rosa strumpooor !

Tack Anki, dom är underbaraaaa :D

låt plågan nu

 

Hittat min diskmaskin, hahah.

Är helt slut efter att varit igång från 7 något på morgonen.. men med lite rosa så åker humöret upp ! 
 

trött och sliten

Har inte haft så mycket lektioner idag faktiskt, slutade mest att jag höll på att fixade och donnade för discot eftersom att bara lapparna var utskrivna så har fixat ut alla lappar och pratat med massor av personer så allt är fixat och klart nu, tack och lov. 
Rima får ha det så roligt i i söder medan vi har det roligt här uppe i norr. ;) Men jag är i alla fall trött och imorgon har jag mycket att göra eftersom jag är ledig och ska hjälpa min syster att flytta, så får se hur trött man är efter det  ! :)

Halloween disco

Har fixat och donnat för att fixa disco till på fredag för massa barn så hoppas allt går som planerat och att alla blir nöjda.
Såhär ser våran affisch ut, tycker själv att den är dödligt söt. *-*
 

Kommunikations prov

Hade kommunikation prov fgocl väl ganska bra tror jag men vem vet, just nu har jag spanska och håller på att somna i stolen för att jag är så trött och Susanne knäpper kort på oss den busen ;) sen blir det dans till 4 sen kommer jag äntligen hem !!



kort dag

Hejsan hoppsan allihopa, idag har varit en väldigt lugn och skön dag, tog en lite promenad till ica och köpte lite gottigott och vi gjorde massa tok, sedan gick vi hem och fixade en massa saker och spelade på min mobil och massor av tjosan har inte så mycket att säga för det har inte hänt så himla mycket idag. 
Men ska sova så godnatt

chillar

Sitter hemma hos en kompis och kör en massa tok saker, får se vad mer kvällen bjuder på
 

påväg hem

efter en kort och skön dag, äntligen fredag som sagt så himla skönt och imorgon taggar jag för massa busigheter med mina vänner ska bli kul och se vad vi hittar på ! :)
 

löv

 

Dag 3


Sitter på lektion med huvudvärk dag 3, inte så värst kul om jag ska vara ärlig. Men om cirka en timme ska jag till sjuksköterskan och kolla min rygg så huvudvärken kanske släpper, hoppas på det i alla fall ! :( 

In the school

Sitter på skolan har haft gympa och varit iväg på ett ärende mådde inte så bra efter gympan så mamma hämtade mig och vi åkte på Ica och köpte något smått att äta, blev bättre har dock fortfarande ont i bröstkorgen och huvudvärk för andra dagen, känns inte så skönt ! Men har spanska nu och lunch om 10 min tror jag :) kanske mindre ! Blir apelsin för min del ! Kram 


Hungrig och dåligt humör

Sitter just nu i matsalen och kollar medan alla äter och har super tråkigt, har sovit jätte dåligt i natt så är på sådär humör. Har haft samhälle och matte nu på morgonen och sen har jag dans i två timmar och något annat som jag inte minns just precis nu, så får se :) 


Hem

Ska fylla i mina tomma luckor med lite bilder och med lite text, inte haft tiden att blogga medan jag varit i Slovenien, jag längtar hem enormt mycket också. Men ska åka in mot staden snart så kan inte skriva mycket mer nu :) kram

homework shopper, vin, bowling

 

Chill drink, gött

 

Hello october