baby don't worry

Imorgon ska jag upp klockan sex eftersom jag ska till Borgsjö, och ha skoldag där, ska vara framme på station 07:30 troja det var.. så kul ? tidigare än vanligt.. så jag kommer ungefär döö ! en hel dag ute.. nej tack. Funderar på om att övertala mamma om att inte behöva åka, men kommer ta lite tid det, men jag ska slippa. Lyssnar sönder på Jay sean osså, kan inget annat än säga, wow vilken vacker röst han har.. jag älskar den.
Men jag ska sova typ nu snart, ska bara äta lite kvälls mat sen blir det sängen, men kommer nog inte hända.. för jag suger på att gå&lägga mig även om jag säger att jag gör det.. suuck ! Men hörs i morgon, så får vi som om jag åkte eller inte ;-)

war


mitt schema för i år men man ser typ inget på de, sorry



dagen har vart lååång

alla dagar är så långa nu förtiden, var mycket bättre när dagarna bara flög förbi.. Men jag sitter här och kollar på film med Ida, fast hon skulle hem och äta nu så jag kunde blogga lite innan hon kommer tillbaka, fick så tråkigt. :-/
och ska pallra mig till affären också troja, blir hårfärg sen få ur det, sen när det torkat blir det dusch med silverschampoo så det blir finfint ! ut växt är ju inte så himla vackert precis ;-) förlåt för dålig uppdatering men jag tycker jag uppdaterar lite för mycket, inge kul att läsa och allt shiiet så nu pallrar jag ner med det, ska sola nu i veckan också troja, om jag så nu orkar. Man vill ju vara brun och fin inte sant ? ;-)

Han är faktiskt riktigt bra på att sjunga ! tycker jag i alla fall, men alla tycker inte lika. :-)

min tyska är på topp asso

Ich eigene Stücke in Deutsch, musste es einfach sagen.
ohja, det där visste ni då inte om mig, fööfan ! hahah, jag bara skojja.. jag suger på tyska :-p
men jag ska gå ner snart, halv ungefär och snacka lite med mamma och syrran om en massa saker, just nu lyssnar jag på Byz och spelar något spel på facebook som är sämst som fan.. inte alls okej, chattar lite på msn också, men jaja, hade inget intressant att skriva..

sundsvall by day

Äntligen hemma kan jag ju säga, har vart en sjukt lång dag för mig, men jag har fått ett bar nya skor av mami♥ ily.
Sen så köpte jag typ inget mer, förutom lite go saker till ikväll sen så skulle vi köpt en ram till en av mina tavlor men ikke sa nikke sen så ska jag kolla på nya tapeter så less på dom jag har, så funderar på att tapetsera ena väggen bara.. hmm.. jag vet inte riktigt hur jag vill göra, så jag ska prata med mamma om saken så kanske det sker snart ;-) och jag ska tillbaka till sjukhuset om en vecka, så jaja.. det ska väl bli kul ? eller inte.. kanske blir fler än det också.. synd om mig !

skolan.

drar jag iväg till skolan hörs senare i kväll !

Sova snart..

ska snart sova, så tråkigt plus skola i morgon, fast bara till 11 för sen åker jag ner till sundsvall till sjukhuset, hoppas jag inte måste dit mer. Men vi får se vad som händer där, inte så mycket bloggning idag med det är för att jag inte har tid längre, jag har liksom ett liv, istället för att sitta och blogga om det och inte ha något att blogga om, det är bara tråkigt att läsa.. i'm sorry ! Ska upp tidigt så jag hinner dränka mitt hår i silverschampoo sen fixa mig, kan ta tid de nejdå, men måste få det över stökat så ställer typ klockan på 06:00 så bloggar jag någon gång då efter eller före jag vet inte, men nu ska jag lägga mig och smsa med några, gonatt.

Jag har så kul !


jag vill somna om !

vaknade av att min mobil fick sms, vid nio troja de va, sen när jag kollade hade jag 11 sms och 1 missat samtal, ops man kanske inte bör somna när man smsar ;-) klantigt värre av mig ! Nemen nu ska jag kolla runt på en massa andra bloggar och så, hörs senare om jag har något vettigt att säga , vilket jag aldrig har.. hahah ;-)

:-) avsluta meningen..

1. Jag har insett att min senaste kyss var hemsk
2. Jag lyssnar på musik ?
3. Jag pratar jämt mycket när jag är trött
4. Jag tycker om dej
5. Mina bästa vänner är basse
6. Jag avskyr när folk är idioter
7. Kärlek är det värsta som finns, men även det finaste.
8. Jag gillar att mysa, hiih
9. Jag kommer alltid älskamina nära o kära
10. Jag är hemligt förälskad i svårt o gissa, neeh
11. Sist jag grät så var jag inte hemma
12. När jag är riktigt glad så blir jag helt cp!
13. När jag vaknar på morgonen så ´är det första jag gör är att leta reda på min mobil.. hahah
14. Innan jag går och lägger mig tar ja bort sminket.
15. Just nu tänker jag på en underbar liten tönt
16. idag har jag gjort alldeles för mycket
17. Inatt ska jag soooova i min säng o prata i telefon hela jävla natten
18. Imorgon kommer jag inte göra något hoppas ja

ut nu !

nu ska jag dra ut med Angelica och massa andra nördar ni vet. ;-) hahah nej då, men jag ska bara fixa mig sen drar jag ut, skriver när jag har tid hela dan är bokad till en massa saker så pusshej

han är en sån kille som får ens hjärta banka 100 gånger fortare så fort bara man hör hans röst..
Så himla underbart.



home sweet home, bra spelat tjejer !

TJAAAAAAAA, inte för att skryta men ESK tre kungliga bokstäver ;-) bra spelat idag alla tjejer. :-) och bra Ellen&basse som stod i mål, verkligen bra av er, vi spelade mot Timrå, första halvleken så ledde dom med 2-0 till dom, sen andra halvleken slutade det, 3-2 till oss. ;-) Väldigt bra, sen efter matchen så drog vi in till birsta, där jag, Amanda och Basse satt oss på donken för att äta så beställde jag två hamburgare 10;- kroners ;-p och vart inte så mätt så köpte en till men då när jag ska hämta den så säger hon vänta lite, sen ger hon mig tre stycken ! Vad tror hon om mig som om jag är värsta matvraket ? Men det måste ju blivit något fel så hon gav mig tre i stället för en.. Gav bort en till Basse för Amanda ville inte ha alla liksom, sen gick vi bara runt tills vi fick så tråkigt så vi gick in på ikea och där kastade vi oss i sängarna, väldigt mysiga, man hoppade upp när man skulle kasta sig i dom, va barnsliga vi är, hahah ! men har man tråkig så har man, sen skulle vi hem, så sen har jag suttit i en bil, så har nyss packat upp allt och nu tänkte jag ligga i sängen och vila, eftersom det varit en lång dag och jag somnade inte fören 00:50 och skulle upp 06:30 så inte så mycket sömn så jag har världens huvudvärk just nu ! så blir mycket vatten och bara chilla !

nu ska jag iväg.

Ska bara kliva upp&packa sen ska jag iväg till Timrå, så blir inte så mycket bloggning kanske, men nu ska jag fixa mig och klä på mig, så jag har lite brotomt, eftersom vi ska åka halv så nu blir det skynda skynda ! så ha en bra dag alla, puss

fuufan..

varför gick jag med på att va med på matchen imorgon ? Jo, för jag är dum i huvudet, snart kommer inte jag kunna träna så blir väl lite tråkigt, men ska på så många träningar jag kan nu, även om jag inte orkar, så måste jag. vart så tråkigt där nere så jag gick upp, mamma gick ändå iväg efter ett tag, så jag bestämde mig för att kolla klart på the Parkers sen gå upp fast sen fastnade jag framför två andra program också, hahah typiskt mig.. ska snart gå och lägga mig tror jag så jag orkar med, ska vara på esk klockan åtta sen klockan tio har jag match, det är borta match men jag vet inte vart den är riktigt eller vilka vi möter, men mot sundsvalls hållet är det, det är det alltid, ungefär. ;-)

nu blir det mys.

Nu ska jag gå ner till mamma och ha lite mys kväll med henne, eftersom syrran är borta troja, ska bli bra det. Men jag bloggar mer sen, hörs !

when i think of you I..


FYYYY

NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG, jag är så less på det här nu, snacka skit ni, säg allt jag säger till er, gå runt och sprid det ni, man kan fan inte lita på en enda jävla person, så snälla ge fan i mig nu ! för nu tänker jag vara så oaktiv jag kan, ingen msn, skype, mobil ibland, så ha ett bra liv !

mini Kawoulé.


klaaaart.


uscha på skolan

idag så ska jag stääääääda mitt rum i alla fall, sen så har min älskade mamma fixat så jag ska till stan på måndag, kanske inte kommer bli det roligaste eftersom jag ska till sjukhuset och kolla lite saker, så fuufan ! Fast om det går bra så får jag shopping efter och en massa annat, mitt rum ser ut som en bomb just nu så fyyfan, skolan idag var så sjukt sämst.. hatar verkligen skolan, som alla andra säkert också gör, men dom hade i alla fall mat man kunde äta idag, så plus på det !


snabbt inlägg.

fix sen skolan, här måste det gå undan !
Skriver när jag kommer hem, om jag har tid.

just wanna now that

i'm going insane, oh my god.

Ligger och kollar på bond, för att rensa tankarna, men det funkade inte så bra, så jag bestämde mig att skriva lite på bloggen, så inte gonatt bloggen än.. men jag blir bara så tokig, snälla försvinn ur mitt huvud någon gång ? Jag har inte gjort något för att få den här skiten, och nu har jag det tack vare en liten sak, jag mår inte bra och då menar jag sinnessjuk, hahah, nej men inte riktigt så.. men jag hör saker ni säger, som ni säger till mig ! jag mår inte bra av att höra att jag är försmal eller att jag är tjock, eller att jag är ful, eller något ner tryckande ord, och 21 Augusti dagen som jag inte kan släppa, jag mår dåligt över det som hände, men jag försöker glömma det, men det går inte för vet ni vad, han gjorde det, han gjorde det mest öppen bara, jag kan inget annat än att säga, dra åt helvetet ? ao va fan ska jag annars säga liksom ? äsch.. jag behöver annat att tänka på så snacka inte med mig om saken, jag vill inte höra, jag vill inte bry mig, jag vill glömma så snälla hjälp mig med det.

"jag älskar dig"


NEEEEEEEEEEEJ !

JAG HATAR DET SOM HÄNDE 15 AUGUSTI, VARFÖR VAR JAG SÅ DUM OCH GICK MED PÅ DET ?
CUT CUT CUT !
nu ska jag kolla på film, och vara social med Andreas och en massa andra, så gonatt och sov så jävla sött för det kommer inte jag.. !
Jag ångrar att jag gjorde om bloggen också, det var inte alls okej. Den ser hemsk ut så fyyfan !

bloggen på renovering.

hahah, fick bara lust att skriva det sådär, men jag håller på med en ny header, eftersom jag har tröttnat på den jag har rätt så mycket, har säkert ni andra också, så nu ska den göras om, har hållit på med den ett tag så den är snart klar, kommer inte bli någon märkvärdig men jaja, orkade inte anstränga mig så mycket. men whatever !

jag mår skit dåligt.

jag mår som sagt jätte dåligt, som det står där, jag gick hem runt ett så har ätit och lite små saker just nu, men jag ska gå&lägga mig framför tv:n och chilla lite, med  täcke och allt, för jag ska fan inte bli sjuk ! jag och mitt jävla tjat ? ;-) i'm sorry men det är så där jag mår så inte mitt fel.

Boy, you're just so damn beautiful,
even when everythings going wrong,
always you in my mind.


'

hinner inte blogga, så hörs mer senare, för nu ska jag fixa och göra mig klar för att åka !

jävla snuva.

Nu är jag så sjukt le på min snuva så det är inte sant ! och min magvärk.. jag tror jag dör snart ! känns som om jag ska spy bara sådär liksom.. usch fy blä.. vill inte vara sjuk.. :-( och alla sover typ ? kul fkn liv, fast Chrille&Emma är sociala med mig, det är bra de. men gonatt bloggen.

jag har tråkigt. :-/

men nu ska jag kolla på film med dom andra, ha en bra kväll alla !

en bild, från ett tag sen, väldigt fin. hahah


Pizza&film senare.

nu ska jag ligga i sängen och lyssna på musik, tills klockan blir sju, för då ska Idas pojkvän Marcus komma hit, med pizza så ska vi kolla på Eclipse och käka pizza, inte för att jag gillar pizza, det är så mycket fett typ, men jaja spela roll. Skulle hellre äta en schebab, men jag ska vara social på msn med alla nördar. ;-)


I hate love, but
I love you..

uscha buscha.. jag får fan damp på min mobil, alla mina låtar är borta men dom tar plats på minnes kortet ? LOL ! och inte bara de.. Andreas skickade ett sms, om att skulle sy :-o jag får panik ! får ju inte hända han något hemskt.. stackarn (L) Sen så idag på skolan, det var som ett Helvete, jag mår så jävla dåligt.. men jag måste på skolan, jag kan inte vara hemma redan första veckan p.g.a att jag är sjuk ? patetiskt.

kul liv tjejen, kul liv

Vem var den senaste du pussade?- 
Vad har du för bhstorlek ? - hahah, de vill ni allt bra veta. ;-)
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - skillda och aldrig gifta :-)
Gillar du någon just nu? - aa ?

Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - 07:32
Namn? - elin
Vart bor du? - hahah ånge
Hur många barn vill du ha? - 1
Vill du gifta dig? - bra fråga
Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar ?
Har du ätit sushi? - Never in my life.
Favoritglass? - mjukglass
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3 troja ? inte fan vet jag..
Humör? - less, trött, ledsen

Fyra Grejjor:
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - hahah neej
Har du en hund? - yees
Sover du helst själv eller med någon? - med någon
Tror du på spöken? - HAHAH, nej 

Skulle:
Skulle du vilja vara längre? - nja vet inte ;-o
Skulle du vilja kyssas nu? - skulle inte va fel
Skulle du vilja dricka dig full nu? - ne

Kan:
Kan du röra på öronen? - ne
Kan du slicka dig på näsan? -  nästan..
Kan du kolla i kors med ögonen? - aa
Kan dina föräldrar lita på dig? - ao.. fast beror ju på..
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - aa, när jag sover.
Kan du va på en fest utan att dricka? - aa
Kan dina vänner lita på dig? - aa
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja
Kan du suga? - bäst
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ao

Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ao
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - aa
Har du syskon? - aa
Har du någonsin haft sex med någon? - man vet liksom aldrig..
Har dina föräldrar ljugit för dig? - aa
Har du varit full den här månaden? - nee
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - ohja..
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - ne
Har du pussat någon som är tre år äldre? - aa
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - som förut, man vet aldrig (-;
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - aa
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - det skulle ju bli pinsamt..

Vem:
Vem älskar du? - mig själv ! hahah nejdå.. men dom vet.
Vem hade du senast sex med? - någon som bryr sig ?
Vem vill du bli full med? - roliga prickar (y'
Vem är den bästa artisten/gruppen? - don't know
Vem pratade du senast i telefon med? - ööh, minns inte

Vem är snällast i världen? - finns många som är snälla, men snällast ? :-s
Vem vill du prata med? - ja de kan man ju undra..
Vem sov du senast med av det motsatta könet? - hahah, som om jag skulle säga de ? 
Vem såg dig full senast? - kan man undra
Vem vet allt om dig? - typ basse, annars vet ju jag allt.. ;-)
Vem hatar du mest? - jadu.. finns många jag inte tycker om..
Vem kramade du senast? - mamma o.O
Vem kan berätta allt för dig? - den som vill ?
Har du ljugit på någon fråga? - ljuger aldrig..

sovmorgon..

jag som hade sovmorgon, så vafan gör jag uppe nu ? Jo, jag vaknade av att datan var på, så jag kollade på den och såg att jag var i ett samtal på skype.. lite pinsamt ? så jag tror han ligger och sover men jag vet inte riktigt ibland så pratar han eller suckar, men det kan man väl göra i sömnen ? Men i alla fall, idag börjar jag 20 över nio. så jag ska väl vara vaken dit, eller försöka somna om, men jag vet inte riktigt än, kan inte bestämma mig liksom, och jo jag är fortfarande lite sjuk, har sån jävla snuva så jag håller på att bli tokig. men i alla fall så har jag jätte tråkigt, så jag kommer göra en sån där tråkig test-grej så ao.. kul liv va ? eller inte, min blogg är liksom helt klart sämst. :-p

tralalala boooring

1.Vilket är ditt mellan namn? - olga kristin
2. vilken tid gick du upp i morse? -  vet nt..
3. är du i ett förhållande nu? - nopp
4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans? - 
5. om nej, vem var du tillsammans med sist? - Adam 
6. får man fråga varför det tog slut? - df.
7. har du haft ett seriöst förhållande?  - njae vet nt..
8. vem vet mest om dig?  -  basse
9. Vad gör du på fredagskvällar? - är ute, eller data eller film, eller kompisar.
10. bästa filmen du någonsin har sett? - oj.. vet inte.
11. har du haft sex med fler än 5 personer? - Nej
12. har du någonsin varit full? - Nä
13. har du testat droger? - 
14. röker du? - Nej
15. snusar du? - Nej
16. saknar du någon just nu? - Japp
17. hur mår du idag? - DÅLIGT
18. hur många tabletter tar du dagligen? - ?
19. vad gjorde du för exakt ett år sen? - ingen aning..
20. bästa minnet från sommaren? - linköping m, basse.
21. senaste landet du besökte bortsett från sverige? - mallorca
22. när var du där? - maj ?
23. är du rasist? - ne
24. har du helt svenskt ursprung? - ao
25. om nej, vart kommer du ifrån? - 
26. föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? - svenska troja
27. ser du fram emot någonting just nu? - nej
28. sköter du dig i skolan? - nja oftast
29. vad hade du för betyg förra terminen? - fick nt betyg
30. vad är det bästa du fått på ett prov? - VG
31. vilket ämne var det? - NO
32. har du fått ig på ett prov? - johodå..
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - nee
34. Anser du dig vara intelligent? - hahah nej
35. vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? - 2009!
37. har du mått jättedåligt psykiskt? - ja
38. har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - ja..
39. har du haft sömnproblem? - ao
40. hur ofta gråter du? - för mycket den senaste tiden..
41. vad gör du när du mår dåligt? - dunkar musik och ligger i sängen.
42. vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? - Basse
43. vill du ha tillbaka någon av dina ex? - mhm.
44. vilken klass går du i nu? - 8A
45. vilken skola? -  Minerva skolan
46. har du varit otrogen någon gång? - NEEJ
47. har någon varit otrogen mot dig? - ao
48. är du stolt över dig själv? - nej
49. vad är det bästa med dig enligt dig själv?  inget ?
50. vad får du ofta komplimanger för? - mitt hår..
51. har du lätt att få folk att skratta? - typ vet inte ?
52. cider eller öl? - Cider
53. har du några talanger? - nej ?
54. vet du om någon är kär i dig? - aa
55. är du bra kompis med ditt/dina syskon? - nja typ
56. vad står det i ditt senaste sms? -  Men du ska ta och spela lite nu men,vi hörs ;-) puzz puzz :-) <3
57. hur lång är du?  -163 troja
58. Hur mycket väger du? - 49
59. Vilken storlek har du på kläderna? - XS/S
60. Har du svarat ärligt? Japp

..


madness !

jag håller på att bli tokig,
jag kan inte göra något,
jag kan inte ens tänka,
jag kan inte gå,
jag kan inte ens vara med min kompisar,
utan att du ska komma upp i mitt huvud.
försvinn ur mitt liv snälla



jag vill inte va sjuk nu.

jag vill inte bli sjuk inte helt i alla fall, sitter här med, huvudvärk, magont, snuva och lite hosta, och jag är så less på min mage så det är inte sant, jag bara äter, äter och äter. jag kommer bli fet som ett as, och det vill jag faktiskt inte bli.. nöjd med min mage för en gång skull, och jag skiter fullständigt i vad ni tycker om den ! För jag har jämt tyckt att jag har varit tjock, men nu när jag är nöjd, så klagar ni, det är jobbigt min mage är min mage, jag väljer själv hur jag vill ha den, mitt liv mina val, och jag är så less på era korkade kommentarer, som " du är för smal, du har anorexia" "du kan ju inte se ut så där är mer ! " jag äter tillräckligt säger läkarna, jag får i mig så mycket jag behöver ! så håll era dumma kommentarer för er själv. Säger ni att jag är fet som ni brukade göra så lovar jag att jag kommer gå ner mer, och jag kommer tappa mitt förtroende till tussen om ni säger att jag är fet, så shut the fuck up. fyfan va lame jag blir ! men nu ska jag fixa nudlar och bli frisk så jag klarar av skolan, och allt annat som händer/hänt mig.

possposs

TAKE IT OR LEAVE IT. Ditt val, inte mitt !
nu ska jag försöka ta mig upp, pigg ? nohell ! sjuk ? kanske de ja.

wakeiwakei

nyss vaknat.. men  jag ska försöka somna om, för klockan är snart fyra bara, så bums i säng elin ! fast ligger och lyssnar på Andreas just nu, vore kul om han snarkade lite den pruppen. ;-) aja, ska försöka somna om, gonatt !

jag älskar dig, ida. ♥



I made it.


några bilder från idag.

johan
Linus, Dennis och Lars och en liten bit av mig, heheh.
Bea och Kattis .
Mikaela och Josefin.
Halva Ida och Albin.
Jocke och Jonte.
Johan, Linus, Dennis, Carl, David, Jocke och halva jag.

whoho va ja mår bra !

tjollahopp, jag mår piss !!!!!!!!!111111ett så kul eller inte, jag har så ont i magen så jag bara vill döö ! och ja menar allvar. nyss duschat så jag känner mig fräsch ! ska snart äta för jag är vrålhungrig, och jag hatar gruppen jag hamnade i på hemkunskapen, den här terminen kommer bli min värsta termin någonsin, I hate it. Slänger in lite bilder då, blir prima de. Men jag ska torka håret nu så, puss !

ops !

jag får duscha när jag kommer hem, för jag är helt klart sämst på klockan.. måste bara klä på mig nu och kila iväg, det är lite små surt ;-) men det måste göras även hur dåligt jag än mår ! men jag slutar 15:00 så hörs väl runt tre någon gång ;-) ciao

lovekiller

skön låt, och jag kan inte somna.

can't sleep !

Om dig:

Namn: Elin öberg
Piercingar: öron ?
ögonfärg: blåa
Tatueringar: ne
Längd: 163 
Skostorlek: 37-39 ? 
pojkvän/flickvän: nopp
Önskar du att du bodde någon annanstans: nja..
Dricker du: nej
Använder du droger: nej
Röker du: nej.

Din första:
pojkvän/flickvän: hmm.. jesper troja
Första piercingen: öronen
Första sporten du började på: fotboll ;-p
Första husdjuret: Hund
Första semestern: Portugal 
Första kärleken: Adam

Just nu:
Äter du: inget
Dricker du: inget 
Ska du: sova
Lyssnar du på: Fronky fresh - bara för dig
Väntar du på: att kliva upp och duscha sen skolan.
Tittar du på: Datan
Har på du på dig: troser&linne

Har du någonsin:
Kysst en främling: nej :-p
Tappat bort glasögon/linser: ne
blitt tagen av polisen: ne
sett någon bli nerslagen: ao
blivit nerslagen: ahah ne
Brutit ett ben: njae ne
Röntgats: ne
haft sex med en kompis: näe ?
sjungt på scen inför folk: ao...
Ljugit för någon: a
Varit i slagsmål: nja ao

Senaste:
Personen du fick mail av: ingen aning
Personen du fick sms av: Andreas Edberg
Personen du träffa: Mamma
Personen du ringde: ööh, adam, har typ slut på pengar så.. :-p
Saken du köpte: godis.
Vad har du gjort idag: försökt sova.
Var det kul: ne ?
Hur tidigt stiger du upp: 07:30 typ..
Vad ska du göra ikväll: Sova
Är du seriös: ja ?
Använder du hårspray : nja ibland
Kan du stå på händer: ja 
Favorit serie: 2 1/2 men, vänner
Är du glad nu: nja sådär :-d
Var du glad igår: inte precis..

22 augusti.

idag har jag vart m, basse ute på stora staden ånge ni vet ;-) host.. då träffade vi typ Jura lite där han kom cyklande, men sen cyklade han vidare, jag gick hem och åt sen har jag suttit och fixat basses blogg tills nu typ, Http://duvetbasse.blogg.se värd att läsa, jag älskar dig cheyen. Men jag ska fixa mig sen lägga mig, så god natt alla.

never say never


gone.

I want you to know
That it doesn't matter

Where we take this road
But someone's gotta go
And I want you to know

You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

You know that I love you so
I love you enough to let you go

nu ska jag lägga mig i sängen och bara mysa, mår inte så speciellt bra, jag börjar bli sjuk, och det är inte så kul, ska försöka bli friskus nuja, bloggar väl mer senare.

varför ?

Varför gör man såna här:
Mitt utseende, Mitt problem!
Kopiera detta om du är megaful ! "
Jag förstår inte varför man ens kommer på tanken, är det för uppmärksamhet ? i såna fall tycker jag att ni är patetiska :-p skulle aldrig falla mig in att lägga ut något sånt :-p
Men nu ska jag gå ner och kolla klart på tv med min syster, vi kollar på Sagan om de två tornen ? eller nej jag vet inte vad den heter.

'


i hate it so fkn much

I hate how much I love you, boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you, boy
But I just can't let you go.

bara så du vet, grabben

11 juli, dagen vi började prata, minns det som igår första orden och allt ! Dagar gick och jag började gilla dig mer och mer, efter ett tag träffades vi 7 augusti och 8 augusti och 9 augusti.dom tre underbaraste dagarna i mitt liv, dina blickar, din fina röst, ditt fina ansikte, allt var så himla perfekt, dagar gick du lovade massa saker, höll dom typ aldrig, jag trodde, jag blev sårad, så himla sårad, jag kan inte förstå hur du kunde göra så där mot mig riktigt, man lovar inte saker man inte kan hålla, min mamma säger massa saker, min syster också, till och med Basse börjar undra vad du håller på med, jag tänker inte sitta här och gråta över det som du sagt eller det du gör, jag är svag, men det här kan jag nog klara bara jag vill, mina kompisar stöttar mig alltid, och speciellt min mamma, även om vi bråkar så himla mycket, men jag kan lova dig, jag gör allt jag lovar jag sviker det inte, 15 augusti, vi träffades och vi kanske både är unga och dumma, det du gjorde mot mig, det är svårt att ens tänka tanken då, du brydde dig inte om ett skit efter vad som hänt den dagen, visst ringde mig 2 gånger ungefär ? och sa "Hej, vad gör du ? jag har tråkigt " bara när du hade tråkigt gick det att prata med mig, men även fast det där hade hänt, jag frågade dig massa frågor om saken, och du sa att du inte skulle lämna mig om det blev så, jag menar.. visst någon gång skulle du väl lämna mig eller jag dig, men att göra på det sättet du gjorde det var omoget, det visade att du inte var mogen alls när det gällde den saken, om jag så nu är det där, så ska du veta att jag tänker inte ens bry mig om, om du vill mig något, vill du veta något så sorry, mitt liv som du svek, mitt i skiten grabben ! jag hoppas att du är så jävla nöjd, nöjd kommer jag nog aldrig bli, aldrig i hela livet. om det är så har du förstört mig, min framtid och hela mitt liv, det måste kännas jävligt bra, jag som aldrig är lite ledsen, jag som aldrig har otur med killar, jag som aldrig bråkar med någon, jag som har det så bra va ? bortskämd snorunge ? ohnej så är det verkligen inte grabben. jag har det inte lätt bara för att jag kanske har mycket saker eller har saker jag vill ha ? När jag sa " jag älskar dig " så menade jag det verkligen, orden betydde så mycket för mig, till och med när du sa det. jag vart så glad, men jag hade visst fel, ord är visst bara ord, en bild säger ju mer än tussen ord, men ord kan vara så falska så det inte är sant, jag önskar det hade blivit bättre och att vi inte gjort det som vi gjorde 15 Augusti. för det kommer verkligen förstöra allt för mig.. jag har berättat det för fyra stycken, och tänker aldrig mer prata om det med någon. Senare idag, när du sa "det är slut" ta det via sms du, hade du vart en riktig kille hade du sagt det i telefon, jag vill inte ha ett förhållande med distans, jag pallar inte med det, och du kunde aldrig ta och komma hit till min mamma, men du frågade liksom inte så ofta om jag ville till dig, jag mådde dåligt för jag vågade inte säga att jag ville vara med dig, jag frågade dig varje dag och du lovade, men skit samma, och bara för en liten utskällning från Basse så vart du sur, jag sa det som var sant, jag sa det inte för att vara tjatig eller något alls, du måste tycka att jag är en tjatig bitch rent ut sagt, men säg då det än att snacka skit bakom min rygg. jag tänker inte låta det här bli som det kan bli, jag ska ta tag i min situation och skita i dig som du nu vill, jag är inte i den lättaste situationen, men jag har inget annat val.
du har gjort ditt, nu ska jag göra mitt.
ha ett bra liv grabben.

hem juva hem.

nyss kommit hem ungefär, jag har haft en jätte rolig dag, med dig basse, fast det vart lite pinsamt när vi skulle göra en sak.. du vet vad hahah ! orkar inte skriva vad som hänt, så ni får acca de bara.

Selånger next.

nu drar jag till selånger, ha en bra dag nu !
pusshej bitches


nyss dejtat duschen ;-)

skönt att duscha så mmh.. heheh den känslan, men nu sitter jag här med blött hår så ska blåsa det torrt men kan inte göra det för mamma var tvungen att vila en liten stund så jag pallrar mig över till Basse och gör det där, ska fixa hon också, eftersom hon inte vet hur hon ska fixa saker osv.. rolig tös ;-) så får väl ta min hårtork och springa över till na ! :-D Vi ska åka till selånger marknad, så därför. Jag nås på mobilen hela dagen och nej jag tänker inte skicka några sms för jag orkar inte slösa på dom, skickar jag något så är det för att jag har tråkigt eller för att vi skulle träffas eller nå sånt skit, men nu ska jag kila över, hörs mer i kväll, ha en bra dag ;-)

Heartbeat


gomorgon..

trött tjej hej typ ?
uscha.. jag har ont i halsen.. känns som om jag har pratat i sömnen hela natten eller något sånt där, uscha.. det gillar vi verkligen inte, morr ! Det lustiga är att jag hade sov kläder på mig när jag somnade men inte nu när jag vaknade, hahah typ wtf ? aja, jag ska upp och fixa mig och packa till matchen allt skit som ska med ni vet, men det är i alla fall finfint väder så puss på det !

just so you know..

HEJ HO LET'S GO.. jag har sjukt jävla tråkigt, och imorgon har jag match klockan tio, men jag ska vara där klockan nio, men jag tror inte att jag pallar med det, jag har så sjukt jävla ont i magen håller på att dö ! bara värker och värker.. inte ett dugg kul alls.. tror faktiskt att jag håller på att bli sjuk, men det är bara bra eftersom det är skola nu så, fast jag vill inte bli sjuk, och jag vill på selånger marknad, men jag får se om jag orkar med det, men jag ska borsta gaddarna och sen lägga mig och prata på skype om jag orkar prata med dom, så gonatt.


Svenstavik.

Kom hem för 50 min kanske ? vart på dollar store och handlat lite, köpte ett skärp, och en massa godis och chips, skulle köpt lite annat men sen så ångrade jag mig, sen åkte vi och kolla på ett ånglok, verkligen gammalt men snyggt. :-) sen så åkte vi och åt schebab&pizza, så jävla gott. Sen fick jag ont i magen och ville åka hem så vi gjorde det och det kändes som om vi åkte i timmar fast vi åkte typ bara 1h och 35 min troja ?

tre små bilder.

Tre små bilder från idag, men orkar inte lägga ut mer bilder så ni får dom där.

fyyyyyyfan !

ta mig tillbaka till avslutningen tack, då sommar lovet började, jag kom hem runt.. 14:10 ungefär, fast jag hämtade min data och några kläder och drog till Basse, och nu sitter vi här och har skit kul. ;-) hahah inte direkt liksom.. vi bloggar båda två just nu va roliga vi är :-D hahah, inte ett dugg, men jag har knäppt några bilder inte så många för jag orkade inte göra det precis, ska bara lägga över dom så kommer dom upp senare på dagen, det blir bra de !
Nu ska jag och Basse sitta på skype och vara så jävla sociala så uscha ! ;-D

Outfit !

lite suddiga vart dom men mobilkameran suger som sagt inom hus !
men nu ska jag dricka O´boy och sen så drar jag iväg te skolan med Basse.
Hörs väl mer när jag kommer hem såklart !

nightmare !


kej.. jag kan inte sova än..

1. är du kär? - jodå
2. har du snusat? - nej 
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ah
5. har du blivit dumpad? - ah
6. har du blivit slagen allvarligt? - njae
7. tar du droger? - Nej !
8. har du haft en tjej/kille? - ao
9. har du pussat en tjej? - ahah aa
10. hatar du någon? - yesbox.
11. älskar du någon? - ao.
12. har några av dina vänner svikit dig? - ao
13. har du djur? - ao
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ao
15. hatar du dig själv? - nja sometimes.
16. gillar du orange? -  nja vet inte
18. har du nån sjukdom? - inte va ja vet.
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - har ja säkert.
20. har du en gris? - hahah ne
21. har du en plattång? - ohja
22. har du en bror? - ao
23. har du sjukt bra humor? ao, eller ja venne sämst säkert..
24. har du mörkt hår? - ne
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - ne
26. tycker du om hästar? - nja
27. har du en hund? - 4st
28. har du skilda föräldrar? ao
29. har du gått på simskola? ao
30. har du sagt bög till en kille? ao
31. har du sagt fitta till en tjej? ao
32. har du fuskat? ao
33. har du en kanin -  hade
34. har du lunar? - hahah nej
35. har du MSN? ao
36. har du en syster? ao
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - ao
39. har du sett dig själv brinna? - ne ?
40. hjälper du dina vänner? - ao ?
41. gillar du tacos? - ao !
42. tycker du att du är söt? - inte ett dugg
43. har du dansat? - ao
44. har du spelat fotboll? - ao
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ao, elle vet nt
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? -njae..
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - ao
49. gillar du att tugga tuggummi? ohja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? ao
51. gillar du kläder? ohja
52. hatar du falska vänner? ao
53. gillar du räkna matte? - nej ?
54. älskar du någon nu? ao
55: har du gråtit inför en vän? ao
56. kan du sjunga? - HAHAH vet nt
57. har du sett nån dö? - nej 
58. säger du vad du vill? ao
59. är du stor? ao störst.
60. vad är ditt hela namn? - Elin Öberg
61. kan du tala spanska ? - Lite ;p
62. är du kortare än 1.60? -  Ohne ;d
63. älskar du sommaren? Ohja
64. älskar du vintern? - bara att det är så mörkt.
65. har du mer än 6 par strumpor ? - ao
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Ja xd händer väl.
68. har du haft sex med ett djur? - nej :s
69. gillar du att städa? ne
70. gillar du att sova länge? ao
71. har du vart med om en olycka? nja
72. är du förvirrad? inte nu ? :d
73. äger du mer än 6 par byxor? ao ?
74. har du förlorat en vän? - ao
75. gillar du att shoppa? ao !
76. har du varit i paris? nej
77. gillar du spindlar? Usch ne
78. klarar du dig själv? Ohja
79. lagar du ofta mat? nej
80. är du klantig? - ja :(
81. har du foppatoffler? - ah
82. har du mer än 20 låtar på din data? - yee
83. sminkar du dig innan skolan? - nej inte varje
84. har du träffat en kändis? - ao
85. har du mer än 7 par skor? nja..
86. har du busringt? - ao
87. har du skällt på din bror? - ao
88. har du en vän som skiter i dig? - ao
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ao
90. sover du med nått gosedjur? - hihih ja klart.
91. har du åkt nånstans utan att du får? aoh
92. vill du bara bort ibland? ao
93. har du tältat? ao
94. har du bränt dig? ao
95. har du lekt med levande ljus? Jao
96. har du lekt anden i glaset? neej
97. skäms du ibland? nja svårt
98. bor du i skåne? HAHAH USCH NEJ
99. gillar du hip hop/rap musik? - ahdå :d

19 Augusti.

idag har jag vart med basse hela dagen lång typ, vi har ätit hahah ! sen senare på kvällen färgade jag håret ;-d eller jo, det är nyss klart ! :-)
Om några minuter så är det fredag, och det innebär skola elin ! jag längtar inte ett dugg om jag får säga det själv.. Visst kanske lite kul men nä.. det troja inte alls det kommer bli, kanske kommer lite bilder från den dagen om jag pallar lägga ut dom ;-) men nu ska jag lyssna på lite musik och droga ner mig i sängen lite och bara mysa, gonatt sötnosar.
´
´
p.s, i miss u babe.

uscha.

jag vill inte att morgon dagen ska komma, skolan börjar ju då och jag vill verkligen inte ditt, men visst kul att träffa några men nä.. vill ändå inte. Och jag saknar min älskling, fyyfan. Menmen sånt är livet, bara att bita ihop ! Men jag ska i alla fall kliva upp snart, och pallra mig iväg till Ica troja, och köpa hår färg och bli ännu blondare, less på min banancola färg nu också, uscha fu och blä, blir mycket silverschampoo nu här ett tag, så duscha 4 gånger per dag, blir bra det, hahah nej jag skojja.

Någon..
Du aldrig kommer att svika - Basse Bergström

Är din bästa vän - Basse Bergström
Du saknar  - Adam Dufva och en annan.
Du älskar - Basse Bergström&Adam Dufva
Någon som hjälpt dig enormt - Basse Bergström !
Saknas men behövs - många

Är mer värld än guld - Basse Bergström.
Du en gång varit bästa vän med - Angelika Erkstam
Du skulle vilja vara som - hahah ojoj (;
Någon du vet du kan lita på - Basse Bergström!
Gör dej glad - Ida Fredin
Aldrig skulle såra dej - Ida Fredin
Någon som är vacker - Basse Bergström
Någon som är oerhört snäll - Ida Fredin
Du nästan har glömt bort, men vill minnas - Angelika Erskstam
Någon du alltid kan prata med - Basse Bergström
Gjorde allt för dej - Basse Bergström.

Alltid ställer upp för dej - Basse Bergström
Du skulle kunna dö för - Basse Bergström&Adam dufva och Ida Fredin.
Du inte förstår dej på - josefin..
Du vet älskar dej - Basse Bergström
Du alltid har det roligt med - Basse Bergström och Ida Fredin.
Betyder obeskrivligt mycket - Basse Bergström.
Någon som alltid funnits där - Angelica Bergström.
Är underbar - Adam Dufva, Ida Fredin, Basse Bergström.
Du finns för i vårt & tort - my friends.
Gjort mycket, men inte fått lika mycket tillbaka - Sanna Larsson
Vill bli som dig - nobody.

JAG VILL HA.

Jag vill ha nya hundar.. en golden, en broder collie, och en husky.. dom är så fina. :-(
och andreas mobbas för han har en broder collie den jäveln ;-o nedå.. hahah, men jag vill ha.
fast det finns mycket man vill ha men inte kan få, jag har ju redan 4a hundar och fler skulle nog aldrig gå.. pappa eller mamma skulle aldrig gå med på det hur mycket jag än bad dom, hahah, som dom säger, vi har nog med hundar eller ao, dom är skilda för er som inte vet det.. ;-p

me love it.


09:05 ?

klockan är runt fem över nio, och jag har vart vaken ett tag, vaknade av att datan lyste på mig, hahah ! och när jag kollar på datan så ser jag att det är någon på skärmen som sover på andra sidan, så jag råkade somna när jag pratade på skype, fatta pinsamt ? :-o HAHAH. nej då.. inte så pinsamt om man tänker efter, men ändå.. jaja sånt händer, sitter och drogar en alldeles underbar låt och ligger i sängen, men funderar på att somna om igen, skulle vara rätt så skönt..

nyss kommit hem.

Först var jag ute med Basse, sen efter det så gick vi till shell där vare bara massa tråkisar så vi gick vidare mot konsum, på vägen träffade vi Jura&Stefan, men dom skulle in på shell, så vi gick vidare till konsum, där så knäppte vi massa kort för vi hade inge annat att göra, så hittade vi en cykel så då tog vi den men Basse var rädd att någon skulle säga till oss, men jaja, då träffade vi Emil&Max eller dom ringde oss, och sa att vi skulle dra till konsum igen för vi cyklade runt på den där cykeln lite här och där, så vi drog dit, och dom var redan där och då drog vi till ica och tog en kundvagn, och blev körd i den, max åkte och emil sprang med den och då sprang emil mot gräset så han ramlade med hela vagnen över han och så vidare.. tyckte synd om han.. !sen så gick vi vidare och råkade kliva upp på en bil då blev vi jagade av någon gubbe i en orange bil, och  det var inte kul alls för vi hade punka på cykeln.. sen så hoppade jag av och sprang upp på en grej och Basse cyklade vidare, och max, emil hade redan hoppat av och sprungit iväg, sen så kom han fram och jag bara ropade på han, och han bara glodde på mig sen så kom han, och då bestämde vi oss för att leta reda på dom andra så vi gjorde det, sen så gick vi te negerbaken och gjorde typ inget, så jag drog hem, fett skönt att vara hemma nu, men nu ska jag prata på skype sen sova. :-) skriver kanske mer senare eller något får se.

HAHAH lite gamla bilder men inte så många.


bilder från cupen.

såg att Linnéa hade lagt ut bilder på hennes blogg, så jag var där och naffsade några. :-)
snygga bilder ohja ;-) orkar inte skriva vilka alla är under så ao..


goooomorgon.

eller godag.. min syster kommer snart hem från skolan, tragiskt nog, hahah :-D nej men ändå, hoppas hon gillart ! hon har liksom längre jullov än mig, hon har 3 veckor och jag har 2 veckor ? det är inte rättvist. Men i don't care.. men jo jag bryr mig.. hahah, men i alla fall så ska jag snart gå ner och äta lite frukost, eller frunsch !

jag orkade inte.

orkade inte lägga ut bilderna idag, hade ingen ork heller eller tid ! så ao, men jag ska sova nu, vända tillbaka dygnet liksom, har ju skola på fredag så bara att hålla upp nu i några 90 dagar som terminen har ? äsch jag minns inte vad det stod, så gonatt nu sötnosar !
fast den här kan ni få på frigge(ida) snyggtös ;-) före vårt snöbolls krig. :-D


vart med ida. :-)

Vart med ida idag, och hon fick ner mig i vattnet idag ! på vojen :-(
uscha säger jag bara, vi har pratat på skype också, hahah.
och nu väntar jag på att basse ska duscha och fixa sig lite, sen ska vi dra ut, och hitta på något skoj ;-)
men bilderna får jag inte riktigt över på datan bara några ;-o men jaja, dom kommer snart lovar jag.

god dag !

hahah, kan ju inte skriva godmorgon så ;-)
men jag sitter och pratar på skype nu, men ska snart gå ner och äta lite, innan mamma börjar skrika osv.. vore inte alls kul. men inte sovit någon ting nu på morgonen, alla har bara ringt osv ! det är inte alls kul !
men jag ska gå och äta nu ja, så skriver mer senare. :-d

okej, fixar de imorgon.

jag är för trött nu, så jag säger godnatt sötnosar !

vart med basse&frigge.

idag så  har jag vart på söråker skolan, och en gjort en massa saker där.
Sen så åkte vi till birsta och fixade en massa saker där, sen efter det åkte jag till faster Anki.
Vi gick på apoteket och köpte en sak, sen gick gick jag till tåget och åkte hem, sen där stod basse och väntade på mig, kramkram vart det då, jag gick och tröst åt lite.. för jag berättade lite saker, så yami på mat. ;-o
efter det var vi med, Leon och David, dom hade fixat lite låtar till oss, sen så drog vi och dom också, vi drog hem, och träffade med ida och vi drog till spegeldamen och ida ramlade ner, HAHAH.
Bilder kommer senare på det eller imorgon eller något, fast fick inte någon bild när ida ramlade ner.. så synd men fick lite andra bilder när hon var blött osv.. hahah :-D

hade bara lust.

tog bort musikspelarn. den va så jävla jobbig bara.

soo true.

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness

tidsfördriv ;-)

ÄRLIGHET

Ditt älsta hångel? -  ahde vet ja inte..

Hur många har du varit riktigt kär i? 2.


När kramade du någon sist? igår

Har du svårt för att bli kär? mjae.. vet nt..

När kysste/hånglade du med någon sist? igår

När fick du senast en komplimang? igår troja.


Har du hånglat med någon av samma kön? hahah ah


HAR DU NÅGONSIN

Playat? nej

Hånglat med någon riktigt ful? hahah ah

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?  neej

Gjort något riktigt dumt? klart jag har, det har de flesta ?

Gjort något du verkligen ångrar? jodå..

Gjort något olagligt? vem har inte ?

Blivit polisanmäld? ye..

Slagit någon? heheh jorå..

Skämts över dig själv? hahah ah, men har svårt med det.

SENASTE MÅNADEN:

Saknat någon? - aa "

Ångrat något? - aa

Ljugit? - a

Svikit någon? - nej de tror ja inte.

Haft sex? - vem vet

Gråtit? - jaa

Skrattat? - yes !

Slagits? - nja judo ? 

KÄRLEK

Är du kär just nu? -  aho

Har du kysst någon idag? nopp

Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? yes

Har du ett förhållande? -  ao

När går gränsen vid otrohet? -  kyss ?

Har du varit otrogen? -  nej.

Är du romantisk? – hahah hm (-;

Är du svårflörtad? - hahah nja..

Har du lekt med någons känslor? - nej

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande.


Är du en bra pojk/flickvän? – HAHAH ohja , bäst!

Hur många har du varit kär i - fortfarande två


Vem sov du senast bredvid?  tussi

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat


SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng? jag ?

Såg dig gråta? ehm, ja vet inte

Fick dig att gråta?  hahah jadu..

Du gick på bio med? Frigge ;-)

Du pratade med i telefon? Eva


DU

Fullständigt namn? elin olga kristin öberg.

Vart bor du? - Ånge


Bor tillsammans med? - mamma o syrra


Husdjur? - katter, hundar, getter, höns, kycklingar, kommer inte på fler nu..


När är du född? - 1996

Hur många har du kysst? –  haha jaru, räknar inte

Vem kramade du senast? – Adam

Duschat idag? - nej ;p


Pussat någon idag? - nej

vilka kläder sover du i? - trosor o stor t-shirt

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? har jag säkert

Vill du ha barn? sen, aah

helt underbar dag.

inte bloggat idag.. eftersom jag har varit med Adam, liksom busy ;-)
hahah nej men vi har myst :-) och sen så var vi ner till ljustorps ån lite, sen efter det så gick vi till duschen............
nej då hahah, vi bara tvättade bena ;-)  och händerna osv.. hahah inte allt. har varit en helt underbar dag tycker jag. mycket som har hänt, och ändrats på nu.

skype.

sitter och pratar på skype, med anton. han har snyggt efternamn, hahah ;-) anton öberg.. och vi snackar typ inte om något, hahah ! Men jao, jag drogar min O´boy..
my new phone. sexiibaby ! hahah :-D nej men min nya mobil.. som jag hittade här hos pappa, patetiskt va ? Nej, det tycker jag faktiskt inte.. för min W302 är sönder så daaaaaamp på den, fast den funkar väl men, den är så jobbig för den startar om sig om&om igen.. så det är störigt.

secondhand serenade. ♥

jag älskar hans röst, så sjukt skön&fin.



usch fy blä urk.

Trött som fan på det här nu, vill du mig något kan du ta och masa din jävla röv hit också, i stället för att jag ska komma till dig hela tiden ! USCHA !

inte alls prat sugen så bäst att inte prata med mig.. pratar med dom jag vill/orkar med, bli inte ledsen om ni inte får något svar !

14 augusti.

jag sitter i sängen och funderar på om jag ska åka in till stan och köpa hårfärg.. för jag står inte ut med banancola längre, fast vet inte hur jag ska ta mig in riktigt.. eftersom pappa är bakis&Eva skulle aldrig skjutsa in mig heller.. men jaja, får höra vad dom säger. :-) Händer typ ingenting här så det är verkligen skönt.. lugn och ro ! ingen mamma som väcker en eller något, sova hur länge man vill även om jag har varit vaken sen klockan 9.. men jag kunde inte somna om.. synd om mig ju. jag ska ut med Raia tror jag, lilla pluttan, fast jag orkar inte om hon är busig.. hon är så jobbig då.. ;-o så vi får se, ska gå ner och ta mig ett glas O´boy nu, älskar O´boy ja.. yamii.

telephone U.S. Soldiers.


old lady gaga. HAHAH


gonatt troja

nu ska jag snart sova, har så tråkigt också, längtar så sjukt mycket tills det är morgon och allt så oh my god. :-) men finns väl på msn tills jag somnar, hahah ;$$ illa där elin illa.. aja, om inte så gonatt sötnosar. (L)

nyss kollat på film.

nyss kollat på några filmer, eller en serie som heter "Vänner" ! måste ju säga det att dom är bra patetiska, hahah ! jag har ju faktiskt klippt mina naglar nu.. så nu målar vi dom vita&fina ! det blir finfint. men det här var bara ett snabb inlägg så, skriver mer senare säkert, hörs senare !

jag orkar inte..

.. gå ner och äta.. det är så jobbigt ! ;-o
hahah, nej men ändå.. jag ska väl ta och gå ner kollar lite busstider :-)
så jävla sött va ? mhm. me love.

hos pappis

är hos pappa nu, nyss varit ute med raia älskling. och jag brände mig på brännnässlor.. :-( jaja sånt är livet..
jag är lite små hungrig också.. jag har inte ätit något än så lite mat skulle inte sitta fel, hoppas det blir något gott. dom ska bort i kväll till polackerna för dom ska tillbaka till polen och inte fan vill jag äta polsk mat direkt.. så ao..
saknar dig också bassiis :-(

Timrå !

Far iväg till pappa nuja, så bloggar mer senare, smsa !

texten (y)

alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan,
det långa mjuka håret, det smala midjemåttet.. även fast vi vill,
men vi har inte heller valt att se ut såhär, vi föddes bara till det,
så älska mig för den jag är&inte den jag borde vara ..

tagit bort.

Nu är min förra blogg borta. så det är sköööönt.
men btw, somnade runt 4 något över var den, och jag vaknade själv vid 10 något, precis då stod mamma och ropade på mig och började fråga massa frågor osv.. och jag var ju liksom as trött inte fan orkade jag lyssna precis ? hahah, aja, nu ska jag vänta på att Adam ska vakna/höra av sig, så jag vet att han lever ;-) nu ska jag droga secondhand serenade och bara mysa lite, tills mamma kommer få något utbrott på mig, för att jag inte kommer ner och äter något med dom.. men jag är inte hungrig nu ja.. så blää.. vet inte riktigt vad som kommer hända idag så kan typ inte skriva det, men nu ska jag mysa lite, puss !

hahah jag har kommit långt till sängen..

jag har inte kommit dit ens.. eller jo det har jag faktiskt men inte längre än så !
jag&jura har haft lite kul på paint.. ah.. vi äger på det så är det bara.
vi är lite depp troja... han är bättre än mig. :-D eller hur ?

time to sleep..

gonatt alla sötnosar, så tråkigt så bläääääää.. sov sött !

baaananer

jag är hungrig troja.. inte trött i alla fall finns några sociala på msn just nu i alla fall, kyss på dom !
hahah nej då, jag funderar på om jag ska ta tåget till sundsvall imorgon igen.. och vara med adam förstås.. :-) hahah, men ah vet inte.. och jura har någon jävla msn som ah vettefan.. jag vill ha den i alla fall.. så mäktig är den.. hahah jag skojja nej men jag vill ha den.. fusk ! jag har bytt bdb namn osså bara så ni vet. men nu ska jag vara social på msn, så vill ni något finns jag där.

eminem♥

så sjukt bra röst, och fin är han också, enligt mig.

Sundsvall. ツ

idag har jag vart i sundsvall, med mamma&mormor. hahah, ah men så äre !
jag köpte bara en BH för jag har dåligt med såna tycker jag, bara vita osv.. nu har jag en rosa också. ;-) hahah ! aja jag ska dammsuga mitt rum.. för jag har massa äckel larver på mitt rum ! jag håller på att dö.. nej då men det är äckligt.

duschen !

nu ska jag duscha sen blir det väl fix, funderar på om jag ska pallra mig iväg på ica och köpa hårfärg också, ahop, men jag vet inte får se vad som händer, aja silverschampoo nu och sen ska jag väl fixa andra saker, hörs mer senare !


OUTFIT !

där ser man mitt fina halsband också, adam älskar dig så sjukt mycket.
fast sen byte jag kläder när jag skulle ut, hahah rolig ja e ! :-d

snöbollskrig !



ändrade planer.

ska inte kolla på film, bestämt mig för att åka till Ove.
och klippa gräs.. få in lite caash ! vet inte hur mycket jag får men jaja, blir väl bra de.
sen ska jag till sundsvall snart, har jag bestämt mig för, till pappa då.
men jag vet inte när jag ska åka, kanske om några dagar ungefär Fredag ? jaja vi får se !
ska gå bort till ångebyn nu, puss !

aaaaaaaaaah

jag kommer inte på någon rubrik så strunt samma tyckte den vart rätt så bra ändå ja ;-D
men nu ska jag ta och kolla på film, en fin solig dag och jag är inte ens ute.. när det regna då var jag ute men inte nu när det är sol ? jösses.. tänkte nästan säga att jag inte hade vart ute på 3 dagar, men jag kom på att jag var ut igår när jag skulle äta på Ånge snabbmat.. heheh ! men aja, jag har börjat lyssna på secondhand serenade han har så sjukt skön röst så det är inte sant ! mums ! pusshej !

why ?

perffa depp låt asso.

dejt.

Elin dejtar kudden nu så.. vi hörs senare.

okejokej nu äre såhär !

igår så orkade jag inte städa mitt rum så mycket måste jag säga, så idag har jag gjort det, klockan 10:07 började jag städa det, woow va ? men jag måste bara gå ner med lite disk&sen ska jag börja städa undervåningen också ! vafan är de med mig ? städa hit och städa dit. Värsta kicken ;-o
bilder på mitt rum kanske kommer senare.. jag orkar inte knäppa några nu och det är inte riktigt klart liksom. :-) men jag har suttit och spelat tv spel med min syster nu, och hon vann som vanligt.. hahah ! men inte blir jag ledsen över de inte. :-D
wii (Y) det är faktiskt sjukt tråkigt.. fattar inte varför alla tycker det är kul ?

sova eller inte ?

funderar på att lägga mig, men ah venne..
men jag ska kolla på to fast to furious 1 nu ja, älska filmen inge mer kan man ju säga. :-)
sen blir det väl, 2,3,4 och 5an om vi har 5an, faktiskt ingen aning om vi har den.
Finns på mobilen så länge, puss !

ojdå..

.. jag har legat i sängen typ hela dagen.. fast jag har varit på Ånge snabbmat och ätit schebab med syster.
Men sen gick jag hem och la mig igen, jag är så himla trött och allt det är jätte jobbigt måste jag säga. Imorgon så ska jag kanske åka ner till Adam om det går för han förstås, mamma har redan fixat så jag tar mig ner gratis så det är bra de. (y)
bussen i Västerås som var på donken, jag tyckte den var skit snygg ! som bussen i harry potter va ? ;-o
ah tror det var så den liknade i alla fall. men nu ska jag kolla på en film och mysa lite granna, är på så jävla mys humör så det är inte sant, ska be mamma köpa hem chips&dipp så jag har något att mumsa på, puss !

your dreams are beautiful

'
'

t-t-tråk i have.

jag har as tråkigt och jag har inget att skriva om och inget att göra så ett onödigt inlägg gör väl inget ? nej jag tänkte väl det ! ;-)

hahah.. vi hörs !


jag kan inte sova..

ligger i sängen, och det går absolute inte att sova !
så jag ligger och lyssnar på spotify, på en alldeles underbar låt om&om igen, på lite små mysig ljud nivå ni vet, fryser gör jag också, kul va ? fan iskallt nu förtiden.. inte ett dugg kul ! men jag ska sluta sitta vid datan nu och försöka somna om, klockan är ju bara 09:01 ? det är ju inte alls så mycket..

"Cause it's you and me and all of the people with nothing to do"

'

G O N A T T F O L K E T !


It's a beautiful mess and it's deep down, down

du är värd att dö för, älskling.
God damn you're beautiful to me  ,


fundersam..

Jag vill ta percing i naveln, så ska jag ta det eller inte.. ? va jobbigt..
kan inte bestämma mig alls ! i såna fall tar jag det nästa år, så det blir bra de hoppas ja.

hahah jag är yt nörd. ;-o

den här låten va väl bra va ? ;-) HAHAH.

andas in, andas ut.

ligger i Sången, Med Högsta volym OCH lyssnar in den here OM & OM Igen, sa sjukt bra låt.
"

Jag minns år sedan
Någon sa att jag skulle ta
Försiktighet när det gäller att älska
Jag gjorde, jag gjorde

Och du var stark och jag var inte
Min illusion, mitt misstag
Jag var slarvig, jag glömde
Jag gjorde

Och nu när allt är gjort
Det finns inget att säga
Du har gått och så enkelt
Ni har vunnit
Du kan gå vidare berätta

Berätta för dem allt jag vet nu
Shout det från hustaken
Skriv det på Sky Line
Allt vi hade är borta nu

Berätta för dem att jag var glad
Och mitt hjärta är bruten
Alla mina ärr är öppna
Berätta för dem vad jag hoppades skulle vara
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt

Fallande av kärlek är svårt
Sjunkande för svek är värst
Broken förtroende och brustna hjärtan
Jag vet, jag vet

Thinking allt du behöver finns där
Bygga tro på kärlek är värst
Tomma löften kommer att bära
Jag vet, jag vet

Och nu när alla är borta
Det finns inget att säga
Och om du är klar med pinsamma mig
På egen hand kan du gå vidare berätta

Berätta för dem allt jag vet nu
Shout det från hustaken
Skriv det på Sky Line
Allt vi hade är borta nu

Berätta för dem att jag var glad
Och mitt hjärta är bruten
Alla mina ärr är öppna
Berätta för dem vad jag hoppades skulle vara
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt!
Ooh omöjligt (yeah yeah)

Jag minns år sedan
Någon sa att jag skulle ta
Försiktighet när det gäller att älska
Jag gjorde

Berätta för dem allt jag vet nu
Shout det från hustaken
Skriv det på Sky Line
Allt vi hade är borta nu

Berätta för dem att jag var glad
Och mitt hjärta är bruten
Alla mina ärr är öppna
Berätta för dem vad jag hoppades skulle vara
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt
Omöjligt, omöjligt

Jag minns år sedan
Någon sa att jag skulle ta
Försiktighet när det gäller att älska
Jag gjorde ..

okej..

.. jag är lat.. städar imorgon istället, ah.. ja ska väl ta och deppa i sängen nu ja, sova lite mer, och bara tare lugnt och sen städa mitt rum senare ikväll, blir bra de, vart väl lite mycket bloggning nu hahah på några minuter och det men skit samma, nu ska jag städa mitt rum.
Hörs mer ikväll, puss !

Städexpressen E !

whoho, hahah jag ska städa hela undervåningen, och övervåningen nu ja, sjukt va ?
Tänk er mig städa liksom ? hahah :-D ah jag tycker det låter sjukt ja. ;-) men i don't care, måste det städas så måste det, mitt rum behövs också städas och blä.. men bara att bita ihop, kanske kommer några bilder, där jag har städat så får ni se hur duktig jag är på att städa, hahah jag är ju så bra på det ja :-D


(y)

bra låt.


hoppsan sa !

igår så var jag ute typ hela kvällen, för basse skulle träffa Christian, och vad som hände mellan dom ska vi inte ta upp här ;-)
hahah, väldigt sött tycker ja ! fast ao min mamma typ hatar mig nu, för att jag inte hade mobilen på och bara stack efter hon hade hämtat mig, men liksom kul att vara hemma då ? finns inge att göra då ju. :-) så jag stack ut igen, jag kom hem någon gång över 12 då pratade jag med Adam, och Adam kanske ska komma ner hit idag bara han tar och vaknar den lilla muppen :') håller på att sakna ihjäl mig totalt !
och jag har basse förbud också, troja i alla fall, och det är fan inte kul, kul att inte få vara med sin allra bästa kompis liksom ?
får väl ta och nörda Adam hahah :-D nej men känner mig lite desperat, om jag skulle behöva det.
En bild på mig när jag var i Timrå, ah där ser ni min storlek på koftan också ;-) hahah !


öbeeeerg

old pic dåva ;d


tråkigt man kan haaaaaa ;-d

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER




KÄRLEK:


Är du kär just nu? -  aa
Har du någon kille just nu? - aa 
Har du dumpat någon?-  aa
Har någon dumpat dej? - aho
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? -  neee
Vem kramade du senast?- adam 
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - verkligen inte.


SKOLA:

Är du duktig i skolan? - men att ja e ;-)
Har du bra betyg? -  ah de vet ja inte ;-d
Har du fått göra om ett prov någongång? - heheh ah.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ohja ;-)
Sköter du dej i skolan - oftast men ibland äre bara för mycke ;$
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - aaah ja drogar tuggummi, för er som inte vet.
Haft mobilen på lektionstid? - men ahah aa ?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - AH HAHAH (min morsa..)

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 4 pluuuuus alla miljoner djur vi har.

Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar ? - aa
Trivs hemma? - sometimes
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ahah nej inte rymt.. men gått ut
Har skrikit och slagit din mamma? -  skrikit har väl alla typ..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - aa
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, hora? - aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - vet nt

VÄNNER:

Du har vänner? - NE JAG ÄR MOBBAD :'( men klart ja har..
Du brukar vara med? - basse, ida osv..
Vem/vilka var du med sist? - basse
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - hahah de är klart !
Är det okej att ha kill-kompisar? -  HAHAH aa

Har du pussat någon av dina kompisar? -  men aa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nee
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? -  aa

FJORTIS:

 


Du sminkar dej varje dag? - nopp
Putar med läpparna på kort? - Men självklart ;-) hahah nej

Tar kort på dina bröst? -  HAHAHA NEJ
Använder foundation på läpparna? - nopps
Super dej packad varje helg? -  HAHAH nej
Du har kysst en tjej? - aa ô.o
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - venne ?
Ditt hår e knallblont? - nepp förstört äre, aah..

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? -  aa
När drack du alkohol senast? oj.. eh.. näre var skolavslutning, troja ;-o
Vem bjöd dej på alkohol? - hemligt ju.
Vad var det för sorts alkohol? - cider, öl e inge för mig..
Brukar du dricka alkohol? -  nee
Har du druckit öl? - aa.. och ja säger blääääää !
Tycker du om öl? - verkligen inte. xd
Har du varit full? - nja

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - nej inte alls :d
När grät du senast? -  ohh.. vet inte
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - hahah nja.. troja inte
Du har slagit ner någon? -  men aa ;-d värsta kungfuu tjejen här ju.
Du har skadat någon med flit? -  aa :-/
Har du någon gång viljat döda någon? -  mhm !
Vem bråkade du senast med? -  Mami
Du har blivit våldtagen? -  HAHAH aaa :'( nej de har ja inte.


finlåt.


chalalala

nyss kollat klart på den där filmen, det var 2 h och 8 min den var rätt så lång, och sjuk var den kan jag ju lätt säga ! magad. men nu ska jag pallra mig hemåt, så mamma slipper få något utbrott på mig, hahah ! men ah vi får se om jag bloggar något mer ikväll, höörs ! ;-)

'

just wanna close your eyes, baby.
you're beautiful, soo damn beautiful.

under cupen..

.. så kom adam ner dit 2 gånger, och ah, de klicka direkt, värsta chill asso !
Sen så hade vi match idag klockan 09:40 och jaa.. jag var sjukt trött ja ! men de var typ alla andra också så det e lugnt ! hahah :-D sen åkte jag till matfors efter jag ätit på donken med basse&kattis, så ah.. fick mina cheese burgare som jag har tjatat på sen i torsdags.. lite patetiskt ju, men jag älskar dom så sjukt mycket, det är så saftigt eller hur man säger, gott och ja de vanliga :-o
i matfors så satt jag och väntade på statiol på att adam eller hans morsa och han skulle komma och då så kom hans morsa och inte fan visste jag att de var hon eller.. hahah men ah, hon var jätte trevligt tycker jag och jätte snäll med andra ord. Jag och adam hade det i alla fall jätte mysigt tycker jag, vet inte vad han tyckte men aja. :-D gubben, du är mitt allt asso. men ja.. just nu så sitter jag hos basse&kollar på en film och hare mys, nej då..  men vi sitter och kollar på "när mörkret faller"
värsta turkfilmen, men den duger för mig. hahah ja e ju lite små turikg av mig ja ;$$$$$$

cupen.

jag har i alla fall haft det as kul ja, kanske inte ni andra men det hoppas jag ni har haft !
väldigt bra spelat också av dom flesta, hur de gick får ni då inte veta ;-) får ni ta reda på nå annat vis ;-d
men ja som sagt jag är hemma i ånge nu, och jag ska snart äta så ska väl blogga mer efter jag vart med basse på konsum. kommer skriva om lite andra saker då än bara fotbollen också !
finfin låt.

NY BLOGG !

yiiiihooo bättre försök här dåva, eller nej inte försök, men ny blogg pga den andras namn osv.. :-)

vill ni mig något så finns jag väl här nurå, kommer radera den andra bloggen senare, så ah..

skriver mer senare ska fixa lite nu på bloggen och de ;-)