inspiration ▲

 

Mys och skoj i Fränsta med massa underbara personer.

Massa spel och massa tokigheter med mycket skratt och allt typ, underbar kväll. Förlåt för suddiga bilder men heheh inte så lätt alltid ;)

Shopping




we gonna let it burn

 

on the rooad

 

jobba jobba

 

lommis

Tog en körtur till Lombäcken har för det mesta legat i soffan idag och kollat på tv har varit lite smått sleten idag mest för allt tjafs som blev.. som jag inte ens orkar bry mig om så där jätte mycket just nu faktiskt men det måste ju tas i tur med. 
 
 
 

Inspoo

 

Älskar de oseriösa bilderna, hihih

f
Foto stund med min syster och mopped tur, men blev inga bilder på henne så detta blev värsta egobild inlägget vilket jag hatar att jag lägger ut men en fotoblogg med så tråkiga inlägg jag gör är inte okej. Så passar på att lägga ut nu när jag har chansen med några fina bilder. 
 

trött och sliten

Usch vad jag har ont i huvudet det går verkligen inte över, men det beror nog antagligen på hur jag mådde i natt det var inte så jätte bra, så kom några utav sakerna jag beställt från fyndic kom ett 2 skal och 1 två meters laddare idag, plus min mobil kom idag så jag är happpppyyy, senare blir det att dra till Angelica på lite film och mys får se vilka som ska dit för det vet jag inte ens själv än, blir att äta och sedan ge mig av. :)
Hade dessutom en riktigt skön skoldag den är inte så himla lång, börjar 10 över 9 och slutar vid 12 något vet inte exakt men usch vad skön dag :D 

mörtis

 
 
 
 
 
 
 

Mörtis

For oväntat till sundsvall igår med min mobil och nu har jag min gamla sony ericsson igen.. Wiho. Men får en ny om några dagar. Stannade sedan hos farmor där sov jag och idag for vi till Mörtis och fiskade och hade det riktigt mysigt tog bilder med telefonen men sedan kom jag på att det inte var så stor mening för det är så dålig kamera.. Så blir ett lite halvt tråkigt inlägg detta, synd nog. :)
Imorgon börjar skolan så jag ska ta och gå och lägga mig då jag gjort klart allt, har min lilla lista så det kan väl ta sin lilla tid. 
Men säger godnatt datorn och allt på den många kramar.

How she rolls

Wää är döds trött vet inte riktigt när jag vaknade med tidigt var det.. Gick i alla fall och duscahde då så jag vaknade lite mer så är jag väldigt less på min mobil skulle kunna döda den.. Det visar sig att internet inte funkar på min mobil men ibland funkar det, jätte skumt. Så det är väl något fel på den, wiho.. -.-
Men ska börja kolla på lite pretty little liars och lägga mig i soffan och njuta av stor bilden :) 
Har även tängt ringa farmor och prata lite med henne om lite saker också :) så ska ta och få något gjort.

Vart jag än går

 

Ljungarocken dag 2

Gårdagen var så sjukt bra kan jag ju gott skriva i alla fall har tyvärr inga bilder för varken igår eller kvällen som kommer så rolig är jag, min mobil vill liksom inte som jag vill. Vart en massa njutningar till musik med kompisar och träffade en massa knas folk som var helt underbara ! Det är så synd att ikväll är sista dagen man borde göra så att de var längre än bara två dagar ;) också synd att nästa år är det inge men året efter de 2015 så är det igen, självklart ska jag passa på att gå då också :D då har man ju dessutom åren fyllda också :)

ljungarocken

 
Taggar upp för tvådagars askalas i Ljungaverk med mina kompisar, ska bli så himla bra!!

curly Sue

 Taggar upp lite innan Ljungarocken !

Inspo

 

~

 

Tv-spel & Lombäcken

Sitter just nu i soffan och tar det ganska lugnt och spelar tv-spel med min syster efter en tacokväll, mums så gott. :)
Var även med till Lombäcken idag och gjorde lite små grejor sedan köpte jag biljetter till Ljungarocken ! :)
 
 

Believe in yourself and make them see

 

inspiration †

 
 

under the sun

 

birds, fly high in the sky

 

Lommis

 
 
 

inspiration

 
 

Grillkväll och mys

 
 
Drog till Lucas på grillkväll och massa chill med några kompisar, det var verkligen jätte gott kött och jag hade en jätte trevlig kväll som jag hoppas att alla andra också hade som var där, massa bus och roliga lekar, helt klart ett plus i kanten på en sån här kväll direkt efter att kommit hem från Stockholm. :) och med usel kvalite på bilderna men det är mobilkamera bilder så förlåt. ;)
 
 

slott och shopping

For till drottningholm till kungen och gick på genomtur i slottet sedan en shopping tur i stockholms stad, helt okey.
 
 
 
 

Gröna lund

 
 
 
 

Stockholm

Har dammsugit och duschat idag spelade också ett kort ranked game som vi vann  så det var skönt, och nu sitte rjag och väntar på att åka mot huvudstaden Stockholm för en helg med massa busigheter kommer bli riktigt skoj för kan inte minnas senast jag gjorde något sådant :)
Så yay åt det ! :D 

i'm living

Åhh, imorgon far jag till huvudstaden som jag inte speciellt gillar särskilt mycket, det kan vara helt okey att åka dit bara för semester men att bo där skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att göra faktiskt, det finns inte ens med på världskartan i mitt liv ;)
Inte längre ner än Gävle såklart man får ju inte lämna norrland, heheh !