Vemdalsskalet








Vi taggar inför morgon dagen





Då var vi i Vemdalen !



Det är bara ett måste nu mera att äta här. Det är så otroligt fruktansvärt gott !! 
I alla fall, började dagen med att jobba hade Storlien förmiddag så när jag kom hem var det bara packa fixa och sedan åka mot Vemdalen där vi är just nu, blir att tillbringa nyårsafton här med massa vänner och bara ha det allmänt skoj :)

Hahaha




Jul handling på G !

Tar och far mot Sundsvall för lite julshopping med min sköna böna. Om det finns något kvar 5 dagar efter jul vem vet ;) Birsta är för jäkla äckligt dagarna innan jul och efter, på tok för mycket folk för min smak :) så får väl hoppas på något litet fynd i alla fall :D 


~~

 
 

You are good enough




Julmys i Stöde

 

Mittiiiis

 

A night out

Vi var stressade hit och nu sitter vi bara här inne på mittis, folket har inte hunnit komma än.. Vi gör det bästa av situationen nu och kör på. Ha en bra kväll alla ;)

Its christmas time !







Uppesittarkvällen

Jag och mammsen sitter och spelar för fullt ! Tror dock inte på någon vinst som vanligt men det är ju kul ändå ;) ska dock börja jobba 21:31 så får se hur mycket som hinns med. Har ett kort pass så ska bara till Sundsvall och sen hem igen men tar ju någon timme ändå :) 



Fixat fransarna !




Mys i Östersund

Klev upp strax efter fem eftersom jag började 06:04. Hade Storlien förmiddag och det gick väl sådär, var några fel på tåget som krånglade till det lite som att de inte blev utrop i tågen vilken station vi var på. Om man kortfattar en lång historia så vart det mycket tok som jag hoppas löste sig.
Direkt då jag kom till Ånge så for jag och hämtade upp Tess och for sedan hem till mig. Full fart ner i duschen och full fart upp igen och blåsa håret och de vanliga, för att sedan skynda oss till tåget som dessutom var sent då. Men vi hann ;)
När vi väl kom till Östersund så käkade vi på vezzo. Vilket är ett otroligt mysigt ställe med god mat, rekommenderas starkt !

Sen hörde vi av oss till min syster och så shoppade vi med henne ett tag och fick även se hennes lägenhet nu äntligen !! Den var riktigt fin :D 



Tack för idag båda två, dagen var perfekt !

Vi rullar framåt



Tävlar med Umeå tåget in mot Sundsvalls central, hahah nej då. Som sagt precis kommit till Sundsvall och chillar väl en liten stund innan vi rullar vidare strax efter 10 då bär de av mot Duved ! :)  så ha de !

Morgonmys








Tussi





it's christmas time!

 

~~




Fix


Är dödstrött så jag tror att jag dör på riktigt, hade övernattning i Duved inatt så var ju uppe vid 5, då tåget går prick 6 och direkt då jag kommer till Ånge så sätter jag mig i bilen tillsammans med Ida. Så vi åkte mot Bräcke och där sitter jag nu, ska mörka håret lite och fixa utväxten så det ser fräscht ut ! :) 
Så hoppas det blir bra, vill bara hem och sova haha ;)

Klipp klipp


Tog saxen och klippte av en hel bunt hår, självklart inte mitt egna ;) utan klippte mamma som tjatat ett tag på att bli klippt så passade på nu på kvällskvisten :) blev kort och fint !
Om någon timme bara så börjar jag, vi har precis bytt tågtiderna om det vart de gamla hade jag redan börjat. Så skönt att börja lite senare då man ska till Duved och sova.


stationen är ditt pojkrum

 jobbar lång dag idag på lucian, så får se hur det går. Lyssnar på denna och låter dagen flyta förbi!

Umgås med folk






Spelat lite just dance eller vad det heter, sjukt kul ju måste skaffa mig ett Xbox ;) men kunde ju inte parta då jag ska upp och jobba imorgon, har en del jobb nu i december så måste sova så jag inte blir så grinig osv :)

Tidig julklapp från mig till mig






Bjur på sen lunch




Sulor


Tog ur sulorna ut mina kängor.. Inte konstigt de var så obekvämt ?? Sån tur var jag ju i Birsta idag så jag införskaffade mig ett par med comfort så jag kan jobba i dom. 
En lite speciell modell ser konstiga ut men fungerar perfekt än så länge !


snapchat..

Dagen började jätte bra på jobbet och allt rullade som det skulle, men självklart så funkar inte snapchat ?? 
Jag som är lite halvt beroende av snapchat började ju självklart fråga runt och jag fick höra de ena och de andra hahah, det värsta var väl att det skulle läggas ner. För nu mera kommunicerar man ju via snapchat och inte sms och annat. Man kan och vissa gör det men vanligtvis är det ju snap.
 
Så jag googlade och de hade bara några tekniskaproblem och då kände jag lugnet hahah, jätte patetiskt jag vet! Min dag gick från bra till världens sämsta för att sedan bli världens bästa ungefär. :) Vad lite det behövs ibland för att allt ska kännas bra. 

Ledig


Ligger nere i soffan och degar framför tvn lite då jag ändå är ledig imorgon blir det jobb sen ledig någon dag igen !

Kan stämma lite




Deg dag


Idag har och är verkligen en deg dag, har faktiskt inte gjort något vettigt alls mer än att haft roligt med Tess och kollat på massa roliga filmer och klipp tillsammans. Har även varit ute på promenad med hundarna även busat och gosat en massa med dom. 

Work



Gör mig redo på passåkningen nu mot Sundsvall och sedan åka mot Storlien och sen Ånge igen. Är mindre taggad till att ha rast nu i två timmar men allt flyter nog på, får man hoppas :D 
Så ska lyssna på min musik och chilla lite nu !

~~




True




första december

Jaha, då var det första december och 2015 är snart slut. Detta år har bokstavligen bara sprunigt iväg och jag har inte riktigt hängt med känner jag.
Jag tog studenten, vilket var bland det bästa jag gjort för var så less på skolan och allt pluggande !
Jag fick jobb på norrtåg, där jag fortfarande jobbar för fullt.
Jag känner att jag har vuxit på alla sätt man kan nästan sen jag lämnade skolan. Just nu tror jag att jag aldrig kommer vilja plugga vidare men kanske måste de då jag vet lite mer vad jag vill bli. I nuläget så är det ett stort frågetecken på den fronten. 
Men längtar till nya året och nya möjligheterna som kanske väntar runt hörnet !