04:26




Alldeles nyss kommit hem, sa till mamma att jag skulle komma hem tidigt,  hahah kanon av mig, starkt gjort. Ska upp om någon timme bara för att åka till Sundsvall/birsta och jul handla så jag måste verkligen sova jag nu, kommer vare helt död senare haha åh så otroligt otaggad ! Godnatt babes

Cs:go final kväll



Nu sitter jag och grabbsen samt Angelica också och kollar på finalen mellan NiP och LDCD.det vart förläning då de spelade lika men NiP förlorade och kom 2a, inte lätt de där :) nu ska vissa gråta och andra bara ha de gött så ha de ;) 

Jack's bar





Lombäcken





Chilla


Dagen idag har varit ganska slapp, lagade mig lite med Ida på och efter skolan vi hade planer men flyttade dom till morgon dagen istället ! 

Jag tyckte också det var rätt att Mikaela eller hur hon stavade åkte hem från ph idag. Hon ska inte komma in när de är så kor tid kvar nejnej :)

Brun


Är så himla blek just nu så jag och Ida fick för oss att bli lite brunare nu när det är vinter och mycket mindre sol ute. Senare ska vi färga mitt hår lite ljusare samt min utväxt som växer som ogräs men inte är jag ledsen över de eller ! Klippa ska vi också göra och troligen färga igen men de är det fortfarande ett kanske på ;) 

Go lunch idag


Firar denna vecka för att vi får pengar snart haha ;) att äta på thai, det vart jag Mikaela och Rima ! Efter vi ätit där hade vi tal vilket vart totalt kaos för mig.. Jag var mer nervös denna gången är förra och ändå hade jag förberett mig mycket bättre denna gång.. Aja man kan inte vara bra på allt ! Hatar att hålla tal det suger så hårt :( 
Just nu ligger jag hemma i sängen i myskläder och gör ungefär ingenting har däremot massa funderingar på vad jag kan göra och som jag vill göra, får dock se hur mycket denna lata kropp och själ hinner och orkar med ;)

Speedi



Tog en promenad med Tess och vovvarna Max&speedi, inte träffat speedi på sjukt jävla länge så vart lite kort med mig och hon som gosar och har oss, hon är så sjukt underbar att bara ha där i sin famn. 
Åh orkar inte vad underbar hon är den lilla sötan ! 

Bjuden på middag




Värsta söta katten iaf, mysan ! Namnet passade väldigt bra in på henne då hon vart riktigt gosig av sig ;) annars blev vi bjuden på tacos hemma hos Cilla ! Det var oroligt gott och nu har man ätit så magen håller på att spricka tror jag ! Annars är det 200 dagars idag, bara 200 dagar till studenten? Fyfan längtar men ändå inte. Vet dock inte hur min kväll blir ännu det åter står att se senare då jag ska möta upp Therese. :) kramar 

Prov


Denna dag har vi gått mycket gjort på skolan ändå, vi har spelat en massa med andra ord idag och bara haft skoj. Vi hade även prov idag, i msk orkar inte skriva hela ordet, alldeles för långt ! Provet var om tidningar och dens historia skulle man väl kunna beskriva de som. :) skönt sista lektionen så planerade vi allt vi har på gång ;) då vi planerat klart blev de ännu mer spel faktiskt ! En bra dag trots provet :)

Frugan mys


Vart otroligt sugen på fruktsallad så jag ringde Rima och frågade om hon ville ha lite, tanken var att vi skulle äta och sedan skulle vi plugga vart kanske inte sådär otroligt mycket plugg gjort kan jag ju säga men.. Lite iaf ! Får hålla tummarna att de går bra på provet imorgon ;) nu ska jag kolla klart på big brother och se vem de är som åker ut, håller på att Christoffer gör det då jag tycker han är ett prima exempel på hur omogna killar kan vara. Skulle skämmas om jag var honom, vilket beteende.

i found myself a cheerleader

"Oh I think that I found myself a cheerleader
she is always right there when I need her 
oh I think that I found myself a cheerleader
she is always right there when I need her"
 
Åhh daaamn, jag kan seriöst inte sluta lyssna på låten.. Är den verkligen så bra ? 
I alla fall sitter jag just nu på skolan och har ämnet H.U.M men ska istället försöka finslippa lite på mitt tal och jobba med H.U.M hemma senare idag så att jag kan bli klar med det snart, vore skönt att få något överstökat i skolan.. :) har en inlämningsuppgift i religion, uppgifter i psykologi 8 frågor och fixa två bilder på en själv då man är klädd i låg och hög status. Sen har jag prov på fredag så denna vecka blir att ligga i på.. kommer vara totalt död på fredag då jag tar helg. Måste skynda mig nu då talet är snart, ha det.

Plugg och trött


Sitter just nu hemma i soffan hos mamma och pluggar går väl sisådär är ganska sliten idag, även fast jag inte gjort så mycket. Men åka till Njurunda och träffade dessa två sötnötar som färgade Belles hår. :) efter de for jag och Ida till donken för att köpa goda vanilj milkshakes, sedan tog vi och for hemåt.

Soffhäng

Sitter just nu i soffan med pappa och kollar på så mycket bättre, snart börjar the heartbreak kid tror jag den hette iaf. 
Då jag klev upp blev det nästan direkt att åka ner och måla igen efter de for vi faktiskt till Härnösand till big boy och åt. Sedan hem direkt igen och chillade lite for sedan ner igen för att kolla färgen då vi upptäckte att de ska vara  åtta timmar så vi for hem igen :) 



Myspys


Åh vi bara myser och myser, hon är verkligen det bästa jag har som är något levande hahah ;) iaf har jag sovit så jävla dåligt inatt vaknat av allt, somnade runt 1-2, sen ringde en och väckte mig 03:15 sen låg jag vaken och pratade med han och hans kompis till klockan vad något med 04:20 jag var döds trött så beslöt mig att somna om igen, vaknade igen vid 6 av att jag fick snaps och att folk skrev i en Facebook chat, även fast jag stängt av ljudet. Lyckades somna om igen men vaknade igen vid 9 något av att de skrev i chatten igen. Det resulterade att jag har sprängande huvudvärk och håller på att avlider för varje snabb rörelse.. Blir en rolig dag med denna huvudvärk. :') ska försöka kliva upp för orkar inte försöka sova mer nu.

Tussi gos




Ligger just nu i soffan hemma hos pappa och kollar på idol just nu, de är väl lite sisådär har en otroligt hemsk huvudvärk känner jag. Jag har faktiskt varit och målat lite lister och sånt så de blir fint. :) kan vara lite därför jag har huvudvärk. 

Kort dag

Sitter på skolan just nu och har nyss haft Hum och börjar ju komma någon vart men tror dock det är en bit kvar men ska försöka jobba nu i helgen, samt göra massa annat också relaterat till skolan! Denna dag kommer faktiskt att bli kort i skolan, vi kom överens med Siw att göra det vi skulle göra efter lunch nu istället vilket resulterar att vi slutar vid lunch, som typ resten av skolan gör ;) 
Efter skolan ska jag hem och duscha och sedan packa och lite sedan röra mig vidare mot Sundsvall till min pappa för att spendera helgen där. :) Men nu ska jobbas så att vi blir klar med vårat bild spel till den andra december ! kram
 

Upp fräschingar !




Slängde med bilden på Robin också, såhär kul har vi på min skola. 

Tandläkaren



Min första bedövning idag var skit nervös och det gjorde ont, bedövade där det gör som ondast.

Good damn it





farsdag med papi








Min kväll














Har sjungit Singstar, ätit go mat, varit med underbara personer och haft riktigt trevligt och roligt med dom. Tyvärr tar ju såna kvällar också slut, och nu ska jag starta en film som de film freak jag blivit.. :) 

Milo





Föreläsning



Hej hopp alla goa och glada ! Skoldagen idag var ungefär en lektion eftersom Susanne är borta, och sista lektionen var vi på en föreläsning, jag iaf tyckte den var bra delvis, handlade mycket om spända kroppar och huvudvärk vilket är viktigt för mig eftersom jag är så otroligt spänd och har huvudvärk så ofta. Har faktiskt otrolig huvudvärk just precis nu så funderar på att slå på en film och bara ta det lite lugnt. :) 


Biltur



tog mig en liten biltur med min morbror !

Det är torsdag !


Vi är taggade att det är torsdag då vi bara har två lektioner, helt underbart !
Och att det är fredag imorgon, kan det bli bättre ? Har dock blåmärken överallt eftersom jag vettefan varför jag gick in i exakt alla hörn igår och slog i, samma sak idag på skolan går rakt in i en sak, otroligt klantig jag är hahah..
Men nu ska vi fortsätta med lektionen, ha de !

Tröttis


haft matte lite och varit på samtal hos syven som vi skulle ha bara för att ! I alla fall så är jag hemma nu och har ätit lite go mat från igår som blev över, så nu lägger jag mig i sängen och vilar lite för känner mig otroligt trött och död i huvudet efter två fjuttiga lektioner som inte alls varit jobbiga.. 

Now you just somebody that i used to know

 
Med denna låt säger jag godnatt för datorn och alldeles strax mig, jag ska plugga klart det allra sista sedan sova. Har haft en ganska slapp och skön dag idag, men inte mått sådär jätte bra, men tyvärr är också lovet slut och skolan börjar imorgon eller ja, idag blir det ju. Så godnatt.

Good night lovers



Med dessa två bilder säger/skriver jag äntligen godnatt klockans 04:30 och jag är totalt död i ögonen och allt, vill mest bara sova nu ! :) så ska fan ta och göra de också :) haft en otroligt rolig kväll träffat en massa personer som var längesen och haft sjukt roligt med dom bara, underbart ! :)