Eftermiddags jobb


Har inte varit många lediga dagar nu i april och de är många många pass, känner att jag är ganska så seg just nu ikväll efter allt fix med flytten åh de :) 
Som tur fick jag sällskap idag och då går det så mycket fortare allting. 
Dessa dagar har varit sjukt händelserika och sjukt lite sömn. Jag har vaknat tidigt som satan varje morgon typ och varit helt omöjligt att somna om för all spänning, skulle jag gissa på :)

Terrassen


Haha, kommit fram till att jaaaag är så dålig på att ta bilder.. Jag får helt enkelt screenshota andras efter en kväll ute. Precis som denna. 
Ikväll drar vi till terrassen och unnar oss lite partyparty då jag äntligen är ledig. Jag drar även till Vemdalen imorgon !! Inte en chans att jag missar vårforum ;) 
Men har knappast tid att sitta här och blogga, hur rolig kväll ser de ut som jag har då ?? Ha det !!


The last one



Sover i Sundsvall hela tiden känns det som för nu är jag här ännu en gång, sover hemma varannan och här varannan ;) toppen ! Näe usch vill inte ha nå fler övernattningar på en liten stund nu, saknar min kära kära säng otroligt mycket nu. Så det är tur att detta var den sista för april får jag hoppas iaf på någon vecka. Har haft övernattningar 2 veckor i rad nu nästan så kände att de kanske var dags för en liten paus. Men nu måste jag sova för ska ju upp vid 5 och åka hemåt, nattinatt!

Lång dag..


Efter en full smockad dag med en massa prat med Matilda och Tess, för att sedan åka till Sundsvall och storhandla. Jag ska bland annat beställa hem en ny säng för över 4000kr ? Byebye money..
Vart i Sundsvall till ganska sent så jag var bra less då jag varit vaken sedan 5 på morgonen.. Men det stoppade inte mig från att fortsätta dagen. Slutade upp hemma hos Elin med Halle där de satt och myste på balkongen, lyssnade på gamla godingar och drack lite. :)

Farfars dag !

idag är det min farfars födelsedag! Jag var igår kväll så jag beslöt mig för att åka till Stöde och umgås lite med farmor och farfar. Vi har kollat på tv, varit på kyrkogården och städat lite gravar. Så har vi fikat och bara varit innan jag var tvungen att röra mig hemåt då jag snart ska jobba. 
Men innan så var farfar så snäll så han fixade luften i mina däck, det fattades tydligen lite luft i dom ;) Så det var ju snällt, tack för det!
Vi hade även rätt så roligt igår:
 

Bacon gjorda i mikron

Bland de godaste som finns, ni borde alla testa hahah !


bara en massa tok

Hamnade hos Bergströms ikväll och det vart bara en massa tok, vilket jag gillar ! Mitt upp i allt drickande så bestämde de sig för att klippa varandra eller ja, 2 st klipptes och 1 klippte, samt jag hjälpte till lite med saxen !
Men blir en tidig kväll för mig då jag kommer att ha en jobbig söndag, börjar 07:59 och slutar 17:56 för att sedan börja igen 21:31 och sluta på måndagen 06:54. Så jag har en del framför mig imorgon. Tidigt och tidigt skriver jag.. klockan är redan över elva ehehe.. men ja när som helst ska jag röra mig hemåt !
 

Opsi





Mys i östavall






En fika


Jag och mamma tog oss en fika på Tinas innan jag började jobba. Lilla John har praktik där idag så vi passade på just idag då endast därför :) 

Pls





Premiär grillmys





Snart duscha sen blir det chips och dip och massa film mys resten av kvällen !

Oscars








Fest dags !





Fixat tandsmycke




Jag dör




Fun, fun, fuuuun !