Biteline




Hamnade på biteline jätte spontant sådär, kände inte för att äta men när de andra väl börja äta så tog jag nig själv också en taco buffé, smaskens. 
Sedan blIr det lite bilåkande när dessa tokar hade tokat klart de vill säga.. ;]

Sensommar !











Veronica Maggio och style of eye !

Upptäcksfärd






Here i am !




Äntligen framme och helt död i mina stackars knän är jag, men ja vi tog oss en sväng idag eftersom vi hade tiden och imorgon blir det stor shopping ! Men man måste ju tjuvstarta så man verkligen får med sig så mycket man vill ;) 

Borlänge

(Hur fint är inte huset då ?!)



Ändrade planer, vart att vi for idag istället för imorgon. Så mycket skönare att verkligen ha tid på sig så att man kan göra mer än att bara åka bil. Men ja, har inte sagt vart jag är påväg och de får ni veta imorgon helt enkelt när jag kommit fram ;) 
Dags för mig och mamma att sova nu, tidig morgon imorgon ! :)

Friday and party











Så himla kallt





Myser




Efter en dag på jobbet så råkade jag självklart somna men vaknade av Halle, tur nog ! Så vi for iväg och grillade med pojkarna :) bara satt och hade det mysigt hela kvällen. Jobbar imorgon eller ja idag blir det ju så ska passa på att sova medan jag kan ;)

Busat






Färga hår






Bubblor






Ståhej




Ringde Tess lite hastigt och for till gluggen där hon var med speedi, så köpte en glass sen for vi till hundrastgården och lekte med speedi ett tag. (Hon var super lycklig.) 
Sen tog vi en kort promenad också i det sköna vädret ! Hoppas att det sitter i ett tag nu så man får känna sommaren lite, känner mig likblek ! 

Vilken rast




Hade rast i Sundsvall nu i någon timme och köpte mig lite små fika på donken så jag satt mig ute var ju ändå helt okej ute, inte varmt och inte för kallt utan sådär lagom. Rätt va det är så hör man världens smäll och att trafikanvisnings skylten eller stången eller vad det nu heter rör sig. Så visade det sig vara denna bil som kört rätt in och plockat två stycken trafik lysestolpar och sen tagit stopp. Vad som hänt vet jag inte men hoppas han klarade sig bra. 
Min rast blev ju iaf lite mer intressant nu innan man ska ta och fara hela vägen till Storlien !

Duved




Jobbar på förfullt känner jag jobb hela helgen sen lite ledighet sen jobb igen men inte klagar jag för de ! Helt underbart. Snart klart för avgång så måste göra mig redo för jobb :)