Pls give me this hair.




Dödligt trött




Örnsköldsvik




Nyss varit på en ufmässa i Örnsköldsvik ganska okej fått veta vad som kan vara felet på min dator så det är ju toppen ;) efter lunch drog jag, Isabelle och Jerry ut på lite äventyr, jätte skoj. Har en lång resa hem nu så ska koncentrera mig lite på den och räkna alla långa äckliga tunnlar vi åker igenom..

Life isnt that easy all the time!


Var hemma idag från skolan låg och sov på grund av huvudvärk hela natten och då när jag vaknade, så det kändes bäst att ligga kvar och vila så jag orkar med morgon dagen då jag ska till övik på en mässa. Så just nu är jag i Sundsvall för att få lite sovmorgon imorgon hahah ;) 

Mums


Haft en helt okej dag ganska lugn och skön, fått go mat av den bästa och det var riktigt gott och jag älskar bite line så det säger väl typ allt ;) 

Suprise !

Idag ska jag göra något med mitt hår men vad säger jag inte än och blir det inte bra så fixar jag förstås om det. Men riktigt spännande i alla fall :) efter 4 års tid kanske det vad dags ;) 


Fika paus

Detta var precis vad jag behövde idag, så skönt att bara sitta ner och fika och prata en massa strunt, stackars Jerry som fick lyssna ;) hahah. Sedan påväg hem träffar jag på Ida och Clas ett tag så passade på att prata lite tills mamma kom och hämtade mig :) 





'Cause even though the world is falling blind

 For i väg till Sundsvall för att träffa en och umgås lite, hade trevligt. men har däremot inte lika kul på tåget hem kan jag ju meddela er ;) hoppas er dag var bra, för min var toppen !

bråk på skolan och skoter tur !

Dagen började ganska bra fram till lunch när verkligen allt spårade totalt vart en massor av bråk mellan några nya som kommit,sen efter jag lämnat skolan vart det bråk ännu en gång och tack och lov att jag inte var där :D Jag hade istället vattengympa och sedan träffade jag ida på ica så skulle dom åka lite skoter så passade jag faktiskt på att följa med. Riktigt skön dag, hade det trevligt så tack för dagen, det hjälpte mig att tänka på annat än skolan så. :)
 
 

Love is an open door


Sitter just nu på Shell i nacksta och väntar på att åka härifrån så passar på att blogga lite när jag har lite tid ;)

Love this..




Inspiration






Klippning och tok

Idag blev det en dag hemma eftersom igår på sista lektion mådde jag riktigt dåligt och även senare på kvällen. Så jag stannade hemma och sov men huvudvärk och det försvann inte, spelade ingen roll om jag tog alvedon heller ! :/ men hade bara sociologi idag och slutade 12 så rätt skönt att det inte var en full dag, men synd så orkade jag inte. Så har jag klippt mig ikväll och gjort lite utav alla läxor, har 3 dagar skola nästa vecka och det är prov torsdag i sociologi och kommunikation på fredag.

True




Jahopp


Vet inte riktigt vad jag gjort men ont gör det och sjuksyster sa bara att tjejtonåringar får ont i handlederna.. Jahopp..

Utsökt


Sitter på shish med Angelica och har ätit en väldigt god pizza ! Jerry är på väg för vi ska senare gå hem till mig och se på någon skräckis :) roligt ! 

sticks and stones may break my bones but words will never hurt me

 

Melodifestivalen !


Har idag haft en syster dag och vi ar bakat en ur god cheesecake, mums! Mormor hann gå innan så det var ju synd men annars så hejar jag på Linus ikväll, han ser typ ut som min dröm kille hahah ja.. Fast dom finns ju bara i drömmar så jag får fortsätta drömma ;) annars en helt kanon dag men dödlig trött men det ska man väl få vara :) 

Party and fun !









Varit lite överallt på olika fester och busat runt. Helt okej kväll om man frågar mig i alla fall !