Getberget

Hamnade uppe på getberget sen vart det hembygdsgården i borgsjö! Så köpte lite fika i borgsjö och njöt av utsikten uppe vid getberget ! :) 
 
 



Stråket





Fixat naglarna



Sa sist hur korkad får man vara och klippa av naglarna sedan sätta på lösnaglar ? Nu kan jag inte sluta med det. Kändes så otroligt naket utan att ha de där så köpte ett par nya med lite utsmyckning på :) verkligen älskar dessa!
Men nu ska jag ha en myskväll med halle och Tess, se på film och äta lite gotta. Skulle egentligen ha åkt till Östersund men det blev inte så utan stannade hemma :)

ÄNTLIIIIGEN

Idag tog jag och syster och for till stan och fixade oss en varsin sån här! Min första men inte min sista iaf ;) har en del jag vet att jag vill göra. Men man får se med tiden så ändras det kanske :)

underbart

Måla vägg i lommis och de blir ju såå mycket snyggare och ser fräscht ut !
Sen nu mot kvällen fick man träffa dessa två. 
 

fiskedag med farmor !

vi trotsade det dåliga vädret men vi fick nog stor abborren på Mörtis iaf ! ;) kallt men åh så nöjda vi är !

Spontan tripp till stan!









Ringde farmor och frågade vad hon gjorde för bus och sedan kom vi fram till att jag skulle ta tåget ner till stan. Så vi passade på att göra massa bus ! 
Började med att gå till biteline för lite go käk, dels för att farmor aldrig ätit där ! :o men nu är ju det problemet löst ;) sen var vi upp på norraberget också och gick en sväng :) planen var att fiska men de får bli en annan gång då vi planerat mycket bättre och inte lika spontant som detta vart !
Men nu ska vi röra oss mot Stöde för att sova så vi orkar med alla tokigheter imorgon ! :D 

Bil fix, go fika


Medan Ove fixar min bil, byter luftfilter och tändkablar så hjälper jag honom med att skrapa friggeboden som ska målas om !
Idag är det även mormor födelsedag så vart lite go fika hemma hos dem på kvällen :) en helt okej dag har jag haft!

Östersund






#womeninblack





Ljungarocken dag 2









Ljungarocken dag 1










Birthday



Idag är det min älskade systers födelsedag och det firar vi delvis på terrassen med pappa och Eva, sen blir det tårta hemma hos mamma :) 
Hoppas hon får en bra dag för det tänker jag ha i Ljungaverk på ljungarocken som ska vara ;)

~




Work


Åkte iväg igår och jobbade hade övernattning i Duved och är alldeles strax hemma nu i Ånge, är mellan Bräcke och ånge så tänkte jag kunde passa på att skriva lite snabbt. Ska dock sova när jag kommer hem ;) klev upp 5 för att tåget går ju 6 från Duved :) 

VS !





Min nya väska


Har glömt bort att lägga ut en bild på min nya älskade väska, so here it comes ;) 

Hemma i Ånge


Nu är vi hemma i Ånge så vi drog direkt på thai då vi kom hem med tåget ! 
En kort sammanfattning om helgen är att jag har haft otroligt roligt, trots lite tjafs men men, träffat en massa roligt folk och det har varit stekhett alltså, är man inte brun nu så kan jag nog inte bli brun ! 

You, you, you








Karuseller






Allstar






Godnatt för nu






Kubb




Det är så sjukt varmt så jag tror jag dör, både igår och idag har varit sjukt varmt man vill typ vara springa naken ??? Det är över 30 grader och vi bara steker och festar ;) 
Jag och Halle hamnade i bredsand på något vis på en förfest där, och ja vi har det trevligt ;) 

Sundsvall !






Its my birthday !!




För det är min dag idag och den spenderas med mina nära och kära men ikväll så tar jag och Halle tåget ner till Sundsvall för Hamnyran som är till fjärde juli ;) resten kommer imorgon men vi är otåliga och jag fyller år heheh !! 
Annars har jag haft en toppen dag, tack alla :)