självklart högern

Åh, ja gud vad roligt det gör nå så fruktansvärt ont i dag, började göra ont i söndags och har bara blivit värre och värre, kan inget annat än att älska det. Och det är ju valborg och kvällen och dagen är smått planerad faktiskt ;) Kul ska det bli hoppas vi på :) men nu ska jag spela så fort patchen är klar, den är sååå seg.. :(

long and boring day

har haft ont i huvudet hela dag och legat död i sängen men efter ett tag så for vi hem till mormor och morfar eftersom att han fyller år idag :) wiho, annars nördar jag vampire diaries och det är så spännande.. ÅH. Men ska alldeles strax sova nu så jag tar mig till skolan imorgon:)

Every little things gonna be alright


Vårmässa

Sov över hos Anki och runt 11 for hon, jag och farmor till vårmässa och kollade runt octävlade lite, helt okej ändå :) annars är jag rätt så trött just nu men ska snart mot birsta för att fixa angelikas skor, sedan bär det hem till Ånge och ska ut med Rima en sväng också :) kramar

Shopping


Sundsvall

Tog inlandsbanan mot Sundsvall och där tillbringar några av oss hela dagen och även natten för att kunna se mama och helt ärligt tycker jag att filmen kunde vart mycket bättre är lite besviken faktiskt. Men annars har jag haft det trevligt på stan med Angelica och Angelika :) lite shopping och chilling !


fun all day

Åh, efter nationella hade vi engelska och då fick vi veta att vi har nationella på fredag nästa vecka i engelska, wihoo.
Idag gick det i alla fall sämst och på nationella är grymt besviken på mig själv men det återstår att se.
Annars drog vi ut på byn med Angelica och Angelika och vi gjorde ingenting, så började det regna så Angelika drog hem till sig medan jag och Angelica drog till mig och vi kollade tider till bio, så imorgon blir det kvälls bio med några vet helt ärligt inte vilka men sedan drar jag till min faster och umgås med hon och thijs :) Så drog jag och Angelica ut på moppe turer och for till Lommis och stannade där ett tag för att ta det lugnt men så såg det ut som att det skulle börja regna så vi for hemåt, men nu ska jag räkna lite matte och annat godnatt :)

hua

 

nationella och snapchat !

ja, idag hade vi nationella i svenska och det gick väl som det gick, nej men jag har faktiskt ingen aning om hur det gick men jag skrev i alla fall på alla, fick höra efteråt att alla inte skrivit på alla, men det är ju värt att testa i alla fall ;) sen så efter nationella fick vi vänta hur länge som helst eftersom att vi var tvungen att ha rätten och samhället.. lagomt less man var då !
Men på torsdag slutar jag efter nationella, så jädrans skönt !  Annars så är jag grymt beroende av snapchat just nu och håller på att snapa ihjäl mig eller något.. ;) Go for it ! lite dupstep på detta och gaming på hög nivå nu, så skönt
 

-

we are humans. We do make mistakes. Instead of focusing on the negative in us, we should all instead begin to see them bright side of life. We only live once, use the nice life you have been given, and make your life to a positive thing, everyday.

nattis

Åhh, jag är så klumpig håller på att renovera om toan på övervåningen så hade jag ställt ut en plats grej på golvet så när jag skulle gå ner för trappen så slog jag först i två tår där och sedan knäet, jätte mysigt, har rejält ont där nu och blöder smått.. :( efter det där hänt duschade jag av mig eftersom det blev grillat idag och jag grillade så kände att jag luktade inte så gott för att lägga mig i sängen.
Nu ska jag starta en film och bara ta det lugnt tills jag somnar och vänta på att pontus ska smsa mig och han är inte snabb, så tjoho.

Östersund

 
Efter en lång dag i sängen segande framför tv:n och en liten skön gå tur till affären i det underbar vädret och nu sitter jag helt plötsligt i Östersund på donken och käkar lite ;) får se vart det bär av sedan, kram

bräcke today

SÅ HIMLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV, usch, jag är så himla glad att det gick bra på gympa provet och på rätten&samhällets provet, hejja mig !
annars idag kommer jag åka till min älskade pojkvän i Bräcke och spendera helgen där usch kan det bli bättre än såhär ? nej knappast ! :)
ska också hämta ut ett packet ifrån h&m men lite små roligt att jag minns bara vad min syster beställde och inte vad jag beställde, ahha så kan det gå.
men måste skynda mig att fixa och greja nu så kramis

inspiration


if you have to kill me, use a tommy-gun baby

sitter just nu och små kollar några kommentarer men kanske inte går så fort fram eftersom jag inte har så mycket tid med varken dom eller bloggen, det är på tok mycket i skolan just nu, prov efter prov hela tiden ! kill meee
fattar inte heller varför allt ska komma samtidigt, det är som dom har en plan, denna vecka ska vi ha prov i de och sen i dom där ämnerna, DÖÖÖÖ.
annars har jag umgåts med min pojkvän idag men ändå inte så jätte mycket, vi ska snart lägga oss och kolla på en film och bara längta tills nästa gång vi ses ;) haha

and you look at me like i'm a stranger

har inte haft tid med bloggen eftersom jag for direkt till älskling efter skolan, och vad har vi gjort? jo vi har tagit det lugnt och bara rått om varandra, usch så härligt säger jag bara. Nu sitter jag och ändrar min novell eftersom det var några fel som behöves rättas till så det gjorde vi rätt så snabbt annars så mår jag bra men är ganska trött efter den här dagen så godnatt !

Lear from yesterday, live for today and hope for tomorrow

blev hemma idag eftersom att mitt huvud inte funkade överhuvudtaget imorse var som att prata med en full/hög person som är totalt borta.
annars har jag bara chillat idag spelat lite tv spel och sovit rätt så mycket, och ska alldeles strax ringa min pojkvän och starta en film för att sedan sova. längtar så efter att sova.. 
 

-


birsta.

varit i brista idag och köpt en så jädra snygg resväska !! gaah dör. men jag har inge bild på den tyvärr :( men annars idag så har jag inte gjort så speciellt mycket det är ju lördag då ska man jhu ta det chill, spelade lite wii och får se vad kvällen har att bjuda längtar i till maten i alla fall grillat mums, kramis

Fotboll

Kollade på fotbolls matchen mellan Ånge och torpshammar och tror det blev 5-1 till Ånge :) så nu bär det av till angelica för film kväll ! Översta bilden knock inte att vsäkra skriver från mobilen, heheh

push play

 

and we go all night

Hade en totalt underbar dag igår med älskling med mycket skratt och go mat som han bjöd på, känner att livet inte kan bli sämre nu för allt går så jädrans skönt, ifall man inte räknar med skolan förstås.. Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick bättre än jag förväntade mig, jag är på väg mot ett så toppen håll med skolan också tills imorgon känner jag nu, har sovmorgon men då har jag ju såklart två prov dom sista lektionerna som jag har.. :(
Kommer troligen inte klara av matte provetmen jag hoppas jag klarar det andra men jag är ju så smidig som glömmer böckerna hemma, go me. Hade även ett litet test idag i spanska och det gick rätt så bra det också kanske lite fel stavning men vad gör väl de ? :)
Nu väntar rummet&matte plugget på mig och en tjatande mamma, kramis

10 fkn underbara månader.

idag har jag absolut ingen tid med bloggen nästan eftersom jag ska till Bräcke till min älskling för att vi har 10 månader idag, så sjukt lyckligt lottad jag är som har en så underbar pojkvän.
Har just nu svenska och är vrål hungrig var inte så himla god mat idag så jag har bara ätit två kinder maxi, de tär inte så mycket till mat.. ;) 

novell&arg

Sitter just nu på skolan och ska skriva en novell men jag är så totalt värdelös på att komma på saker att skriva om så det suger ganska mycket :( hade nyss lunch, vart en toast så jag är fortfarande hungrig :| men senare idag ska min pojkvän komma så ska ta och dammsuga rummet eftersom det ser lite dammigt ut, annars så är jag jätte förkyld och på dåligt humör, gick hem igår efter skolan eftersom att jag mådde så dåligt och inte orkade gå till fyra då, så imorse när jag kommer till skolan så säger Rima att vi ska ha prov, i natur och det var min sista lektion igår som jag missade så jag var ju helt oförberedd precis som många andra, men fick 11,5 rätt så var ju inte helt talanglös i det hela.. :) men nu ska jag ta och skriva novellen, kram

Istappar

https://cdn1.cdnme.se/2106954/6-3/pic_5162e53de087c3240a611d32.jpg" class="image">


Mums


Söndag

Usch kändes inge kul att det är söndag idag har knappt sovit i natt blev att sova under bordet som en boll :( usch vill bara sova nu :/ så är jag lite hungrig och hur förkyld som helst så det är lite dåligt på humöret idag :( kram


Lan

Efter älskling tog tåget hem mot Sundsvall vid 12.45 så passade jag på att fixa med min dator och bestämde mig för att fara på lan i näset och där sitter jag just nu och spelar, har dock inte spelat på as länge och måste säga att jag hade fortfarande kvar några skills i cs 1.6 ! ahha, stolt jag blev när jag dödade dom då :( mogen tjej hej.
Nej men det gick bra och nu sitter jag och gör ingenting är redan trött men ska passa på att spela ännu mer eftersom jag har all tid i världen ikväll/natt ;)
 
 

Fredag

Har nyss duschat och innan de har jag mest kollat på film i soffan med älskling hela dagen så passade jag på att vattna blommor som mamma ville :) och nu ska vi strax till affären för lite små saker :)


grattis rimaaaaaa

vi har det kanon bra, har inget mer att säga just nu för jag har inte tid med det ;) Tjaoo

Grönt&blått

Denna dag har både vart hemsk och rolig ändå, vi for ju till sollefteå  tog ju tid bara vägen dit, tvingade i mig en jätte äcklig kebab men sen for vi dit vi skulle.
Så skulle vi bada och efter ett tag så säger mamma att mitt hår är grönt&blått snacka om panik jag fick, så satt där i duschen med färgat hår, jätte vackert. Då någon säger att man ska tvätta det med ketchup så vi for in till bad huset i sollefteå och stod där inne och schampoonerade håret med ketchup, det såg så fruktansvärt roligt ut ! Har tyvärr ingen bild på håret, men tror inte jag hade lagt ut den bilden ändå, för det såg verkligen hemskt ut ;) Men håret blev som vanligt igen så jag är riktigt nöjd. :D 
Nu ska jag och älskling ta och kolla på film och mysa ner oss lite efter en lång och lite små jobbig dag. 

Bio, shopping

har nyss varit på bio med Anki, Farmor, Ida och Thijs och vi såg oz the great and powerful, den var väl sisådär ingen som jag rekomenderar så starkt men värd att se ändå, nu ska vi äta sedan till birsta för lite shop sedan far jag, Ida och Pontus hem till ånge igen och imorgon blir det att fara till mamma och på torsdag fyller Rima år så blir väl fest då :)

Beautiful