mums

 

Mittis









Sommaren rullar in!






Södraberget - bilder











Min dag i bilder ungefär, men nu ska vi åka och käka lite efter flera varv i laserhallen. Kom först tvåa och andra omgången etta ! Men hade sjukt skoj.

Parteboda





Vikbron





Hillen






Klassdag på hillen dock så fattades Carro, micka och Liza ! Vi spelade kubb hade en massa kul helt enkelt bara, de är skönt nu mot slutet när snart allting är klart med skolan 

Bikinisar ▲

 

my heart is a ghost town

 

Komiskt





Work



Blev biteline medan vi väntar på att vårt tåg ska komma så vi kan ta oss vidare och börja jobba ! Det ska bli kul att prova på jobbet då de är något nytt och spännande ! Lite nervös är jag nog haha ;)

Mittis






Mösspåtagning





Glasspaus





Utsikten




I måndags var jag på exakt samma ställe som detta men satt då bara 1 trappa upp och hade panikångest som heter duga, de var otroligt otäckt och hemskt ! 
Men idag tack vare Jocke så tog jag mig hela vägen upp med massvis med gnäll, kan ju ta upp att de inte gick speciellt snabbt för mig att komma upp hahah;) jag tog mig även ner efter en massa gnäll också haha :') 

Fixa naglarna




HLR och brandövning





Idag har vi haft hör och brandövningar, riktigt spännande måste jag säga ! Trodde aldrig jag skulle våga att släcka elden på dockan men de var ju ingenting fast det egentligen är det. Är riktigt stolt över min insatts haha ;) det var kul och bra att kunna såna här saker ifall något skulle hände, de kan ju hända vart som helst :)

Eftermiddagen i bilder!













Källarne



Asså denna mat kan vara de godaste jag ätit på år och dagar. Jag avlider, såsen, riset och kycklingen så himla perfekt !! Mmmmmh.

Midlanda


Tog bilen till Sundsvall/pappa igår dels för att umgås och träffa honom men också för att hämta upp folk på Midlanda som varit och göttat sig i värmen ! Blir inte alls avis.... :( 
Fick denna som nyckelknippa till mina bil nycklar :D jag är jätte nöjd.

Godnatt från oss!





Vedbacken






Hamnade på vedbacken hemma hos pappa och är totalt död i kropp och själ efter en vecka som denna med en massa utbildning, en hel del att ta in faktiskt ! 
Efter vedbacken vart det en liten promenad med hundarna och pappa ! Annars har jag inte gjort mer men kan säga att hela dagen gått åt att jobba. Det känns i knäna..

Njuter av varm choklad!




**




Utbildning





Datormus!


Åh smart som jag är kom jag på att jag hade 2 års garanti på min datormus som ungefär krånglat i över en månad.. Hände samma sak som alltid händer med dessa, den glappa. Men slapp köpa en ny likadan så är förjävla glad över de :D 700kr plus känns det som haha ;) stort tack till Johan som hade tid att fixa det åt mig också ! :')

Zzzzz




Mys


Ska ha tacokväll med film och tv-spel samt lite dricka på de, sen blir det väl en kort utgång och kolla läget. De händer ju en del grejer så !

Getberget





Bilkurragömma








City


Hade en lektion idag bara som tur var den på morgonen så slutade 10:20 sen tog jag mitt pick pack och for mot staden men Ida! Och nu är ju påväg på äventyr :)

Årets första bad






Nu har mer än hälften av klassen i alla fall tagit sitt första bad för i år, de var riktigt jävla kallt. Men de var en studentlek så bara skönt att ha den gjord !! ;)

Färgaaaa





Nails




Roadtrip



Vi tar oss en roadtrip med en massa busigheter !

The sky in Bräcke






Jane doe



Hamnade i Östersund med Angelica, chiken och Robert ! Kan inte mer än säga att de var en toppen ide, riktigt skoj med underbara personer. :) dock stänger de snart !

You're the sky





Burn


Ojsan, minervahallen tog och började brinna de misstänker att de är några barn och att de hade smält smälare på taket, kanske inte det smartaste ! Haha annars så hade vi Berit och Ove här på middag och det bjöds på grillat ! 

Krigare


Gårdagen/inatt så hade i alla fall jag en otroligt rolig kväll, jag kom hem runt 5 på morgonen var otroligt pigg haha.. Medan de andra låg där och försökte sova så började man ju självklart små fnittra, men som tur kunde inte Omid eller sova så det slutade med att han och jag låg och pratade till runt 8 då jag sedan slocknade och vaknade igen vid 10 haha, ajjemän pigg ? Jo faktiskt relativt ! Så var det bara att ligga och dra sig lite till tåget gick hemåt, och där sitter jag nu, på tåget hemåt. 

Fotobomb - medina