Tror aldrig jag sett så många här på samma gång...

Varit och sett frost med Rima och ja, den är mycket bättre på engelska men det kan vara för man såg den på engelska först.. eller inte, svårt att säga! I alla fall tycker jag det var sjukt många där för att vara Ånge. Jag är själv väldigt chockad men kul att se att det finns folk här, hahah. Jaja, om ni inte sett den så är den värd att se faktiskt om man gillar barnfilmer ofc. :)

Sociologi


Sitter helt död med magont och huvudvärk.. Känner mig bara död. Har sociologi fram till lunch och efter det har man matte.. Inte peppande med detta huvud.

Spanska har jag för ofta



Känner att jag bloggar varje gång jag har spanska hahah.. Kan det vara för jag har tråkigt ? Ohja. 

mums

 

Lunch dejt med systeryster





-




Spanish

Har mega dö tråkigt just nu på spanskan eftersom att läraren hjälper spanska 4a gruppen så tjoho men snart är lektionen slut skönt nog !


Vattengympa




Tv&mys






Ligger nu och kollar på fångarna på fortet och tar det lugnt med tussi gumman. Jätte mysigt.

Min kväll, underbar




Begravning






12 januari

Har alldeles nyss duschat och bäddat om sängen, tycker det är så himla mysigt att bara krypa ner i en ny bäddad säng efter jag har duschat. I alla fall satt jag och kollade runt på facebook och säg att en hade länkat något som verkade intressant och ja det var väldigt intressant att läsa vad som stod, för jag ser mig själv lite i det där. 
 
" Hur ska vi förhålla oss till denna ständigt återkommande fråga om när det är dags att acceptera situationen och gå vidare för att ge kärleken en ny chans någon annanstans. Jag tror att de flesta utav oss någon gång har befunnit oss i en relation där vi ställt denna fråga utan att få någon större klarhet oavsett vårt oändliga övervägande och analyserande, i varje fall har jag upplevt denna komplexitet. Och det mest smärtsamma är att det inte går att finna ett generellt svar som kan appliceras i dessa situationer då alla är unika. Men varför ska det vara så svårt att ta ett beslut? Finns det någon möjlighet för oss att bespara våra hjärtan denna smärta som kan komma när så vi modigt hoppat in i en relation som visar sig vara icke-fungerande? Och vore det inte underbart om det bara funnits en sköld eller en guide som vi kunde använda oss utav för att våga kärleken igen? "

 

 
Men detta är bara lite av vad som stod men detta passade in på mig bäst och just därför valde jag att blogga om det. Är man redo att bara slänga iväg ens hjärta och kanske till fel person.. ? Det är inte så lätt att veta och det kan ta lång tid att inse att det kanske var den rätta eller att man själv gjorde rätt och jag själv tycker att detta är en väldigt jobbig situation, jag är väldigt osäker på mina känslor och haft många fel val av killar tidigare.. 
 

Dör bokstavligen.

 

bra sugen

Är bra sugen på att göra en men vet inte vad eller vart så tankarna fortsätter !

9 januari



Vi firar att vi träffas och att vi är helt less på att ha haft samhälle från 09 till ja halv tolv kanske vi tog lunch.. Vi är helt nöjda med våra pizzor dom var riktigt goa så plus på det ! :) vi hade också allmänt roligt så stackars alla som fick lyssna på oss hahah.. Förlåt för det! Sedan hade vi matte men jag skulle till vårdcentralen för att få lite plattmassage eller hur jag ska kalla det. Toppen !

8 Januari - inspiration †

 

7 januari - låt mig sovaa

Och som vanligt ligger jag här och inte kan sova,  förstår inte hur man kan tänka så mycket mer på nätterna än vad man gör på dagarna. Jag har lovat mig själv att göra 2014 till det bästa året och det ska jag fan göra också. Jag har alltid varit den tjejen som när jag verkligen vill ha någonting, då kämpar jag för det. Och det är just det som är så jäkla positivt i det här läget. Jag ska verkligen kämpa, jag ska nå mina mål. Spelar ingen roll vart jag står idag, jag är närmare idag än vad jag var igår. Allt handlar om fokus & bra inställning. Samma sak med skolan, har verkligen slarvat förra året och det kommer inte på frågan nu. Jag har 1,5 år kvar i skolan och jag tänker verkligen inte slänga bort den tiden. Jag ska verkligen göra mitt bästa. 

2014 kommer va speciellt då jag blir 18 och tar klivet ut i vuxenlivet som man brukar säga & visst känns det underbart. Vet inte hur många år jag har sagt max någon vecka efter min 18 års dag ska jag stå där med det där förbaskade körkortet. Och det kommer jag göra, har jag bestämmt mig för någonting så kommer jag också fixa det. Jag är taggad på livet som aldrig förr och med mål i livet blir allting så mycket mer motiverande! 2014 är mitt år.


6 Januari - Så sant.

 

Så fin mage, give me

 

4 januari - Bräcke



For till Bräcke en sväng bara för att vi hade tråkigt så vart jag och Berit hungriga så vi köpte lite go mat, har mest åkt bil idag inte så mycket mer att säga om dagen än så ;) 

3 Januari

 

-




1 Januari

Det är ett nytt år och en ny början. Jag hoppas att ni alla fick en toppen kväll/natt.. Min kväll var sisådär kan jag i alla fall meddela mer än så vill jag nog inte säga ;)
Ligger just nu nere i soffan med spänningshuvudvärk som håller på att ta död på mig just nu så kollar jag på The Originals med mamma, väldigt spännande just nu !