be mine tonight

kvällen var väl sådär men jag hade i alla fall sjukt roligt, vet inte hur många vi var och tänker inte rabbla upp alla, sjukt jobbigt, hahah, menmen jag är rätt trött så ska nog lägga mig och vila igen.. :)

im gonna live my life, no matter what

Grattis till min morfar, har fixat och donat hemma idag och vi bjöd mormor, morfar och ove. Sen drog jag ut och gick med rima vi kollade på när dom spelade fotboll på ip, åh saknar det verkligen..
sen drog vi hem till mig och  hämtade Buda så drog vi ut igen och gick ungefär över hela ånge, ja det är ju såååå stort. jaja, nu ska jag göra annat puss

im feeling your heartbeat

blev inte som planerat idag, men har inte gjort speciellt mycket idag pratat lite på skype och städat lite på mitt rum, handlat lite med min syster, skönt att komma ut och åka moppe, sjukt underbart att åka moppe :D

here we go, nationella

nu drar jag till skolan för nationella och hoppas att bilden blir inställd idag så jag hinner träffa pappa en snabbis innan han far hem också, jaja har ju inte så mycket att skriva på morgonen eftersom det inte hunnit hända något speciellt, men nu måste jag rusa börjar ju ändå snart så bloggar senare idag.

i am the club rocker

mådde inte så värst bra idag så gick hem från skolan.. men taggar nationella i engelska imorgon i alla fall hoppas på det bästa, kram

Standing where you left me


feber, whoh

har feber och drogar nyponsoppa, sjukt roligt.. minns inte att nyponsoppa var så här äckligt.. fyfan jaja, halsen värker och huvudet gör ont och allt nästan.. men börjar bli lite bättre men har fortfarande feber.. :| men nu ska jag kolla lite på film och bara ta det lugnt.

sjuk..

ja har inte alls mycket att säga förutom att jag är sjuk och ska lägga mig i sängen igen oh bara ligga opch dö.. och hoppas på att jag blir frisk om några dagar.

mot sundsvall

hinner nästan inte blogga för ska alldeles strax faratill sundsvall för lite shopping och annat får se när jag kommer hem vad jag har köpt om det ens blir något köpt jaja, måste rusa hejs

don't say you miss me when it's your fault im gone


bara för vi älskar att ha roligt.


yes, and im just like yes

dom små skåpen ja, måste säga att det är härligt att man håller på att fryssa ihjäl under sitt täcke, sjukt awesome.
kanske håller på att bli sjuk vem vet.. :| men det får vänta till efter imorgon eftersom det är fredag den här veckan har gått riktigt fort framåt tycker jag. Hade ju också som sagt nationella idag kan säga att hörförstålelsen gick aningen bättre än läsförståelsen, det är mycket lättare att höra engelska än att läsa det enligt mig alla tycker ju olika :) men nu ska jag inte skriva mer för jag ska snart göra annat.

Att förlåta någon om och om igen är som att ge personen tillstånd att såra igen.

åh, frös så himla mycket idag i skolan sjukt vid lunch drog jag rima och ida och åt på shish och tjockade oss, härligt. men imorgon blir det nationella hela morgonen fram till lunch sen har jag syslöjd sen slutar jag så låter som en rätt skön dag ändå hoppas jag.. :) men jag har huvudvärk så jag ska ta och chilla lite och vänta på middagen :)

but here's my number, so call me maybe ?

var på bio idag och såg american pie den nya, den var faktiskt helt okey :P små tråkigt att sasha åkte hem idag också men men :)
och ida kunde självklart inte hålla sig borta från att hoppa så hon hoppade och splaaash, fast var mer längre ner på benet också, härligt värre..

i don't want to live that way, reading into every word you say

idag började som sagt skolan och idag har vi fått nya skåp, undra hur många som ville bli inlåsta och som blev det idag.. hmm.. ja till och med jag fick plats i skåpet.. Wow.. nejdå, men i alla fall var måndagen som vanligt tråkig och helt dö trist.. men kvällen igår vart faktiskt riktigt lyckad kan säga va kul vi hade efter filmen den tid som varade :)

kväll med brudarna

en början på kvällen mer skoj väntar, singstar och film, kommer bli grymt. :)

smile, it will make him so jealous, to see you happy without him.

hejsan alla goa, har nyss kommit hem efter att ha varit ute och gått en runda med rima, vi har snackat om precis allt mellan himmel och jord och lite till även planerat morgonen kvällen fullt med en massa skojiga saker och innan det far jag till ljusdal och ska göra lite saker. :) men nu väntar annat puss'

starships were ment to fly


beautiful dream


dear karma, i have a list of people you missed

har ungefär nyss kommit hem och ligger just nu framför tv och kollar på film, har varit i alby :)
är fundersam på om jag ska kila iväg till shell innan det hinner stänga som det troligen kommer hinna göra i den takten jag har..  men men ska kolla på tv och göra annat, puss :)

bara för dom spelade den om och om igen


the hunger game

blir bio med ida, marcus&josse alldeles strax sen vet jag inte säkert om jag far iväg eller inte får se om jag orkar eller något. :) men dagarna framöver är rätt så proppade med saker så får se vad som händer av det och itne nu ska jag äta sen åka fram, puss

yo bro.

händer typ inget alls idag, skönt fakitkst ! 

en underbar dag för grillat..

tänkte blogga och säga att jag lever.. hade det i alla fall kul igår kväll och sådär. :) just nu håller jag på att fixa och donna nere eftersom det blir grillat ikväll med mormor&morfar och marcus. :) så det ska bli riktigt trevligt sen väntar jag på sms från joanna så ska hon och jag dra ut och ta en promeand senare eller något för se vad vi hittar på och kan passa på att säga på måndag blir det att gå på bio med Ida&Alice som jag vet än så länge på the hunger game :) måste kila dom ropar på mig just nu puss :)

Save the world tonight

tar det mest lugnt just nu och har städat lite på mitt rum faktiskt :) så inte hänt mycket mer än får se vad som händer senare ikväll puss

blåtira



grattis en av världens bästa !


-


godnatt säger jag med denna bild.


starships were meant to fly