chilling

chillar hos pontus just nu och har lite halvt ont i huvudet, men inget jag kan göra åt saken. jaja puss
 

Even the smallest of words can be the ones to hurt you, or save you

nu ska jag ta och fara ner mot sundsvall för att träffa pontus som är med clas och någon tjej, i alla fall så ska jag träffa min faster också så ska gå med henne på stan innan jag träffar pontus och dom andra :) har även snackat med farmor och planerat lite med henne, men nu ska jag mot stan, kram. :)

mitt hjärta trillade tillbaks

 

i make them up to you

idag ska jag bara ta det lugnt och chilla, skulle bli oväder senare mot kvällen så får hoppas på det bästa..  :) men har ungefär inget att blogga om idag.. kan säga att det inte händer ett skit. :) i alla fall så här är några bilder som jag tog i östersund, jag var så duktig och lämnade kameran hemma på laddning så är dåliga mobil bilder.. höhö.
 
 

Östersund på G.

är extremt död känner jag och mår lite smått illa men kan beror på hur mycket jag sov inatt.. men jag klagar inte;) kom hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag och ska fixa mig lite alldeles snart men tänkte bara blogga lite innan :) blir att dra mot yran om en timme ungefär så det ska bli rätt så kul :) men måste skynda mig lite nu så jag hinner bli klar med allt som måste bli klart så bloggar antingen i natt eller imorgon med några roliga bilder kanske ! :)

båt tur med underbaraste

idag for vi ut med båten och åkte till ett ställe där vi spelade kort och satt och pratade lite helt underbart. :) senare ska vi dra och bada med några hoppas det är varmt i vattnet i alla fall ;)

wonderful place

Hoppsan sa, idag drar jag och älskling hem till honom och jag är där tills på fredag eftersom jag ska till yran så måste jag åka hem då.. :) sen drar han iväg långt ner.. så får hoppas han får det kanon på semestern ;) men om vi ska hinna med tåget måste jag nog kila nu :) kram

alldeles för trött

för trött för att blogga och har annat för mig som att umgås med pojken min så ska ta och vara med han och bara njuta av det underbara vädret och lyssna på lite underbar musik :) livet leker

take me out of here

har ungefär inte tid med bloggen nu när pontus är här känner jag så uppdaterar ju sämst.. så iaf kan jag säga att idag har vi mest varit ute i det fina vädret.. eller fina och fina sådär.. och morgon dagen är oplanerad atm vet itne riktigt om det blir som, men nu är jag trött och vill sova så jag säger godnatt nu. 
 

frusen som en gnu.

hua, sitter just nu och fryser och det gör pontus också, sitter i alla fall i sängen nu och ska värma oss lite efter denna moppe tur, har varit i lombäcken och spelat kort och haft lite små mysigt, och tidigare underdagen bjöd ingelöw oss på fika, gott. men nu ska jag göra annat. kramis

beautiful

sov bort ungefär hela morgonen sen har jag och pontus suttit och spelat lite wii och han har retats som en gnu.. menmen, om cirka en timme ska vi till berit på middag och annat så puss

måste få något gjort..

mitt rum ser ut som kaos.. och i brist på att göra något ska jag städa det och sedan ta en snabb dusch. :) 
känns som att det kommer bli toppen, för känner att mitt humör är lite sisådär idag visa stunder, har faktiskt ont i huvudet så beror nog på det får jag hoppas. :) men nu ska jag få något gjort !

young love stealing my sleep but so what

inte haft tid alls med att sitta vid datorn idag, började med att jag klev upp och for till ove klippte gräs hos han i flera timmar... sen hann jag bara hem så säger ida att vi ska gå och köpa glass men slutade med att vi köpte både kebab och glass rätt så bra dag i alla fall :) men sen gick jag och ida och tog ett dopp på vojen och kallt vare.. men sen kom mamma och hämtade oss så for vi till ove sen har vi åkt bil tills nu och känner mig rätt så trött nu, så godnatt ! :)

life is life, lalala

varit hos faster i sundsvall idag för att hon fyller 40 år idag ! stort grattis :)
sen har jag suttit på en buss i 2h och det är ungefär hela min dag.. sen så när jag kommer hem har mamma gjort langos och så bjudit hit cilla och jens för att äta :) och nu sitter dom och kollar på den nya sherlock holms filmen. :)  

moppe tur till sundsvall och hem !

frusen och allt just nu känner jag sitter under täcket och kollar på navy cis just nu efter en lång dag i sundsvall med Sara, Jerry och Ida drog även till matfors och träffade älskling ett tag, helt underbart ♥

in the end it dosent matter

Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu har alldeles just duschat så ska strax torka håret sedan vänta på att min syster ska komma hem som hon inte har gjort än.. undrar om hon dött ? :| men hon kommer förhoppningsvis snart. 
Eftersom jag känner att jag är så bra på att lägga upp bilder atm så bjuder jag på en låt istället, gammal med fortfarandra bra.
 

you don't need anyone who dosen't need you

Idag for vi till Borgsjö och fika med 4 st salthammrar och senare for vi hem till dom och spelade lite kub gick väl sådär, men 96: orna ägde i alla fall ut 94: orna så jag gnäller inte ;) hahah men nu ska jag ta och chilla och vänta på lite andra saker som kommer hända !

Life is a beautiful gift

idag har jag åkt mopped till lombäcken och gjort de mest konstiga övningar och saker.. menmen familjen annorlunda eller vad ? hahah, men sen började det regna och vi passade på att gå in på ica och köpa lite gottigott och hyrde en film :) som vi just nu kollar på ! pratar dessutom med älskling i telefon, fick han att börja med ett spel som han bara gnäller på, hahah så söt. men nu ska jag göra annat, puss :)

mot bräcke !

hann bara komma hem så säger mamma att ove ska till Bräcke så vi ska följa med ska bli kul. :)
i alla fall fyller min underbara mormor år idag så måste ju passa på att säga grattis till henne ! men nu måste jag ta och fixa mig eftersom vi strax ska fara så bara skynda sig. :) kram

if you want to

nyss kommit hem just nu varit ute och suttit framme på konsum och bara tagit det lugnt med en underbar vän, men dagen igår var rätt så lång känns det som för känns som jag gått igenom hela hudik.. hahah ;) det är ju nice de med men ändå ! nu ska jag ta och sova så godnatt ! :)

hemma från hudiksvall

två nya saker jag köpt och fått idag, vill tacka Berit för telefonen det var jätte snällt av henne. 
Idag har jag yrat runt i hudik med sebbz som det var as längesen jag pratade med men vi trallade mest runt och pratade lite och sen köpte jag även en tröja men har ingen bild på den och sen for jag hem till älskling och var där en liten stund sen nu har jag kommit hem och ska alldeles strax ut igen, fullt ös !

mot hudiksvall

Idag så bär det av mot glada Hudik. :) vet inte riktigt vad vi ska göra där men någon slags av shopping och annat tok troligen. :)
har nyss duschat så jag måste ta och lägga på några kol, eftersom mamma nyss sa att Berit ville åka 11.. så dags att skynda sig kanske ! bloggar mer ikväll, kram

Haverö strömmar.


du måste flytta på dej

bloggen har sett ut som ett helvete.. och nu har jag tappat orken så nu får det se ut såhär ett tag. :)
vaknade för ett tag sen och känner mig fortfarande helt död.. Härligt värre !
ska alldeles strax gå ner och ta något att fika sen titta lite på tv och gå igenom era kommentarer. :)
 

rolig liten dag med underbart besök


You can try but never stop me

tjoho, har hittat min kamera laddare så nu kanske det kommer komma fler bilder äntligen, men idag fyller min syster 18 år så har firat henne och lite annat plus att idag har jag och pontus 1 månad och det känns alldeles kanon. :') mycket som händer & kommer hända idag så ska passa på att slöa så mycket som jag hinner.. ;)
men nu ska jag ta en dusch och sedan fixa bloggen ! :)

You make me feel good, you make me feel safe

har varit och hämtat mitt körkort idag och man ser ju hemsk ut :( hahha menmen idag har jag tagit det lugnt eftersom att jag haft huvudvärk och har det fortfarande nu så blir det nog lite lir och bara chilla lite till :) det är ju så underbart väder ;)

lång moppe tur..

jag är helt totalt genom blöt just nu.. men har i alla fall myggbet över hela mig och knottbet.. jag känner verkligen hur det klias överallt, men tänkte säga att jag haft en underbar helg hos älskling och vi har badat och kollat på film och varit på någon släkting träff av något slag. sen kom mamma och ida och hämtade mig och dom sa att vi skulle till bredsand för att kolla på en moppe.. och jag vart såå sur för att jag inte skulle få den jag ville ha, så kommer vi in på Tempo och då säger dom att det var den jag ville ha så skulle jag köra den hem så har nyss kommit hem ungefär och nu sitter jag under täcket och drickar varm oboy ! :)

skottlands bilderna !

 
 
 
 
 
 
 
 

bråttomt

har nyss ätit efeter att ha varit med saltis idag och vi har åkt fyrhjuling och klättrat och hoppat på stenar eller hur man ska beskriva det.. men nu ska jag i alla fall med tåget som går alldeles strax så jag hinner inte skriva eller säga mer så puss&kram

känner mig som en levande fisk på torra land..

känner mig trött och sliten.. och så lovade jag tydligen att hjälpa morfar att klippa gräs.. hahah mycket man kan säga medan man är trött ungefär, mmh.. haha ;) menmen sånt är livet ibland så nu ska jag ta och kliva upp sen fara till lombäcken och jobba lite. :) mer av dagen är inte bestämd så får helt enkelt se vad som händer framöver. :)
fast innan jag åker ska jag lägga in några få skottland bilder. :) blir inte så många som planerat men om jag inte gör de nu så blir det troligen inte gjort alls. :)

gatufesten 2012

har ungefär nyss kommit hem och har tagit in alla grejer, dagen var rätt så lyckad, massa folk och rätt så bra låtar.. :) jag som älskar karuseller skulle självklart åka.. och no limit var nog den bästa av dom ! För den andra som var ungefär likadan fast för mindre barn var kort och tråkig, så go no limit ♥ men nu ska jag ta och fixa mig till sängen för jag känner att mina knän är helt slut, hahah :) så bjuder på några få bilder och där efter säger jag godnatt !
 

mot sundsvall

hua suttit och läst lite och väntat på att ida ska bli klar med övningskörningen och nu är hon äntligen klar så vi ska ta och fara till sundsvall och göra massa tokigheter bland annat shoppa och kolla på gatufesten, kommer bli riktigt kul. :) men måste gå innan dom börjar undra vart jag tog vägen, kram

dagen kunde ju vart roligare..

idag har jag inte gjort ett skit ungefär mest suttit och läst och kollat på modern i midsomer :) nu ska jag i alla fall göra en massa annat för jag känner mig lagomt irriterad och arg och det är ju inte så vart roligt om jag får säga det själv.. för vem gillar sånt ? näe ingen.. så kram

standing still

känner mig inte levande idag heller.. hahah vaknade av ett sms från freddelina och så bestämde vi lite saker faktiskt men får se om det blir som vi pratat om, ska prata mer om det senare idag förmodligen så har inget att skriva mer om det just nu. och jag vet att bilderna inte är utlagda än från utlandsresan.. men det beror dels på att min kamera laddar är totalt borta så är lite svårt då.. haha.
men nu väntar annat så jag måste rusa, kram