Myskväll med familjen

Har städat och pluggat och även åkt hem till Ånge, som tur skulle Pelle och Katarina hem så jag fick skjuts :) och sedan drog jag, min syster och Ida på ica och handlade lite till ikväll :) och nu sitter vi och kollar på darkshadow :)


Bowling, pappa & middag

Idag for vi till birsta och bowlade men jag är sämst på de.. Tror Pontus vann i alla fall ;) sen kom pappa och hämtade mig och Pontus så for vi hem till honom och tillbringade lite tid där :) sedan vid halv 5 for vi till birsta igen för jag skulle köpa lite saker :) vart mest små krams.. Sen for vi till Monikas syster och hade middag :) men så började jag må dåligt så jag och Pontus for hem och nu ligger vi i soffan och har det mysigt framför körslaget! Go bagge !!

 

She's my best friend


mycket med skolan.

säger bara usch, fy och blä.. vad mycket plugg man ska ha ibland och allt samtidigt ! på måndag har jag prov i språksociologi och på fredag har jag två prov, ett i matte och ett i samhällskunskap ! (inte imorgon utan nästa) så nu till helgen blir det att plugga matte och svenska så de händer något i alla fall.. :/ just nu kollar jag på tv och ska snart lägga mig så jag orkar med morgon dagen har nämligen en hel del på G då som det verkar nu :) bjuder på en ego bild..
 

historia



toppen dag

haed en alldeles kanon dag och kväll med brudarna, men till slut då vi skule äta då blev ungefär allt kaos.. hah :) finns inte mycket jag kan säga om den saken jaja, godnatt !
 
 

Ute och fryser

Fy usch och blä, vill verkligen inte bli sjuk men om jag inte kommer in snart lär jag ju bli de..


-


södde med brudsen


Tv tittande med syster

Sitter i soffan med min syster just nu och kollar på tv först såg vi x-factor och nu bläddrar vi mellan 3an och 4an och Ida sitter och nötter sim samtidigt, och jag har ont i magen :) och kom ju hem idag men precis då jag satte mig på tåget ringer Ove och säger att han snart är i stöde.. Så jag sprang av tåget så vart inte nå fattigare idag rätt så skönt :)


Birsta

Har nyss kommit hem till Pontus från att ha varit i birsta köpte ett par byxor för 599 så det sved lite i plånkan... Men men det mesta kostar ju här i livet :) just nu sitter Pontus och spelar gta på Xbox och jag gör typ ingenting :)


In the way to Sundsvall

Är snart framme i Sundsvall. Ska nämligen till Pontus och vara här i helgen :) men jag får se hur min uppdatering blir.. Sitter här med Clarre, Jocke och Pontus och tråkar :)


rolig matte lektion


Sitter på tåget..

Helt död idag.. men sitter i alla fall på tåget påväg till skolan blev att jag sov över i bräcke inatt :) men nu är jag snart i ånge så jag ska väl sluta skriva, puss


till bräcke

började med att vi hade samhälle och sedan engelska och sen svenska, så rätt chill dag förutom att vi fick skriva så satans mycket.. det enda jobbiga med lektionerna är ju att man måste skriva så himla mycket och speciellt på svenskan nu när vi håller på med språksociologi eller hur det stavas.. dötrist :) och nu är jag redo för att gå fram på byn för att ta ut pengar sedan så far jag till bräcke till min älskling :) kram

-





nyttigheter med systeryster !

nu har jag och ida fixad fruktsallad som hon egentligen skulle fixa själv men hon orkade inte ska apelsinen så fick jag göra det.. och jag som knappt ha naglar på två fingrar så det gick totalt sämst :( och nu sitter vi uppe på mitt rum och ska äta den, blir som våran middag ! :)

we can get it started

Idag så for pontus hem lite tråkigt men skola imorgon som sagt, och sedan for jag och ida och handlade middag får se när den blir gjord ;) sen har vi även suttit och spelat lite hon och jag mysigt och nu ska jag plugga :) så har inte mycket mer på hjärtat

black and white








tv mys

hejsanhoppsan ligger just nu i soffan och myser med älsklingen framför en film, alltid lika mysigt :')
skolan är lika seg som vanligt på fredagar.. men har ju äntligen listat ut att om man inte går till skolan blir dagarna bara väldigt lång och dryg.. :o menmen, nu ska jag fortsätta ta vara på tiden med min älskling, godnatt :)

color of the sky








12 september


Huvudvärk och illa mående.

Känner mig inte kry alls vill bara lägga mig och dö i soffan, man kommer efter i skolan men orkar man inte så är det inte lätt har i alla fall matte och samhälle böckerna hemma så har något jag kan jobba ikapp i alla fall : såg även att jag hade mina engelska glosor här med men vet inte vilken dag dom är till.. har i alla fall tagit en lite kort promis för att se om något skulle bli bättre, men det blev det inte.. men tack för sällskapet ida :) godnatt


Tåget

Sitter just nu på väg till tåget till Pontus eftersom vi har 3 månader idag :') i alla fall så har jag varit med Rima hela dagen och vi skulle ha spelat men eftersom vi inte har internet så vart det svårt men då beslöt vi oss för att sjunga singstar så vi blev hesa :) helt underbart bra dag än så länge ! :)


when you get what you want but not what you need

idag kom pontus förbi och vi beställde hem en pizza och kollade lite på simpsons och family guy och lite annat :) städade i alla fall mitt rum i natt så det blev kanon bra, rätt nöjd faktiskt och nu väntar matte som ska pluggas lite så jag har inte mycket mer att berätta just nu så hejs svejs :)

It's always a good time

 

Trött och allt

Sitter och lirar med några just nu och är trött mamma och Ida är och sover i lonbäcken :) huset för mig själv så blir mycket musik och lir i natt ! :) har även lite läxa att göra också så får ta det imorgon :) men nu ska det spelas kram


skolfoto och bio

idag var jag och ida på bio och vi såg filmen modig, hahah, så sjukt rolig film :) och guuuuud så söta trillingarna blev nästan dödligt.. men i alla fall så hade vi skolfoto idag på skolan och så hade vi varken matte och gympa, men var ändå tvungen att skippa sovmorgonen pga att vi hade skolfoto.. så det sög :) men annars allt toppen !

Chillar lite !

Har nyss gjort lite popcorn och kollar på försvunnen ska snart åka tillbaka till skolan och ha engelska mer än så vet jag inte :) senare idag har jag städning och gräsklippning på listan, får se om det blir mer på listan än de !


-


Du kommer hata den men vi vill tjata den

Hejsan ursäkta för sent inlägg men har vart lite överallt idag först var jag på skolan och vart super glad då jag fick sms där ser stod att gympan var inställd ! Men så påminner Rima mig om att vi har foto då... Så det blev ingen sovmorgon sen har jag ingen matte efter så blir en tråkig dag i början och lite dryg.. :) menmen.. Nu är jag väldigt trött och skriver för mycket, gonatt !


ibland sårar det mer än man anar..

sådär, har inte vart speciellt kry idag men känner mig lite bättre bara jag inte hostar så mycket som jag gjorde förut idag ska jag till skolan imorgon :) har faktiskt inte gjort ett skit idag.. mest kollat på lite tv, duschat och fixat lite på mitt rum. :) men nu ska jag göra annat, godnatt ! :)

bläää, vad jag hatar att vara förskyld

Hejsan hoppsan alla goa och glada, själv är jag varken go eller glad för tillfället känner mig som en person som inte har någon halskvar snart och näsan är bort nyst och allt.. mår rent ut sagt sämst.. känner mig dessutom febrig och allt så hoppas jag är frisk tills imorgon men troligtvis inte.. men man kan ju hoppas ! :) kom hem från bräcke idag också och det känns redan tomt.. men de tom rummet fylls snart :) godnatt.

Trött kille !

Hahah söt han är, kollar på tv just nu och han lyssnar på musik :) gulligt värre, ska snart fixa mig och göra något :)


saturday night




Huvudvärk

Vaknade alldeles för tidigt idag det är riktigt ljust här på morgnarna men vet inte vad som kommer hända idag riktigt än men klockan tickar ju ändå.. ;)