagen så tack alla.  Idag så följde jag med Anki och farmor till birsta för lite små shopping riktigt trevligt. :)

Sometimes you are best






alla bitar faller på plats

Uuusch vilken oerhört skön dag för min del, började med att plugga lite på morgonen för ett prov, sedan så satt jag på vårdcentralen ungefär hela morgonen för att sedan bli meddelad om att jag ska komma tillbaka nästa vecka, så jaha.. kom till skolan med en mandeltårta som tog slut ganska snabbt och det var riktigt gott faktiskt, dock att jag är allergisk tror jag, så det kliar i min hals just nu.. skit samma det är fruktansvärt gott! 
Hade sedan svenska lektion och förbereder för att skirva en raport nu framöver, inte så värst taggad än så länge, under lektionen får jag ett sms där det står att jag har provet på onsdag istället ! Gud vad skönt med lite extra tid och hade ingen lektion efter lunch, så nu sitter jag hemma och ska duscha, packa lite grejor och ta tåget vid två tiden mot Sundsvall för en massa äventyr. :)
 

Vemdalen

 
Hejsan allihopa, tänkte skriva lite kort pga att jag inte mår så bra ikväll, men jag har åkt slalom med skolan med Alice, Bella och Jesper enligt mig hade vi väldigt kul synd att det var s fruktansvärt kallt åt kinderna bara men annars så skulle jag kalla detta toppen dag fram till vid lunchen eller då vi skulle hem, för då började illamåendet komma som jag fortfarande har kvar yay vad skoj. Hänt lite annat ikväll också men det tänker jag inte skriva här lite mer privata saker som jag just nu måste tänka ut på med huvudvärk och illamående, kanon. puss&kram

Q/A

Tio frågor om dig själv
Vad heter du i andranamn? - Elin Olga Kristin 
Har du några piercingar? var? - Öronen, navel
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Det beror ju på ens humör..
Väljer du filmkväll framför utekväll? - Nja, beror på humöret lite.
Vad tycker du om med dig själv? - ehm... bra fråga...
Din sämsta egenskap? - Är nog att jag alltid faller ner till botten när jag inte är nöjd med mitt hår.
Är du dag eller nattmänniska? - nattmänniska eller dag.. var natt förut nyligen dag..
Vad har du på dig just nu? - Min pyjamas hahah
Är du nöjd med ditt utseende? - Ibland..
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Finare hår, större läppar, mindre näsa, bruna ögon och mycket mer hahah


- Tio frågor om kärlek
Är du i ett förhållande just nu? - Ja 
Har du varit kär någon gång? - Ja
Är du oskuld? - Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej inte "kärlek", men att man kan bli intresserad av en person vid första ögonkastet, absolut
Hur många har du varit kär i? - oj.. 3 kanske ?
Vad för sorts killar faller du för? - Svårt att säga.. 
När hade du sex senast? - Ingen vet
Har du kysst en kompis någon gång? - Ja

 

 

- Farligheter
Snusar du? - Nej
Brukar du röka? - Nej
Har du tagit droger? - Aldrig!
Känner du folk som tar droger? - Ja
Har du blivit jagad av polisen? - jagad och jagad..
Har du druckit så mycket att du spytt? - Ja
Dricker du alkohol varje helg? - Nej
Skulle du kunna testa droger? - Nej fyfan
Skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han har tagit droger? - hahah, asså det där kan jag inte svara på riktigt
Har du varit i slagsmål någon gång? - Nja kan jag inte påstå

- Random 
Sover du med dörren öppen eller stängd? Tänk om man haft en dörr... 
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Jaaa
Tror du två ex kan vara vänner? - Man ska aldrig säga aldrig! Men de tror jag blir svårt
Skulle du vilja vara berömd? - fan va fab, men nej
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Hahah jaa x)
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms utav? - hahah vem vet !
Brukar du tänka innan du talar? - Både ja och nej
Känner du någon som är oskuld? - Yes
Skulle du vilja tatuera dig? - Jaaa !!!

Tror du andra tycker illa om dig? - Hoppas jag verkligen inte, men gör dom de har dom förhoppningsvis en jävligt god anledning till de ;)


Död

Har hållit på att fixa om lite på bloggen idag och det gick väl inte som jag ville med allt men den är inte lika tråkig som förut nu i alla fall och tur är väl det ! 
Har varit extremt trött idag och säkert enormt tråkig med andra ord, mest legat framför tv:n spelat lite dator förlåt för de, sen kom Ove och Berit över på middag och det bjöds på grillat, riktigt okej men åt för snabbt så slutade med att jag gick och la mig i sängen och nu ligger jag i sängen igen efter en dusch och sånt, taggar inte skolan så enormt mycket men man måste väl ! Godnatt alla söta 

Fick en present idag


Idag så kom jag äntligen hem från Spanien något så underbart det var att komma hem började morgonen med att kolla på TV4 där det var scoobydoo men jag somnade efter ett tag och sedan så kom bästa med en present så var det pyjamasen jag ville ha, den är så fin och söt hahah. 

On the way !









Sista kvällen











Passade på att lägga ut några bilder från dagen, den visar det mesta som hänt, vi hade lite små mys med massor av snacks sedan så gick vi och satt oss vid en park och satt där tills vi åkte hem inprinsip, varje dag så satt vi i parker som kanske märks haha.. Men kul hade vi i alla fall med riktigt kallt dock. :/ ska packa nu och göra klart allt för imorgon klockan 11:55 lyfter vi från spaninen ;)

Smedja













Chillar i en park









Orientering..






Usch vilken dag, började med att kliva upp 06:50 för att skynda mig klar och gå till tåget för att åka till skolan och sedan åka på orientering i en park som var på ett berg, ah jätte kul sådär på morgonen när man är död och inte orkar göra så mycket, blöttgräs och allt. Som ni ser på bilden så slängdes dom efter det, det var lera och massor av blä. Så fick åka och köpa nya skor sedan hängde vi lite ute på deras torg(?) av något slag sedan hem och duscha och nu blir det sova !

Primark

Började dagen med en ur tårkig lektion om något med Spanien senare vid 10 tog vi bussen till portugalete där vi gick, sedan gick igen för att se något vi redan sett, jätte skoj. Sedan gick vi tillbaka för vi skulle till ett annat ställe och man får vänta så himla mycket på grund av att alla är så himla sega på att gå.. Men efter det så skulle vi gå ännu mer och då gick vi och åt lite pizza så himla gott. Sedan shopping på primark, handlade nästan upp alla pengar där lämnades som haha ! Sedan köpte jag 3 tröjor från andra affärer för jag har slut på oanvända.. Haha duktigt ja tack. Så där gick ser pengar också menmen, jag är nöjd! Just nu sitter jag på en gay bar tror jag hahah.. Ja undra varför.. Kan inte svara på det tyvärr ! :) men förhoppningsvis ska vi lämna den snart för jag är så trött på allt gående hela tiden, har nog inte gått såhär mycket sedan 2010! 

Älskar denna bild på Helena också hhaha ;)

Castro

















sometimes it not easy

Här är några bilder från igår kväll/morgonen så att säga, jag ville komma hem vid elva tiden men kom istället hem klockan 6 på morgonen efter massor av tokigheter som gått fel och missade pendeltåg eller vad man ska kalla det, idag är jag helt slut i huvudet, massor av ont i mina fötter och ben och mega trött. Men jag kan ändå inte ligga här så jag måste kliva upp och duscha sedan äta lunch för den äter dom vid 14 tiden och middag klockan 21, lite konstiga tider enligt mig då. Men solen och äventyr väntar så måste iväg. 

Karneval















Kan meddela att jag är redan sjukt trött, undra hur detta ska gå..


A scrub is a guy that can’t get no love from me

Åh, nu är det lördag och mitt ansikte är rött kan jag ju passa på att skriva.. ahaha känner mig så oerhört snygg och idag är det karneval så man ska klä ut sig och hålla på, man var tydligen inte normal om man inte klädde ut sig, så jag måste väl joina klubben och klä ut mig ;) hahah, annars så liggar jag just nu i sängen men ska kliva upp och ta en dusch och se vad dagen har att erbjuda. :) spännande!

La playa !










Helt slut











Min dag i bilder.






Dom här bilderna beskriver precis hur min dag varit, översta är vänta eftersom att vi bytte tåg i Sundsvall pga något problem så kom vi fram 2h förtidigt så vi fick vänta på Arlanda ännu längre, var ganska less för kunde inte sova så mycket och jag var dödstrött menmen.. Sen flög vi till Tyskland till München och var bara där en kort stund för vårt flyg till Spanien gick 15:20 sedan en 2h och några minuters resa på det.. Ja vad ska man säga jag är dödstrött och vill gå och lägga mig redan nu. Kram

Supriseee

Skrev igår att jag skulle komma med någon sorts nyhet och det är att jag far till Spanien idag eller imorgon för att vara exakt men jag far i alla fall med natttåg från Ånge idag. Just nu så är jag riktigt trött har varit en lång dag för mig i Sundsvall, med lite shopping och sjukhuset som gick bra tror jag i alla fall. Köpte en vårjacka som jag är riktigt nöjd med men jag kommer ju inte få använda den förrän jag kommer hem från soliga Spanien ;) jaja, hoppas ni får det kul. För jag ska ha riktigt kul !

Rather be

Har städat lite vid datorn som står i hallen och slängt en hel del gamla saker som inte behövde mer och som var sönder, onödigt att ha sånt liggande och stöka ner bara. Imorgon kommer jag i alla fall upp med en överaskning som jag inte skrivit men som många vet om, men kanske inte just ni som kollar på min blogg. :)

Photo time with sister

Detta är bara några av alla bilder hon tog men dom här redigerade hon så passade på att ta dom ;) Så är jag i alla fall hemma hos min pappa eftersom han fyller 47 år idag, stora grattis till honom ! :) Nu ska jag ta och åka in mot stan igen med min syster efter att ha varit här hela dagen. kramis

Min skönhet

 

Helt galen, galen i dig..