Systeryster

 

Frissan

Äntligen hade jag tid hos frissan. Fick akut färga mitt hår över nyår då det såg kaos ut, men detta såg bra ut första dagarna. Nu försvinner allt grönt och allt ojämnt!! Blir spännande och se hur det blir. Så blir de till att jobba senare med att sova i Östersund med sovmorgon imorgon ?? Sällsynt ! 
 

Fredag den trettonde

Tandläkaren på fredag den trettonde ? Ajajaj var min första tanke. Men det gick bra hade inga hål ? Skönt :D 
Är dödstrött då jag började jobba fyra i morse och känner bara för att sova nu, blir att ta en powernap och sedan blir det festligheter mot kvällen. 
Tappade dessutom mitt tandsmycke precis när jag lagt mig så gjorde en ny direkt ! 

~~

 

Work

Blev ändringar på schemat som sagt, jätte skönt. Sitter just nu i Östersund och har rast till klockan 9. Då åker man mot Sundsvall och sedan hem igen. :) vi kör på mystema på tåget tills de är dags att röra på sig.

Strul & shopping

 
dagen började mindre bra. Sov i Östersund med jobbet och kunde inte sova hade så himla ont i benen, vet dock inte varför. Då jag inte kunde sova tänkte jag de är väl lika bra att bars gå till tåget. Var vid tåget strax efter 4 och bara en stund efter kommer föraren. Jo men då har tåget frusit fast de var närmare -30. Vart bussersättning så 1h övertid. Sen drog jag hem och la mig för att sova innan jag skulle åka till Sundsvall med alpo för lite shopping ! 
Hittade en hel del på rea och då äre ju bara jätte kul att shoppa :D då jag kom hem träffade jag Tess och Halle en sväng men jag var så dålig så jag gick och la mig. Kände mig som en brinnande komet. :/ så både bra och dålig dag helt enkelt, hoppas eran var bättre !